Δεν μπαίνω σε αυτό το κρεβατάκι σου λέω!

MAYROULIS

Περιβόητο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
''Δεν μπαίνω σε αυτό το κρεβατάκι σου λέω!'', ήταν αυτό που σκέφτηκα όταν με βγάλανε στη σκάλα να κοιμηθώ. Το γιατί δεν το ξέρω. Δε με εμπνέει βρε παιδί μου! Ομως οι άνθρωποι πού να το καταλάβουν; Έτσι λοιπόν θέλουν να κοιμάμαι εκεί.

Εν τω μεταξύ όταν το πήραμε είχα ξετρελαθεί και δεν έβγαινα με τίποτα από εκεί μέσα. Μπας και το βαρέθηκα;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ετσι κανουν τα ζωντοβολα.Ομως μπορει και να ξαναπαει καποια στιγμη.Εμενα στην αρχη κοιμουνται..μετα το φτυνουν..και ξαφνικα,επανερχονται..για να το ξαναφτυσουν μετα..:hehe::hehe::hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω αγορασει πανακρυβη φωλιτσα και ουτε να το φτυσουν και μπορει να κοιμηθουν σε ενα παλιοκαλαθο στην αποθηκη..αντε βγαλε συμπερασμα.

Καλα για το κρεβατακι δεν εχω λογια η μικρη μας το τιμαει δεοντως...το σπιτακι της ουτε να το φτυσει και το ακριβοπληρωσα κιολας...

Εμενα ο μικρος οχι να το φτυσει αλλα μολις το βαζω μπροστα του το κοιταει...μετα κοιταει εμενα... και μετα γυρναει την πλατη του ανεβαινει στον καναπε και ξερενεται στον υπνο! :lol::lol: Toσο πολυ το τιμαει :P

Τζαμπα το εχω και καθεται και ειναι και ομορφο μωρε:redface: σκουρο μπλε με φεγγαρακια! Αλλα το γυφτακι μου απαξιει απλα! :hehe:

σήμερα πήγα μέσα, όμως ήταν για να πιάσω τη μπάλα μου και μετά συνέχισα το παιχνίδι.

αχαχαχαχαχαχα!!!
εμένα απο την στιγμή που τα εγκαινίασε και τα δυο που εχουμε η μπέλα , δεν πάει κανένας απο τους δυο μαντράχαλους να κοιμηθεί..!!!!
ούτε να τα φτύσουν...αντιθέτως η μικρή τα τιμάει δεόντως, δεν ξεκολάει με τπτ απο κει μέσα!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

και εγώ όταν το εγκαινίασα δεν ξεκολούσα από αυτό. τώρα ούτε να το φτύσω!:P

Συμπέρασμα: Άβυσσος η ψυχή της γάτας!:devil:

Εχω παρατηρησει οτι δεν τους αρεσουν οι "φωλιτσες" και οι τρυπες κλειστες. Εμενα προτιμουν τα ανοιχτα κρεβατακια,μαλακα και φλις.
Εγω εχω αγορασει αυτο το γατοκυλινδρο https://www.youtube.com/watch?v=M-YF7gEhX_s και παλια εμπαιναν στις τρυπες αλλα τωρα καθολου. Ισως νιωθουν στριμωγμενα και εγκλωβισμενα. Παντως ειχα διαβασει κατι σχετικο...οτι οι γατες προτιμουν τις ανοιχτες αμμολεκανες και σπιτακια γιατι θελουν να βλεπουν σε περιπτωσει που εμφανιστει καποιος "εχθρος"...

Εχω παρατηρησει οτι δεν τους αρεσουν οι "φωλιτσες" και οι τρυπες κλειστες. Εμενα προτιμουν τα ανοιχτα κρεβατακια,μαλακα και φλις.
Εγω εχω αγορασει αυτο το γατοκυλινδρο https://www.youtube.com/watch?v=M-YF7gEhX_s και παλια εμπαιναν στις τρυπες αλλα τωρα καθολου. Ισως νιωθουν στριμωγμενα και εγκλωβισμενα. Παντως ειχα διαβασει κατι σχετικο...οτι οι γατες προτιμουν τις ανοιχτες αμμολεκανες και σπιτακια γιατι θελουν να βλεπουν σε περιπτωσει που εμφανιστει καποιος "εχθρος"...

Εχω αρχισει να το πιστευω και εγω αυτο για τους κλειστους χωρους. Οταν τη μικρη μας την ειχαμε στο μπαλκονι στις αρχες πριν ξεκινησουμε εμβολιασμους και τα λοιπα εμπαινε μεσα - οχι συνεχεια βεβαια- και τωρα ουτε να το μυρισει...

γι αυτό το γυρνούσα στο πλάι έτσι ώστε η οροφή του κρεβατιού μου να κοιτάει στο πλάι...
βέβαια τώρα... ούτε να το φτύσω... και είναι και ακριβό και ωραίο : καρό κόκκινο με κίτρινο (στο αβαταρ μου)

Εμένα πάλι τις τελευταίες μέρες άφησε το κρεβατάκι της και κοιμάτε στο πλυντήριο....ναί στο πλυντήριο...μέσα..... :)

Εμένα πάλι τις τελευταίες μέρες άφησε το κρεβατάκι της και κοιμάτε στο πλυντήριο....ναί στο πλυντήριο...μέσα..... :)

Σοβαρα μιλας? :hehe::hehe::hehe::hehe: απιστευτο...

Ναί είναι απο αυτά που ανοίγουν απο πάνω και επειδή έχει μέσα μερικά ρούχα βολεύτηκε και νοιώθει ασφάλεια μάλλον.........

Ναί είναι απο αυτά που ανοίγουν απο πάνω και επειδή έχει μέσα μερικά ρούχα βολεύτηκε και νοιώθει ασφάλεια μάλλον.........
Οποτε..εχε το νου σου ΚΑΘΕ φορα που βαζεις πλυντηριο.Εχει συμβει και αυτο ...:worry:

εγώ πάλι όταν είναι ανοικτό το πλυντηριο το κοιτάω λες κι είναι υπερθέαμα!
καμιά φορά όμως κοιμάμαι πάνω. μέσα είχα μπει μόνο μια φορά κι επειδή τα ρούχα ήταν βρεμένα και πάγωσα δεν έχω ξανατολμήσει να μπω

Στη Σελινα αρεσει να κοιμαται πανω στο πληντυριο(εχω τραπεζομαντηλο) οταν ειναι σε λειτουργια! :worry: Υποτιθεται οτι τα γατια φοβουνται τετοιους θορυβους!:crazy:

Στη Σελινα αρεσει να κοιμαται πανω στο πληντυριο(εχω τραπεζομαντηλο) οταν ειναι σε λειτουργια! :worry: Υποτιθεται οτι τα γατια φοβουνται τετοιους θορυβους!:crazy:

Υποτιθεται...καλα το θετεις...:hehe::hehe::hehe::hehe:

της κάνει μασάζ στην πλάτη, όπως οι καρέκλες. οπότε αυτό είναι καλύτερο γιατί πληρώνεις που πληρώνεις να σου πλύνει τα ρούχα σου κάνει και μασάζ :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back