Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχει περίπτωση να μην τρώει γιατί τον έχουμε ταλαιπωρήσει λίγο με τους γιατρούς λόγω κινητικού προβλήματος που αντιμετωπίζει μετά από ατύχημα που είχε;
Ή μήπως να ευθύνεται ότι αλλάζει δοντάκια όπως μας είπε ο γιατρός μας;
Έχω δοκιμάσει να του δώσω από βραστό κοτόπουλο που μαγειρεύω για τις άλλες γατούλες μου μέχρι ότι μάρκας και γεύσης κονσέρβα έχω στο σπίτι..αλλά..μάταια.
Βέβαια, χθες τον πήγα σε ειδικό ορθοπεδικό και του έδεσε το πίσω ποδαράκι του που έχει το πρόβλημα. Μήπως φταίει αυτό;; γιατί τον παρατηρώ γλύφει την γάζα και θέλει μάλλον να την βγάλει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παντως η αληθεια ειναι οτι τα δικα μου γατια,οταν αλλαζαν δοντια..μια χαρα ετρωγαν.Δεν ξερω τι ευθυνεται,εχε υποψην σου ομως οτι δεν κανει να μενει μεγαλο χρονικο διαστημα νηστικη μια γατα.Για μερες δηλαδη..Για δοκιμασε να παρεις μια αγαπημενη του κονσερβα,να τη λιωσεις στο μπλεντερ με λιγο νερακι..μπας και την φαει.Υπαρχουν επισης τροφες υπερθερμιδικες,ελκυστικες για αρρωστα ζωα με μειωμενη ορεξη,οπως a/d της Hills και η recovery της royal canin.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

.Απο εκει και περα..ποιος δεν θα ηθελε να εχει εναν κηπο,αλλα να ειναι τελεια περιφραγμενος,ουτως ωστε να μην κινδυνευουν βγαινοντας;Ομως εφοσον δεν υπαρχει κατι τετοιο...πρεπει να ειναι μεσα.Υπαρχει και κατι αλλο.Το "εξω" ειναι σαν το γλυκο..αν δεν το μαθουν,δεν τους λειπει.Αλλα η περιεργεια..ειναι περιεργεια,και δεν υπαρχει περιπτωση γατα..να μην ατενιζει παραθυρο.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για το θέμα του κήπου, το ξέρω και συμφωνώ σε όλα όσα λέτε, αλλά αναρωτιέμαι πολλές φορές πως να νιώθει... Βέβαια, παρόλο που έχουμε κήπο-εκεί ζουν και οι υπόλοιπες 10 γατούλες μου!!-δεν θέλω να τον πάω ούτε για βόλτα γιατί φοβάμαι μη συνηθίσει και μετά...Άσε που έρχονται και ορισμένες αδεσποτούλες και το πρώτο μας εμβόλιο το κάναμε μόλις πριν από μια βδομάδα!!Πάντως Victoria, το link που έστειλες είναι πραγματικά φανταστικό!! Έχει κανείς υπόψη του αν γίνονται τέτοιες κατασκευές στην Ελλάδα;;
Φιλολογικά ρωτάω...
Προς το παρόν τουλάχιστον!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Υπάρχει όμως και κάτι πολύ απλό και οικονομικό: https://www.amazon.com/gp/product/B0...=1789&creative=390957&creativeASIN=B002KWHE1EΛέω να το αγοράσω αυτό
Είναι πολύ χρήσιμο όταν ταξιδεύεις με την γάτα σου και πρέπει να μείνεις σε ξενοδοχείο. Την κλείνεις εκεί και δεν υπάρχει κίνδυνος να το σκάσει όταν μπει η καθαρίστρια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Μάλλον θα το σκάσει η καθαρίστρια με το που θα δει στημένο όλο αυτό μέσα στο δωμάτιο!!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool