Δεν ήξερες... δε ρώταγες;;;

Οντωςμ με τοσες ευχες ολα θα πανε καλα!!!
:):):up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω διπλωμα πιανου και ψαχνω για δουλεια. οποιος ξερει κατι ή ακουσει κατι ας μου στειλει ενα πμ, γιατι εχω απογοητευτει. ειπα να δοκιμασω κι εγω. τοσα πραματα μοιραζομαστε εδω οποτε μπορει κατι να γινει.
παρακαλω ευχαριστω!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου εύχομαι τα καλύτερα :):)

Καλή τύχη. Ως οικογένεια έχουμε σε μεγάλη υπόληψη τις δασκάλες πιάνου, ειδικά τις φιλόζωες. Έχουμε μια αυτής της κατηγορίας. Κρίμα που είμαστε μακρυά, αλλά θα ρωτήσω γνωστούς με παιδιά στην Αθήνα. :)

ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!

Τώρα το ανακάλυψα αυτό το topic!!! Όποια - ος έχει πρόβλημα με το αμάξι της - του, μπορώ να βοηθήσω. Σπουδάζω μηχανολογία - τεχνικός οχημάτων, τελειώνω φέτος και έχω δουλέψει 2 χρόνια στου πατέρα μου το μηχανουργείο και έχω αποκτήσει κάποιες γνώσεις πάνω στο θέμα

Αν κανείς από εσάς γνωρίζει για κάποια θέση διόρθωσης-επιμέλειας κειμένων, ας με πληροφορήσει, παρακαλώ…

Σου στέλνω ΡΜ

Ξέρει κανείς να μου πει τι αναλογίες υλικών βάζουμε για να φτιάξουμε τσιμέντο?

εχω διπλωμα πιανου και ψαχνω για δουλεια. οποιος ξερει κατι ή ακουσει κατι ας μου στειλει ενα πμ, γιατι εχω απογοητευτει. ειπα να δοκιμασω κι εγω. τοσα πραματα μοιραζομαστε εδω οποτε μπορει κατι να γινει.
παρακαλω ευχαριστω!!!!!!!!!!!!
γιατι δεν ψαχνεις δουλεια σε κανενα ωδειο; ή μπορεις να κανεις μαθηματα στο σπιτι σου ιδιαιτερα (εχεις πιανο φανταζομαι):happy:

Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Ξέρετε που μπορώ να βρω καπέλα για φωτιστικά σε καλές τιμές?:hmm:

Στο ΙΚΕΑ έχει μερικά πολύ όμορφα (και σχεδόν τζάμπα, βέβαια).

Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Ξέρετε που μπορώ να βρω καπέλα για φωτιστικά σε καλές τιμές?:hmm:

Ξέρω στίς Πραξιτέλους (κέντρο) , πριν βγείς στην Αιόλου, έχει πολλά καπελάδικα!!

Κι εγώ αυτό θέλω,πήγα χθες ΙΚΕΑ και είδα ένα πολύ ωραίο,και τους είχε τελειώσει :mad:

Έχω πάει ΙΚΕΑ και τα μικρά τα καπελάκια που θέλω (για πολυέλαιο) τα έχει μόνο σε άσπρο ή κόκκινο. Έχω πάρει από το ΙΚΕΑ ένα μαύρο απλό πολυέλαιο γιατί άλλαξα το δωμάτιο της μαμάς μου και της έχω βάλει ένα καναπέ- κρεβάτι μεταλλικό μαύρο, με ίδιο καθρέφτη, τραπεζάκι, καλόγηρο, κλπ. Θέλω όμως να βρω μπλε καπελάκια ή έστω να κάνω παραγγελία και δεν ξέρω που...:hmm:

Δεν ξέρω από Αθήνα,αλλά μπορείς να βρείς και στο ιντερνετ

Ξέρω στίς Πραξιτέλους (κέντρο) , πριν βγείς στην Αιόλου, έχει πολλά καπελάδικα!!
Ευχαριστώ Βάνα! Τώρα το είδα!:)

Ασπασία αν κατεβαίνεις κέντρο Αθήνας, έχει αρκετά μαγαζιά με καπέλα κοντά στην Πλατεία Κλαυθώνος, Πραξιτέλους και Αγ. Μάρκου. 'Εχει ποικιλία και καλές τιμές.

Ασπασία αν κατεβαίνεις κέντρο Αθήνας, έχει αρκετά μαγαζιά με καπέλα κοντά στην Πλατεία Κλαυθώνος, Πραξιτέλους και Αγ. Μάρκου. 'Εχει ποικιλία και καλές τιμές.
Ευχαριστώ πολύ!:) Κατεβαίνω κάθε μέρα κέντρο (Κολωνάκι) λόγω δουλειάς - δυστυχώς! Οπότε κάποιο απόγευμα μετά το γραφείο θα κάνω καμιά βόλτα.Από βδομάδα γιατί σήμερα δε βλέπω την ώρα να γυρίσω σπίτι μου;)

Τελικά πήγα σήμερα το πρωί για τα καπελάκια στην Πραξιτέλους όπως είχατε προτείνει. Υπήρχε μεν μια σχετική ποικιλία αλλά παιδιά οι τιμές ότι μόνο δεν είναι χαμηλές,αντίθετα είναι 2+ φορές από τις τιμές του ΙΚΕΑ & του LEROY MERLIN. Στο ΙΚΕΑ τα μικρά καπελάκια είχαν 4 ευρώ αλλά είχε μόνο άσπρα και κόκκινα, στο LEROY MERLIN είχε άπειρα χρώματα και σχέδια αλλά στο χρώμα και το μέγεθος που ήθελα έγω είχε μόνο 3 και ήθελα 5! Η τιμή δε ήταν μόνο 4,5 ευρώ. Στα μαγαζιά στην Πραξιτέλους στη χονδρική υποτίθεται, έκαναν 9 και 10 ευρώ!!!:blink::blink::blink:
Θα ξαναπάω από βδομάδα στο LEROY MERLIN μήπως βρω...:hmm:

Ενδιαφέρομαι για απογευματινή απασχόληση, απο τις 4-4:30 (3-4 ώρες) για 2-3 φορές την εβδομάδα (κατά προτίμηση εκτός Σαββάτου), έχω εμπειρία σε χρηματοοικονομικά,σε γραμματειακή υποστήριξη και τον τελευταίο χρόνο κρατούσα το γραφείο επώνυμου κατάστηματος ενδυμάτων (εισαγωγές, πληρωμές, παραγγελίες, κτλπ)
, μήπως έχετε κάτι υπόψην σας?????????
(Εργάζομαι το πρωί, και θέλω έξτρα εισόδημα.....)

Ευχαριστώ.......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back