Δεν ήξερες... δε ρώταγες;;;

Χρειάζομαι άτομο που να ασχολείται με απομαγνητοφωνήσεις κειμένων στα ελληνικά. Ασχολείται κάποιος απο εσάς με αυτό ή ξέρετε κάποιον που να κάνει αυτή τη δουλειά;:blink:
Δηλαδή ακούω και γράφω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι. Αλλά απαιτείται να μπορείς να δουλεύεις τυφλό σύστημα γιατί είναι όγκος δουλειάς και έχω προθεσμία δεσμευτική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η δική μου δουλειά είναι επιμέλεια κειμένων κ μεταφράσεις Αγγλικών. Οπότε αν χρειαστεί κανείς κάτι σχετικά μ’ αυτά, εδώ είμαι. Μarigo173 μπορεί να σε χρειαστώ σε κάτι λατινικούλια κ αρχαία που μου προκύπτουν ;)

Για Silmoril

Μήπως ξέρεις κάποιον που να κάνει κάτι ανάλογο σαν αυτό που ζητάω και να είναι συνεπής;:)

@ Νερινα

Ξέρω κάποια που έχει ήδη κάνει απομαγνητοφωνήσεις αρκετές φορές. Όμως πόσο δεσμευτική είναι η προθεσμία και κυρίως για τι χρονικό διαστημα μιλάμε?

Επειδή δεν ξέρω λεπτομέρειες, π.χ. πόσες σελίδες την ημέρα δεν μπορώ να σου απαντήσω μπορεί να γράψει. Ξέρω ας πούμε ότι κασέτα μιας ώρας είναι περίπου 25-30 σελίδες το πολύ. Άρα δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα εαν δεν ξέρω τι ταχύτητα και τι χρόνο έχει. Εαν σου είναι εύκολο ρώτησε την. Ευχαριστώ!

Ας το αφήσω καλύτερα μην εκτεθούμε, μιας και το τυφλό σύστημα αν και το έμαθα ,λόγω του ότι δεν το χρησιμοποιώ δεν είμαι και πολύ καλή.Πάντως αν πέσει κάτι στην αντίληψή σας σε σχέση με excel και επεξεργασίες , εχετέ με στα υπ'όψν μιας και ψάχνω για 2η δουλειά.

Χρειάζομαι άτομο που να ασχολείται με απομαγνητοφωνήσεις κειμένων στα ελληνικά. Ασχολείται κάποιος απο εσάς με αυτό ή ξέρετε κάποιον που να κάνει αυτή τη δουλειά;

Ασχολούμαι με απομαγνητοφωνήσεις, αλλά είμαι λίγο μακριά...

Kitty ένα άτομο σα και σένα χρειάζομαι και εγώ αλλά να γνωρίζει την τοπολαλιά του βόρειου Έβρου . αφού ασχολείσαι όμως πες μου πόσο πάει η κασέτα (60 λεπτών )? Κάτι μου είπαν εδώ για 30 ?

:) Μια και αρχίσατε τις αγγελίες για εύρεση δουλείας θέλω και εγώ βοήθεια!!!Μια δουλεία ότι να'ναι 20 χρόνια έχω φάει σε παιδικούς σταθμούς και 2 σε δουλείες του ποδαρίου από ταμείας μέχρι νυχτερινό μπειμπ σίτινγκ,πωλήτρια σε περίπτερο και 8 μήνες καθάριζα δόμους στη Ν.Σμύρνη.Δουλεία να είναι και ότι να'ναι.:rolleyes:

Αυτο με τη ζωγραφικη λετε να το κανουμε?
Σκεφτομουν να παραιτηθω απο τη δουλεια για να ζωγραφιζω.:hmm:
Αλλα χρειαζομαι και το μισθο.
Τι λετε θα καταφερουμε να πουλησουμε τιποτα?

Θα ζωγραφιζω πινακες που να ταιριαζουν με το καθιστικο.
Οι περισσοτεροι ζωγραφοι αρνουνται να το κανουν.
Εγω θελω να ειμαι διακοσμητο-ζωγραφος-γραφιστρια!
(σπουδασα και λιγη διακοσμηση εξαλλου)

να γνωρίζει την τοπολαλιά του βόρειου Έβρου
Εννοείς κάτι του στυλ: Τσιγκλά να μη δεν εχ'ς;;
Ή κάτι τέτοιο...Πολλά μου είχαν μάθει οι μαθητές τότε, αλλά τώρα πρέπει να τα ακούσω για να τα θυμηθώ.
Γύρω στα 20-25 ευρώ για μια κασέτα, αλλά αν είναι για πιο πολλές, για ποσότητα δηλ., μπορεί και να πέσει η τιμή.

Zωγράφοι του site με τα παιδικά δωμάτια πως τα πάτε. Εννοώ ζωγραφική σε τοίχους;:redface:

Zωγράφοι του site με τα παιδικά δωμάτια πως τα πάτε. Εννοώ ζωγραφική σε τοίχους;:redface:
Το σχολειο της Κοκλας το εχεις δει Νερινα?
(Σε ρωτησα και σε αλλο θεμα αλλα δεν το ειδες)
Ys. Λοιπον εκει βρισκονται οι μεγαλυτεροι πινακες που εχω κανει.
Εγω και αλλοι. Το 1996 εαν θυμαμαι καλα.
Ηταν γιατι δοθηκαν εκει καποιες θεατρικες παραστασεις και η ζωγραφικη λειτουργησε σαν σκηνικο.
Η πολυ αγαπημενη Ηρω Κανακακη που οργανωσε ολο αυτο "εφυγε" τον επομενο χρονο.

Ευχαριστώ ,αν και εδώ το βρήκα ως used.Bέβαια είναι και πανάρχαιο για να το βρω καινούριο.Thanks και πάλι.

Στα αγγλικά λίγο δύσκολο να το βρεις γιατί είναι πανάρχαια η μετάφραση και δεν έχει επανεκδοθεί.
Ωστόσο βγήκε σχετικά πρόσφατα μια ελληνική μετάφραση (αν θυμάμαι καλά εκδόσεις Πλέθρον αλλά δεν παίρνω κι όρκο:hmm:). Ο τίτλος στα ελληνικά είναι το Φανταστικό Μουσείο. Υποθέτω ότι στην Πολιτεία ή στην Πρωτοπορία θα το βρεις σίγουρα.

Περα τωρα απο την πλακα και τις σκεψεις που μου περνουν απο το μυαλο, σε μενα λειτουργει το εξης: ο επαγγελματισμος σκοτωνει τον αυθορμητισμο.
Ετσι προτιμω να ζωγραφιζω για μενα και για πολυ καλους μου φιλους μονο.
Εαν μπω στη διαδικασια παραγγελιων κτλ θα αγχωθω και θα εχει κακα αποτελεσματα αυτο.

Η δική μου δουλειά είναι επιμέλεια κειμένων κ μεταφράσεις Αγγλικών. Οπότε αν χρειαστεί κανείς κάτι σχετικά μ’ αυτά, εδώ είμαι. Μarigo173 μπορεί να σε χρειαστώ σε κάτι λατινικούλια κ αρχαία που μου προκύπτουν ;)
Όποτε θέλεις! Στέλνε μου μόνο πμ γιατί αυτό το ποστ έχει γίνει τεράστιο και δεν μπορώ να το παρακολουθώ.

Περα τωρα απο την πλακα και τις σκεψεις που μου περνουν απο το μυαλο, σε μενα λειτουργει το εξης: ο επαγγελματισμος σκοτωνει τον αυθορμητισμο.
Ετσι προτιμω να ζωγραφιζω για μενα και για πολυ καλους μου φιλους μονο.
Εαν μπω στη διαδικασια παραγγελιων κτλ θα αγχωθω και θα εχει κακα αποτελεσματα αυτο.
Ισμήνη μου καταλαβαίνω πώς νιώθεις αλλά σκέψου ότι αν λειτουργούσαν έτσι οι καλλιτέχνες θα έλειπαν ποοολλοί αιώνες από τις ιστορίες της τέχνης....;)

Ισμήνη μου καταλαβαίνω πώς νιώθεις αλλά σκέψου ότι αν λειτουργούσαν έτσι οι καλλιτέχνες θα έλειπαν ποοολλοί αιώνες από τις ιστορίες της τέχνης....;)

Ναι συμφωνω!
Αν και πολυυυυυυυυυυυ παλιαααααα δεν ηταν τοσο καριεριστες!
Προσοχη δεν ισχυριζομαι αυτο για ολους τους συγχρονους καλλιτεχνες, αλλα οσο να ναι θελει πολυ κυνηγι και πολλες δημοσιες σχεσεις!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back