Δεν ξέρω πώς να το πιάσω!

• Thread starter Thread starter din@
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

din@

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
για σε ολους!χτες καθως γυριζα σπιτι ακουσα ενα γατακι να νιαουριζει κοντα στο σπιτι μου.ηταν τελικα ενα μικρο γκρι γατακι γυρω στον 1,5 μηνα μαλλον.προσπαθουσαμε με τον φιλο μου 2 ωρες το βραδυ να το πιασουμε με τροφη και με ενα σκουποξυλο κατω απ τα αυτοκινητα αλλα τιποτα...:(ολοι περνουσαν και μας ελεγαν οτι ειναι 2 μερες που το ακουνε και δεν τους αφηνει να κοιμηθουν.:mad:κανενας δεν νιαστηκε να το μαζεψει?πηγα και σημερα αλλα τιποτα...δεν ξερω πως να το πιασω!μπαινει στις μηχανες των αυτοκινητων και φοβαμαι μην ξεκινησουν και το κανουν πολτο...:cry_x:το μονο καλο ειναι οτι εκει που καθεται ειναι κτηνιατρειο και βαζουν φαγητο στις γατες της γειτονιας.δεν ξερω τι αλλο να κανω πραγματικα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: δεν ξερω πως να το πιασω!!!!

αν βαλεις λιγη κονσερβα με εντονη μυρωδια μεσα σε γατοφορο κ μολις πας να κλεισετε την πορτουλα?? αλλιως να δανειστειτε απο καπου μια γατοπαγιδα..:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι το εκανα και αυτο αλλα δεν επιασε.πως λειτουργει η γατοπαγιδα?

ειναι σαν γατοφορος αλλα οταν μπει το γατακι μεσα κλεινει αμεσως αυτοματα η πορτουλα..

καταλαβα...θα ξαναπροσπαθηω αυριο παλι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back