Δεν γνωρίζω τίποτα για γατάκια

χαχα:)Πωπω πολυ ζωηρα ειναι!Τους καναπεδες πως θα τους προστατεψω???Το ναιλον μαλλον δεν θα κανει κατι οσον αφορα το γρατζουνισμα...
:):)Θα παρεις ονυχοδρομιο και θα το μαθεις να ξυνει εκει τα νυχια του.Βεβαια τους καναπεδες τους προτιμανε καλυτερα γι αυτο θα τους καλυψεις με ριχταρια.Παντα υπαρχουν λυσεις.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχα:)Πωπω πολυ ζωηρα ειναι!Τους καναπεδες πως θα τους προστατεψω???Το ναιλον μαλλον δεν θα κανει κατι οσον αφορα το γρατζουνισμα...
Το δικό μου στην κατάσταση που βρίσκετε (πύραυλος) και πανοπλία να έβαζα στο σαλόνι σε πληροφορώ ότι θα την χάλαγε.Τώρα το ονυχοδρόμιο το έχουμε απλώς για ντεκόρ στο σαλόνι ή όπου αλλού το πάμε μήπως και συγκινηθεί και πάει εκεί.Πάντως παρόλο τις ζημιές έχει τόση πλάκα η φατσούλα όταν κάνει την ζουζουνιά που χαλάλι δεν με νοιάζει.Η πλάκα είναι πως ξέρει ότι κάνει χαζομάρες και περιμένει την επίπληξη με τέτοιο ύφος που σε πεθαίνει στα γέλια.Χτες άνοιξε το συρτάρι που έχω τα εσώρουχα μου και αφού μπήκε μέσα μου τα έβγαζε όλα ένα-ένα έξω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενα ακομα βασικο που πρεπει να σκεφτεις περα απο ζημιες που μπορει να κανει ενα γατακι,ειναι το οτι το ζωο θελει χρονο.Περα του οτι θα ζησει 15-18 χρονια,να σκεφτεις τι θα γινεται στις διακοπες σου,τα χριστουγεννα,το πασχα,μια πιθανη μετακομιση στο εξωτερικο για σπουδες και ολα αυτα μαζι.
Εσυ τωρα ζεις με τους γονεις σου.Αυρι μεθαυριο μπορει να αποφασισεις να μεινεις μονη σου.Δες αν εισαι ετοιμη να βαλεις στο προγραμμα σου και ενα ζωακι,που θα ειναι συγκατοικος σου πια.

Ακομα πρεπει να σκεφτεις και καποια εξοδα.Πολλοι λενε,ε!ενταξει γατα ειναι,τι χρηματα να χρειαζεται.Κι ομως,βαλε στο προγραμμα περα απο διαφορα αξεσουαρ,μια καλη τροφη,εμβολια,αμπουλες,και εξτρα καποιες επισκεψεις σε γιατρο,σε περιπτωση αναγκης.

Ριξε και μια ματια εδω
https://www.mypetz.gr/threads/Γατίσια-προίκα.223013/

και εδω
https://www.mypetz.gr/threads/Γατίσιος-κουμπαράς.220400/

Οπως και να χει,καλη επιτυχια και να θυμασαι πως ακομα και ανθρωποι που δεν ηταν ιδιαιτεροι οπαδοι της γατας,με το που εζησαν μαζι της,γνωρισαν την μαγεια της!:)
Για την πρικουλα τα ειχα διαβασει..Το δευτερο link με τους υπολογισμους ειναι τελειο!!Δεν το χα δει..Να σαι καλα που μου τ δωσες..Πολλα απ αυτα δεν τα ξερα,,..

Γεια σας!Ονομαζομαι Κατερινα και ειμαι καινουρια στην παρεα σας!Ειμαι 18 χρονων και η αληθεια ειναι οτι παντα ειχα ιδιαιτερη αδυναμια στα σκυλακια μιασ που καποτε ειχα ενα!Στην πολυκατοικια που μενω ομως τωρα οι ανθρωποι δεν ειναι τοσο δεκτικοι με τα σκυλακια καθως λενε οτι θα κανει φασαρια..Απλως κανω υπομονη και δεν τσακονομαι μαζι τους γιατι δεν θελω να εχω φασαριες!Ετσι λοιπον περασε απ το μυαλο μου μηπως να επερνα μια γατουλα.Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα σκεφτει ποτε ν παρω γατα αλλα το σιγουρο ειναι οτι ο,τι κατοικιδιο και να χα θα το λαυτρευα.Δεν γνωριζω τπτ για τισ γατουλες:(Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΑΦΟΥ μαθω και θελησω να προχωρησω στην αγορα μιας,κυριος παραγοντας ειναι να μην μαδαει γιατι η αδερφη μου εχει ασθμα και πιστευω πως δεν θα ειναι ευκολη η συμβιωση!
--Εγραψα πολλα :)Ζητω συγνωμη αν δεν εγραψα στη σωστη θεση το μνμ μου αλλα δεν γνωριζω ακομα τα κατατοπια:happy: Περιμενω τις συμβουλες σας!Καλως σας βρηκα!
Συγνώμη που δεν σε καλοσώρισα όπως πρέπει.Μπήκα κατευθεία στο θέμα σου.Καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Το δικό μου στην κατάσταση που βρίσκετε (πύραυλος) και πανοπλία να έβαζα στο σαλόνι σε πληροφορώ ότι θα την χάλαγε.Τώρα το ονυχοδρόμιο το έχουμε απλώς για ντεκόρ στο σαλόνι ή όπου αλλού το πάμε μήπως και συγκινηθεί και πάει εκεί.Πάντως παρόλο τις ζημιές έχει τόση πλάκα η φατσούλα όταν κάνει την ζουζουνιά που χαλάλι δεν με νοιάζει.Η πλάκα είναι πως ξέρει ότι κάνει χαζομάρες και περιμένει την επίπληξη με τέτοιο ύφος που σε πεθαίνει στα γέλια.Χτες άνοιξε το συρτάρι που έχω τα εσώρουχα μου και αφού μπήκε μέσα μου τα έβγαζε όλα ένα-ένα έξω.

Eτσι ακριβως!!!!!Εχουν θεματακι με τα συρταρια παντως!!!!
Το δικο μου το διαολι,μπηκε στο συρταρι κατω απο τον φουρνο(αυτο το συρταρι που εχουν ενσωματωμενο οι κουζινες)τη στιγμη που ανοιξα για να παρω το πιρεξ!και δεν πηρα χαμπαρι.Μετα απο κανα τεταρτο αρχιζε να νιαουριζει.......
Προς στιγμην νομιζα οτι ηταν μαζι με τους γιγαντες στον φουρνο!!!!!!Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι επαθα.........:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

εμενα παλι η γατα μου, παρολο που την πηρα αδεσποτη και 2,5 χρονων, αμεσως εμαθε να πηγαινει στο ονυχοδρομιο της, και ουτε μια ζημια δεν μου εχει κανει ακομη..:P ουτε βγηκε σε καρεκλα, ουτε σε τραπεζι, μονο καναπε και κρεβατι:D και να φανταστειτε οτι ζουσε στο δρομο τοσο καιρο(χρονια)

εμας το παρκε δεν εχει παθει τιποτα παρολο που δεν κοβουμε νυχια τακτικα..αν το μαθεις απο μικρο στο ονυχοδρομιο δεν θα εχεις προβλημα εμεις που δεν τα μαθαμε το ονυχοδρομιο ειναι απλο ντεκορ μεσα στο σπιτι το οποιο το εδωσα τωρα στο αγορι μου που πηρε γατουλα..απο ζημιες και εμεις δεν εχουμε παραπονο..πλεον δεν υπαρχει κανενα πορσελανινο βαζο και οι κορνιζες πεφτουν καθημερινα:Pαλλα εγω εχω και 2 και κυνηγιουντε:P..

για ποιο μπλεδακι λεμε?ειναι σε αγγελια?

εμενα παλι η γατα μου, παρολο που την πηρα αδεσποτη και 2,5 χρονων, αμεσως εμαθε να πηγαινει στο ονυχοδρομιο της, και ουτε μια ζημια δεν μου εχει κανει ακομη..:P ουτε βγηκε σε καρεκλα, ουτε σε τραπεζι, μονο καναπε και κρεβατι:D και να φανταστειτε οτι ζουσε στο δρομο τοσο καιρο(χρονια)
Μάλλον έχει χαρακτήρα το καλό μου.Το δικό μου έχει κιροζίνη αντί για αίμα ούτε τα μιράζ δεν το φτάνουν στην ταχύτητα.Πάντως ειλικρινά δεν μετάνοιωσα ποτέ που το πήρα σπίτι (αδεσποτάκι).

Μάλλον έχει χαρακτήρα το καλό μου.Το δικό μου έχει κιροζίνη αντί για αίμα ούτε τα μιράζ δεν το φτάνουν στην ταχύτητα.Πάντως ειλικρινά δεν μετάνοιωσα ποτέ που το πήρα σπίτι (αδεσποτάκι).
ετσι ειναι..κι εγω το ιδιο, αν και δυσκολευτηκε αρκετα να με εμπιστευτει λογω ηλικιας, και επειδη δεν ειχε μαθει σε σπιτι με ανθρωπους, τωρα δεν ξεκολλαει απο πανω μου, και αν παρω και δευτερο γατακι, θα σκεφτω να παρω ενηλικο παλι:)

τελειο γατακι..σαν τον Σιανρο μας:D:D

ετσι ειναι..κι εγω το ιδιο, αν και δυσκολευτηκε αρκετα να με εμπιστευτει λογω ηλικιας, και επειδη δεν ειχε μαθει σε σπιτι με ανθρωπους, τωρα δεν ξεκολλαει απο πανω μου, και αν παρω και δευτερο γατακι, θα σκεφτω να παρω ενηλικο παλι:)
Είναι σίγουρο ότι μεγάλωσε στο δρόμο?Εγώ πάλι νομίζω ότι από κάπου έφυγε και ήταν μαθημένο να συμπεριφέρετε έτσι.Ξέρεις πόσα μεγάλα αδέσποτα έχω μαζέψει και ήταν κάπως έτσι δεν ανέβαιναν πουθενά?

Είναι σίγουρο ότι μεγάλωσε στο δρόμο?Εγώ πάλι νομίζω ότι από κάπου έφυγε και ήταν μαθημένο να συμπεριφέρετε έτσι.Ξέρεις πόσα μεγάλα αδέσποτα έχω μαζέψει και ήταν κάπως έτσι δεν ανέβαιναν πουθενά?
δεν ξερω αν ειχε ζησει σε σπιτι, τα κοριτσια που την μαζεψαν την εβλεπαν καιρο στην γειτονια να περιπλανιεται και την ταιζαν..αλλα πιστευω ειναι και θεμα χαρακτηρα..:hmm:

δεν ξερω αν ειχε ζησει σε σπιτι, τα κοριτσια που την μαζεψαν την εβλεπαν καιρο στην γειτονια να περιπλανιεται και την ταιζαν..αλλα πιστευω ειναι και θεμα χαρακτηρα..:hmm:
Πάντος όπως και να έχει αξίζεις συγχαρητήρια για το γεγονός ότι το πήρες έστω και μεγάλο.Μπράβο σου πάντα υπάρχει ελπίδα για όλα ένα ζεστό χάδι μια αγκαλιά ότι ηλικία και να έχουν.Χαίρομαι για σένα να είσαι καλά.

Πάντος όπως και να έχει αξίζεις συγχαρητήρια για το γεγονός ότι το πήρες έστω και μεγάλο.Μπράβο σου πάντα υπάρχει ελπίδα για όλα ένα ζεστό χάδι μια αγκαλιά ότι ηλικία και να έχουν.Χαίρομαι για σένα να είσαι καλά.
ευχαριστω, κι εσυ το ιδιο:) ολοι αξιζουν συγχαρητηρια που σωζουν μια ψυχουλα , οτι ηλικια και να χει:happy:

Ερχομαι λοιπον και παλι εγω..και δυστυχως οχι με καλα νεα...:(Το συζητησα με τους γονεις μου και δεν θα μπορεσουμε να υιοθετησουμε καποιο γατακι..οχι αυτη τη στιγμη τουλαχιστον...Σας ευχαριστω πολυ παντως για ολες τις συμβουλες..Σιγουρα καποια στιγμη θα μου χρειαστουν...:(

Ερχομαι λοιπον και παλι εγω..και δυστυχως οχι με καλα νεα...:(Το συζητησα με τους γονεις μου και δεν θα μπορεσουμε να υιοθετησουμε καποιο γατακι..οχι αυτη τη στιγμη τουλαχιστον...Σας ευχαριστω πολυ παντως για ολες τις συμβουλες..Σιγουρα καποια στιγμη θα μου χρειαστουν...:(
Σε καταλαβαίνω απόλυτα πως μπορεί να αισθάνεσαι, γιατί και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα όταν έμενα με τους γονείς μου.:/::/: Θα έρθει όμως ο καιρός που θα αποκτήσεις την δική σου γατούλα και θα είσαι και πλήρως ενημερωμένη για την φροντίδα της!!!:):):)

Σε καταλαβαίνω απόλυτα πως μπορεί να αισθάνεσαι, γιατί και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα όταν έμενα με τους γονείς μου.:/::/: Θα έρθει όμως ο καιρός που θα αποκτήσεις την δική σου γατούλα και θα είσαι και πλήρως ενημερωμένη για την φροντίδα της!!!:):):)
Αισθανομαι πραγματικα χαλια γιατι ειχα αρχισει να εξοικιονομαι με την ιδεα της γατουλας..αλλα υπομονη χρειαζεται..καποια στιγμη θα μπορεσω να την παρω...

Αισθανομαι πραγματικα χαλια γιατι ειχα αρχισει να εξοικιονομαι με την ιδεα της γατουλας..αλλα υπομονη χρειαζεται..καποια στιγμη θα μπορεσω να την παρω...
Αν την θέλεις πραγματικά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.:):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back