Δεξιά πλευρά χτυπημένη; Τι έχει;

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
Η Σελινα μου σημερα κοιμοταν ολη μερα.Το πρωι την τσιγκλουσε ο Σηφης να παιξουνε κι αυτη διαμαρτυροταν,δεν ηθελε... Δεν εδωσα ημασια ζεστες ειναι,κοιμουνται..! Εφυγα το απογευματακι με τον αδερφο μου(ειμαστε μονοι μας στο σπιτι)για ψωνια και γυρισα το βραδακι 10:00. Φωναζω Σελινα,Σελινα και μετα απο αρκετη ωρα ξυπναει απο τον υπνο της και ερχεται. Ξαναξαπλωνει στον καναπε και την παιρνω αγκαλιτσα αφου εβλεπα τηλεοραση και παρατηρω οτι τρεμει,ειδικα τα πισω ποδια της!Σαν ριγη εινα πραμα νευρικο,οι μυες δεν ξερω! Τρομαξα γιατι ετσι οπως την πηρα ετσι εμεινε στα χερια μου!Μονιμος κοιμαται... Την αφηνω κατω να δω και παρατηρω οτι κουτσαινει το πισω δεξι ποδι!Τα χωριζω αμεσως με το Σηφη και παιρνω τηλ τη Λεττα για βοηθεια. Ερχετε μου φαιρνει μια κονσερβουλα γιατι στο σπιτι δεν εχω πραμα,φερνει και βιταμινη και της δινουμε.Τρωει με ορεξη(δεν ξερω και αν ειχε φαει ολη τη μερα) και την αφηνουμε κατω να περπατησει και τελικα παρατηρουμε οτι δεν παταει το μπροστινο δεξι ποδι!Τελικα δηλαδη δεξι χερι και ποδι τα κουτσαινει!:blink: Σιγουρα ποναει,με κοιταει στα ματια και κλαιει,μολις την κουνισω διαμαρτηρεται αλλα δεν μπορω να εντοπισω αν ειναι χτυπημα και αν ναι σε ποιο/α σημεια ή αν ειναι κατι εσωτερικο....Ο αδερφος μου μου ειπε τωρα μηπως ειναι εγκεφαλικο(μα 4 μηνων ειναι!) και μετραω τις ωρες μεχρι ξημερωσει να την παμε σε γιατρο.Τρεμω μην ειναι κατι σοβαρο.Αυτη τη στιγμη η Σελινα κοιμαται στη γατοφορο που της τη γεμισα με αμμο γιατι τη χωρισα με το Σηφη και του αφησα αυτουνου την αμμολεκανη. Τα ποδια τα τεντωνει παντως και τα κουναει,δεν ειναι παραλυση.Πυρετο δεν εχει. Να επεσε απο υψος και να χτυπησε ολη τη δεξια πλευρα της?Να την πειραξε ο Σηφης?Να την πλακωσαμε στον υπνο(δεν θα εσκουζε?)? Τι εχει το παιδι μου...Θα σκασω...Περναω εφιαλτικες ωρες,ματι δεν εχω κλεισει.Την κοιτω μονο και κλαιω...Αν μου παθει κατι...δεν θελω να το σκεφτομαι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βιντεο απο το τρεμουλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με ποιασαν τα ψυχοσωματικα μου κι εμενα τωρα και εκανα διαρροια και εμετο...Απιστευτη νυχτα αγωνιας,μην την περασει κανενας...:down:
Η ψυχουλα μου ανοιξε τα ματακια της κοιταξε γυρω γυρω εκανε ενα παραπονιαρικο μακροσυρτο νιαου και ξανακλεισε τα ματια....:cry: Δεν αντεχω να τη βλεπω ετσι...:cry::cry: Να ποναει και να καθομαι με σταυρωμενα χερια περιμενοντας να ξημερωσει!:cry::cry::cry::cry: Που ποναει?Ειναι εσωτερικο ή εξωτερικο?Ειναι χτυπημα? Πηρα και εναν γιατρο που μου εδωσε το τηλ του η Λεττα και μου ειπε να της δωσω να φαει με το ζορι γιατι μπορει να εχει ελλειψη ζαχαρου γιαυτο να τρεμει και οτι αυτο δεν απειλη τη ζωη της για να ψαξω για εφημερευον κλινικη!
Λεττα σε ευχαριστω παρα πολυ,παλι καλα που εχω και μια σας κοντα μου γιατι αλλιως θα ειχα σαλταρει....Εγω θα ημουν στο νοσοκομειο και οχι η Σελινα!!:cry:

:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Ολοι κοιμαστε?

καλημερα ελενα, τωρα τα ειδα τα μην σου, πως ειναι η κουκλα? να πατε κατευθειαν γιατρο τωρα που θα ανοιξει κ πες μας πως παει :(:(:(
ελπιζω να ειναι κατι περαστικο:(

μακάρι να καλυτερέψει το γατάκι... τι το έπιασε στα καλά καθούμενα;

Καλημερα Ελενα.
Ειναι καλυτερα η μικρη;Τι ειπε ο γιατρος;

Καλημέρα, ελπίζω να είναι όλα καλά και να μην έχει τίποτα:)

Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι μυικό χτύπημα ή σπασμοί απο δηλητήριο - πυρετό ή κάτι άλλο.... υποθέτω ότι βγαίνει και έξω...

Ελπίζω να είναι όλα καλά και περαστικά.:redface:

Έλενα τι έπαθε η μικρή? Πες μας μόλις έχεις νεότερα γιατί έχουμε και εμείς αγωνία:(

:(:(:(:(:( έχουμε κανενα νέο???

Έλενα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Περιμένουμε νέα σας.

μαλλον ειναι στο γιατρο τωρα........:hmm::hmm:

Καλημερα!Εχω καλα νεα!Μολις γυρισα απο το γιατρο και θα σας πω και εντυπωσεις απο αυτον. Της βαλαμε θερμομετρο και εχει δεκατα...Μετα ο γιατρος της πασπατευε το μπροστινο ποδαρακι και εντοπισε οτι περισσοτερο εσκουζε στον καρπο...(το καλο μου πονουσε τοσο και ουτε μια δαγκωνια δε του γυρισε!). Βγαλαμε πλακα να δουμε αν ειναι κανενα διαστρεμμα αλλα τελικα ειναι μια χαρα το κοκκαλο.(σαν κουνελι ειναι στην πλακα:P). Για να μην τα πολυλογω,εχει φλεγμωνη απο μικροβιο που εισχωρησε απο δοντακι ή νυχακι του Σηφη:mad: εξου και τα δεκατα και το χθεσινο τρεμουλο και ο ακαταπαυστος υπνος! Μου εγραψε αντιβιωση augmentin πρωι βραδυ 1,5 ml για 7 ημερες! Τωρα που γυρισαμε την εβγαλα απο τη γατοφορο(γιατι μονη της αποφευγει να μετακινειται) και την εβελα στην αμμο οπου μου εκανε διαρροια...:( Ειναι αρρωστουλι το μωρο μου και σημερα θα της βρασω κοτοπουλακι..:/:

Εντυπωσεις απο τον κτηνιατρο
Συμβουλευτηκα τη vet list:up: του mycat και παρολο που υπηρχαν 2 προτεινομενοι γιατροι στο Ν.Ηρακλειο,προτιμησα να την παω στον Γιωργο Ηλιοπουλο στη Καλογρεζα(Κυμης 18 κ Βοσπορου 128).Δεν ξερω γιατι αλλα μου εκανε "κλικ"!(το ενστικτο της μανας...:P:D)
Οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες!Ενα πολυ ευρυχωρο κτηνιατρειο,με ξεχωριστο εξεταστηριο για γατες και σκυλους(απότι καταλαβα),με ενα γραφειο και ξεχωριστο χωρο αναμονης,με το γιατρο και τη βοηθο του,ο γιατρος πολυ ομιλητικος και ευγενικος,το ιδιο και η βοηθος του και σχολαστικος στην εξεταση!
Τιμη για την εξεταση και την πλακα:40 ευρω. Δεν ξερω αν ειναι πολλα ή λιγα,εγω ομως πηγα εκει με ορεξη να δωσω πολυ παραπανω:lol:. Για το μωρο μου το καλυτερο...:)

Mπράβο, όλα καλά λοιπόν:up::up::up:

Ξεχασα να πω οτι το πισω ποδι τελικα δεν εχει τιποτα,μπορει απλα να το χτυπησε οπως παλευε με το Σηφη.Σημερα το παταει καλα,μονο το μπροστινο δεν παταει! Παρολα αυτα μου εκανε πατουσακια και βυζαγμα το πρωι ακομα και με το πονεμενο ποδαρακι...:P

Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι μυικό χτύπημα ή σπασμοί απο δηλητήριο - πυρετό ή κάτι άλλο.... υποθέτω ότι βγαίνει και έξω...

Ελπίζω να είναι όλα καλά και περαστικά.:redface:
Οχι και τα 2 μου γατουνια ζουν αποκλειστικα μεσα στο σπιτι.:P

Περαστικά στην κοπελούδα μας και γρήγορα.Αχ βρε Σήφη δαγκωνιάρη το'ριξες το γυναικάκι στο κρεββάτι..του πόνου

μπραβο που ειναι καλα το γατουλινι, ο γιατρος φαινεται καλος κ φτηνος !:up: α ρε σηφη, τι μπρουταλ αντρας εισαι τελικα, κρητικαρος ονομα κ πραγμα:P

Καλημερα!Εχω καλα νεα!Μολις γυρισα απο το γιατρο και θα σας πω και εντυπωσεις απο αυτον. Της βαλαμε θερμομετρο και εχει δεκατα...Μετα ο γιατρος της πασπατευε το μπροστινο ποδαρακι και εντοπισε οτι περισσοτερο εσκουζε στον καρπο...(το καλο μου πονουσε τοσο και ουτε μια δαγκωνια δε του γυρισε!). Βγαλαμε πλακα να δουμε αν ειναι κανενα διαστρεμμα αλλα τελικα ειναι μια χαρα το κοκκαλο.(σαν κουνελι ειναι στην πλακα:P). Για να μην τα πολυλογω,εχει φλεγμωνη απο μικροβιο που εισχωρησε απο δοντακι ή νυχακι του Σηφη:mad: εξου και τα δεκατα και το χθεσινο τρεμουλο και ο ακαταπαυστος υπνος! Μου εγραψε αντιβιωση augmentin πρωι βραδυ 1,5 ml για 7 ημερες! Τωρα που γυρισαμε την εβγαλα απο τη γατοφορο(γιατι μονη της αποφευγει να μετακινειται) και την εβελα στην αμμο οπου μου εκανε διαρροια...:( Ειναι αρρωστουλι το μωρο μου και σημερα θα της βρασω κοτοπουλακι..:/:

Εντυπωσεις απο τον κτηνιατρο
Συμβουλευτηκα τη vet list:up: του mycat και παρολο που υπηρχαν 2 προτεινομενοι γιατροι στο Ν.Ηρακλειο,προτιμησα να την παω στον Γιωργο Ηλιοπουλο στη Καλογρεζα(Κυμης 18 κ Βοσπορου 128).Δεν ξερω γιατι αλλα μου εκανε "κλικ"!(το ενστικτο της μανας...:P:D)
Οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες!Ενα πολυ ευρυχωρο κτηνιατρειο,με ξεχωριστο εξεταστηριο για γατες και σκυλους(απότι καταλαβα),με ενα γραφειο και ξεχωριστο χωρο αναμονης,με το γιατρο και τη βοηθο του,ο γιατρος πολυ ομιλητικος και ευγενικος,το ιδιο και η βοηθος του και σχολαστικος στην εξεταση!
Τιμη για την εξεταση και την πλακα:40 ευρω. Δεν ξερω αν ειναι πολλα ή λιγα,εγω ομως πηγα εκει με ορεξη να δωσω πολυ παραπανω:lol:. Για το μωρο μου το καλυτερο...:)

:up::up::up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back