gatatoulis
Νεοφερμένο μέλος
Την πήγα στον κτηνίατρο και αφού της έδωσε φαρμακευτική αγωγή χωρίς να υποχωρήσει αυτό, μου είπε ότι καμιά φορά κάνουν στο αυτί πολύποδα και ότι να το αφήσουμε και κάποια στιγμή θα σταθεροποιηθεί και δεν θα ματώνει.
Αυτό κάποια στιγμή μεγάλωσε πολύ και έτρεχε και μετά μαράθηκε και συρρικνώθηκε.
Το γατάκι δεν είχε πολύ όρεξη και όλο κοιμόταν μέχρι που σταμάτησε να τρώει.
Είδα και μύξες και σκέφτηκα ότι κρύωσε, έτσι το ξαναπήγα στον κτηνίατρο.
Το κράτησε μέχρι σήμερα στο ιατρείο και του χορήγησε αντιβίωση και του έκανε ενέσεις με ορό . Για τροφή του έδινε από σωληνάριο με βιταμίνη.
Το θέμα είναι ότι το γατάκι δεν μπορεί να συνέλθει. Βέβαια οι μύξες πέρασαν, αλλά εξακολουθεί να μην τρώει ενώ παράλληλα έχει αστάθεια και πέφτει κάτω συχνά. Είναι δε πολύ αδύνατο πιά και δεν ξέρω αν θα την βγάλει σαββατοκύριακο ώστε να το ξαναπάω την δευτέρα να το φροντίσει όσο μπορεί ο κτηνίατρος. Μου έχει δώσει να του δίνω από αυτή την βιταμίνη που ανέφερα.
Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι ανάλογο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Θα πρότεινα να πας την γατούλα σου και σε κάποιον άλλον κτηνίατρο για να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη και αν γίνεται σύντομα. Υπάρχουν κτηνιατρεία που λειτουργούν και τα Σαββατοκύριακα, κάποια ακόμα και την νύχτα. Θα έλεγα να μην το καθυστερήσεις καθόλου γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου τα συμπτώματα που περιγράφεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να βρεθεί από τι ακριβώς πάσχει και να γλυτώσει τον κίνδυνο.
gatatoulis
Νεοφερμένο μέλος
Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση του αλλά υπάρχει μια ελπίδα να τα καταφέρει.
Απ ότι μου είπε αυτό στο αυτί έπρεπε να αφαιρεθεί εγκαίρως και υπάρχει κίνδυνος να του έχει κάνει καμιά εγκεφαλίτιδα. Ήρθε και η ίωση του αναπνευστικού από πάνω και τα πράγματα έφτασαν εκεί που έφτασαν.
Θα το φροντίσει όσο μπορεί να πάρει λίγο τα πάνω του και θα το εγχειρίσει.
Το γατάκι πάει να σταθεί και πέφτει και το ένα ματάκι του έχει θολώσει και έχει γυρίσει προς τα έξω.
Ελπίζουμε να ακουμπά αυτός ο όγκος κανένα νεύρο και να τα κάνει αυτά και να μην του έχει κάνει πιο εκτεταμένη ζημιά.
Τι να πω ρε γμτ; Τόση ανευθυνότητα πια εκεί που τον είχα πάει;
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Κουράγιο και περαστικά!
Όσο για τους κτηνιάτρους,πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή τους και να παίρνουμε και δεύτερη γνώμη, αν χρειαστεί.
gatatoulis
Νεοφερμένο μέλος
Δεν είναι μικρούλα, μικρούλης είναι.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Και πάνω απ' όλα αυτό που είπε η φίλη CatLover09.
Όσο για τους κτηνιάτρους,πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή τους και να παίρνουμε και δεύτερη γνώμη, αν χρειαστεί.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σ'αυτήν την ελπίδα στηριζόμαστε, στέλνοντας όλη τη θετική μας ενέργεια με την ευχή ο μικρούλης να τα καταφέρει.
gatatoulis
Νεοφερμένο μέλος
Αμέσως το μυαλό μου πήγε στο κακό. Την πήρα αμέσως και μου είπε ότι ο γατούλης πίνει νερό και δεν είναι αφυδατωμένος και ότι έφαγε πολύ λίγο, αλλά επειδή δεν μυρίζει ακόμη του το έβαλε στο στόμα για να φάει και πως αν δεν φάει μέχρι το απόγευμα θα τον ταΐζει με την σύριγγα.
Κυριακή νωρίς το πρωί και η γυναίκα ασχολήθηκε με την γατούλα η οποία ακόμη θεωρείτε σοβαρά βεβαίως.
Σίγουρα κέρδισε έναν πελάτη και την εκτίμηση μου.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι κάθε μέρα και καλύτερα, έτσι ώστε η υγεία του να αποκατασταθεί πλήρως

τζερρυ
Νεοφερμένο μέλος
gatatoulis
Νεοφερμένο μέλος
Πήγα και τον αδερφό του που του είχε σκίσει ένας άγριος γάτος το σαγόνι και από το κάτω μέρος φαινόταν ο σκελετός και πρέπει να επανέρχεται όλο αυτό κανονικά, θα μου πει σίγουρα αύριο που θα τον δει ένας γναθοχειρούργος.
Που στο καλό τα εμπιστευόμουν τα ζωάκια μου τόσο καιρό;
Ως παθόν το μόνο που έχω να πω είναι, μην κοιτάτε την φτηνή χρέωση, ψάξτε πληροφορίες για τον γιατρό που πάτε και να επιλέγετε μόνο αυτούς με τις καλύτερες συστάσεις.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Άντε με το καλό να επανέλθουν πλήρως και σύντομα το "εξιτήριο" και η επιστροφή στο σπίτι.

Οπωσδήποτε χρειάζεται, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, προσοχή με την επιλογή των γιατρών

gatatoulis
Νεοφερμένο μέλος
Ο αρωστούλης φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί τελικά χειρουργείο, ο όγκος στο αυτάκι του υποχώρησε τελείως και τρώει μόνος του. Λίγο μεν, αλλά μόνος του. Χρειάζεται τον χρόνο του να καρδαμώσει.
Το γκρίζο το παλικάρι μου θέλει θεραπεία. Η γιατρός φρίκαρε όταν τον είδε και μου είπε επί λέξη, εκεί που το πήγες στο κατέστρεψαν το γατί, απαράδεκτο σε αυτό το τραύμα να μπαίνουν ράμματα, αλλά έπρεπε να μαζευτεί με σύρμα. Τώρα χρειάζεται θεραπεία να φύγουν οι φλεγμονές από τα ράμματα, χωρίς να κλείσει το σκίσιμο και κολάρο για κανένα τρίμηνο. Είμαι πολύ στεναχωρημένος και πάλι.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλή αποθεραπεία λοιπόν και...σιδερένιος!Ο αρωστούλης φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί τελικά χειρουργείο, ο όγκος στο αυτάκι του υποχώρησε τελείως και τρώει μόνος του. Λίγο μεν, αλλά μόνος του. Χρειάζεται τον χρόνο του να καρδαμώσει.

Το γκρίζο το παλικάρι μου θέλει θεραπεία. Η γιατρός φρίκαρε όταν τον είδε και μου είπε επί λέξη, εκεί που το πήγες στο κατέστρεψαν το γατί, απαράδεκτο σε αυτό το τραύμα να μπαίνουν ράμματα, αλλά έπρεπε να μαζευτεί με σύρμα. Τώρα χρειάζεται θεραπεία να φύγουν οι φλεγμονές από τα ράμματα, χωρίς να κλείσει το σκίσιμο και κολάρο για κανένα τρίμηνο. Είμαι πολύ στεναχωρημένος και πάλι.
Σαφώς δεν είναι ευχάριστη η κατάσταση, αλλά τουλάχιστον πρόλαβες κι έχει δυνατότητα θεραπείας. Αυτό να σκέφτεσαι, και ας οπλιστείς με υπομονή, κουράγιο και αισιοδοξία οτι στο τέλος όλα θα πάνε καλά

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

gatatoulis
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα γύρισα από τον γιατρό, ο Φωντάκος ότι ξύπνησε από την στείρωση και τον είχε πιάσει υστερία για να βγάλει το κολάρο. Πως θα το αντέξει τόσο καιρό το παλικάρι μου;
Ο Φουντούκος, ο αρωστούλης, μοιάζει ακόμη σαν ζαβλακωμένος, αλλά συνέρχεται κάθε μέρα περισσότερο.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σας ευχαριστώ. Δεν ξέρω γιατί αλλά ο ΙΕ που χρησιμοποιώ δεν έχει ενεργά τα κουμπάκι για να κάνω λάικ στις απαντήσεις σας.
Τώρα γύρισα από τον γιατρό, ο Φωντάκος ότι ξύπνησε από την στείρωση και τον είχε πιάσει υστερία για να βγάλει το κολάρο. Πως θα το αντέξει τόσο καιρό το παλικάρι μου;
Ο Φουντούκος, ο αρωστούλης, μοιάζει ακόμη σαν ζαβλακωμένος, αλλά συνέρχεται κάθε μέρα περισσότερο.
Μπράβο, πολύ χαίρομαι που το Φουντουκάκι πάει καλύτερα και ο Φώντας πλέον συνήλθε εντελώς, πάντα γερά να'ναι τα ζουζουνάκια
Το κολάρο είναι ένα θεματάκι, δε λέω, το ξέρω από πρώτο χέρι μιας και βάλαμε και στη δική μου μετά την επέμβαση, αλλά εφ'όσον ο γιατρός το θεώρησε αναγκαίο, το μόνο που μπορώ είναι να εύχομαι σιγά σιγά να μην τον ενοχλεί τόσο πολύ και... μέρες είναι θα περάσουν.Όσο για το άλλο θέμα που ρωτάς, συμβαίνει επειδή είσαστε ακόμα φρέσκοι στο φόρουμ.
Ρίξε μια ματιά εδώ και πιστεύω θα απαντηθεί η συγκεκριμένη απορία σου

gatatoulis
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool