julia
Διακεκριμένο μέλος
Εμενα η Raisa δεν εκανε ποτε εμετο και την εχω 2,5 χρονια. Ξερω οτι στο εμποριο υπαρχει ενα φυτο το οποιο το τρωνε οι γατες και βοηθα υποτιθεται να κανουν εμετο. Το αγορασα αλλα η δικη μου το αγνοησε παντελως. Αλλες γατες που ειχα παλια το ετρωγαν σαν τρελες και οντως βοηθουσε.
![]()
Είναι λογικά και φυσιολογικά για τις γάτες να κάνουνε εμετό για διάφορους λόγους... Δυσπεψία, τρίχες αδιαθεσία, δηλητιρίαση....κλπ
Όπως λογικά είναι να μην κάνουν και καθόλου (τις αποβάλλουν με τα κ@@ τους...)

Το χόρτο στις ακίνδυνες περιπτώσεις βοηθάει....

Αν κάνει εμετό ΣΥΝΕΧΕΙΑ και σταματήσει και να ΤΡΩΩΕΙ.. (δηλητιρίαση ή κάποια ίωση..κλπ) καλό θα ήταν να την δει γιατρός......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ήξερα ότι είναι ανησυχητικό να μην κάνει η γατούλα εμετό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ήξερα ότι είναι ανησυχητικό να μην κάνει η γατούλα εμετό
Δεν έιναι ανυσηχιτικό!!!!

Απλά τα βγάζει με τα κα@@ της ( και εμένα ΔΕΝ έχει κάνει ποτέ εμετό.... Μονο τωρα με την δηλητηρίαση βέβαια...)
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Julia δεν ήξερα για την δηλητηρίαση! Περαστικά στο μικρούλι σου, ελπίζω να είναι όλα καλά πλέον!![]()
Ευχαριστώ.

Καλά είναι τώρα...

μονο το σηκώτι την πλήρωσε αν θές λεπτομέρειες (Τωρα πειρα φορα 978σελ και μετα...)
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
(βγήκαμε οφφ τόπικ, συγνώμη
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το συκώτι νομίζω δε τέτοιες περιπτώσεις φτιάχνει με τον καιρό αν δεν κάνω λάθος! Ποιο θέμα είναι;
(βγήκαμε οφφ τόπικ, συγνώμη)
ναι.. σορυ
https://www.mypetz.gr/threads/%CE%A4%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B1-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B1.219470/
978 σελιδα... και συνέχεια οι επομενες σελίδες....
Το συκώτι ξαναγίνετε, τρώει ειδική τροφή και σε 1 μηνα θα ξανακανουμε εξετασεις αιματος...
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
tzeli
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας..ο γατουλης μου εδω κ μερικες ημερες προσπαθει να κανει εμετο αλλα εκει που ειναι ετοιμος να το κανει σταματαει...χτες τον ειδα ηταν ετοιμος αλλα στο τελος το καταπιε 3ανα...μου ειπανε οτι μαλλον ειναι η τριχομπαλα..επειδη ειναι η πρωτη μου γατουλα δεν 3ερω αν οντως ειναι αυτο η αν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα...8α χρειαστει γιατρο η να περιμενω λιγες ημερες ακομα?
Ίσως να περιμένεις λιγάκι, μπορεί να δυσκολεύεται λίγο! Μπορείς να φυτέψεις σε μια γλαστρούλα λίγο σιτάρι και να τρώει λίγο από κει,αυτό βοηθάει λιγάκι! Αν δεις όμως ότι δεν τα καταφέρνει πάλι πήγαινέ τον σε γιατρό,ή απλά ρώτα κάποιο γιατρό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
καλησπερα! η γατουλα μου δεν εχει κανει ποτε εμετο αλλα σημερα εκανε δυο με τρεις φορες! πρεπει να την παω στο γιατρο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
καλησπερα! η γατουλα μου δεν εχει κανει ποτε εμετο αλλα σημερα εκανε δυο με τρεις φορες! πρεπει να την παω στο γιατρο?
αν έκανε εμετό για να βγάλει τις τριχόμπαλες τότε δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς. Δες αν συνεχίσει, τότε καλήτερα να την δει γιατρός...

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
μια ακομη ερωτηση θα ηθελα να σας κανω. απο οτι ειδα στις φωτογραφιες η γατουλα σας εκανε μωρακια, θα τα κρατησετε η σκεφτεστε να τα πουλησετε?
Lita σου έστειλα πμ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool