Δεν κάθεται καθόλου να την χαιδέψω...

κωνσταντινα1987

Νεοφερμένο μέλος

Η κωνσταντινα1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
καλησπερα σε ολους!!εγω εχω δυο γατουλες,ενα παππουλη και πριν 8 μηνες περιπου βρηκα και μια μικρουλα.το προβλημα μου με την μικρη ειναι πως αν και ειναι καλο γατακι και ωρες ωρεσ βγαζει αρκετη τρυφεροτητα(με γλυφει,παιζει κτλ)δεν της αρεσει καθολου να την χαιδευουν ουτε καν εγω και δεν καθεται στην αγκαλια μου εκτος απο ελαχιστεσ φορες που ερχεται μονη της.οταν την παιρνω αγκαλια προσπαθει αμεσως να φυγει και συμπεριφερεται σαν να φοβαται...:(
οταν παω να την χαιδεψω φευγει κατ'ευθειαν....αντιθετως την κουβερτα της την λατρευει...χιχι..δεν λεω οτι ειναι κατι κακο απλως με στεναχωρει λιγακι...μηπως ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο?κατα τα αλλα ειναι πααααρα πολυ ζωηρη ανεβαινει σχεδον παντου εκτος απο τα τραπεζια που της το εμαθα αν και ωρες ωρες το ξεχναει...και γλυφει τα παντα σαν τρελη!!!ειναι πολυυυυυυυυ περιεργο γατι και πολυ διαφορετικη απο τον μεγαλο..σας ζαλισα ομως..ευχαριστω πολυ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γιατι γλύφουν οι γάτες?

Καλησπερα.Σε πληροφορω οτι παρα πολλα γατια ειναι ετσι.Και εμενα τα δικα μου στην αγκαλια μου..ουτε κατα διαννοια να κατσουν.Η μικρη μου..οκ..καθεται να την χαιδεψεις και της αρεσει πολυ,παρολα αυτα οταν την παιρνω αγκαλια..τρεχει πανικοβλητη που λεει ο λογος..ο μεγαλος μου ομως..ΜΟΝΟ οταν θελει αυτος θα τον χαιδεψεις.Ειναι θεμα προσωπικοτητας...ισως και βιωματων.Παντως δεν ειναι κατι περιεργο..δεν ειναι ολες οι γατες ιδιες..οπως και κανενας ανθρωπος αλλα και ζωακι δεν ειναι ιδιο με ενα αλλο.Το καθενα ομως εχει τη χαρη του..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.Σε πληροφορω οτι παρα πολλα γατια ειναι ετσι.Και εμενα τα δικα μου στην αγκαλια μου..ουτε κατα διαννοια να κατσουν.Η μικρη μου..οκ..καθεται να την χαιδεψεις και της αρεσει πολυ,παρολα αυτα οταν την παιρνω αγκαλια..τρεχει πανικοβλητη που λεει ο λογος..ο μεγαλος μου ομως..ΜΟΝΟ οταν θελει αυτος θα τον χαιδεψεις.Ειναι θεμα προσωπικοτητας...ισως και βιωματων.Παντως δεν ειναι κατι περιεργο..δεν ειναι ολες οι γατες ιδιες..οπως και κανενας ανθρωπος αλλα και ζωακι δεν ειναι ιδιο με ενα αλλο.Το καθενα ομως εχει τη χαρη του..:D

λες????με στεναχωρει γιατι μου δινει την εντυπωση οτι με φοβαται...εχω συνηθισει αλλιως ειναι η αληθεια γιατι ο μεγαλος μου ειναι ο σουπερ χαδιαρης και αγκαλιτσας ενω η μικρη(η μπουγατσα:))θελει μονο να παιζει να δαγκωνει και να σκαρφαλωνει...συμπεριφερεται πολυ σαν κεραμιδογατα και με κανει να σκεφτομαι μηπως θα περνουσε καλυτερα αν δεν την ειχα κλεισει στο σπιτι...εν τω μεταξυ ειναι σχεδον 9 μηνων και δεν την εχω στειρωσει ακομα αλλα δεν δειχνει κατι...μηπως ξερεις πως θα καταλαβω οτι εχει θεμα....σ'ευχαριστω πολυ παντως!!!

Απάντηση: Γιατι γλύφουν οι γάτες?

ναι..τωρα βγαινουμε οφ βεβαια..αλλα θα σε συμβουλευα να τη στειρωσεις ουτως ή αλλως,γιατι ηδη εχεις αργησει πολυ για θηλυκια...τα θηλυκα κανονικα στειρωνονται γυρω στον 6 μηνα..μαλιστα τα τελευταια χρονια θεωρειται καλυτερο να στειρωνονται πρωτου εκδηλωθει ο πρωτος οιστρος..(συνηθως 6 μηνα εκδηλωνεται ο 1ος..) δες εδω η γατουλα σου κινδυνευει απο πυομητρα,που ειναι πολυ σοβαρη κατασταση..οποτε επειγοντως στειρωση..σου παραθετω και αυτο :)

ναι..τωρα βγαινουμε οφ βεβαια..αλλα θα σε συμβουλευα να τη στειρωσεις ουτως ή αλλως,γιατι ηδη εχεις αργησει πολυ για θηλυκια...τα θηλυκα κανονικα στειρωνονται γυρω στον 6 μηνα..μαλιστα τα τελευταια χρονια θεωρειται καλυτερο να στειρωνονται πρωτου εκδηλωθει ο πρωτος οιστρος..(συνηθως 6 μηνα εκδηλωνεται ο 1ος..) δες εδω η γατουλα σου κινδυνευει απο πυομητρα,που ειναι πολυ σοβαρη κατασταση..οποτε επειγοντως στειρωση..σου παραθετω και αυτο :)

αααα...δεν το ηξερα...θα της ειχα κανει απλα ειμαι ταπι αυτο τον καιρο...θα προσπαθησω οσο πιο συντομα γινεται!!σ'ευχαριστω παρα πολυ για ολα!!!!

Απάντηση: [split]Δεν κάθεται καθόλου να την χαιδέψω...

Να εισαι καλα..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back