kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σιγουρα ποναει,με κοιταει στα ματια και κλαιει,μολις την κουνισω διαμαρτηρεται αλλα δεν μπορω να εντοπισω αν ειναι χτυπημα και αν ναι σε ποιο/α σημεια ή αν ειναι κατι εσωτερικο....Ο αδερφος μου μου ειπε τωρα μηπως ειναι εγκεφαλικο(μα 4 μηνων ειναι!) και μετραω τις ωρες μεχρι ξημερωσει να την παμε σε γιατρο.Τρεμω μην ειναι κατι σοβαρο.Αυτη τη στιγμη η Σελινα κοιμαται στη γατοφορο που της τη γεμισα με αμμο γιατι τη χωρισα με το Σηφη και του αφησα αυτουνου την αμμολεκανη. Τα ποδια τα τεντωνει παντως και τα κουναει,δεν ειναι παραλυση.Πυρετο δεν εχει. Να επεσε απο υψος και να χτυπησε ολη τη δεξια πλευρα της?Να την πειραξε ο Σηφης?Να την πλακωσαμε στον υπνο(δεν θα εσκουζε?)? Τι εχει το παιδι μου...Θα σκασω...Περναω εφιαλτικες ωρες,ματι δεν εχω κλεισει.Την κοιτω μονο και κλαιω...Αν μου παθει κατι...δεν θελω να το σκεφτομαι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η ψυχουλα μου ανοιξε τα ματακια της κοιταξε γυρω γυρω εκανε ενα παραπονιαρικο μακροσυρτο νιαου και ξανακλεισε τα ματια....:cry: Δεν αντεχω να τη βλεπω ετσι...:cry::cry: Να ποναει και να καθομαι με σταυρωμενα χερια περιμενοντας να ξημερωσει!:cry::cry::cry::cry: Που ποναει?Ειναι εσωτερικο ή εξωτερικο?Ειναι χτυπημα? Πηρα και εναν γιατρο που μου εδωσε το τηλ του η Λεττα και μου ειπε να της δωσω να φαει με το ζορι γιατι μπορει να εχει ελλειψη ζαχαρου γιαυτο να τρεμει και οτι αυτο δεν απειλη τη ζωη της για να ψαξω για εφημερευον κλινικη!
Λεττα σε ευχαριστω παρα πολυ,παλι καλα που εχω και μια σας κοντα μου γιατι αλλιως θα ειχα σαλταρει....Εγω θα ημουν στο νοσοκομειο και οχι η Σελινα!!:cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

ελπιζω να ειναι κατι περαστικο

prince
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι καλυτερα η μικρη;Τι ειπε ο γιατρος;
konstans
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ελπίζω να είναι όλα καλά και περαστικά.

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος

έχουμε κανενα νέο???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
). Για να μην τα πολυλογω,εχει φλεγμωνη απο μικροβιο που εισχωρησε απο δοντακι ή νυχακι του Σηφη
εξου και τα δεκατα και το χθεσινο τρεμουλο και ο ακαταπαυστος υπνος! Μου εγραψε αντιβιωση augmentin πρωι βραδυ 1,5 ml για 7 ημερες! Τωρα που γυρισαμε την εβγαλα απο τη γατοφορο(γιατι μονη της αποφευγει να μετακινειται) και την εβελα στην αμμο οπου μου εκανε διαρροια...
Ειναι αρρωστουλι το μωρο μου και σημερα θα της βρασω κοτοπουλακι..
Εντυπωσεις απο τον κτηνιατρο
Συμβουλευτηκα τη vet list
του mycat και παρολο που υπηρχαν 2 προτεινομενοι γιατροι στο Ν.Ηρακλειο,προτιμησα να την παω στον Γιωργο Ηλιοπουλο στη Καλογρεζα(Κυμης 18 κ Βοσπορου 128).Δεν ξερω γιατι αλλα μου εκανε "κλικ"!(το ενστικτο της μανας...
)Οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες!Ενα πολυ ευρυχωρο κτηνιατρειο,με ξεχωριστο εξεταστηριο για γατες και σκυλους(απότι καταλαβα),με ενα γραφειο και ξεχωριστο χωρο αναμονης,με το γιατρο και τη βοηθο του,ο γιατρος πολυ ομιλητικος και ευγενικος,το ιδιο και η βοηθος του και σχολαστικος στην εξεταση!
Τιμη για την εξεταση και την πλακα:40 ευρω. Δεν ξερω αν ειναι πολλα ή λιγα,εγω ομως πηγα εκει με ορεξη να δωσω πολυ παραπανω
. Για το μωρο μου το καλυτερο...
konstans
Περιβόητο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οχι και τα 2 μου γατουνια ζουν αποκλειστικα μεσα στο σπιτι.Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι μυικό χτύπημα ή σπασμοί απο δηλητήριο - πυρετό ή κάτι άλλο.... υποθέτω ότι βγαίνει και έξω...
Ελπίζω να είναι όλα καλά και περαστικά.![]()

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
α ρε σηφη, τι μπρουταλ αντρας εισαι τελικα, κρητικαρος ονομα κ πραγμα
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Καλημερα!Εχω καλα νεα!Μολις γυρισα απο το γιατρο και θα σας πω και εντυπωσεις απο αυτον. Της βαλαμε θερμομετρο και εχει δεκατα...Μετα ο γιατρος της πασπατευε το μπροστινο ποδαρακι και εντοπισε οτι περισσοτερο εσκουζε στον καρπο...(το καλο μου πονουσε τοσο και ουτε μια δαγκωνια δε του γυρισε!). Βγαλαμε πλακα να δουμε αν ειναι κανενα διαστρεμμα αλλα τελικα ειναι μια χαρα το κοκκαλο.(σαν κουνελι ειναι στην πλακα). Για να μην τα πολυλογω,εχει φλεγμωνη απο μικροβιο που εισχωρησε απο δοντακι ή νυχακι του Σηφη
εξου και τα δεκατα και το χθεσινο τρεμουλο και ο ακαταπαυστος υπνος! Μου εγραψε αντιβιωση augmentin πρωι βραδυ 1,5 ml για 7 ημερες! Τωρα που γυρισαμε την εβγαλα απο τη γατοφορο(γιατι μονη της αποφευγει να μετακινειται) και την εβελα στην αμμο οπου μου εκανε διαρροια...
Ειναι αρρωστουλι το μωρο μου και σημερα θα της βρασω κοτοπουλακι..
Εντυπωσεις απο τον κτηνιατρο
Συμβουλευτηκα τη vet listτου mycat και παρολο που υπηρχαν 2 προτεινομενοι γιατροι στο Ν.Ηρακλειο,προτιμησα να την παω στον Γιωργο Ηλιοπουλο στη Καλογρεζα(Κυμης 18 κ Βοσπορου 128).Δεν ξερω γιατι αλλα μου εκανε "κλικ"!(το ενστικτο της μανας...
)
Οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες!Ενα πολυ ευρυχωρο κτηνιατρειο,με ξεχωριστο εξεταστηριο για γατες και σκυλους(απότι καταλαβα),με ενα γραφειο και ξεχωριστο χωρο αναμονης,με το γιατρο και τη βοηθο του,ο γιατρος πολυ ομιλητικος και ευγενικος,το ιδιο και η βοηθος του και σχολαστικος στην εξεταση!
Τιμη για την εξεταση και την πλακα:40 ευρω. Δεν ξερω αν ειναι πολλα ή λιγα,εγω ομως πηγα εκει με ορεξη να δωσω πολυ παραπανω. Για το μωρο μου το καλυτερο...
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool