Subject to change
e-steki.gr Founder
Είχε πάθει κάποια εγκαυματάκια στα πατουσάκια του, και ο γιατρός μου είπε να τα πλένω μια φορά τη μέρα με αντισηπτικό και μετά να βάζω μια κρεμούλα.
Το πρόβλημα είναι ότι ...δεν με αφήνει με τίποτα! Έχω γεμίσει γρατζουνιές και στο στάδιο της κρεμούλας δεν έχω καταφέρει να φτάσω ούτε μια φορά. Το καλύτερο που έχω καταφέρει είναι να ακουμπήσω για μερικά δευτερόλεπτα το πατουσάκι με το βαμβάκι που είναι εμποτισμένο με αντισηπτικό. Το πίσω πατουσάκι κοντεύει να επουλωθεί, αλλά το μπροστινό φοβάμαι ότι χειροτέρεψε.
Τι να κάνω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αύριο πρωί πρωί θα τον πάω πάλι στο γιατρό, μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση (πχ να του βάλουμε γάζες)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Βαλε χοντρα γαντια(τα πλαστικα που εχουμε για τις δουλειες του σπιτιου)..και προσπαθησε να του τη βαζεις παση θυσια.Σε καταλαβαινω γιατι ο δικος μου ειναι αγριμι,σκεψου οτι ουτε το χαπι για παρασιτα δεν με αφηνει να του δινω.
Να εισαι αποφασισμενη και να κανεις γρηγορες κινησεις.
Βαζε στην αρχη το αντισηπτικο..αστον λιγο,και μετα αποφασιστικα βαζε του την αλοιφη..
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Η δική μου για παράδειγμα όταν κοιμάται με αφήνει - και συνεργάζεται κιόλας θα μπορούσα να πω - να της κόψω τα νύχια.
Όταν είναι ξύπνια δεν θέλει.

Δες και τι θα σου πει ο γιατρός για το πόδι του αλλά νομίζω ότι όταν κοιμάται ίσως είναι πιο εύκολο να του τα βάλεις.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα βοηθουσε πολυ αν εβρισκες ενα δευτερο ατομο να σε βοηθησει,
δεν χρειαστηκε ποτε να βαλω κατι στα πατουσακια τους αλλα σε καποιες αλλες περιπτωσεις
βοηθαει το τυλιγμα με πετσετα ωστε να ακινητοποιηθει λιγο η γατα.
Μην ανυσηχεις που δε σε πλησιαζει παντως, οταν τελειωσει η θεραπεια θα το ξεχασει

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
η μπορείς να τον βάλεις πάνω στον πάγκο η σε άδειο τραπέζι να τον αγκαλιάσεις απο πίσω με όλο σου το σώμα να του πιάσεις το ποδαράκι και να του βάλεις αλοιφή...
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αλλά σε 2 μέρες θα τις βγάλει 
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλά έκανες και τον πήγες!!!!
περαστικούλια στο ζουζούνι σου!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Να υποθεσω παντως πως δεν διατρεχει καποιον κινδυνο..ναι;
Subject to change
e-steki.gr Founder
Το πίσω πατουσάκι που του έβαζα φάρμακο επουλώθηκε. Το μπροστινό δεν ήταν τόσο άσχημα όταν τον πρωτοπήγα, οπότε δε μου είχε πει να του βάζω φάρμακο εκεί. Το δάγκωνε και ο ίδιος και το χειροτέρεψε. Αλλά ναι, δεν είναι σοβαρό.Μαλιστα.Τελικα χειροτερεψε
Να υποθεσω παντως πως δεν διατρεχει καποιον κινδυνο..ναι;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder
Δε νομίζω να κάηκε σε εξάτμιση, γιατί είναι απο κάτω. Ο γιατρός είπε ότι μάλλον πάτησε σε τίποτα ασβέστη.Ηθελα να ηξερα πως τα εκαψε.Το μονο που μου παει στο μυαλο ειναι οτι καηκε σε καποια εξατμιση.Πωπω..οσο το σκεφτομαι να γυρναγε ακομα..και να ειχε και τις πληγες του..![]()
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά και πολύ σύντομα θα περάσει κι αυτό το ενθύμιο του ποδογυρίσματος του!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Ευτυχώς που τον πήγες στον κτηνίατρο. Αφού έγλυφε συνέχεια την πληγή δεν την άφηνε να επουλωθεί. Ενώ έτσι θα του περάσει γρήγορα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool