Δεν ενδιαφέρεται κανείς, από αυτούς που μπορούν...

milou

Νεοφερμένο μέλος

Η milou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Πριν λιγες μερες καθως σερφαρα στο διαδυκτιο, επεσα πανω σε μια αγγλικη πολυ μεγαλη εφημεριδα(απο τις μεγαλυτερες στην αγγλια), οπου ειχε θεμα στην πρωτη σελιδα " Η καταντια της Ελλαδας μετα τους Ολυμπιακους αγωνες" !
Ανεφεραι χαρακτηριστικα στο πως μαζεψαν με τα βιας την τελευταια στιγμη ολα τα αδεσποτα μεχρι να τελειωσουν οι αγωνες και μετα την ληξη μεσα σε 1 εβδομαδα το πολυ εμφανιστηκαν απο το πουθενα χιλιαδες αδεσποτα παλι!!
Ο δημοσιογραφος που εγραψε το αρθρο των 4 σελιδων παρακαλω, αναφερθηκε στην ιστορια των Ελληνων μεχρι την σημερινη εξελιξη της!Τα ειχα διατυπωσει ολα τοσο ειρωνικα που ειπα επιτελους βρεθηκε καποιος εστω και εξω απο αυτη τη χωρα να μας τα ψαλει λιγο!!
Γιναμε ρεζιλι διεθνως παλι και το χαρηκα παρα πολυ!!!
Να δω ποσο ξεφτιλα πρεπει να γινουμε ακομα για να βαλουν καποιοι αρμοδιοι μυαλο!!!!
Θα βρω το site και θα σας το δωσω να διαβασεται και εσεις τα ξεφτιλικια της Ελλαδας! :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο μια άποψη αν το σκεφτείς είναι θετικό. Με την έννοια ότι τόσο καιρό μας κατηγορούσαν ότι πριν τους Ολυμπιακούς μαζέυτηκαν και θανατώθηκαν όλα τα αδέσποτα. Έτσι τουλάχιστον βγαίνει ότι τα ζώα δεν θανατώθηκαν αλλά ξαναφέθηκαν ελεύθερα μεν αλλά ΖΩΝΤΑΝΑ. Τόσο καιρό αυτό έλεγα σε όσους ισχυρίζονταν ότι πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων θανατώθηκαν εκατοντάδες ζώα. Ότι δηλ.τα ζώα είχαν μαζευτει από τους δρόμους στειρωθεί, εμβολιαστεί και μετά το τέλος των αγώνων τα ξαναεπέστρεψαν από εκεί που τα είχαν μαζέψει.;) Δε λέω ότι αυτό είναι το καλύτερο. Θα έπρεπε να είχαν δοθεί για υιοθεσία. Κάποια από αυτά ξέρω από πρωτο χέρι ότι είχαν υιοθετηθεί. Όμως από τη στιγμή που δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, τουλάχιστον να χαιρόμαστε που δεν τους έγινε ευθανασία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το βρηκα το site!
Μπειτε και θαυμαστε το Ελληνικο μεγαλειο !!!!!!!:down:

www.wagny.org

Εχεις δικιο αν το δουμε απο αυτη τη πλευρα!
Αλλα απο την αλλη ειναι πολυ τραγικη δεν νομιζεις.
Μπες σε παρακαλω να δεις το site και να μου πεις τη γνωμη σου!

καθολου κολακευτικο για την χωρα μας.....

Το διάβασα. Ξέρεις τι μου κάνει όμως εντύπωση? Ότι τέτοιου είδους και ύφους δημοσιεύματα κάνουν την εμφάνισή τους ΠΑΝΤΑ πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, όπως είχε επίσης γίνει και πριν απο τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Δε λέω ότι όλα τα δημοσιεύματα είναι αναληθή, απλά τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προπαγάνδα που σκοπό έχει να πλήξει τον ελληνικό τουρισμό. Δε σου φαίνεται περίεργο που το ξαναθυμήθηκαν το θέμα 3 ολόκληρα χρόνια μετά τους Ολυμπιάκούς?:hmm:

Μου φαινεται περιεργο, και μπορει να ειναι και ετσι, να γινεται ενα ειδος προπαγανδας για την χωρα μας.Αλλα ξερει κατι, δεν με ενδιαφερει καθολου αν δεν θα εχουμε τουρισμο εξαιτιας αυτου του δημοσιευματος!!!
Ας προσεχουμε για να εχουμε λεει η γιαγια μου!!!!!!!!

Αν ημασταν σωστη απεναντι στο θεμα αδεσποτα δεν θα ειχε κανεις ξενος να πει κατι για μας, οποτε ολα τα αλλα περισευπουν!
Ζουμε σε μια χωρα κατεστραμενη που δεν μπορει να ενδιαφερθει και για τα αυτονοητα ,θα με νοιαξει λοιπον ο τουρισμος!!!

Και εγώ το χαίρομαι όταν γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι για τα αδέσποτα!
Σχετικά με τον τουρισμό πιστεύω πως το πρόβλημα δεν είναι τα αδέσποτα, αλλά η υπερβολική ακρίβεια, η αγένεια και τα σκουπίδια!

Καλά, κι εμένα ποσώς μ'ενδιαφέρει ο τουρισμός! Μη σώσουν να'ρθουνε! Ούτως η άλλως ειδικά από Αγγλία κάτι αποβράσματα έρχοντε μόνο και μόνο για να μεθύσουν και να τα σπάσουν! Δεν μας έρχεται και κανένας της προκοπής ν'αφήσει χρήματα! Και γιατί να έρθουν δηλαδή με τόση ακρίβεια που με τα ίδια λεφτά μη πω και λιγότερα πάνε Βραζιλία, Μαλδίβες και Καραϊβική!!!
Ας είμαστε εμείς εντάξει απέναντι στα αδέσποτα, που δεν είμαστε κι ας λένε!
Απλά, ξαναλέω, ότι μου κάνει εντύπωση που θυμούντε και γράφουν για τα αδέσποτα, ή για τρομοκρατία πάντα πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές!!!...:hmm: :hmm: :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back