Δεν περνάνε οι μέρες.. :P

superstarr

Νεοφερμένο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα.
Κατ' αρχην γεια σας! Ειμαι καινουργιος εδω και λεω κι εγω να μοιραστω την γατο-ιστορια που προκειται να ξεκινησει στο σπιτι μου..! :cool: Λιγο νωρις βεβαια, λογω ενθουσιασμου και ανυπομονησιας. Ελπιζω να μην εχετε προβλημα με αυτο! :D

Εδω και αρκετες εβδομαδες -για να μην πω μηνες- σκεφτομουν να παρω ενα γατακι και αφου καταφερα να μαζεψω καποια χρηματα για να μπορει να ζησει χαρουμενο και με υγεια, ηρθε η ωρα! :up:

Περιμενω λοιπον σε περιπου 20 με 25 μερες, για να συμπληρωσει 2 μηνες ζωης, ενα γατουλη ρατσας russian blue.
Θα ηθελα λοιπον να σας ρωτησω, εκτος απο τα εμβολια του, ποσα χρηματα περιπου θα χρειαστω για τις πρωτες αγορες (γατοφορος, αμμος, φαγητο, παιχνιδια κτλ) για να μην λειψει τιποτα απο τον γατουλη με το που πατησει το ποδι του εδω μεσα και ποσα χρηματα περιπου θα χρειαζεται το μηνα..

Εκανα μια ερευνα βεβαια απο μονος μου και υπολογισα γυρω στα 40-50 ευρω το μηνα αλλα ισως ξεχναω πολλα πραγματα που εσεις απο την εμπειρια σας θα ξερετε..

Κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι κατα ποσο υπαρχει προβλημα αν δεν υπαρχει δυνατοτητα να βγαινει εξω ουτε καν σε μπαλκονι (Δεν υπαρχει).

Και κατι τελευταιο.. Σε περιπου 8 μηνες θα φυγω απο την Αθηνα και θα επιστρεψω στη Ροδο για να μεινω. Θα υπαρξει προβλημα με αυτη την ομολογουμενως μεγαλη αλλαγη για τον γατουλη; Επισης, στο σπιτι στη Ροδο υπαρχει κεραμιδογατουλης 4 περιπου χρονων, της μανας μου, φιλικος με αλλα ζωακια παντως. Θα ειναι προβλημα αυτο;

ΥΓ 1 Αν υπαρχει προβλημα με κατι απο τα παραπανω, υπαρχει η δυνατοτητα να παει αμεσως στη Ροδο και να το βρω οταν παω κατω (αλλα δε θα μου αρεσε αυτο :P).

ΥΓ 2 Συγνωμη για το μεγαλο και κουραστικο post μου αλλα νομιζω πως ειστε σε θεση να καταλαβετε. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως ήρθες λοιπόν, έστω και νωρίς :P άμα θες κάνε μια επίσκεψη εδώ είναι ένα πολύ ωραίο άρθρο που θα σε βοηθήσει αρκετά;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσήρθες! :)
Δες εδώ ένα άρθρο για την οικονομική πλευρά του θέματος.
Μια που προβλέπεται ταξίδι, καλύτερα θα είναι να πάρεις μια πλαστική γατοφόρο, που επιτρέπεται στο αεροπλάνο, αλλά είναι γενικότερα πιο ανθεκτική από τις πάνινες.
Η αλλαγή περιβάλλοντος δεν είναι για τα γατάκια τόσο εύκολη όσο για τους σκύλους, αλλά αν δεν είναι συνεχείς οι μετακινήσεις, θα προσαρμοστεί και στο νέο του σπίτι μια χαρά. Υπολόγισε βέβαια κάποιο χρόνο για αυτό, ειδικά αφού υπάρχει και άλλο γατάκι στη Ρόδο.
Η έλλειψη μπαλκονιού σίγουρα δεν είναι πρόβλημα, αφού μάλιστα είναι για τόσο λίγο καιρό. Ίσα ίσα, που θα έχεις ένα άγχος λιγότερο, γιατί τα μπαλκόνια είναι επικίνδυνα, ειδικά για τα μικρά γατάκια.
Δες και τα υπόλοιπα άρθρα, θα βρεις διάφορα χρήσιμα πράγματα.
Καλώς να τον δεχτείς και ό,τι θέλεις εδώ ειμαστε!:)

Ο γατος εφτασε στο σπιτι! :D Στην αρχη λιγο κρυβοταν αλλα μετα απο καμια ωρα βγηκε απο την τρυπα του και ξεκινησε να παιζει με οτι βρισκει μπροστα του..! Παιζοντας ομως γρατζουναει πολυ..Πως θα το μαθω να μη βγαζει τα νυχια του; :P

Να το χερεσαι.Βαλε και φωτο να τον καμαρωσουμε:)

Να σου ζήσει!!!!

Ο γατος εφτασε στο σπιτι! :D Στην αρχη λιγο κρυβοταν αλλα μετα απο καμια ωρα βγηκε απο την τρυπα του και ξεκινησε να παιζει με οτι βρισκει μπροστα του..! Παιζοντας ομως γρατζουναει πολυ..Πως θα το μαθω να μη βγαζει τα νυχια του; :P

Καλώς τον δέχτηκες!!!:up::up::up:
Αυτό με τα νύχια, θέλει υπομονή και επιμονή...:/: με τον καιρό θα μάθει, ή και όχι, ανάλογα με τον χαρακτήρα του...:hmm:τι ηλικία έχει αλήθεια;;;;
Α, θέλουμε και φωτό να τον καμαρώσουμε και ΄μείς...:P:up::up::up:

Ειναι 2 μηνων. Βαζω μια φωτογραφια του που εβγαλα εχθες απο κινητο φιλου γιατι στο δικο μου εχει χαλασει η καμερα και θα βαλω καποια στιγμη καλυτερες :P

Untitled_lzn.jpg

Kαλωσόρισε το μωράκι σου! Εύχομαι να περάσετε πολλά καλά χρόνια μαζί και να γεράσει στην αγκαλιά σου. Είναι σημαντικό να νοιώθεις οτι θα είστε πάντα μαζί για όλα τα καλά και τα δύσκολα.
Και μιλώντας για τα πρώτα δύσκολα-τα νυχάκια_ πρέπει να μάθεις να του τα κόβεις με τον ειδικό νυχοκόφτη που θα βρείς σε όλα τα Pet shop. Προσοχή όμως να μην τα κόβεις πολύ βαθιά και τον ματώσεις. Επίσης να μην αμελείς μια φορά το χρόνο τα εμβόλιά του για να είναι υγιής όπως τον θέλεις.
Σας εύχομαι μια ευτυχισμένη συμβίωση με πολλά φιλάκια και χαδάκια

Αχου το μωρακι.Ειναι για ζουλιγμα

Να σου ζήσει !!!

Είναι ένα κουκλάκι :baby:!!!
είναι σαν την Δάφνη μου όταν ήταν μωρουλίνι,
αν κι εμείς είμαστε από την ένδοξη ράτσα των
Ευρωπαικών κοντότριχων!!!
Σας ευχόμαστε να περάσετε καλά για πολλά-πολλά χρόνια,
με αγάπη και πολλά χουρχουριτά:).

:inlove::inlove::inlove::inlove::baby::baby::baby:γλύκα!!!!

Καλώς το δέχτηκες!!!:baby::baby::kiss::kiss:Να το χαίρεσαι και να είστε παρέα πολλαααα χρόνια!έχει πολύ πλάκα στη φωτογραφία γιατί φαίνεται πολύ νυσταρούδι!Φτου!

Καλώς το δέχτηκες το μικρό και όμορφο γατουλίνι!!!
Καλή κοινή ζωή σας εύχομαι!!!:D

εγω εζησα με τον γατο μου 1+ χρονο στον πειραια οπου δεν του επετρεπα να βγει εξω και μπαλκονι δεν υπηρχε!!!μια χαρα περασε.Ειχε αφθονα παχνιδια αλλα το παν ειναι να ασχολεισαι μαζι του.Μετα τον εφερα στους Δελφους οπου ειμαστε εδω και ενα χρονο περιπου.Εδω εβγαινε εξω,την τριτη μερα τον εχασα.Ειχε παει σε ενα περιβολι διπλα στο σπιτι μου και δεν μπορουσε να πηδηξει τον τοιχο για να ερθει πισω.(καλα κατεβαινεις..αλλα πως ανεβαινεις?)Ειχαμε σημανει συναγερμο σε ολη την γειτονια και τον βρηκαμε(ευτυχως).Απο τοτε πηρε το μαθημα του και δεν ξανααποακρυνθηκε.Πιστευω η Ροδος,αν τον αφηνεις να βγει εξω,θα του αρεσει περισσοτερο.Ε,γιατι αλλο τα παιχνιδια και αλλο τα εντομα που πετανε,τα πουλακια κτλ...ασε που θα εχει και παρεα οπως ειπες!
Οσο για το κοστος,περισσοτερα θα χαλασεις στην αρχη για το δοχειο για την αμμο,το κρεβατακι του,τα μπωλακια φαγητου και νερου,το ονυχοδρομιο,πρωτη επισκεψη στον γιατρο για εμβολια,τα παιχνιδια του.Μετα τα μονα εξοδα θα ειναι για την αμμο καθε μηνα,την τροφη(να του παιρνεις απο τις καλες γιατι αν θες να αποφυγεις αυτο το εξοδο μετα θα τα φας στους γιατρους κατα την ταπεινη μου αποψη).Μετα τα πρωτα εξοδα δηλαδη αμφιβαλλω αν τους επομενους μηνες τα εξοδα θα φτανουν τα 50ευρω. Τα εμβολια κοστιζουν αρκετα αλλα δεν ειναι καθε μηνα αρα..
Ελπιζω να σε βοηθησα..

:inlove::inlove::inlove::inlove:
Ειναι 2 μηνων. Βαζω μια φωτογραφια του που εβγαλα εχθες απο κινητο φιλου γιατι στο δικο μου εχει χαλασει η καμερα και θα βαλω καποια στιγμη καλυτερες :P

Untitled_lzn.jpg

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Ασημί είναι;Πανέμορφο να σου ζήσει.Για τα νυχάκια θα δώσω μια προσωπική συμβουλή,όταν ο Πίτσης μας τα έβγαζε μωράκι με το δάτυο μας τα σπρώχναμε μαλακά μέσα και του λέγαμε ΜΗ ,σε μας έπιασε.:inlove::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back