anna 21
Δραστήριο μέλος
τι να σου πω, δεν το κανες εσυ θα μου πεις, αλλα προκειται για πραξη πληρους ανευθυνοτητας που μαλιστα τιμωρει και ο νομος (εγκαταλειψη). τα γατακια προφανως πλεον ειναι ερμαια της τυχης τους που οπως ολων των αδεσποτων δε θα ειναι καλη. οσο τετοιες νοοτροπιες συνεχιζονται δεν υπαρχει καμια ελπιδα, ενα αδεσποτο σωζουμε, 50 νεα δημιουργουνται.
και για να μη νομιζεις οτι μιλαω εκ του ασφαλους τετοιες νοοτροπιες εχω αντιμετωπισει και εγω η ιδια και μαλιστα απο την ιδια μου τη μαμα. ειχε γεννησει η γατα που εχουμε τα τελευταια χρονια πριν προλαβουν να την στειρωσουν και οταν μεγαλωσε ο ενας γατος (6 μηνων δλδ) πηγε και τον αφησε καποια χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι που υπαρχει μια βιομηχανια γαλακτος. υποτιθεται οτι εκει τις θελουν τις γατες και τις ταιζουν για να κυνηγανε, αλλα αυτο προφανως δεν αλλαζει την κατασταση. ο γατος (αν και δεν ειχε φυγει ποτε μεχρι τοτε απο το σπιτι) ξαναγυρισε μονος του και το αλλο πρωι ηταν παλι σπιτι και πλεον ειναι ο μαυρουλης 3 χρονων. το θεμα δεν ειναι αυτο, αλλα οτι εγω οταν μετα απο καιρο το εμαθα μαλωσα πολυ ασχημα με τη μαμα μου και την "εκραξα" πολυ εντοντα μπας και καταλαβει την βλακεια της. απ τη μια γκρινιαζουμε για τα αδεσποτα απ την αλλη παμε και εγκαταλειπουμε τα δικα μας ζωα. το point μου ειναι οτι μετα απο αυτο το σκηνικο πηγα εγω τις ελαχιστες μερες που ειμαι στο πατρικο μου και στειρωσα τις γατες που εχουμε εκει. γιατι αν οι γονεις μας ακομα εχουν τις ηλιθιες αυτες νοοτροπιες τουλαχιστον εμεις πρεπει να δρουμε ετσι ωστε να προλαβαινουμε τετοιες καταστασεις ΕΓΚΑΙΡΩΣ.
οποτε στη δικη σου περιπτωση εφοσον εβλεπες οτι αυτη ειναι η κατασταση επρεπε να φροντισετε να στειρωθει η γατα σας πριν γεννησει (ακομα και οταν ηταν εγκυος) ή παντως να βρεις εσυ αμεσα σπίτι στα γατακια και οχι να στεναχωριεσαι που καποιο γατακι βρηκε σπιτι και δεν θα το βλεπεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Πλέον όλα έχουν τελειώσει. Σήμερα μόλις γυρίσαμε απο ένα γεύμα σε κάτι γνωστούς, η γιαγιά μου άρχισε τους καυγάδες. Τα μαζέψανε λοιπών, ο μπαμπάς και η μαμά τα μικρά μόνο, και τα πήραν σε ένα κοντινό μας κοιμητήριο, έκει είναι θαμένοι οι προ-παππούδες μου, ελπίζω να τα βοηθήσουν. Θα περάσει η μαμά αύριο απ' εκεί να κοιτάξει να δεί αν είναι όλα καλά, να τους αφίσει φαγητό, και ξάνα πάλι στο αρχικό στάδιο με τη μάνα μόνη της μπροστά απ' την μπαλκονόπορτα. Η μαμά είπε πώς φαινόταν θλιμμένη...την καταλαβαίνω την καημένη την Κοντέσσα μου...
Αντιλαμβάνομαι απο αυτα που λες οτι γονείς παππούδες κτλ δεν θελουν τα γατακια. Μονο εσυ εισαι αυτος που τα θελει και λογω ηλικιας δεν μπόρεσες να τους πείσεις..αν αντιλήφθηκα σωστά . Παρόλα αυτα τα γατακια δεν εχουν καμια ελπίδα δυστυχως. Κριμα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Εχει τύχει και άλλες φορές να γράφουν σπαραξικάρδια ποστ παιδάκια 13 και 14 χρονών και εμείς χάνουμε χρόνο και σκέψη για να τους απαντάμε.
Δεν ξέρω, ίσως θα έπρεπε να μην επιτρέπεται η εγγραφή στο φόρουμ μικρών παιδιών, μια γνώμη είπα απλά.

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλά, πλέον όταν έχεις πρόσβαση στο ιντερνετ, μπορείς να διαβάσεις ένα κάρο πράγματα και να ενημερωθείς, όταν κάνεις λογαριασμό στο παρόν σάιτ και ζητάς συμβουλές, τότε πάει να πει ότι κατέχεις ένα κομμάτι γνώσης, έχεις ενημερωθεί, έχεις διαβάσει και μπορείς να πεις 2 πράματα στο σπίτι στους γονείς σου όταν τεθεί το θέμα. Σαφώς η γνώμη σου δε μετράει ιδιαίτερα, αλλά τουλάχιστον μπορείς να προσπαθήσεις να επιτύχεις βελτιωτικά πράγματα όπως πχ η στείρωση της Κοντέσας τώρα, για να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.
Αναφορικά με την απαγόρευση εγγραφής δε συμφωνώ να σου πω την αλήθεια, έστω με την κουβέντα που κάναμε με το παλικάρι τώρα ελπίζω να κατάλαβε τη σημασία της πρόληψης των γεννήσεων και της υποχρέωσής μας να μεταχειριστούμε σωστά αυτά τα πλάσματα. Αν είχε ευκαιρία να ακούσει μόνο τη μία πλευρά, που λέει παίρνουμε τα γατάκια και τα αφήνουμε στην ερημιά, ίσως να θεωρούσε και ότι είναι μια ανεκτή, οριακά σωστή λύση. Αν όταν ήμουν εγώ 16 χρονών υπήρχε ένα παρόμοιο σάιτ (άραγε πότε ξεκίνησε το mycat?) ή είχα πρόσβαση σε παρόμοιες πληροφορίες, θα είχα κάνει πάρα πολλά πράγματα διαφορετικά. Οπότε νομίζω ότι η ανταλλαγή απόψεων με το νεαρό Σάββα στο παρόν θρεντ, μόνο καλό κάνει.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
savvas14
Νεοφερμένο μέλος
koukimanster όταν είχα πεί πώς ελπίζω οι προπαππούδες μου να τα βοηθήσουν, εννοούσα, σαν πνέυματα που είναι να τα προσέχουν, (Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα, στο οποίο πιστεύω) και να γίνει το θέλημα του Θεού.
anna 21 + Nicole1987 Οι γονείς μου ήταν σύμφωνοι να τα κρατήσουμε τα γατάκια, και κανονίσαμε μέσα σ' αυτή την εβδομάδα να τα πάρουμε για εμβόλιασμό, αλλά το πρόβλημα ήταν η γιαγιά μου. (λόγο του προβλήματος που προαναφέρω), και σαν ένας ιδιόμορφος χαρακτήρας που είναι, θέλει και καταφέρνει με οποιονδήποτε τρόπο να περνάει το δικό της. Αυτό δημιούργησε πολλούς καυγάδες στο σπίτι μεταξή εκείνης και της μαμάς μου(κόρη της).
Claire Rentfield (Βασω.) Ευχαριστώ για την υποστήριξη.
pepper θα κάνω ό,τι μπορώ για να είναι καλά. Θα τα επισκέπτομαι πολύ συχνά. Αλλά δεν μπορώ να πηγαίνω μόνος λόγο απόστασης, μπορεί να είναι κοντά μέν αλλά υπάρχει κίνδυνος στο δρόμο (κύριος) δε.
και πάλι σας ευχαριστώ όλους
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύχομαι παρ΄όλα αυτά να πάνε όλα καλά γι΄αυτά τα μικρά, τα οποία δε στάθηκαν βέβαια και τόσο τυχερά!
savvas14
Νεοφερμένο μέλος
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Προφανως δεν θ αλλαξεις μυαλο στην γιαγια σου αλλα μπορεις παντα να κανεις κατι για τον εαυτο σου ΦΙΛΙΚΑ

savvas14
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool