maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι δεν ειναι στειρωμενη...η αληθεια ειναι πως το ποσο που μου ζητησε ο γιατρος μου φανηκε υπερβολικο και δεν μπορεσα μεχρι στιγμης να ανταπεξελθω σ'αυτο για να της κανω στειρωση...ασε που φοβαμαι κιολας... ποσο σου ζητησαν εσενα για στειρωση στη γατουλα σου;
κι εγώ 80 ευρώ εδωσα για τη μικρη μου αν θυμάμαι καλά, το χειμώνα τη στείρωσα
κι εσύ πρεπει να την στειρώσεις!
όταν γίνει αυτό θ' αρχίσει να τρώει και θα πάρει βάρος
εμένα η δική μου που τωρα κλείνει χρόνο και ειχα τα ίδια προβλήματα
πήρε 1 κιλό μετά τη στείρωση, τωρα είναι 3μισι κιλά

αλλά να της δίνεις καλή τροφή (εγω της δίνω ξηρή hills) και συμπληρωματικά nutriforce
πάντως ό,τι είναι να κάνεις κάνε το σύντομα, είναι πολύ αδύνατη

η καλύτερη στιγμή για να τη στειρώσεις είναι αμέσως μόλις της περάσει ο οίστρος
αν μένεις Αθήνα μπορώ να σου δωσω τηλ της γιατρού, ήταν πολύ προσεκτική με τη μικρή μου, την κράτησε δυο νύχτες για παρακολούθηση και η τομή που της έκανε ήταν από κάτω και πολύ μικρή, δε φαίνεται τίποτα
αν μένεις σε άλλη πόλη πάλι, εχουμε εδώ γατομανείς απ όλο τον κόσμο να σε βοηθήσουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
αν κρυωνω το φαγητο της στο ψυγειο και της το δινω δροσερο υπαρχει περιπτωση να εχει καμια επιπτωση στον οργανισμο της;
Τίποτα δεν θα πάθει. Εγώ πάντα τροφή από το ψυγείο δίνω η οποία ενίοτε δεν έχει ξεπαγώσει καλά. Δοκιμάζει και αν είναι πολύ κρύα δεν τρώει και επιστρέφει στην τροφή του μετά από 20-30 λεπτά και τρώει. Παραδόξως, αν του δώσω τροφή σε θερμοκρασία δωματίου δεν την τρώει

μενω ημαθια...ναουσσα συγκεκριμενα... θα ηθελα να με ενημερωσει οποιος μπορει για εναν καλο και αξιοπιστο κτηνιατρο...αυτος που εχουμε εδω "δεν μου γεμιζει το ματι"... αφηστε που ειναι ενας και γι'αυτο το λογω ειναι πανακριβος...
Μήπως να πήγαινες σε κάποια κοντινή πόλη όπως η Βέροια;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Nts79
Νεοφερμένο μέλος
η δικια μου ειναι 2 μηνων και εχει φτασει ηδη τα 900 γρ
οποτε κανε καμια δοκιμη με τη τροφη
δοκιμασε και κονσερβα τονου ή τα μαλακα τα τριγωνα τυρακια
η δικες μου τρελλαινονται
απλα για να δεις οτι τρωει και αν τα φαει ισως θελει αλλη τροφη
ασε που δεν τους αρεσει να ειναι η τροφη τους πολλη ωρα εξω
τη φρεσκια την προτιμουν
καλη επιτυχια
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Nts79
Νεοφερμένο μέλος
οτι βαρεθηκε τη τροφη της
ειναι μια ενδειξη για να δεις οτι η γατουλα μπορει να μην εχει κατι σοβαρο
αν δεν τα φαει ομως και αυτα τοτε ισωσ πρεπει να παει στον κτηνιατρο
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool