milou
Νεοφερμένο μέλος
Ανεφεραι χαρακτηριστικα στο πως μαζεψαν με τα βιας την τελευταια στιγμη ολα τα αδεσποτα μεχρι να τελειωσουν οι αγωνες και μετα την ληξη μεσα σε 1 εβδομαδα το πολυ εμφανιστηκαν απο το πουθενα χιλιαδες αδεσποτα παλι!!
Ο δημοσιογραφος που εγραψε το αρθρο των 4 σελιδων παρακαλω, αναφερθηκε στην ιστορια των Ελληνων μεχρι την σημερινη εξελιξη της!Τα ειχα διατυπωσει ολα τοσο ειρωνικα που ειπα επιτελους βρεθηκε καποιος εστω και εξω απο αυτη τη χωρα να μας τα ψαλει λιγο!!
Γιναμε ρεζιλι διεθνως παλι και το χαρηκα παρα πολυ!!!
Να δω ποσο ξεφτιλα πρεπει να γινουμε ακομα για να βαλουν καποιοι αρμοδιοι μυαλο!!!!
Θα βρω το site και θα σας το δωσω να διαβασεται και εσεις τα ξεφτιλικια της Ελλαδας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δε λέω ότι αυτό είναι το καλύτερο. Θα έπρεπε να είχαν δοθεί για υιοθεσία. Κάποια από αυτά ξέρω από πρωτο χέρι ότι είχαν υιοθετηθεί. Όμως από τη στιγμή που δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, τουλάχιστον να χαιρόμαστε που δεν τους έγινε ευθανασίαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
milou
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
milou
Νεοφερμένο μέλος
Αλλα απο την αλλη ειναι πολυ τραγικη δεν νομιζεις.
Μπες σε παρακαλω να δεις το site και να μου πεις τη γνωμη σου!
mimikaki
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

milou
Νεοφερμένο μέλος
Ας προσεχουμε για να εχουμε λεει η γιαγια μου!!!!!!!!
milou
Νεοφερμένο μέλος
Ζουμε σε μια χωρα κατεστραμενη που δεν μπορει να ενδιαφερθει και για τα αυτονοητα ,θα με νοιαξει λοιπον ο τουρισμος!!!
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Σχετικά με τον τουρισμό πιστεύω πως το πρόβλημα δεν είναι τα αδέσποτα, αλλά η υπερβολική ακρίβεια, η αγένεια και τα σκουπίδια!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ας είμαστε εμείς εντάξει απέναντι στα αδέσποτα, που δεν είμαστε κι ας λένε!
Απλά, ξαναλέω, ότι μου κάνει εντύπωση που θυμούντε και γράφουν για τα αδέσποτα, ή για τρομοκρατία πάντα πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές!!!...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool