Δεν μαζεύει το σκυλί της

Η στείρωση, δεν νομίζω να βοηθήσει σε κάτι.Απλά πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά την αστυνομία.Διότι είναι πολύ ενοχλητικό και (νομίζω 80%) ότι αυτό που κάνει το συγκεκριμένο σκυλί λέγεται καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας (μην με σκοτώσετε αν κάνω λάθος!:lol::lol:).Υπάρχουν πολλά είδη από καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας και νομίζω, πως αυτό, μπορεί να είναι μέσα σε αυτά...:redface::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατί δεν προχωράτε στην απλή λύση για αρχή να βάλετε λίγο σήτα στα καγκελάκια της πόρτας?:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπάρχουν κακόψυχα ζώα... μόνο κακόψυχοι άνθρωποι. Το ότι γρυλίζει και λερώνει δεν έχει σχέση με την ψυχούλα του... Και το ξύδι, αγαπητέ κύριε ή κυρία που το πρότεινες, είναι όξινο και ΚΑΝΕΙ κακό, και μάλιστα προκαλεί ανείπωτο πόνο, αν πάει στα μάτια του ζώου. Με ποιά λογική προτείνετε λύσεις που προκαλούν πόνο στα ζώα; Και αν δε γνωρίζετε, μην προτείνετε, γιατί αν έβλεπα κάποιον να το κάνει αυτό σε σκύλο, θα του έριχνα του ίδιου ξύδι στην μούρη του και θα βλέπαμε τότε αν 'πειράζει' ή όχι...

Αν θέλετε να του ρίξετε κάτι στο πρόσωπο, αυτό θα είναι νερό και μόνο νερό, αν και δεν θα πετύχετε τίποτα γιατί η εκπαίδευση είναι μια διαδικασία χρονοβόρα και απαιτεί συνεχή παρακολούθηση, κι όχι μια στα τόσα, όταν έρχεται στην αυλή σας.

Σχετικά με το ζωάκι, εφόσον δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους αδιάφορους ιδιοκτήτες του, θα έλεγα ότι πρέπει να περιφράξετε την αυλή. Πράγμα που ήδη θα έπρεπε να έχετε κάνει, εφόσον είχατε μια σκυλίτσα αστείρωτη (απ' ό,τι κατάλαβα) και σίγουρα θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει έγκυος από οποιοδήποτε σκύλο περνούσε απ' έξω.

ΟΚ, ναι, το ιδανικό θα ήταν να μαζεύανε το σκυλί τους, το οποίο κινδυνεύει από χίλια δυο πράγματα, εφόσον όμως δεν θέλουν, δεν μπορείτε να τους το επιβάλλετε... Αστυνομίες κ τέτοια δεν δουλεύουν. Περιφράξτε λοιπόν την αυλή, δεν θα ασχημύνει, ίσα ίσα, θα αποφύγετε και τα δωράκια που σας αφήνει το σκυλάκι κάθε μέρα.

Λύση Α: Περίφραξη: δεν ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική σας, αλλά λύνει το πρόβλημά σας και συνεχίζετε τη ζωή σας αδιαφορώντας για τον μικρό μπελά.
Λύση Β: Επιμονή αντιπαραθέσεων με τους αδιάφορους ιδιοκτήτες: νεύρα, τσακωμοί, και καθημερινά δωράκια στην αυλή σας.

δεν ρειχνει κανεις ξηδι στο μουρι του ζωο.ρειχνετε νερο με μηροδια του ξηδιου,και μαληστα θεορειτε το πιο ασφαλης μεθοδος τις εκπεδευσεις.αν ξερετε εσεις καπιο αλλο αποτελεζματηκο μεθοδο εκπεδευσης αρνησης τροφης και τ.π. πειτε μου να ξερω και εγω.επεισεις πετανε μπαλονια γεματα νερο διπλα στο σκυλι και αυτο δουλευει αρκετα καλα.:)

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ άλλα κατάλαβα από τα γραφόμενά σου,:redface: αλλά σ' αυτό το θέμα, θα συμφωνήσω με την ohimso.
Ακόμα κι αν η μέθοδος χρησιμοποιείται από εκπαιδευτές, δεν σημαίνει ότι εμείς μπορούμε να την εφαρμόσουμε σωστά - και κυρίως σε μη ελεγχόμενες συνθήκες, όπως αυτές που έχουμε εδώ. Άλλωστε, ο σκύλος δεν εκπαιδεύεται με το να του ρίξεις νερό μια-δυο φορές, και αφού έχει μάθει να πηγαίνει στην αυλή της κοπέλας, το πιθανότερο είναι να έχει αντίθετα αποτελέσματα.

Εκτός αυτού, με ποιο δικαίωμα να πειθαρχήσει κανείς το σκυλί ενός άλλου; Πώς θα σας φαινόταν αν κάποιος ψέκαζε τη γάτα σας, επειδή π.χ. πήγαινε στο παρτέρι του;

Η καλύτερη λύση είναι ή η περίφραξη ή να πιέσετε τη γειτόνισσα. Το σκυλί αυτό δεν είναι κακιασμένο, είναι δυστυχισμένο, και δεν χρωστάει σε τίποτα να το ψεκάζουν και να του πετάνε νερά.:(

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ άλλα κατάλαβα από τα γραφόμενά σου,:redface: αλλά σ' αυτό το θέμα, θα συμφωνήσω με την ohimso.
Ακόμα κι αν η μέθοδος χρησιμοποιείται από εκπαιδευτές, δεν σημαίνει ότι εμείς μπορούμε να την εφαρμόσουμε σωστά - και κυρίως σε μη ελεγχόμενες συνθήκες, όπως αυτές που έχουμε εδώ. Άλλωστε, ο σκύλος δεν εκπαιδεύεται με το να του ρίξεις νερό μια-δυο φορές, και αφού έχει μάθει να πηγαίνει στην αυλή της κοπέλας, το πιθανότερο είναι να έχει αντίθετα αποτελέσματα.

Εκτός αυτού, με ποιο δικαίωμα να πειθαρχήσει κανείς το σκυλί ενός άλλου; Πώς θα σας φαινόταν αν κάποιος ψέκαζε τη γάτα σας, επειδή π.χ. πήγαινε στο παρτέρι του;

Η καλύτερη λύση είναι ή η περίφραξη ή να πιέσετε τη γειτόνισσα. Το σκυλί αυτό δεν είναι κακιασμένο, είναι δυστυχισμένο, και δεν χρωστάει σε τίποτα να το ψεκάζουν και να του πετάνε νερά.:(
Εχω πολα ζωα και κανενααπο αυτα δεν κηκλοφορει ελευθερω στο δρομο.δεν καταλαβενω τους ανθροπους που το κανουν και τους κατηγορω παντα.οπιος θελει να εχει ζωο στο σπιτι να περνει και ευθηνες.εγω προσπαθω να βοηθεισω την Σενδα με το προβλημα τις.και αν(ξανα τονιζω αν) καπιο απο τα δικα μου ζωα πειγενε στο ξενω κηπο,θα προτημουσα να τους ρεχνουν νερο(και οχι φολα,οπος γεινετε συνιθος)για να γειρεισει στο σπιτι μου εσ και απο το φοβο του .

Συμφωνώ απόλυτα ότι η γειτόνισσα έχει ευθύνη, αλλά κανείς μας δεν έχει δικαίωμα να τρομάζει ή να καταβρέχει ζώα άλλων (ούτε και αδέσποτα, εδώ που τα λέμε).

Εκτός αυτού, οι γείτονες ήδη έβρισαν την οικογένεια, επειδή τους έκανε μια ευγενική παρατήρηση, πιστεύεις ότι το να αρχίσουν να καταβρέχουν το σκυλί τους θα βοηθήσει;:/: Αφού δεν θέλουν να περιφράξουν τον κήπο -δικαίωμά τους, δικός τους κήπος είναι- ας πάνε στην αστυνομία.

Εχω πολα ζωα και κανενααπο αυτα δεν κηκλοφορει ελευθερω στο δρομο.δεν καταλαβενω τους ανθροπους που το κανουν και τους κατηγορω παντα.οπιος θελει να εχει ζωο στο σπιτι να περνει και ευθηνες.εγω προσπαθω να βοηθεισω την Σενδα με το προβλημα τις.και αν(ξανα τονιζω αν) καπιο απο τα δικα μου ζωα πειγενε στο ξενω κηπο,θα προτημουσα να τους ρεχνουν νερο(και οχι φολα,οπος γεινετε συνιθος)για να γειρεισει στο σπιτι μου εσ και απο το φοβο του .

ε δε μπορω αλλο, ειναι εκτος θεματος αλλα θα σκασω αν δεν το πω ! γιατι κανεις τοοοσα ορθογραφικα ?? συγνωμη κιολας ! :hmm:

Συμφωνώ απόλυτα ότι η γειτόνισσα έχει ευθύνη, αλλά κανείς μας δεν έχει δικαίωμα να τρομάζει ή να καταβρέχει ζώα άλλων (ούτε και αδέσποτα, εδώ που τα λέμε).

Εκτός αυτού, οι γείτονες ήδη έβρισαν την οικογένεια, επειδή τους έκανε μια ευγενική παρατήρηση, πιστεύεις ότι το να αρχίσουν να καταβρέχουν το σκυλί τους θα βοηθήσει;:/: Αφού δεν θέλουν να περιφράξουν τον κήπο -δικαίωμά τους, δικός τους κήπος είναι- ας πάνε στην αστυνομία.
αυτη η γειτονησα ειναι πολυ τυχερη,γιατι η Σενδα αγαπαει τα ζωα,αλλη θα τον ειχαν φολειασει τωρα και πολυ καιρο.η αστηνομια...ιδικα τωρα με τα σκυλια θα ασχολειθει....:/:ελικρεινα πειστευεις αυτο?:hmm:

αυτη η γειτονησα ειναι πολυ τυχερη,γιατι η Σενδα αγαπαει τα ζωα,αλλη θα τον ειχαν φολειασει τωρα και πολυ καιρο.η αστηνομια...ιδικα τωρα με τα σκυλια θα ασχολειθει....:/:ελικρεινα πειστευεις αυτο?:hmm:

Αυτή την περίοδο ίσως όχι, αλλά δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει. Δεν είναι μεγάλη δουλειά, αρκεί να πάει κάποιος να τους κάνει παρατήρηση.:)
Αλλά το γεγονός ότι η αστυνομία άργεί να κάνει τη δουλειά της, δεν είναι λόγος να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας - ιδίως για τόσο επουσιώδη πράγματα.

ε δε μπορω αλλο, ειναι εκτος θεματος αλλα θα σκασω αν δεν το πω ! γιατι κανεις τοοοσα ορθογραφικα ?? συγνωμη κιολας ! :hmm:
δεν ειμαι ελλινιδα ,χιλια συγνομη,γραφω οπως μπορω:redface::redface::redface:

Αυτή την περίοδο ίσως όχι, αλλά δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει. Δεν είναι μεγάλη δουλειά, αρκεί να πάει κάποιος να τους κάνει παρατήρηση.:)
Αλλά το γεγονός ότι η αστυνομία άργεί να κάνει τη δουλειά της, δεν είναι λόγος να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας - ιδίως για τόσο επουσιώδη πράγματα.
για το περηφραξη και για την αστηνομια τις ειπα απο αρχη,και εγω το θειρω πιο σωστο:)

δεν ειμαι ελλινιδα ,χιλια συγνομη,γραφω οπως μπορω:redface::redface::redface:

αληθεια? χιλια συγνωμη τοτε !!!! για μη ελληνιδα μια χαρα γραφεις, μη νιωθεις ασχημα, ειμαι μια γαιδουρα !!!! :redface::redface::redface:

Βρε παιδιά μην ερχόσαστε σε αντιπαράθεση, δεν υπάρχει λόγος.
Αναγκαστικά θα γίνει κάποια περίφραξη, απλά να σας εξηγήσω δεν είναι και τόσο απλό και δίκαιο να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία όταν δεν φταις, έτσι?
Μια φίλη είπε παραπάνω ότι έπρεπε να είχε γίνει πριν καιρό αυτό αφού η σκυλίτσα μου είναι θυληκιά. Μόνο που είναι 13 χρονών και όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει συμβεί τίποτε απρόοπτο. Ούτως ή άλλως ένα "ικανοποιητικού" μεγέθους σκυλί δεν χωράει να μπει ;)
Κι όσον αφορά για το ξύδι, το βρέξιμο κτλ. που λέτε και συμφωνείτε - διαφωνείτε, είπαμε να αγαπάμε τα ζώα, αλλά όχι και να καθόμαστε να τα κοιτάμε να μας βρωμίζουν, έστω κι αν είναι αλλωνών. Σίγουρα δεν θα μου άρεσε να μου κάνουν κατι στο ζωάκι μου, γιατί πολύ απλά κανένα από τα ζωάκια μου δεν ενοχλεί! Ένα ζώο ατίθασο και κακομαθημένο δεν μπορείς να το ανεχτείς και φυσικά δεν θα μπεις στην διαδικασία να το εκπαιδεύσεις, αλλά πρέπει να βρεις τρόπο να το απομακρύνεις.

αληθεια? χιλια συγνωμη τοτε !!!! για μη ελληνιδα μια χαρα γραφεις, μη νιωθεις ασχημα, ειμαι μια γαιδουρα !!!! :redface::redface::redface:
μην λες τετια!δεν ειξερες!ξερω τα λαθη μου και πρισπαθω μαθω,και αυτο οτι φραφω τωσο συχνα με βοηθαει πολυ:up:

Βρε παιδιά μην ερχόσαστε σε αντιπαράθεση, δεν υπάρχει λόγος.
Αναγκαστικά θα γίνει κάποια περίφραξη, απλά να σας εξηγήσω δεν είναι και τόσο απλό και δίκαιο να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία όταν δεν φταις, έτσι?
Μια φίλη είπε παραπάνω ότι έπρεπε να είχε γίνει πριν καιρό αυτό αφού η σκυλίτσα μου είναι θυληκιά. Μόνο που είναι 13 χρονών και όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει συμβεί τίποτε απρόοπτο. Ούτως ή άλλως ένα "ικανοποιητικού" μεγέθους σκυλί δεν χωράει να μπει ;)
Κι όσον αφορά για το ξύδι, το βρέξιμο κτλ. που λέτε και συμφωνείτε - διαφωνείτε, είπαμε να αγαπάμε τα ζώα, αλλά όχι και να καθόμαστε να τα κοιτάμε να μας βρωμίζουν, έστω κι αν είναι αλλωνών. Σίγουρα δεν θα μου άρεσε να μου κάνουν κατι στο ζωάκι μου, γιατί πολύ απλά κανένα από τα ζωάκια μου δεν ενοχλεί! Ένα ζώο ατίθασο και κακομαθημένο δεν μπορείς να το ανεχτείς και φυσικά δεν θα μπεις στην διαδικασία να το εκπαιδεύσεις, αλλά πρέπει να βρεις τρόπο να το απομακρύνεις.
εχεις απολητο δικιο!εισε ατυχη με την γετονια,λειπαμε πολυ.:(

οτι φραφω τωσο συχνα με βοηθαει πολυ:up:

μπραβο που προσπαθεις, θα μαθεις με τον καιρο μην ανησυχεις !!
(συγνωμη για τα οφτοπικ μοντς..):redface:

μπραβο που προσπαθεις, θα μαθεις με τον καιρο μην ανησυχεις !!
(συγνωμη για τα οφτοπικ μοντς..):redface:

Ok, τέλος καλό όλα καλά τώρα... :)

Ok, τέλος καλό όλα καλά τώρα... :)
θα ειθελα να μαθω αν θα πετειχεις τον αγονα σου,και καλη τυχι!:up:

Χμμμ.... ναι βέβαια θα ενημερώσω σχετικά. Ευχαριστώ!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back