Δεν μαζεύει το σκυλί της

Δες και εδώ το ΦΕΚ που αφορά τα ζώα συντροφιάς και τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα η μάνα μου βρήκε τρια σημεία στην αυλή με ακαθαρσίες. Εγώ έλειπα βέβαια γιατί δουλεύω (και δυστυχώς το τραβάει μόνη της). Πήγε και έπιασε την ιδιοκτήτρια του σκυλιού και της έκανε πάλι παρατήρηση. Μα το μαζεύω έλεγε αυτή, ότι είναι άλλο σκυλί που τα κάνει αυτά και μοιάζει στο δικό της (μπαρούφες, λες και δεν το βλέπουμε). Μέχρι που... βγήκε ο άντρας της και άρχισε να ουρλιάζει και να λέει στη μητέρα μου ότι τους έχει πρήξει κάθε πρωί να πηγαίνει να τους κάνει παρατήρηση (2 - 3 φορές έχει πάει όλες κι όλες). Και την έστειλε στο δ.......
Η μάνα μου βέβαια δεν θέλει να βάλουμε πλέγμα και καλαμωτή. Έχει πάθος με την αυλή της και δεν θέλει να την αλλάξει, αλλά στην τελική είναι κι αυτό μια λύση...
Μάλλον πρέπει να σκεφτόμαστε την αστυνομία. Είναι εξωφρενικό αυτό το πράμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα η μάνα μου βρήκε τρια σημεία στην αυλή με ακαθαρσίες. Εγώ έλειπα βέβαια γιατί δουλεύω (και δυστυχώς το τραβάει μόνη της). Πήγε και έπιασε την ιδιοκτήτρια του σκυλιού και της έκανε πάλι παρατήρηση. Μα το μαζεύω έλεγε αυτή, ότι είναι άλλο σκυλί που τα κάνει αυτά και μοιάζει στο δικό της (μπαρούφες, λες και δεν το βλέπουμε). Μέχρι που... βγήκε ο άντρας της και άρχισε να ουρλιάζει και να λέει στη μητέρα μου ότι τους έχει πρήξει κάθε πρωί να πηγαίνει να τους κάνει παρατήρηση (2 - 3 φορές έχει πάει όλες κι όλες). Και την έστειλε στο δ.......
Η μάνα μου βέβαια δεν θέλει να βάλουμε πλέγμα και καλαμωτή. Έχει πάθος με την αυλή της και δεν θέλει να την αλλάξει, αλλά στην τελική είναι κι αυτό μια λύση...
Μάλλον πρέπει να σκεφτόμαστε την αστυνομία. Είναι εξωφρενικό αυτό το πράμα.
μαλον πρεπει να πατε στην αστηνομια.μετα την καταγγελια αυτη πρεπει να το δουν το θεμα.με το ξηδι που σας ειπα δοκιμασατε?

Ξέρεις τι; Είναι τόσο ύπουλο, που έρχετε πάντα όταν θα λείπουμε ή όταν θα είμαστε μέσα στο σπίτι και δεν το πέρνουμε χαμπάρι. Οπότε για να το ρίξουμε πάνω του λίγο δύσκολο. Αλλά, τώρα που μου το θύμισες, θα ρίξω το απόγευμα λίγο στην είσοδο. Βέβαια, κάποτε είχα βάλει και λίγο ειδικό απωθητικό αλλά τίποτα...

Ξέρεις τι; Είναι τόσο ύπουλο, που έρχετε πάντα όταν θα λείπουμε ή όταν θα είμαστε μέσα στο σπίτι και δεν το πέρνουμε χαμπάρι. Οπότε για να το ρίξουμε πάνω του λίγο δύσκολο. Αλλά, τώρα που μου το θύμισες, θα ρίξω το απόγευμα λίγο στην είσοδο. Βέβαια, κάποτε είχα βάλει και λίγο ειδικό απωθητικό αλλά τίποτα...
Ο σκοπος ειναι να τον πετειχετε στην μουρι,αλιος δεν εχει νοημα,διστιχος.τα σπρευ που πουλανε στα πετσοπ εχετε δοκιμασει?:hmm:

Σπρέι όχι, αλλά ένα ζελ πράσινο που το έτριβες με τη σκούπα στο πάτωμα και λέει τα απωθεί, αλλά δεν χαμπάριασε. Τέλος πάντων, θα δούμε.....
:(:(:(

Γιατί να κάνετε τέτοια στο σκυλί; Ξύδια και βλακείες...το καλύτερο είναι να περιφράξετε το χώρο ώστε να μην μπαίνει μέσα και ακόμα καλύτερα να συνετίσετε την αφεντικίνα του.

Γιατί να κάνετε τέτοια στο σκυλί; Ξύδια και βλακείες...το καλύτερο είναι να περιφράξετε το χώρο ώστε να μην μπαίνει μέσα και ακόμα καλύτερα να συνετίσετε την αφεντικίνα του.
το ξηδι δεν βλαπτει στο σκυλι,το χρεισιμουπιουν και στην εκπεδευσει για αρνειση τροφης απο ξενα χερια και πατομα,και δουλευει τελια.πρεπεινα κανει κανεις το σπιτι του καστρο για να μην μπενι αυτο το σκυλι?????και αν αφεντικινα δεν ακουει???????

Πρέπει να την κάνει κάποιος να συμμορφωθεί,να ακούσει,να καταλάβει.Εξάλλου,δική της ευθύνη είναι.Να πάει να της ρίξει εκείνης ξύδι στη μούρη,π.χ.:lol:

Πρέπει να την κάνει κάποιος να συμμορφωθεί,να ακούσει,να καταλάβει.Εξάλλου,δική της ευθύνη είναι.Να πάει να της ρίξει εκείνης ξύδι στη μούρη,π.χ.:lol:
αυτη η αποψη μου αρεσει πολυ,παντα φτενε τα αφεντικα.:D

Συγγνώμη,φταίει το σκυλί; Να πάει να το πιάσει τότε με το καλό,να του πει "ρε παιδάκι μου,φταις,σε παρακαλώ,κατάλαβέ το και πράξε ανάλογα"! Το σκυλί...που είναι κακιασμένο από τη φύση του,όπως είδα να λέτε παραπάνω,δεν θα το σταματήσει αυτό που κάνει αν δεν τον συγκρατήσει η ιδιοκτήτριά του με κάποιο τρόπο.Δηλαδή,αν δοκιμάσεις όλους τους τρόπους και δεν σταματάει,τι κάνεις,πας και το πλακώνεις στο ξύλο ή το σκοτώνεις; Όχι βέβαια.
Κι αν δεν λέει να καταλάβει η ιδιοκτήτριά του,πρέπει να την κάνεις να καταλάβει ή έστω να το κάνει επειδή έτσι πρέπει.

ειναι και κατι αλλο.το σκυλι που εχει Σενδα ειναι πολυ καλο και υσιχω....τα δικα μου θα εχουν σκεισει αν καπιος θα εμπενε στο κηπο μου,θα το εκανα 250 κοματια σε δευτερολεπτο.για καπιο λογο αυτη που εχουν μικρα σκυλια τα θεορουν ακινδινα και τα αμολανε οπου να νε.:mad:

Άρα,σε τι συμπέρασμα φτάνεις εσύ; Φταίει το σκυλί ή η ιδιοκτήτριά του;

Συγγνώμη,φταίει το σκυλί; Να πάει να το πιάσει τότε με το καλό,να του πει "ρε παιδάκι μου,φταις,σε παρακαλώ,κατάλαβέ το και πράξε ανάλογα"! Το σκυλί...που είναι κακιασμένο από τη φύση του,όπως είδα να λέτε παραπάνω,δεν θα το σταματήσει αυτό που κάνει αν δεν τον συγκρατήσει η ιδιοκτήτριά του με κάποιο τρόπο.Δηλαδή,αν δοκιμάσεις όλους τους τρόπους και δεν σταματάει,τι κάνεις,πας και το πλακώνεις στο ξύλο ή το σκοτώνεις; Όχι βέβαια.
Κι αν δεν λέει να καταλάβει η ιδιοκτήτριά του,πρέπει να την κάνεις να καταλάβει ή έστω να το κάνει επειδή έτσι πρέπει.
διστιχος δεν μπορεις παντα να τα βρεις με τον γειτονα,και δεν ειπα να σκοτοσει το σκυλι,αυτο που τις ειπα αν θα το πετιχει,ο σκυλος θα σταματεισει να ερχετε στην αυλη τις γιατι να θειματα δισαρεστο,χωρεις να βλαπτει στην υγια του;)

Άρα,σε τι συμπέρασμα φτάνεις εσύ; Φταίει το σκυλί ή η ιδιοκτήτριά του;
οπος διποτε φταιει ο ιδιοκτητις,εκπεδευοντας τα σκυλια μας,τους ασφαλιζουμε καλη ζωη χωρεις φολα και ξηλο απο τους ξενους,διστιχος εδω οταν ακουνε για εκπεδευση μονο που σκευτουντε ειναι πωσο να κοστησει αυτο και τιποτε αλλο:/:

Ναι,αλλά μπορείς κάλλιστα να εκπαιδεύεις το σκύλο σου και μόνος/η σου.Δεν πρέπει να πάμε στον επαγγελματία αμέσως.Εκτός κι αν μας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια.
100% φταίει ο ιδιοκτήτης,λοιπόν.Αλλιώς μην πάρει και καθόλου σκύλο.

Ναι,αλλά μπορείς κάλλιστα να εκπαιδεύεις το σκύλο σου και μόνος/η σου.Δεν πρέπει να πάμε στον επαγγελματία αμέσως.Εκτός κι αν μας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια.
100% φταίει ο ιδιοκτήτης,λοιπόν.Αλλιώς μην πάρει και καθόλου σκύλο.
αυτα τα λοδια που ειπες ειναι χρυσα!:up:διστιχος δεν σκευτουντε ολη ετσει.οταν περπαταω με τα σκυλια μου,και στο δρωνο αλλη βλεπουνε την υπακουη τους ξαφνιαζουντε.και οταν τους δεινο τηλεφονο του εκπεδευτη μου λενε οτι δεν μπορουν να πλειρονουν την εκπεδευσει,δεν θα το καταλαβω ποτε κατι τετιο.εχω δωσεο πολα λευτα για την εκπεδευσει ομος εχω το κεφαλη μου υσιχω.:up:και με φυλανε αρηστα!;)

Όχι μάλλον δεν κατάλαβες καλά.Εγώ ΔΕΝ είμαι υπέρ του να πάω στον εκπαιδευτή να εκπαιδεύσω το σκύλο μου,να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Το εκπαιδεύω το σκύλο μόνη μου,μπορείς κάλλιστα να βρεις επαγγελματικούς τρόπους εκπαίδευσης από το Ίντερνετ,να κατεβάσεις βιβλία κλπ.Χρόνο να αφιερώσεις και προσπάθεια,βέβαια.
Και με το δίκιο τους λένε "δεν μπορώ να τον πάω στον εκπαιδευτή",όταν ο βασικός μισθός είναι 700 και κάνεις οικονομία σε όλα προκειμένου να τα βγάλεις πέρα...λογικό δεν είναι;
Δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια να έχεις ένα σκυλί.Τα σκυλιά είναι πολύ έξυπνα και καταλαβαίνουν κι από εσένα τον ίδιο.Εξάλλου,κάπου είχα διαβάσει ότι τα εννέα στα δέκα σκυλιά που ξεκινούν την εκπαίδευση έχουν φάει ξύλο από τους ιδιοκτήτες τους, είτε γιατί τρώνε τα λουλούδια, ή για να μάθουν να λερώνουν έξω ή για οτιδήποτε άλλο.
Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο,την άποψή μου,απλώς,είπα.Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα...

Παιδιά, παραπανω έγραψα ότι ο άντρας της ιδιοκτήτριας του σκυλιού έστειλε τη μητέρα μου στο "δ......." επειδή πήγε και έκανε παρατήρηση. Οπότε η επικοινωνία μαζί της αρχίζει και γίνεται προκλητική.
Αλλά έχω ξεχάσει να επισυμάνω κάτι. Πριν καιρό που η σκυλίτσα μου ήταν αδιάθετη ήταν τότε που είχε έρθει αυτό το σκυλί. Μιας και μικρόσωμο έμπαινε από τα κάγκελα και την πολιορκούσε σαν τρελό. Μέχρι και τα βράδια κοιμόταν μαζί της και παρόλο που το διώχναμε δεν έλεγε να φύγει. Τα θελε και της Ζήνας μου το πωπουδάκι της. Αλλά μιας και γριούλα και μιας και η διαφορά ύψους δεν βόλευε, άρχισε να αδιαφορεί για την πάρτυ του. Έτσι παρόλο που εκείνη σταμάτησε να είναι αδιάθετη, εκείνο επέμενε να έρχετε και να τη πολιορκεί. Αλλά η Ζήνα αδιαφορούσε (παράξενο, γιατί έτσι και δει σκυλί να περνάει από έξω, αρχίζει και γαυγίζει κι είναι έτοιμη να ορμήξει, αλλά στον συγκεκριμένο δε δίνει σημασία). Κι έτσι ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα κακά. Από σπάσιμο και μόνο φαίνεται άρχισε να έρχετε το σκυλί αυτό και να βρωμίζει με τσίσα και κακά το πατάκι της, το φαγητό της και γενικότερα την αυλή μας! (σήμερα λέρωσε την καλαμένια καρέκλα της αυλής και τα απορρίματα χώθηκαν στις σχισμές και δεν βγαίνουν. Ιιιιου!)
Και λέω εγώ τώρα, μήπως... :hmm:... μήπως θα έπρεπε να στειρωθεί για να ηρεμήσουμε όλοι???

Παιδιά, παραπανω έγραψα ότι ο άντρας της ιδιοκτήτριας του σκυλιού έστειλε τη μητέρα μου στο "δ......." επειδή πήγε και έκανε παρατήρηση. Οπότε η επικοινωνία μαζί της αρχίζει και γίνεται προκλητική.
Αλλά έχω ξεχάσει να επισυμάνω κάτι. Πριν καιρό που η σκυλίτσα μου ήταν αδιάθετη ήταν τότε που είχε έρθει αυτό το σκυλί. Μιας και μικρόσωμο έμπαινε από τα κάγκελα και την πολιορκούσε σαν τρελό. Μέχρι και τα βράδια κοιμόταν μαζί της και παρόλο που το διώχναμε δεν έλεγε να φύγει. Τα θελε και της Ζήνας μου το πωπουδάκι της. Αλλά μιας και γριούλα και μιας και η διαφορά ύψους δεν βόλευε, άρχισε να αδιαφορεί για την πάρτυ του. Έτσι παρόλο που εκείνη σταμάτησε να είναι αδιάθετη, εκείνο επέμενε να έρχετε και να τη πολιορκεί. Αλλά η Ζήνα αδιαφορούσε (παράξενο, γιατί έτσι και δει σκυλί να περνάει από έξω, αρχίζει και γαυγίζει κι είναι έτοιμη να ορμήξει, αλλά στον συγκεκριμένο δε δίνει σημασία). Κι έτσι ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα κακά. Από σπάσιμο και μόνο φαίνεται άρχισε να έρχετε το σκυλί αυτό και να βρωμίζει με τσίσα και κακά το πατάκι της, το φαγητό της και γενικότερα την αυλή μας! (σήμερα λέρωσε την καλαμένια καρέκλα της αυλής και τα απορρίματα χώθηκαν στις σχισμές και δεν βγαίνουν. Ιιιιου!)
Και λέω εγώ τώρα, μήπως... :hmm:... μήπως θα έπρεπε να στειρωθεί για να ηρεμήσουμε όλοι???
εχεις δικιο,αλλα εδω δεν μαζευει το σκυλι τις να δωσει λευτα για την στειροσει???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back