Δεν πίνει γάλα απο το πιατάκι....

Αααχχχ!!! Τι μου θύμισες τώρα! Όταν είχα μωρό το βίκτωρα μου (ούτε 2 μηνών) βουτούσε ολόκληρος στο μπολάκι με το νερό γιατί ήταν μια σταλίτσα :baby:το ατσουμπαλάκι μου!
Αλλά όπως κι εσύ είχα τις ίδιες ανησυχίες. Δεν έπινε καθόλου νερό, αλλά σιγά σιγά, έμαθε, μετά από πολλά μπάνια στο μπολάκι του και φτερνίσματα γιατι έπινε κι απο τη μύτη:hehe:

χαχαχχαχχαχαχ...Μου φαίνεται ότι πίνει περισσότερο απο την μύτη απο ότι με το στόμα....χα;χαχαχαχαχαχχ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Δεν πίνει γάλα απο το πιατελάκι....

Εισαι υπεροχος ουτως ή αλλως..η καλη μερα απο το πρωι φαινεται!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχα κι εμενα κανει το ιδιο το γατακι μου,ενω τρωει κονσερβουλα μονο του,το γαλα του το θελει με τη συριγγα,και γουργουριζει κι ολας,δεν του το κανω συνεχεια,γιατι τρωει στερεα τροφη,αλλα το απολαμβανω κι εγω,ενα τοσο δα σκατουλακι να με κοιτα σα τη μαμα του,μ αρεσει και το χω κακομαθει μ αυτο.

Και εμένα με κοιτάει μέσα στα μάτια και το απολαμβάνω...Πρέπει όμως να πίνει νεράκι...και όσο του δίνω γάλα με σύριγγα δεν θα το κάνει....Και ας μου κρατάει μουτράκια...χαχαχαχαχαχχαχχαχααχ

Εισαι υπεροχος ουτως ή αλλως..η καλη μερα απο το πρωι φαινεται!:D

Το προσπαθώ και αυτό χάρη σε εσάς και την πολύτιμη βοήθεια σας!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εδώ μπορείς όποτε θελήσεις να ανοίξεις το θεματάκι του γατοπαιδιού σου για να το γνωρίσουμε κι εμείς καλύτερα :)

α, ξεχασα να αναφέρω κάτι πολύ σημαντικό! Σε τι του βάζεις νερό; Δοκιμάσε σε κάτι πολύ ρήχο. Έτσι ξεκίνησε να πίνει νερό ο δικός μου. Πριν διαπιστώσω ότι δεν μπορούσε να πιεί από το μπολ, είχε χυθεί νερό στο πάτωμα του μπάνιου και τον είδα να πίνει από εκεί. Αργότερα πήρα ένα ρηχό πιατάκι και έβαλα εκεί νερό και σιγά σίγα άρχισε να πίνει από εκεί.

α, ξεχασα να αναφέρω κάτι πολύ σημαντικό! Σε τι του βάζεις νερό; Δοκιμάσε σε κάτι πολύ ρήχο. Έτσι ξεκίνησε να πίνει νερό ο δικός μου. Πριν διαπιστώσω ότι δεν μπορούσε να πιεί από το μπολ, είχε χυθεί νερό στο πάτωμα του μπάνιου και τον είδα να πίνει από εκεί. Αργότερα πήρα ένα ρηχό πιατάκι και έβαλα εκεί νερό και σιγά σίγα άρχισε να πίνει από εκεί.

¨εχετε δίκιο !!! Θα το δοκιμάσω και αυτο να του διευκολύνω την ζωή!! Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Σήμερα μετα απο ένα μηνα περίπου αποχωρισμού επισκεφτήκαμε την γατομαμα και τον αδελφό της γατούλας μου!!! Και ενώ η γατομαμα ήταν όλο χαρά και προσπαθούσε να την γλύψει και να παίξουνε η δικιά μου ήταν επιθετική και δεν την άφηνε ούτε να την πλησιάσει.... κακομαθημένο το έχω...Μέχρι και στον αδελφό της έκανε κχχχχχχχχχ ενώ αν είδα και να άκουσα καλα μαζί το κχχχχ στην μαμα της έκανε κάτι σαν να την έφτυσε... Κατα τα άλλα γύρναγε στο πρωην σπίτι της φυσιολογικά σαν να μην έτρεχε τίποτα.... Είναι αγριμάκι το χαδιαρικο μου!!!! χαχαχαχαχχχαχχα... Θα το ξαναπάω πάλι αυριο μήπως και παιξει με τον αδελφό της γιατί εμένα με έχει ξεθεώσει στο παιχνίδι και στην αγκαλιά!!!

Εδώ μπορείς όποτε θελήσεις να ανοίξεις το θεματάκι του γατοπαιδιού σου για να το γνωρίσουμε κι εμείς καλύτερα :)

Ναι θα το προσπαθήσω γιατί είμαι καινούργιος και προσπαθώ να εξοικειωθώ!!!

Πάρε όσο χρόνο θέλεις. Το My Cat έχει πολλά δρομάκια και όμορφες γωνιές οπότε κάνε τις βόλτες σου προς το παρόν. ;)
Για όταν θελήσεις να ανεβάσεις φωτογραφίες του μωρού σου, σου στέλνω πμ με οδηγίες

Δυστυχώς συνεχίζει το ίδιο σκηνικό...Δεν της δίνω καθόλου γάλα , αλλα αυτη συνεχίζει να μην πίνει...Αν δει κανενα μπουκαλι εκτός ψυγείου τρέχει να γλειψει την υγρασία που εχει..Αλλά το μπολάκι της ούτε που το πλησιάζει...Είναι ομως γεμάτη ενέργεια ..Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!

Χμ...τουλαχιστον στην κονσερβα βαζε της αρκετο νερακι,να πινει απο εκει.Επισης να την πηγαινεις στο μπωλακι εσυ,και να της βρεχεις το στοματακι..οπως εκανες τις προαλλες.:)

Χμ...τουλαχιστον στην κονσερβα βαζε της αρκετο νερακι,να πινει απο εκει.Επισης να την πηγαινεις στο μπωλακι εσυ,και να της βρεχεις το στοματακι..οπως εκανες τις προαλλες.:)

Το κάνω και αυτό ..Και όταν πλησιάζω το μπολάκι και της βρέχω το στοματάκι τραβιέται πίσω..!!! Πιστεύω τώρα που θα αρχίσει να κάνει πολλή ζέστη να αρχίσει να πίνει νεράκι....

Τρώει μόνο κονσέρβα ή και ξηρά; Αν τρώει μόνο κονσέρβα μην ανησυχείς, στο είπε και η Ceres πιο πάνω. Το μπωλ από τι υλικό είναι; Πολλές γάτες δεν πίνουν νερό από πλαστικά μπολ, προτιμούν ανοξείδωτα ή κεραμικά. Δοκίμασε να της βάλεις νερό σε ένα πιατάκι του καφέ.

Κορίτσια καλημέρα!!! Να σας εξομολογηθώ χθες και σήμερα το πρωί την έκανα την αμαρτία μου...Είχα πάει την Ρούλα να παίξει με την γατομαμα της και τον αδελφο της και εκει έφαγε και ξηρά τροφή... Για νερό ούτε που το πλησίαζε....Έτσι όταν ήρθαμε σπίτι που ήταν αποκαμωμένη αφού έφαγε την κονσέρβα, της έφτιαξα λίγο γαλατάκι το έβαλα σε ένα πιατελάκι και έκανε καμια 15 γλωσσίτες....Δίψαγε η ιδιοτροπιούλα μου!!!! Και σήμερα το πρωι πάλι προτού την κονσέρβα ήπιε γαλατάκι.... Και το νερό..ούτε να το δει... Επομένως για να μην πάθει αφυδάτωση ια του βάζω γαλατάκι στο πιατελάκι και καθε εβδομάδα θα προσθέτω και λιγότερο γαλά (περισσότερο νερό) μέχρι να μείνει σκέτο νερό μήπως και η χνουδωτή μου ιδιοτροπία αρχίσει να πίνει.. Εσείς τι λέτε???

Μπορείς να κάνεις και αυτό, επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις νερό σε ένα πιατάκι του καφέ να δεις μήπως το πίνει από εκεί. Αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση όμως, φρόντισε να της δίνεις περισσότερη κονσέρβα παρά ξηρά τροφή για να παίρνει την απαραίτητη υγρασία. Για να αποφύγεις προβλήματα με τα δόντια, μπορείς να τη μάθεις από τώρα που είναι μικρή να της βουρτσίζεις τα δόντια. Υπάρχουν ειδικές οδοντόβουρτσες και οδοντόπαστες για γάτες στο εμπόριο. Καλή τύχη!

Μπορείς να κάνεις και αυτό, επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις νερό σε ένα πιατάκι του καφέ να δεις μήπως το πίνει από εκεί. Αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση όμως, φρόντισε να της δίνεις περισσότερη κονσέρβα παρά ξηρά τροφή για να παίρνει την απαραίτητη υγρασία. Για να αποφύγεις προβλήματα με τα δόντια, μπορείς να τη μάθεις από τώρα που είναι μικρή να της βουρτσίζεις τα δόντια. Υπάρχουν ειδικές οδοντόβουρτσες και οδοντόπαστες για γάτες στο εμπόριο. Καλή τύχη!

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!! Το δοκίμασα και αυτό..Το πλησιάζει , το μυρίζει και φεύγει...Οπότε είμαι υποχρεωμένος να της το γεμίζω συνέχεια με γάλα , να κάνει λίγες γλωσίτσες και μετά να το ανανεώνω συνέχεια...Είναι ιδιότροπη και σε αυτό..χαχχαχαχχαχχαχχαχ

Είναι μικρή ακόμα, οπότε θέλει λίγη υπομονή μέχρι να μάθει να τρώει κανονικά.
Σε λίγο καιρό θα δεις πως θα τρώει! :D

Είναι μικρή ακόμα, οπότε θέλει λίγη υπομονή μέχρι να μάθει να τρώει κανονικά.
Σε λίγο καιρό θα δεις πως θα τρώει! :D

Τρώει κανονικότατα αλλά το προβλημα είναι ότι δεν πίνει καθόλου Νερό...!! Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές!!!!:clapup:

Απομάκρυνε το μπωλάκι του νερού της από εκείνα του φαγητού της. Ενστικτωδώς οι γάτες θα αναζητήσουν νερό, δεν θα πιουν μετά το φαγητό όπως κάνουμε εμείς, οι άνθρωποι ;)

Kαι ομως,οι οδηγιες λενε να βρισκεται διπλα στο φαγητο,το μπωλακι με το νερο.Επισης τα δικα μου ΠΑΝΤΑ πινουν νερο ακριβως μετα το φαι.:hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back