Δεν του αρέσει το καινούργιο του παιχνιδάκι

magdalena

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα.
Σημερα του πειρα ενα παιχνιδακι με catnip αλλα δεν του ερεσε και καθε φορα που παω να το βαλω στην ροζ μητουλα του(:baby:)αυτος το αποφευγει σαν τον διαολο το λειβανι.Γιατι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγα σιγα θα το συνήθισει...και εγω οταν τους περνω παιχιδακια στην αρχη δεν του δινουν καθολου σημασια αλλα μετα απο 1,2 μερες παιζουν :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα πρέπει να τον πιέζεις.... άστο στην άκρη και ΑΝ θέλει και όποτε είναι έτοιμη θα παίξει. Είναι απολύτως φυσιολογικό...

Σε πολλές γάτες δεν τους αρέσουν τα πανάκριβα παιχνίδια που τους παίρνουμε και τρελαίνονται με ενα απλό καπάκι ή ενα τσαλακωμένο χαρτάκι!!!:up:

Δεν θα πρέπει να τον πιέζεις.... άστο στην άκρη και ΑΝ θέλει και όποτε είναι έτοιμη θα παίξει. Είναι απολύτως φυσιολογικό...

Σε πολλές γάτες δεν τους αρέσουν τα πανάκριβα παιχνίδια που τους παίρνουμε και τρελαίνονται με ενα απλό καπάκι ή ενα τσαλακωμένο χαρτάκι!!!:up:

Έτσι είναι! Τα δικά μου παίζουν (με τρέλλα) με :
καλαμάκια
μολύβια (χωρίς μύτη,όμως)
λαστιχάκια μαλλιών (τα ταξιδεύουν σε όλο το σπίτι)
κορδονάκια
το δαχτυλίδι που είναι κάτω από το καπάκι μπουκαλιού αναψυκτικού τύπου Coca Cola :D

Τωρα τελευτεα επειδει τα εχει ρειμαξει τα παλια του τα παιχνιδια του φτιαχνω και μονη μου και του αρεσει πιο πολυ απο τα αλλα επειδει παιζουμε μαζι:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back