Βάσια_12487
Νεοφερμένο μέλος
δν μπορω να την χαρω. 
γενικα με πλησιαζει, δν με αποφευγει, με αφηνει να την χαιδευω λιγακι αλλα οχι πολλα πολλα
τι φταιει;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
η γατουλα μου ειναι 5 μηνων και την βρηκα στο δρομο οταν ηταν 2. την πηρα σπιτι, την εμβολιασα, γενικα ηταν πολυ ησυχη στην αρχη αλλα μετα που ταξιδεψε στην πολη μου για χριστουγεννα αλλαξε. ειναι λιγο πιο ανησυχη αλλα κυριως δν θελει με τιποτα να την εχουμε αγκαλια. οταν παω να την αγγιξω αυτο κρατα 2-3 δευτερολεπταδν μπορω να την χαρω.
γενικα με πλησιαζει, δν με αποφευγει, με αφηνει να την χαιδευω λιγακι αλλα οχι πολλα πολλα
τι φταιει;;;
Κάθε γατούλα έχει τον χαρακτήρα της.Επίσης κάθε αλλαγή περιβάλλοντος επιδρά στην ηρεμία της.Δεν κατάλαβα όμως αν στην αρχή ήταν χαδιάρα και άλλαξε μετα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
πρεπει να τον παω για στειρωση επειγοντως...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια_12487
Νεοφερμένο μέλος

λετε να εχει οιστρο; μα ειναι μονο 5 μηνων...ο κτηνιατρος μου ειπε οτι γυρω στην ανοιξη θα αρχισει και ακομα ειναι ιανουαριος... δν ξερω τι να κανω γιατι εχω ακουσει οτι ειναι ακριβη η στειρωση ισως το καθυστερησω λιγο..
δηλαδη λετε γι'αυτο να μην θελει αγκαλιες; ναι οντως ειναι λιγο γκρινιαρα τελευταια χωρις λογο..
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αλλα μπορει απλα να ειναι στρεσαρισμενη απο την αλλαγη του περιβαλοντος.
Οι γατες δενονται πολυ με το περιβαλλον που ζουνε.Και αν καταλαβα καλα πριν ζουσε(η εβγαινε) εξω ενω τωρα αυτο εχει αλλαξει.Δωστης αρκετο χρονο να συνηθησει το νεο της σπιτι.
Η δικη μου γατα η Μυρτουλα οταν μετακομισα(απο διαμερισμα παλι σε διαμερισμα) χρειαστηκε περιπου δυο μηνες για να επανελθει πληρως στις παλιες της συνηθειες.

Οσο για τον οιστρο νομιζω οτι ο κτηνιατρος μπορει να σου λυσει την απορια.

Βάσια_12487
Νεοφερμένο μέλος
Πολυ πιθανο να εχει ηδη οιστρο στην ηλικια των 5 μηνων.
Αλλα μπορει απλα να ειναι στρεσαρισμενη απο την αλλαγη του περιβαλοντος.Οι γατες δενονται πολυ με το περιβαλλον που ζουνε.
Και αν καταλαβα καλα πριν ζουσε(η εβγαινε) εξω ενω τωρα αυτο εχει αλλαξει.Δωστης αρκετο χρονο να συνηθησει το νεο της σπιτι.
Η δικη μου γατα η Μυρτουλα οταν μετακομισα(απο διαμερισμα παλι σε διαμερισμα) χρειαστηκε περιπου δυο μηνες για να επανελθει πληρως στις παλιες της συνηθειες.
Οσο για τον οιστρο νομιζω οτι ο κτηνιατρος μπορει να σου λυσει την απορια.![]()
thanks!!!

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ρωτησω κατι;Πηγενει και καθετε στο παραθυρο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
πέρα απο αυτο τους έχω από ένα γατόσπιτο σε κάθε μπαλκονόπορτα ώστε να κοιτάνε έξω....
πέρα από καημό που τα περιορίζουμε εντός σπιτιόύ τι άλλο σημαίνει αν κοιτάνε έξω;
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
damien19702
Νεοφερμένο μέλος
γεια σε ολους!
Εχω υιοθετησει εδω και 8 μηνες περιπου μια γατα περσιας ,η οποια ειναι καπως ξεχωριστη!
Ενω μου "επιτρεπει " να την χα"Ι"δεψω και δειχνει οτι χαλαρωσε πραγματικα δειχνοντας μου την κοιλια της και γλυφοντας μου τ χερι ,γκρινιαζει οταν την παιρνω αγκαλια και να την χαιδευω.Οταν την παιρνω αγκαλια κοιταει πως να φυγει .
Για παραδειγμα με ακολουθει μεσα στο σπιτι αλλα οταν καταλαβαινει οτι θελω να την παρω στην αγκαλια μου φευγει τρεχοντας κατω απο το κρεβατι μου. το εχω παλεψει με λιχουδιες αλλα δεν καταφερα πολλα .
Γενικα η γατα ειναι πολυ παιχνιδιαρα ,ενεργητικη και μικροσωμη!
μηπως μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να κανω για να τη φερω λιγο πιο κοντα μου?
ευχαριστω !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
νομιζω οτι σε ορισμενα ζωα δεν τους αρεσει να τα σηκωνεις και να τα παιρνεις αγκαλια, ειδικα αν τα κρατας ψηλα. Αν υποθεσουμε οτι δεν ειχε καποια αρνητικη εμπειρια στην αγκαλια σου οποτε και την αποφευγει, τοτε λογικα απλα δεν της αρεσει να την παιρνεις αγκαλια! Δεν ξερω αν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις, και κυριως δεν ξερω αν υπαρχει λογος να κανεις κατι. Πολλες γατες εχουν μικρες παραξενιες που καμια φορα δεν αλλαζουν ποτε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
και η δικια μου η γατουλα δεν γουσταρει αγκαλιες πολλες, ουτε να της ενοχλω πατουσακια κ κοιλια, αλλα με αγαπαει κ μου το δειχνει με τον δικο της τροπο! καθε γατα ειναι ξεχωριστη, κ εχει της παραξενιες της οπως ειπε κ η Σωτηρια

ruko
Διάσημο μέλος
Καλώς ήρθες!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
η πουπυ μου ειναι ακριβως ετσι οπως περιγραφεις και την δικια σου...με ακολουθει παντου..ανεβασινει στο κρεββατι ,μου χουρχουριζει και μου κανει απιστευτα χαδακια..αλλα με το που την παιρνω αγκαλια..τρεχει να φυγει..δεν ειναι οτι δεν με αγαπαει,εξαλλου μου το δειχνει συνεχεια αυτο..ειναι που ειναι πολυ νευροσπαστο..και δεν θελει αγκαλιες..πρε[ει να το σεβαστουμε αυτο,ειναι θεμα προσωπικοτητας αυτο,γιατι και τα ζωα εχουν την δικια τους ξεχωριστη προσωπικοτητα,οπως και οι ανθρωποι...δεν ειναι ολοι για παραδειγμα το ιδιο εκδηλωτικοι,ή τρυφεροι ή να τρελλαινονται για αγκαλιτσες και χαδακια..ετσι ειναι και στα ζωακια μας..

damien19702
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μπορεις να ανοιξεις ενα θεματακι κ να μας συστησεις την κουκλιτσα σου!!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μπορεις να ανοιξεις ενα θεματακι κ να μας συστησεις την κουκλιτσα σου!!!!!![]()
συμφωνω..αν θελέις ανοιξε ενα θεματακι...να τη θαυμαζουμε κιολας...

...για ενα οφθαλμολουτρο ζουμε βρε αδελφε..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool