Δεν μου κάνει πιπί

SHIBA

Νεοφερμένο μέλος

Η SHIBA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους σας. Να πώ και καλό χειμώνα; Όχι ακόμα νομίζω ε; Θα μπω στο θέμα άμεσα αν και με μια ματιά που έχω ρίξει στο φόρουμ όλοι μας έχουμε βρει γατάκια πεταμένα. Τι έχουν πάθει οι άνθρωποι απορώ....Τέλοςπάντων. Βρήκα εγώ ένα μικρούλι γύρω στις 3 εβδομάδες το υπολογοίζω. Ανοιχτά ματάκια, πετρπατάει με αστάθεια και χωράει στην παλάμη του χεριού μου. Το πρόβλημα είναι ότι μου τρώει πολύ κάθε φορά που το ταίζω με μπιμπερό (30 ml) το περισσότερο και 15ml το λιγότερο. Διάβασα και τις πληροφορίες του φόρουμ σχετικά και έχω την εξής ερώτηση: δηλαδή το σταματώ να το ταίζω ακόμα και αν αυτό δεν έχει χορτάσει; Και κάτι άλλο : δεν μου κάνει πιπί. Ενώ του κάνω το κόλπο με την πετσέτα την βρεγμένη πάλι δεν νομίζω ότι κάνει πιπί και σίγουρα όχι κακάκια. Και βλέπω την κοιλίτσα πρησμένη τελείως!!! Τι να κάνω; Δεν το χω ξανακάνει το σκηνικό και είμαι πολύ αγχωμένη!!! Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά παιδιά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλό είναι να διατηρήσεις τη δοσολογία που γράφει το άρθρο για το πόσο πρέπει να τρώει ένα γατάκι γιατί αν δωσεις παραπάνω με το ζόρι μπορεί το υγρο να περάσει στους πνεύμονες κ να πεθάνει το γατάκι θέλει πολύ προσοχή με το τάιζμα τώρα όσο για το ότι δεν κάνει πίπι, εγώ αυτό που έκανα ήταν ότι έβρεχα βαμβάκι κ έκανα κυκλικό μασαζ (πιέζοντας ελαφρά)στην κοιλίτσα κ στο πιπί του αν δεις όμως ότι έχουν περάσει 2 μέρες χωρίς να έχει κάνει το καλύτερο είναι να επικοινωνήσεις με τον γιατρό γιατί όντως είναι επικίνδυνο για την υγεία του.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Τελικά με λίγη επιμονή τα καταφέραμε και κάναμε πιπί Όσον αφορά το φαγητό το πρόβλημά μου δεν είναι ότι δεν τρώει, το πρόβλημα είναι ότι δεν του φτάνουν τα 10ml τη φορά που λέει το άρθρο. Του τραβάω το μπιμπερό κυριολεκτικά από το στόμα. Να του δώσω περισσότερο μέχρι όσο εκείνο θέλει ή όχι; Μου είναι δύσκολο ξέρετε να το αφήνω το καημενούλι μου στα κρύα του λουτρού αλλά φοβάμαι μήπως θα είχε να φάει μέρες και γι' αυτό κάνει έτσι για το γάλα. Μη του δημιουργήσω και πρόβλημα ενώ θέλω να του κάνω καλό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back