Δεν τρώει, δεν πίνει και κρύβεται

σ' ευχαριστώ πολύ. είμαι καινουρια εδω και μπερδευομαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mary-joe, τα δύο threads που αφορούσαν το ίδιο θέμα (το πρόβλημα υγείας της γατούλας σου) συγχωνεύθηκαν. Για να διατηρηθεί η συνοχή του θέματος και να το παρακολουθούν ευκολότερα τα μέλη του φόρουμ, θα σε παρακαλούσα όσες νεότερες εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με αυτό, να τις ποστάρεις εδώ.
Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ok, σ'ευχαριστω. τωρα καθεται πανω μου (ηρθε μονη της), τη χαϊδευω και γουργουριζει. αλλά αυτο το γλυωδες τρεχει ακομα. μαζι με λιγο αιμα, τωρα που τη βλεπω απο πιο κοντα. μαλλον επαθε μολυνση στ' αυτακια της.

Πιθανόν, αν το ξύνει συχνά και γέρνει και το κεφάλι.. :hmm:

Πρέπει να την δεί γιατρός, γιατί μπορεί να έχει ξυθεί και να έχει μολυνθεί η πληγή, για να κάνει και πύον...

το κεφαλι δεν το ξυνει, τίποτα δεν κάνει. έχει ένα βλέμμα αρρωστημένο τελείως, θολό, τα ματακια με το ζορι ανοίγουν. και την χάΪδεψα και στ' αυτακια, δεν έδειξε ενόχληση.

το κεφαλι δεν το ξυνει, τίποτα δεν κάνει. έχει ένα βλέμμα αρρωστημένο τελείως, θολό, τα ματακια με το ζορι ανοίγουν. και την χάΪδεψα και στ' αυτακια, δεν έδειξε ενόχληση.

Τότε την έχει καταβάλλει πιο πολύ απο το αρχικό στάδιο.:/: Ή δεν είναι ωτίτιδα.. αλλά πληγή εσωτερική που μολύνθηκε..Το καλό είναι ότι το πύον βγαίνει και βγαίνει προς τα έξω.

Έχει σίγουρα πυρετό, γιαυτό και δεν τρώει.

Στην θέση σου θα την πήγαινα αύριο στον γιατρό. Πλησιάζουν και γιορτές και αργίες...:(:hmm:

εννοείται ότι θα την παω αυριο πρωί-πρωι!!!!

ειτε ειναι πυωδης ωτιτιδα ειτε καποιο αποστημα στο δερμα γυρω απο το αυτι που ανοιξε και τρεχει. Θα το δει ο κτηνιατρος σου και θα σου δωσει την καταληλ θεραπεια και μαλλον θα ειναι μακροχρονια

Κάνα νέο????:hmm:

Εφοσον ειναι επειγον πηγαινε την στο γιατρο της γατοομαδας θεσσαλονικης Νικο Δασκαλοπουλο 2310329659 6977694834. Παντα στα επειγοντα αναζζητουμε η εφημερευουσα κλινικη οπως στη θεσσαλονικη ο αγιος μοδεστος και η κτηνιατρικη η καλο γιατρο με κινητο και πειρα

αχ παιδια εχω προβλημα. ο γατος που εχω στο γραφειο που μενει εκτος ομως οταν κλεινουμε, εχει ενα πρηξιμο στον ωμο του με δυο σημαδακια.
ετσι ηταν κ του παρασκευα κ μετα του ανοιξε κ εγινε πληγη. φανταζομαι οτι θα γινει κατι τετοιο.
τι να κανω αυτες τις ημερες που θα λειπουμε?. μηπως να του δωσω κανενα φαρμακο για σημερα, γι αυριο κ μεθαυριο?
τι να κανω? δε μπορω να τον παρω σπιτι εχω αρρωστο τον παρασκευα.

μαλλον ειναι αποστημα απο δαγκωμα , μπορεις να του δωσεις καποια αντιβιωση για αυτες τις μερες αλλα αυτο θα ανοιξει μαλλον και θα θελει καθαρισμα:hmm:

εχω ενα αντισηπτικο που βαζω στην αλλη μου γατα και μπορω να το καθαριζω. αντιβιωση ομως τι να κανω. στον δικο μου στο σπιτι του δινω χαπι αλλα αυτος ειναι λιγο αγριος κ δεν θα μπορεσω. κατι σε υγρο ισως? μηπως ειναι πιο ευκολο

μπορεις να του δωσεις σιροπι Vibramycin 1ml/kg

ευχαριστω πολυ. θα του δωσω. μηπως μπορεις να μου πεις τι ποσοτητα κ καθε ποτε?

Είναι 1ml ανα κιλό γάτας. Κάθε 24 ώρες. Δηλ είναι περίπου 3 κιλά η γάτα? δίνεις 3ml.. σε σύριγγα.. και για να το φάει ευκολότερα προσθέτεις και ζουμάκι απο μια κονσέρβα.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back