Δευτέρα 7 Μάη

• Thread starter Thread starter nena
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

nena

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα.
Συγνώμη για την παραπομπή στο μπλόγκ μου, αλλά δεν μπόρεσα να βρω τρόπο να περάσω το βίντεο απευθείας εδώ.....
https://nerinanasia.blogspot.com/2007/05/blog-post_03.html
Μην το ξεχάσετε. Χρειάζονται 15.000.000 ευρώ. Εάν δώσουμε όλοι μας απο 1,5 ευρώ μπορούμε να τα καταφέρουμε και το σημαντικότερο να σώσουμε παιδιά που εξαιτίας της μη ύπαρξής του χάνονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

που τα δινουμε;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω δεν καταλαβα πού τα δίνουμε....

Την Δευτέρα στις 7 στο ΜΕΓΑ έχει τηλεμαραθώνιο για αυτό το θέμα. Εκεί μπορείτε να συνεισφέρετε, όπως και με ότι θέλετε. Στο μπλογκ μου έχω το βίντεο του τρέηλερ που παίζει και στο ΜΕΓΑ (με τη μικρή που κόβει τα μαλλιά της). Το 1,5 ευρώ το είπα με την έννοια ότι εάν ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας μπορούμε να τα καταφέρουμε..:redface:

:cry: :cry: :cry: :cry: Όποτε βλέπω αυτή τη διαφήμιση αντριχάζω δεν μπορείτε να φανταστήτε τι μπορούν να κάνουν τα παιδιά,ακόμα και κάτι τέτοιο.
Όλοι και με πολλούς τρόπους μπορούμε να βοηθήσουμε.

https://www.megatv.com/alysida_agapis/default.asp

Παιδιά εδώ όλοι οι πιθανοί τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε:
https://www.megatv.com/alysida_agapis/default.asp:redface:

Δευτέρα 7 Μαίου

https://www.megatv.com/alysida_agapis/default.asp:redface:

Εγω ειδα και κονκάρδες σήμερα στο super market με 2 ευρω. Πάντως αν δεν ειχα διαβάσει αυτό δεν θα το πρόσεχα.

Κάθε μέρα, όλη μέρα έχει διαφιμίσεις στο Mega Channel. Επίσης έχω δει καταχωρήσεις σε εφημερίδες και περιοδικά. Δε γίνεται να μη το προσέξεις!!!
Πάντως είναι καλό που έχουν βάλει τόσες διαφορετικές εναλλακτικές για να συνδράμεις οικονομικά. Εμένα με βόλεψε η winbank της Τράπεζας Πειραιώς που έχω τον λογαριασμό μισθοδοσίας. Όλες μου τις συναλλαγές τις κάνω μέσω internet και μου ήταν πολύ πιο βολικό...;)

Δευτέρα 7 Μαίου
https://www.megatv.com/alysida_agapis/default.asp

εστειλα μηνυμα. Πάντως κι εγω από από τη νερίνα το άκουσα κ μου το ειπε και μια φίλη μου σημερα. Μακαρι να τα καταφέρουν....

Μακαρι να τα καταφερουν!:)
Θα δωσουμε δυναμικο παρον σαν οικογενεια!Ολοκληρο σοι, δεν θα προσφερει κατι???

1598 μέλη έχει το forum!!! Απο ένα τηλέφωνο να παρουμε όλοι που κοστίζει 1,19? βάζουμε μια πετρούλα παραπάνω στο νοσοκομείο για τα παιδάκια.

Αυτό που είδα πάντως ήταν ότι προχτές στα carrefour που παρότρυναν οι ταμείες τον κόσμο να πάρει κονκάρδες κανείς δεν έπαιρνε. Εγώ πήρα αλλά ήμουν κ η τελευταία πριν κλείσει το ταμείο δυστυχώς.

Αυτό που είδα πάντως ήταν ότι προχτές στα carrefour που παρότρυναν οι ταμείες τον κόσμο να πάρει κονκάρδες κανείς δεν έπαιρνε.
Τι άνθρωποι υπάρχουν όμως ε? Μη χάσουν τα 2 ευρώ που κάνει η μια κονκάρδα!!!:down:΄

Βλέπετε τηλεόραση? Πάει πολύ καλά. Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί 6.700.000 ευρώ περίπου. Θα μπορούσε και καλύτερα βέβαια, αν σκεφτούμε ότι χρειάζονται 15 εκατ. ευρώ για το παιδικό ογκολογικό νοσοκομείο...:/:

Οι κονκαρδες και οι συλλεκτικεσ ταυτοτητες θα πωλουνται και τις επομενες μερες? :confused:

Εμαθε κανείς αν μαζευτηκαν τελικα αρκετα χρήματα; Εκλεισα νωρίς την τηλεόραση

Οι κονκαρδες και οι συλλεκτικεσ ταυτοτητες θα πωλουνται και τις επομενες μερες? :confused:
Για τις κονκάδες δεν ξέρω, φαντάζομαι πως ναι. Οι κρεμαστές ταυτότητες απ΄ότι είπαν χθες θα πωλούνται 5 ευρώ από τα καταστήματα Glou. Αυτό θέλω να πάρω κι εγώ. Είναι σαν στρατιωτική ταυτότητα.
Εμαθε κανείς αν μαζευτηκαν τελικα αρκετα χρήματα; Εκλεισα νωρίς την τηλεόραση
Την ώρα που το έκλεισα, γιατί κι εγώ κοιμήθηκα σχετικά νωρίς, ήταν 7.600.000. Κοίταξα στο site του MEGA αλλά δεν γράφει κάτι....

Αυτό που είδα πάντως ήταν ότι προχτές στα carrefour που παρότρυναν οι ταμείες τον κόσμο να πάρει κονκάρδες κανείς δεν έπαιρνε. Εγώ πήρα αλλά ήμουν κ η τελευταία πριν κλείσει το ταμείο δυστυχώς.

Να που σε κάτι είναι καλό το να είσαι ψωνισμένος όπως εμείς οι Πατρινοί! :up: Εγώ εχθές που πήγα στο Carrefour είχε στο ταμείο τις κονκάρδες, ο ταμίας δεν έκανε καμία παρότρυνση. :down: Παίρνω εγώ μια και την ακουμπάω στο ταμείο, λέει η κοπέλα, από το ζευγάρι, που βρισκόταν από πίσω μου:
κοπ-Λες να πάρουμε και εμείς μια;
αγο- Γιατί; Τι είναι αυτό;
κοπ- Μα καλά δεν ξέρεις; Για τα παιδία είναι;
αγο- Ναι; Τι;
κοπ- Α! Καλάάά! Μαύρα μεσάνυχτα έχεις! (έτσι με στόμφο φανταστείτε το αυτό το τελευταίο) Θα πάρουμε μια!
αγο-………:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back