Δεν με θέλει πια...

popitsa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα.
καλημερα!εχω τρομερο προβλημα..το σαββατο αποφασισα να παρω αλλο ενα γατακι που βρηκα στο δρομο οπως σας ειπα και προχθες.. Ομως τα πραγματα πανε αλλιως απο οτι περιμενα..εχω ηδη ενα γατο 3 χρονων)απο εκεινη την ωρα που το πηγα σπιτι και το ειδε δε με θελει με τιποτα.παω να τον χα'ι'δεψω και κανει ενα νιαουρισμα σαν να ποναει και καλα.αν επιμενω κανει χχχχχχχ και φευγει και μετα παει στη μαμα μου και κλαιει και πηδαει πανω της να ΤΟΝ ΧΑ'Ι'ΔΕΨΕΙ.το μικρο γατακι δε το πειραζει.τι να κανω?ειμαι πολυ στεναχωρημενη..φοβαμαι μην απελπιστει και βρει καμια ωρα ανοιχτη την πορτα και φυγει....:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πηνελόπη, μην απελπίζεσαι.
Φυσιολογική είναι η αντίδραση του γάτου σου, ένα νέο γατάκι στο σπίτι είναι για τα περισσότερα ζώα μεγάλο σοκ στην αρχή. Διάβασε τα σχετικά άρθρα εδώ κι εδώ, θα βρεις αρκετές συμβουλές.
Το σημαντικότερο απ' όλα όμως, είναι να δείχνεις στον γατούλη σου πάρα πολλή προσοχή και να ασχολείσαι μαζί του όσο περισσότερο γίνεται, για να καταλάβει ότι τον αγαπάς και να μη ζηλεύει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετα την περιπτωση καλυψουλα το αγριο θηριο που δεχτηκε τα αλλα σου λεω με βεβαιοτητα οτι θα πεοσαρμοσετι α του διχνεις πολύ αγαπη, το μαλωνεις οταν επιτιθεται και του δωσεις χρονο. Να μην εμφανιζεις το μικρο μπροστα οταν δεν ειναι ακομη 3 μηνων γιατι οντως κινδυνευει ακομα κι απο τυχαιεες κινησεις ,μετα τους 3 μηνες μπορει να αμυνθει ειναι καλυτερα

ευχαριστω κοριτσια για τις συμβουλες..ελπιζω να προσαρμοστει..τον αγαπω πολυ και δε θελω να νομιζει το αντιθετο:(

ευχαριστω κοριτσια για τις συμβουλες..ελπιζω να προσαρμοστει..τον αγαπω πολυ και δε θελω να νομιζει το αντιθετο:(
Ξερει σιγουρα οτι τον αγαπας πολυ,απλα οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια θελει τον χρονο του.Κι εγω μολις πρωτοπηρα τη Jerry μου,δεν τα πηγαιναν καλα τις πρωτες μερες και ο Roberto δεν ηθελε να τον αγκαλιαζω..Τωρα ειναι πολυ αγαπημενα και ο Roberto χουρχουριζει πιο πολυ οταν τον αγκαλιαζω..:inlove:Μη νομιζεις,αφου ξεπερασουν το πρωτο σοκ κ τη ζηλια,πιστευω πως ειναι ευτυχισμενα που εχουν παρεουλα!;)

ναι αλλα τον βλεπω και εχει παθει σαν καταθλιψη.ποτε δεν ηθελε να τον εχω αγκαλια γιατι ετσι ειναι ο χαρακτηρας του!δε θελει πολλα πολλα.και τωρα αν με δει να κραταω το μικρο,κοιταζει με παραπονο και με βλεμα σαν να λεει "κοιτα και εμενα το ορφανο":|

Καλά θα είναι, τώρα στην αρχή, να μη σε βλέπει να ασχολείσαι και πολύ με το μικρό, γιατί με το δίκιο του σε "παρεξηγεί".;) Μην σε ανησυχεί για το νέο γατάκι, αυτό έτσι κι αλλιώς θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και θα διεκδικήσει την προσοχή που του αναλογεί. Εσύ προσπάθησε να ασχολείσαι όσο το δυνατόν περισσότερο με τον γάτο σου.
Αν δεν είναι πολύ της αγκαλιάς, μην τον πιέσεις. Κάντε κάτι άλλο που του αρέσει και το απολαμβάνει: παιχνίδι ή βούρτσισμα ή οτιδήποτε άλλο. Κέρασέ τον και καμιά λιχουδιά παραπάνω.:)

πως να τον κερασω?φωναζω τον μεγαλο να τον τα'ι'σω και ενω εχω τα'ι'σει ηδη το μικρο,τρεχει και μπαινει μπροστα του και τρωει ξανα!!!!!τον κοιταζει ο μεγαλος,δε του κανει τπτ αλλα φευγει!ο μπαμπας μου,μου ειπε οτι επειδη ειναΙ μικρο ειναι λαιμαργο..:hmm:

ζηλέβει ο γατούλης σου, προφανώς σε αγαπάει και κάνει κολπάκια, αλλά αφού αγαπάει εσένα θα αγαπήσει και ότι του φαίρεις μαζί και το μικρό, απλά θέλει τον χρόνο του

μην ασχολήσε πολύ με το μικρό όταν σας βλέπει, πάρε στον γατούλι σου λιχουδιές, παίξε και μαζί του αφού τα χάδια προς το παρών κάνει πως δεν τα θέλει και προσπάθησε όσο μπορείς να του δήξεις ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα:)

για να μην βουτάει το πιτσιρίκι στο φαγητό του άλλου μπορείς να το απομονώνεις σε κάποιο άλλο δωμάτιο όταν τρώει ο μεγάλος, εγώ αυτό έκανα και τώρα κάπως τα έχουν βρει με το θέμα του φαγητού, η Άρια άμα την αφήσω είναι ικανή να αδειάσει όλη την σακούλα μόνη της αλλά αυτό δεν είναι καλό για την υγεία της, πρέπει να τρώνε συγκεκριμένες ποσότητες ανάλογα με την ηλικία τους :/

εν τω μεταξυ,επειδη ο αδερφος μου δεν ασχολειται με το μικρο καθολου(εχει αδυναμια στον μεγαλο και δε θελει να τον στενοχωρει)παει στα ποδια του και καθεται!α!!!!!!!!σημερα το πρωι τον βρηκα να κοιμαται πανω στα ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΑ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ που εχουμε στο δωματιο που σιδερωνει η μαμα μοΥ ενω δεν παει ποτε εκει!γεμισαν ασπρεσ τριχες!:mad:

σημερα το πρωι τον βρηκα να κοιμαται πανω στα ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΑ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ που εχουμε στο δωματιο που σιδερωνει η μαμα μοΥ ενω δεν παει ποτε εκει!γεμισαν ασπρεσ τριχες!:mad:
:lol::lol::lol:Δεν ειναι απιστευτα ωρες-ωρες τα ατιμα;;;:lol::lol::lol:

ναι ναι ειναι ακομη πιο απιστευτο οταν προσπαθεις να καθαρισεις τα ρουχα!θα ηταν πιο αστειο να πηγαινε στου αδερφου μου τα ρουχα:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back