Δεν κάνει κακά...

fffaye

Νεοφερμένο μέλος

Η fffaye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 42 μηνύματα.
Η μικρή μου έχει 3-4 μέρες να κάνει κακά της και ανησυχώ...είναι μόνο 21 ημερών,σήμερα τα έκλεισε. Τι μπορεί να φταίει; Την ταϊζω το ειδικό γάλα για γατάκια κάθε 3 με 4 ώρες ,25 ml.Της έκανα μασάζ στην κοιλίτσα αλλά τίποτα ακόμα.Της έδωσα παραπάνω κάποιες φορές αλλά είχε αέρια και ξαναγύρισα στην προηγούμενη δοσολογία γιατί όπως διάβασα και σε άρθρο στο σάιτ πρέπει να τα ταίζουμε συχνότερα κι όχι περισσότερο...
Όποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει γιατί έχω αρχίσει κι αγχώνομαι...
Ευχαριστώ :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρέπει να επικοινωνήσεις το συντομότερο με τον γιατρό σου, βέβαια στα μωράκια δεν ε΄ναι κ τόσο εμφανές ότι κάνουν αλλά αν νομίζεις παρ όλο το μασάζ που κάνεις ότι δεν κάνει τίποτα θα πρέπει να συνεννοηθείς με τον κτηνίατρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ,θα το κάνω αύριο για να είμαι σίγουρη...

όλα καλά,η μικρή τα 'κανε.....:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back