kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οπως τα λες...μπραβο που ειναι καλα το γατουλινι, ο γιατρος φαινεται καλος κ φτηνος !α ρε σηφη, τι μπρουταλ αντρας εισαι τελικα, κρητικαρος ονομα κ πραγμα
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Και το μυαλό μου ,όπως και της Julia πήγεσε δηλητηρίαση.
Πες μας τί είπε ο κτηνίατρος.Ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα.

Στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια και την αγάπη μας στο μικρό Σελινάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Περαστικούλια γρήγορα.

Μπράβο και στον κτηνίατρο, σωστός!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγραψα νεοτερα παραπανω.Για δηλητηριαση εγω δεν φοβηθηκα γιατι πρωτον κοιμοταν και ηταν πεσμενη απο το πρωι(αρα δε θα ζουσε μεχρι το βραδυ:cry::cry::cry::cry::cry::cryΕλενάκι τώρα το είδα και εγώ.
Και το μυαλό μου ,όπως και της Julia πήγεσε δηλητηρίαση.
Πες μας τί είπε ο κτηνίατρος.Ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα.
Στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια και την αγάπη μας στο μικρό Σελινάκι.![]()
και δευτερον εχω μαζεψει ολα τα καθαριστικα-απορρυπαντικα-σαπουνοειδη απο το σπιτι και τη μπανιερα και τα εβαλα σε ντουλαπι(μολις ηρθα Αθηνα)... Τωρα να πω την αληθεια εχουν μεινει κατι απλυτα πιατα με χαλασμενα ζυμαρικα και σαλτσα μεσα 

αλλα ειπα σιγα μην πηγε να φαει κατι τετοιο ενω εχει φρεσκια φρεσκια νοστιμοτατη κροκετα!
Α ρε μανα που τρεχεις ταξιδια και τα παιδια σου μενουν με απλυτα πιατα και τα εγγονια σου παθαινουν φλεγμωνες!

μια εβδομαδα ειπε να λειψει η κακομοιρα...
moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δε σου κρυβω οτι αυτος ηταν ο τρελλος μου εφιαλτης ολο το βραδυ!Το μοναδικο σοβαρο που φοβομουν(και το σπασιμο).Σκεφτομουν το γατακι της Νονικα που του κανανε ευθανασια που ειχε παρκινσον και με ελουζε κρυος ιδρωτας...Ουφ,περαστικα Ελενα στη μικρουλα σου,ειχα τρομαξει για τιποτα νευρολογικο το πρωι.

Ευτυχως το μωρακι μου θα γινει συντομα καλα...
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ευτυχώς όλα πήγαν καλά,περαστικά στην μικρούλα!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αγωνια δε λες τιποτα!Ευτυχως το αγχος περασε και μπξκαμε στη φαση της αναρρωσης....Καλέ τώρα είδα το θέμα τι ήταν αυτό ξαφνικά θα πέρασες μεγάλη αγωνία καημενούλαευτυχώς όλα πήγαν καλά,περαστικά στην μικρούλα!!
![]()
Με το ζορι αντιβιωση κι ουτε λεξη κακομοιρα!Ακους????

σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευτυχως τελος καλο ολα καλα.Τωρα ηρεμησε και εσυ για να μπορεις να προσεχεις τη μικρουλα σου!
Περαστικα σας!

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά, και ο γιατρός μου φάνηκε πολύ καλός με αυτά που ειπες.
Σε καταλαβαίνω που πέρασες τέτοια νύχτα αγωνίας μέχρι να την πας, λίγο πολύ όλοι έχουμε περάσει αξημέρωτα βράδια με αγωνίες

Αντε περαστικά να είναι και να είναι μια χαρά το κορίτσι.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πω πω!!!Τι τραβηξες μεχρι να ξημερωσει φανταζομαι...
Ευτυχως τελος καλο ολα καλα.Τωρα ηρεμησε και εσυ για να μπορεις να προσεχεις τη μικρουλα σου!
Περαστικα σας!![]()
Ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου...Σημερα ειναι πολυ καλυτερα,το παταει σχεδον ολο και ςρχισε τα παλαβα της παιχνιδια σε ολο το σπιτι!αχ έλενα μου τώρα είδα το θέμα κ μέχρι να φτάσω στο καλά σου νέα τρόμαξα![]()
Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά, και ο γιατρός μου φάνηκε πολύ καλός με αυτά που ειπες.
Σε καταλαβαίνω που πέρασες τέτοια νύχτα αγωνίας μέχρι να την πας, λίγο πολύ όλοι έχουμε περάσει αξημέρωτα βράδια με αγωνίες
Αντε περαστικά να είναι και να είναι μια χαρά το κορίτσι.
Ο πυρετος μαλλον μας επεσε εντελως!

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

!!!αχ βρε Σηφη με τα δοντια σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool