chryssa
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoulicious
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια σημερα το γατακι, πριν λιγεσ ωρες βασικα απεβιωσε.... Μεχρι χθες ηταν πολυ καλα. Αλλα σημερα το μεσημερι οταν ξυπνησα για να το ταισω ηταν μεν καλα αλλα ψιλοετρεμε . Σκεφτηκα οτι θα ηταν απο τν πεινα. Αργοτερα ειχα παει καπου σε μια δουλεια κ οταν γυρισα βρικα το γατακι κ ηταν καπωσ αδυναμο, δεν μπορουσε καν να σταθει στα ποδια κ ετρεμε του δωσα λιγο γαλατακι αλλα δεν το ηθελε. Το πηγα στν κτηνιατρο, μου ειπε οτι δεν ειναι καλα. Του κανε μια ενεσουλα με βιταμινη για να παρει μπρος του δωσε ζαχαρονερο, και δεν μου ειπε συγκεκριμενα κατι το τι μπορει να εχει. Εντωμεταξυ κατι ειχαν τα εντερακια, ξεχωριζανε πολυ απο το δερμα, ειχε ξαναγινει αυτο κ ειχα σκεφτει οτι θα ναι απο τη πεψη. Ρωτησα κ τν κτηνιατρο και μ ειπε οτι θα εχει αερια, μου πε επισης οτι δεν μπορουσε να κανει κτ αλλο γτ ηταν πολυ μικρο για να του δωσει κτ αλλο.Μου πε οταν παω σπιτι να του δινω λιγο νερακι με μελι. Σπιτι οταν γυρισαμε, η κατασταση ηταν ιδια, ηρεμο κ ξαπλωμενο. Οταν του δωσα μετα λιγο το νερακι με το μελι, βεβαια δν ηθελε με τιποτα να ανοιξει το στοματακι τ, μολις που ηπιε λιγο νιαουριζε δυνατα γ λιγακι. Καποιεσ στιγμεσ τ επιαναν τρεμουλα, εκλαιγε κ εγω προσπαθουσα να το ηρεμησω, δεν ηξερα τι να κανω... Ε καποια στιγμη νιαουριζε πολυ δυνατα κ ετρεμε συνεχεια, δεν αντεχα να το βλεπω ετσι μεσα μ ευχομουν να πεθανει συντομα.μετα απο 10-15 συνεχεσ τρεμουλο δεν αντεξε η καρδουλα του και ξαφνικα σταματησε κ το καταλαβα αμεσως.... Καθομαι και σκεφτομαι τι μπορει να ειχε, αφου μεχρι χθεσ ηταν μια χαρα, πιστευω οτι κατι μεσα του θα υπηρξε προβλημα στα εντερακια η στη κυστη του δεν ξερω καπου αφου νομιζω ολη μερα δν ειχε κατουρησει κ κακακια εκανε κατα την διαρκει που ηταν αδυναμο κ ετρεμε. Εδω αντεξε οταν ηταν 1-2 ημερων νεογεννητο δεν θα αντεχε μετα απο 5 βδομαδες....Αυτο που με στεναχωρει περισσοτερο ειναι οτι δεν πεθανε ηρεμα, περασε ολο αυτο το λουκι Eπρεπε να το ειχα παει σε αλλο γιατρο. Μικρη μ Μιου θα μ λειψεις παρα πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
maria-christina
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια σημερα το γατακι, πριν λιγεσ ωρες βασικα απεβιωσε.... Μεχρι χθες ηταν πολυ καλα. Αλλα σημερα το μεσημερι οταν ξυπνησα για να το ταισω ηταν μεν καλα αλλα ψιλοετρεμε . Σκεφτηκα οτι θα ηταν απο τν πεινα. Αργοτερα ειχα παει καπου σε μια δουλεια κ οταν γυρισα βρικα το γατακι κ ηταν καπωσ αδυναμο, δεν μπορουσε καν να σταθει στα ποδια κ ετρεμε του δωσα λιγο γαλατακι αλλα δεν το ηθελε. Το πηγα στν κτηνιατρο, μου ειπε οτι δεν ειναι καλα. Του κανε μια ενεσουλα με βιταμινη για να παρει μπρος του δωσε ζαχαρονερο, και δεν μου ειπε συγκεκριμενα κατι το τι μπορει να εχει. Εντωμεταξυ κατι ειχαν τα εντερακια, ξεχωριζανε πολυ απο το δερμα, ειχε ξαναγινει αυτο κ ειχα σκεφτει οτι θα ναι απο τη πεψη. Ρωτησα κ τν κτηνιατρο και μ ειπε οτι θα εχει αερια, μου πε επισης οτι δεν μπορουσε να κανει κτ αλλο γτ ηταν πολυ μικρο για να του δωσει κτ αλλο.Μου πε οταν παω σπιτι να του δινω λιγο νερακι με μελι. Σπιτι οταν γυρισαμε, η κατασταση ηταν ιδια, ηρεμο κ ξαπλωμενο. Οταν του δωσα μετα λιγο το νερακι με το μελι, βεβαια δν ηθελε με τιποτα να ανοιξει το στοματακι τ, μολις που ηπιε λιγο νιαουριζε δυνατα γ λιγακι. Καποιεσ στιγμεσ τ επιαναν τρεμουλα, εκλαιγε κ εγω προσπαθουσα να το ηρεμησω, δεν ηξερα τι να κανω... Ε καποια στιγμη νιαουριζε πολυ δυνατα κ ετρεμε συνεχεια, δεν αντεχα να το βλεπω ετσι μεσα μ ευχομουν να πεθανει συντομα.μετα απο 10-15 συνεχεσ τρεμουλο δεν αντεξε η καρδουλα του και ξαφνικα σταματησε κ το καταλαβα αμεσως.... Καθομαι και σκεφτομαι τι μπορει να ειχε, αφου μεχρι χθεσ ηταν μια χαρα, πιστευω οτι κατι μεσα του θα υπηρξε προβλημα στα εντερακια η στη κυστη του δεν ξερω καπου αφου νομιζω ολη μερα δν ειχε κατουρησει κ κακακια εκανε κατα την διαρκει που ηταν αδυναμο κ ετρεμε. Εδω αντεξε οταν ηταν 1-2 ημερων νεογεννητο δεν θα αντεχε μετα απο 5 βδομαδες....Αυτο που με στεναχωρει περισσοτερο ειναι οτι δεν πεθανε ηρεμα, περασε ολο αυτο το λουκι Eπρεπε να το ειχα παει σε αλλο γιατρο. Μικρη μ Μιου θα μ λειψεις παρα πολυ![]()
Συγνώμη που θα είμαι αυστηρη μαζί σου αλλα καθυστερησες πολυ με τις κουβεντες.Το μικρακι έπρεπε να παει πολυ νωριτερα στο γιατρο.Οταν αρχισες να καταλαβαινεις πως δεν μεγαλωνει φυσιολογικα.Τεσ'πα μη σε στεναχωρω.Τα ζωα και ειδικα τα μωρα καθε ειδους είναι φοβερα ευαισθητα.Χρηζουν άμεσης βοήθειας μολις αντιληφθούμε κατι στραβο.Πάντως έζησε λιγες όμορφες ημέρες μακριά απο τη σκληροτητα του κοσμου.Θα σε κοιταει απο ψηλα και θα σε ευγνωμονει για την ζεστασια και την αγαπη που προλαβε να παρει απο εσενα.Να το θυμασαι με αγαπη και οχι με λυπηση....
zoulicious
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Συγνώμη που θα είμαι αυστηρη μαζί σου αλλα καθυστερησες πολυ με τις κουβεντες.Το μικρακι έπρεπε να παει πολυ νωριτερα στο γιατρο.Οταν αρχισες να καταλαβαινεις πως δεν μεγαλωνει φυσιολογικα.
Λυπάμαι πολύ για το γατάκι.
Αλλά θέλω να πω κάτι για το παραπάνω.
Το να μη μεγαλώνει ένα γατάκι είναι ένδειξη ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Σχεδόν κανένα απ' αυτά τα γατάκια δεν τα καταφέρνει. Θεωρητικά πολλά μπορούν να γίνουν για να διαγνωστεί το ακριβές πρόβλημα (όπως με τα μωρά που έχουν παρόμοια προβλήματα), αλλά πρακτικά κανένας κτηνίατρος δεν τα κάνει, ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει και εξειδίκευση, όπως η παιδιατρική στους ανθρώπους. Κάποιοι μπορεί να σου δώσουν κάποιες πρακτικές συμβουλές, αλλά οι περισσότεροι το αφήνουν στη "φύση" να ξεδιαλέξει τα πιο γερά. Έτσι είναι, δυστυχώς...

saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αντίο κουκλάκι...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki