Δεν είμαι αρειανός, είμαι γατάκι!

drusilia

Διάσημο μέλος

Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Ή έτσι νομίζω τουλάχιστον...)

Θέλω να σας πω την ιστορία μου γιατί έχω θυμώσει πολύ!

Σήμερα ενώ καθόμουν ήσυχα ήσυχα με τα αδερφάκια μου περιμένοντα την ώρα που η μαμά μας ταίζει, μαζεύτηκαν από πάνω μου κάτι τρελές. Συνήθως δεν ασχολούνται πολύ μαζί μας οι επισκέπτες, δεν ξέρω γιατί. Πάνε στα άλλα γατάκια. Σήμερα όμως κάθισαν απο πάνω μας και άρχισαν να μας σχολιάζουν σαν να μην ήμασταν εκει...:mad:
Γέλαγαν και μας έλεγαν "εξωγήινους", "γκρέμλιν", και άλλα τέτοια. Δεν ξέρω τι θα πει αυτο, αλλά σίγουρα δεν είναι καλό, γιατί η μαμά μου τους φώναζε και τους έλεγε: "Μην του λέτε τέτοια, είναι ένα όμορφο γατάκι με μεγάλα εκφραστικά ματάκια!"

Εγώ είμαι μικρούλης και δεν ξέρω πολλά, αλλά κρυφάκουσα τι έλεγαν:
Με πήγαν λέει σε ένα μέρος που το λένε "κτηνιατρείο" αμέσως μόλις γεννήθηκα εγώ και τα 2 αδερφάκια μου. Μας βρήκαν πεταμένα, ένα κουβάρι τόσο μπλεγμένο με τους ομφάλιους λώρους που το ποδαράκι μου το ένα, το πίσω είχε λέει θρυματιστεί. :( Στο μέρος εκείνο ήθελαν να μας σκοτώσουν γιατί λεέι έτσι κι αλλιώς θα πεθάνουμε.

Οπότε τελικά μας έφεραν εδώ, στο σπίτι μας. Μας βάλαν στα ζεστά και μας τάιζαν συνέχεια. Και γενικά δεν μας έδιναν πολύ σημασία αυτοί που έρχονται. Κοιτάνε τα άλλα γατάκια που είναι λέει όμορφα.
Άκουσα μάλιστα κάποιους επισκέπτες να λένε ότι είμαι πολύ μικρός και χτυπημένος και αποκλείεται να τα καταφέρω... Σίγουρα έλεγαν ψέματα όμως, γιατί εγώ τα κατάφερα και είμαι εδώ και σας μιλάω.

Άκουσα και την μαμά μου να λέει ότι φοβάται ότι κανείς δεν θα με θέλει επειδή έχω πρόβλημα στο ποδαράκι μου. Στενοχωρήθηκα πολύ....:( Δεν καταλαβαίνω, τι πειράζει, αφού έχω άλλα τρια ποδαράκια ολόκληρα...
Η άλλη η κακιά που με τράβαγε φωτογραφίες βέβαια της είπε ότι δεν είναι πρόβλημα το πόδι μου, αλλά το ότι είμαι σαν αρειανός.:mad:
Τουλάχιστον ξέρω οτι η μαμά μου δεν θα σταματήσει να με θέλει.

Τέλος πάντων, σε 1 εβδομάδα κλείνω τον ένα μήνα και θέλω να τονίσω ότι παρόλο που πολλοί δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρω, μέχρι τώρα το έκανα, και αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Περιμένετε λίγο και θα δείτε τι όμορφος που θα γίνω, κι εγώ και τα αδερφάκια μου. Και τότε να δούμε τι θα λέτε! :D

Α, ναι, να και τα αδερφάκια μου...
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• alf-1.jpg
    alf-1.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 53
  • alf-2.JPG
    alf-2.JPG
    53,5 KB · Εμφανίσεις: 53
  • gremlin-1.jpg
    gremlin-1.jpg
    86,3 KB · Εμφανίσεις: 47
  • alien-3.jpg
    alien-3.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 55
Ενώ πάντα αυτές οι ιστορίες ειναι ίδιες μεταξύ τους εγώ γιατί συνεχίζω κάθε φορά που διαβάζω μία τέτοια να δακρίζω???

Τα γατάκια είναι τέλεια και θα δείτε όλοι πως όταν μεγαλώσουν λίγο ακόμα θα σας ξετρελάνουν όλους....

γιατί συνήθως τα άσχημα γατιά όμορφες γάτες γίνονται...:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεταξύ μας, ναι, έχουν την προοπτική να γίνουν κουκλία.:)
Αλλά είναι εντελώς εξωγήινα, όχι αστεία! :lol:
Κι εγώ συγκινούμαι Μάγισσα γιατί θυμάμαι πριν ένα μήνα περίπου με είχε πάρει η Αλίκη από το ΚΚΓ που τα είχαν πάει στο άλλο κτηνιατρείο να μου ζητήσει να πάω να τα πάρω από εκεί και να τα πάω σε αυτές για να μην τους κάνουν ευθανασία....
Ήμουν σε ένα ταξί με ένα κουτί από παπούτσια και τα μωρά μέσα, τα οποια με το που άνοιγα λιγο να πάρουν αέρα έκλαιγαν αδύναμα...
Και ήταν κάτι μικρούλικα πλασματάκια, σαν ποντικάκια... (Όχι ότι τώρα εξελίχθηκαν και πολύ εμφανησιακά!:D )
Κακά τα ψέματα, πόσες πιθανότητες έχουν τόσο μικρά ψιψίνια, νεογέννητα, να τα καταφέρουν χωρίς την μαμά τους;:/:
Μιλάμε για τρείς πραγματικούς εξωγήινους μαχητές!:)

Τέλος πάντων, είναι ακόμα πολύ μωρά τα μικρά μας, ας τους στείλουμε όλη την θετική μας ενέργεια γιατί την χρειάζονται πολύ.

Και δύο ακόμα φωτογραφίες να εκτιμήσετε την ομορφιά τους σε όλο της το μεγαλείο. (Η πρώτη νομίζω είναι αντιγραφή της αφίσας του Alien vs Predator)

Συνημμένα

• alien-2.JPG
    alien-2.JPG
    66,8 KB · Εμφανίσεις: 58
  • alien-1.JPG
    alien-1.JPG
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 47
Μπράβο τους!Κι εγώ δεν τα βλέπω καθόλου εξωγήινα,είναι πολύ ξεχωριστά μωρά,και έχουν αυτές τις τεράστιες ματάρες για να χωράνε όλες τις ομορφιές του κόσμου που γεννήθηκαν για να δουν...:)

Τι απίθανα τερατάκια είναι αυτά;:inlove::inlove:
Τυχερός όποιος τα πάρει, θα αποκτήσει τα πρώτα διαγαλαξιακά γατάκια εν Ελλάδι!:up:

Μπράβο Βιβή και γι τις φωτό και για το ωραίο θέμα! Πανέμορφα είναι ήδη τα γατουλινάκια και είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν γάταροι! Εύχομαι ύγεία, χαρά και καλά σπιτάκια για όλα τους!:)

Πολύ κουτσουνι το τελευταιο με τα γαλαζια ματια... αχ αυτες οι ιστοριες.. πολυ ωραια ηταν αυτη

Παιδια ειναι περίεργα γαλάζια τα μάτια τους... Δεν ειναι αυτό το ξεπλυμένο γαλάζιο των μωρών, είναι έντονα γαλάζια, πολύ όμορφα.:)

Πολύ συγκηνητικό!!!!Και εγώ δακρίζω συνήθως με αυτές τις ιστορίες.....
Πάντως εγώ θα το έπερνε το γατάκι αυτό και ας είχε πρόβλημα με το ποδαράκι του....Και σύγουρα θα βρεί ένα στοργικό σπιτάκι να πάει....
Και θέλουμε και άλλες φωτογραφίες μόλις μεγαλώσει γιατί σύγουρα θα γίνει κουκλί:up::up::up::up:

Μακάρι Άντζελα να πάνε όλα καλά όπως τα λες. Τα μικρά έχουν δύσκολο ακόμα δρόμο μπροστά τους και πρέπει να δείξουν την δύναμη που έδειξαν μέχρι τώρα.
Εννοείται πως θα επιστρέψω σύντομα με νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στον πλανήτη μας.:D

Καλέ αυτά είναι μαναράκια:) Θα γίνουν ανάρπαστα

Εμένα πάλι μου φαίνονται όμορφα!!! Αυτά είναι τα γατάκια που νομίζατε για τυφλά ή ειναι άσχετο αυτό που λέω;

Εμένα πάλι μου φαίνονται όμορφα!!! Αυτά είναι τα γατάκια που νομίζατε για τυφλά ή ειναι άσχετο αυτό που λέω;

:blink: Όχι, καμία σχέση, πιθανώς αναφέρεσαι σε δύο γατάκια που έχει μια φίλη μου σπίτι της;

Ο μόνος τυφλός μικρούλης που υπάρχει στο κέντρο είναι ο Μπεκ, για τον οποίο δεν έχω κάτσει να γράψω ακόμα, γιατί στενοχωριέμαι.:/:

Και εμένα μου φαίνονται πολύ όμορφα, αλλά βέβαια εγώ δεν έχω και το καλύτερο κριτήριο αισθητικής :lol::lol:

Όντως τα ματάκια τους τα πρόσεξα και εγώ. Μακάρι να μην αλλάξει το χρώμα. Είναι exceptional γατιά :inlove:

:blink: Όχι, καμία σχέση, πιθανώς αναφέρεσαι σε δύο γατάκια που έχει μια φίλη μου σπίτι της;

Ο μόνος τυφλός μικρούλης που υπάρχει στο κέντρο είναι ο Μπεκ, για τον οποίο δεν έχω κάτσει να γράψω ακόμα, γιατί στενοχωριέμαι.:/:
Και εγώ στεναχωριέμαι με όλα αυτά κ πιο πολύ με στεναχωρεί που δεν έχω μεγάλο σπιτι για να προστατεύω τέτοια πλασματάκια.:( Ελπίζω η όλη προσπάθεια με τον φίλο μας το γουρουνάκι να ισοσταθμήσει λίγο τα πράγματα ώστε να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς -κ πάνω από όλα ευτυχισμένες- όλες αυτές οι ψυχουλες

Ελπίζω η όλη προσπάθεια με τον φίλο μας το γουρουνάκι να ισοσταθμήσει λίγο τα πράγματα ώστε να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς -κ πάνω από όλα ευτυχισμένες- όλες αυτές οι ψυχουλες

Πίστεψέ με, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε και σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι "το περισσότερο", το απόλυτα βοηθητικό. Τουλάχιστον δεν θα διστάζουμε να φιλοξενήσουμε και να γιατροπορέψουμε ένα γατάκι από έλλειψη πόρων (για όνομα του Θεού, τόσοι που είμαστε, μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά άμα θέλουμε...:hmm:)

Ευχές για τα Αλιανάκια, τα είχα δει όταν πρωτοήρθαν, δεν τα έβαζε ανθρώπου μάτι ότι θα τη βγάλουν καθαρή... Κι όμως, είναι εδώ για να μας διαψεύσουν και να μας γεμίσουν ελπίδα!:)

Ισως μπορω να φιλοξενησω ενα ζουζουνι απο αυτα... Ουτως η αλλως το Αριακι η αλλως Βρωμαιος :P περναει 10 ωρες μονο του γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη να τον αφησω με το Φρου παρεα..

Μου λετε και ειμαι μεσα.
φιλικα
φρου

Τουλάχιστον δεν θα διστάζουμε να φιλοξενήσουμε και να γιατροπορέψουμε ένα γατάκι από έλλειψη πόρων (για όνομα του Θεού, τόσοι που είμαστε, μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά άμα θέλουμε...:hmm:)quote]

Πόσο δίκιο έχεις Στέλλα, αυτό ειναι που μας κάνει και νιώθουμε πια ότι μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιες ανήμπορες ψυχούλες που πριν δεν μπορούσαμε καν να το σκεφτούμε...είμαστε πολλοί και είμαστε εδώ...:P

Ισως μπορω να φιλοξενησω ενα ζουζουνι απο αυτα... Ουτως η αλλως το Αριακι η αλλως Βρωμαιος :P περναει 10 ωρες μονο του γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη να τον αφησω με το Φρου παρεα..

Μου λετε και ειμαι μεσα.
φιλικα
φρου

Φρου, εκ μέρους των εκπροσώπων του πλανήτη Αρη σε ευχαριστώ για την ευγενική σου προσφορά. Όμως καλύτερα τα μικρά να μείνουν στο Κέντρο προς το παρον γιατι ειναι ακομα πολύ μικρά και ειδικά ο Αλφ που έχει το πρόβλημα στο ποδαράκι καλό είναι να έχει συνεχή ιατρική παρακολούθηση.
Σου έστειλα με πμ πρόταση αν θες για φιλοξενία! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back