Δεν με χωνεύει...

Γιατι δεν δοκιμαζεις να μην της δινεις ΚΑΘΟΛΟΥ σημασια? Σαν να μην υπαρχει καν?
Ουτε να την κοιταζεις!

Απλα να την ταιζεις μονο. Δοκιμασε το για καμια μερα κ μετα πες μας αποτελεσματα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οντως...μηπως εγινε κατι στο σπιτι κ την αγχωσε?:hmm:
μπα απο μικρο ετσι ειναι και δεν νομιζω να φταιει το σπιτι γιατι πριν απο ενα χρονο μετακομισα και παλι τα ιδια αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η ευκολη προσαρμογη της στο νεο σπιτι σε δυο μερες το ειχε συνηθησει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι δεν δοκιμαζεις να μην της δινεις ΚΑΘΟΛΟΥ σημασια? Σαν να μην υπαρχει καν?
Ουτε να την κοιταζεις!

Απλα να την ταιζεις μονο. Δοκιμασε το για καμια μερα κ μετα πες μας αποτελεσματα..

για να το κανω και αυτο.... θα σου πω αποτελεσματα

καλά, τι θα τα κάνετε όλα τα γατάκια που θα γεννηθούν? γιατί με αστείρωτες θηλυκές έτσι γίνετε
Ναι, αφού δώσαμε τα δύο τελευταία αρσενικά που γέννησε, κρατήσαμε τα τελευταία δύο θηλυκά τα οποία τα στείρωσαμε. Την αφήσαμε να γεννήσει γιατί χρειαζόμασταν γατιά. Τώρα όμως δεν ξέρουμε πού έχει πάει γιατί εδώ και κάτι μήνες το έχει σκάσει... :(

Μιού, είχαμε καμία εξέλιξη; :hmm:

Ναι, αφού δώσαμε τα δύο τελευταία αρσενικά που γέννησε, κρατήσαμε τα τελευταία δύο θηλυκά τα οποία τα στείρωσαμε. Την αφήσαμε να γεννήσει γιατί χρειαζόμασταν γατιά. Τώρα όμως δεν ξέρουμε πού έχει πάει γιατί εδώ και κάτι μήνες το έχει σκάσει... :(

Μιού, είχαμε καμία εξέλιξη; :hmm:
Άμα έχει μήνες να φανεί μόνο δυσάρεστα μπορεί να είναι τα νέα για την επιστροφή της...;););)

Άμα έχει μήνες να φανεί μόνο δυσάρεστα μπορεί να είναι τα νέα για την επιστροφή της...;););)
Ναι αυτό το ξέρουμε.. :(

Προσωπικα εμενα δεν μου φενεται απολυτα φυσιλογικη αυτη η συμπεριφορα.Δεν ειναι λογικο ενα γατι 2 χρονια να ζει σε ενα σπιτι,να εχει μεγαλωσει εκει απο μωρο και μετα,ενω εχει στειρωθει,να αρχισει να δαγκωνει,να ειναι απομακρη και να γριλιζει.Εχω και εγω γατι-κατσικι(βλ.Σιεννα)αλλα δεν εχει επιτεθει ποτε χωρις αιτια.
Στον γιατρο απο ποτε χεις να την πας?Εκει τι συμπεριφορα εχει?Μηπως συμβαινει τιποτα οργανικο και οταν την σηκωνεις η την μετακινεις,ποναει καπου εσωτερικα?Γενικα,παιζει?ειναι δραστηρια?τρωει?Μη πως να την πηγαινες μια βολτα για μια απλη εξεταση στο γιατρο,για να ξερεις που να εστειασεις?:hmm:

Προσωπικα εμενα δεν μου φενεται απολυτα φυσιλογικη αυτη η συμπεριφορα.Δεν ειναι λογικο ενα γατι 2 χρονια να ζει σε ενα σπιτι,να εχει μεγαλωσει εκει απο μωρο και μετα,ενω εχει στειρωθει,να αρχισει να δαγκωνει,να ειναι απομακρη και να γριλιζει.Εχω και εγω γατι-κατσικι(βλ.Σιεννα)αλλα δεν εχει επιτεθει ποτε χωρις αιτια.
Στον γιατρο απο ποτε χεις να την πας?Εκει τι συμπεριφορα εχει?Μηπως συμβαινει τιποτα οργανικο και οταν την σηκωνεις η την μετακινεις,ποναει καπου εσωτερικα?Γενικα,παιζει?ειναι δραστηρια?τρωει?Μη πως να την πηγαινες μια βολτα για μια απλη εξεταση στο γιατρο,για να ξερεις που να εστειασεις?:hmm:
την πηγαινω τακτικα στην γιατρο εκει να δεις!!!! οποτε την βλεπει κανει λες και βλεπει δεν ξερω και εγω τι!!!! μαλλον επειδη εχει συνδεσει την γιατρο με πονο (στειρωση, εμβολια...)α καμια φορα την πιανει η ορεξη να παιξουμε!!! ναι το παθαινει που και που αλλα παιχνιδι του στηλ να τισ πεταω το μπαλακι της να παιζει λιγο μετα να κρυβεται κατω απο το τραπεζι και να περιμενει να τησ ξαναπεταξω το μπαλακι και παλι απο την αρχη!
η γιατρος παντως μου ειπε οτι μερικεσ γατες απλα δεν θελουν χαδια και δεν θελουν να τισ ακουμπανε! γιαυτο ζηταω την συμβολη σας αν εχεται παρομοιες εμπειριες και αν εξημερωσατε τα θηρια:D:D...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back