Δεν με χωνεύει...

miouu

Νεοφερμένο μέλος

Η miouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 22 μηνύματα.
γεια σας γατοφιλοι και γατοφιλες!!!!
λοιπον εχω ενα μικρο προβλημα με την λατρεμενη μιου μου! την εχω γυρω στα δυο χρονια ηταν ενα πολυ γλυκο γατακι οταν το βρηκα κατω απο το σπιτι μου αλλα εχει εξελιχθει σε μια αγριογατα!!!!! δεν θελει καθολου χαδια και οταν την πλησιαζω φευγει η με δαγκωνει...... ο μονος τροπος για την χαιδεψω ειναι οταν την πιανω και την παω σε μια κουβερτα που βυζαινει! εκει ειναι σαν ναρκωμενη αλλα τιποτε επιπλεον απο εκει και περα ουτε καν με πλησιαζει!!!!! τι προτεινεται για να γινει η γατα μου γατα?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι στειρωμενη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι εδω και 1,5 χρονο

Ορισμένες γατούλες δεν είναι τόσο χαδιάρες και εκδηλωτικές όπως κάποιες άλλες.:happy::happy: Δυστυχώς το έχω γνωρίσει από πρώτο χέρι αυτό.;);) Όταν πας να την χαιδέψεις σου επιτίθεται???:hmm::hmm::hmm:

μου κανει επιθεση μονο αν την παρω με το ζορι αγκαλια οταν την αγγιζω απλα σηκωνεται και φευγει και παει στο αλλο δωματιο να κοιμηθει!:cat::cat: παντως ειχα πολλες γατες στην ζωη μου αλλα πρωτη φορα συναντω μια τοσο αντιχαδιαρα γατα!!!!

μου κανει επιθεση μονο αν την παρω με το ζορι αγκαλια οταν την αγγιζω απλα σηκωνεται και φευγει και παει στο αλλο δωματιο να κοιμηθει!:cat::cat: παντως ειχα πολλες γατες στην ζωη μου αλλα πρωτη φορα συναντω μια τοσο αντιχαδιαρα γατα!!!!
Και τα δικά μου δεν κάθονται για αγκαλιές και για χάδια παρά μόνο όταν θέλουν εκείνα και για λίγο.:happy::happy:Αλλά δεν μου επιτίθονται.:) Μήπως πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας της γατούλας σου???:hmm::hmm::hmm:

Ξέρεις, νομίζω έχεις το ίδιο πρόβλημα που είχα κι εγώ. Τη Λίλα που την είχα πάρει μικρή, όταν ήτανε γατάκι ήταν και παιχνιδιάρα και απίστευτα χαδιάρα. Όταν όμως μεγάλωσε, όταν καθόμουνα να τη χαϊδέψω, στην αρχή προσπαθούσε να με αποφύγει και στο τέλος έφευγε απ' το δωμάτιο... Έτσι κι εγώ η χαζή, πίστευα ότι απλά ήθελε την ησυχία της κι έτσι φτάσαμε να περνάμε πολύ λίγο χρόνο μαζί... Στο τέλος είχε γίνει απίστευτα επιθετική, μέχρι που μια μέρα το έσκασε... :(

Ελπίζω να είναι το ίδιο. Αν είναι, προσπάθησε να περνάς περισσότερο χρόνο μαζί της και συνδήασε την παρουσία σου μαζί της με κάτι θετικό. Δώστης μια λιχουδιά. :) Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλή σου τύχη. :)

και η κτηνιατρος αυτο μου ειπε αλλα παλι ρε γαμωτο μου φαινεται εντελως παραλογη η συμπεριφορα της α καμια φορα μου γρυλιζει κιολας ...... την ιδια συμπεριφορα εχει και με αλλες γατες . στην οικοδομη που μενω εχουμε ενα γατο (κοινοχρηστο παει στο καθε σπιτι και τρωει...) και οταν παω να τον ταισω και εχω την πορτα ανοικτη παιρνει την γνωστη σταση επιθεσης και φουντωνει..... :P

Ξέρεις, νομίζω έχεις το ίδιο πρόβλημα που είχα κι εγώ. Τη Λίλα που την είχα πάρει μικρή, όταν ήτανε γατάκι ήταν και παιχνιδιάρα και απίστευτα χαδιάρα. Όταν όμως μεγάλωσε, όταν καθόμουνα να τη χαϊδέψω, στην αρχή προσπαθούσε να με αποφύγει και στο τέλος έφευγε απ' το δωμάτιο... Έτσι κι εγώ η χαζή, πίστευα ότι απλά ήθελε την ησυχία της κι έτσι φτάσαμε να περνάμε πολύ λίγο χρόνο μαζί... Στο τέλος είχε γίνει απίστευτα επιθετική, μέχρι που μια μέρα το έσκασε... :(

Ελπίζω να είναι το ίδιο. Αν είναι, προσπάθησε να περνάς περισσότερο χρόνο μαζί της και συνδήασε την παρουσία σου μαζί της με κάτι θετικό. Δώστης μια λιχουδιά. :) Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλή σου τύχη. :)
Οι γάτες δεν γίνονται επιθετικές χωρίς λόγο.;);) Της miouu μάλλον μεγάλωσε η γατούλα της και δεν θέλει πολλά χάδια.;);)

κι εμενα η bailey αν δεν θελει χαδια μπορει να μου γρυλλισει ή να κανει κινηση να με δαγκωσει..

και εγω την εχω απο πολυ μικρη περναω πολυ χρονο μαζι της λιχουδιεσ δν τρωει!!!!!! μονο τισ κροκετες της!!! και τι δεν της εχω παρει αλλα αυτη μονο ξηρα τροφη!!! οταν βυζαινει της μιλαω κιολασ μπασ και συγκινηθει αλλα ματαια....... με εχει γραμμενη κανονικα....

και η κτηνιατρος αυτο μου ειπε αλλα παλι ρε γαμωτο μου φαινεται εντελως παραλογη η συμπεριφορα της α καμια φορα μου γρυλιζει κιολας ...... την ιδια συμπεριφορα εχει και με αλλες γατες . στην οικοδομη που μενω εχουμε ενα γατο (κοινοχρηστο παει στο καθε σπιτι και τρωει...) και οταν παω να τον ταισω και εχω την πορτα ανοικτη παιρνει την γνωστη σταση επιθεσης και φουντωνει..... :P
Μήπως στρεσσάρεται από κάτι στο σπίτι και έχει γίνει επιθετική???:hmm::hmm::hmm:

Οι γάτες δεν γίνονται επιθετικές χωρίς λόγο.;);) Της miouu μάλλον μεγάλωσε η γατούλα της και δεν θέλει πολλά χάδια.;);)
μπα απο μικρο ετσι ηταν η μονη διαφορα ειναι οτι οταν μικρη ερχοταν και στο κρεββατι για να κοιμηθει αναμεσα μασ!!! τωρα τιποτα στην φλοκατη τησ!!!

Δεν έγινε απότομα. ;) Αλλά όσο περνούσε ο καιρός, με αγνοούσε όλο και περισσότερο... Μέχρι που καταλλήξαμε να το σκάσει...

CuteCitty η γατα σου αν δεν κανω λαθος ηταν αστειρωτη..μαλλον γιαυτο το εσκασε.

Εγώ δηλαδή που τα δικά μου είναι γατιά "αλοιφή" έτσι τα λέω πρέπει να είμαι τυχερή...Ενώ δεν περνάω πολλές ώρες μαζί τους όλο χάδια είναι τα καημένα και τουμπίτσες.Δεν έχω δει νύχι τους ποτέ...Η Μπετίνα μόνο άμα νευριάζει μου γρυλλίζει λίγο, και μου ρίχνει ένα μπατσάκι στο πρόσωπο..πάντα χωρίς νύχια...ενώ με λατρεύει..:):)

Εγώ δηλαδή που τα δικά μου είναι γατιά "αλοιφή" έτσι τα λέω πρέπει να είμαι τυχερή...Ενώ δεν περνάω πολλές ώρες μαζί τους όλο χάδια είναι τα καημένα και τουμπίτσες.Δεν έχω δει νύχι τους ποτέ...Η Μπετίνα μόνο άμα νευριάζει μου γρυλλίζει λίγο, και μου ρίχνει ένα μπατσάκι στο πρόσωπο..πάντα χωρίς νύχια...ενώ με λατρεύει..:):)
ε δεν εισαι???? τι πιο ωραιο απο το να χουχουλιαζει η γατουλα σου στην αγκαλια σου γουργουριζοντας??? ε? ε?:D:D:D

CuteCitty η γατα σου αν δεν κανω λαθος ηταν αστειρωτη..μαλλον γιαυτο το εσκασε.
Και όλα της τα γατάκια πριν τα δώσουμε, γιατί τα δώσαμε λίγο μεγαλούτσικα, ήταν αστείρωτα αλλά ήταν τρυφερά σα γατάκια κι όταν μεγάλωσαν.. Μόνο η Λίλα έκανε σαν... όταν μεγάλωσε.. Δυο απ' τα γατιά της που τα κρατήσαμε που είναι κι' αυτά θηλυκά δεν εμφάνισαν καμία τέτοια συμπεριφορά μέχρι τώρα.. :confused: Φεύγουν μόνο για κινήγι και γυρνάν πίσω.

Και όλα της τα γατάκια πριν τα δώσουμε, γιατί τα δώσαμε λίγο μεγαλούτσικα, ήταν αστείρωτα αλλά ήταν τρυφερά σα γατάκια κι όταν μεγάλωσαν.. Μόνο η Λίλα έκανε σαν... όταν μεγάλωσε.. Δυο απ' τα γατιά της που τα κρατήσαμε που είναι κι' αυτά θηλυκά δεν εμφάνισαν καμία τέτοια συμπεριφορά μέχρι τώρα.. :confused: Φεύγουν μόνο για κινήγι και γυρνάν πίσω.

καλά, τι θα τα κάνετε όλα τα γατάκια που θα γεννηθούν? γιατί με αστείρωτες θηλυκές έτσι γίνετε

Μήπως στρεσσάρεται από κάτι στο σπίτι και έχει γίνει επιθετική???:hmm::hmm::hmm:

οντως...μηπως εγινε κατι στο σπιτι κ την αγχωσε?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back