Δεύτερη γάτα στο σπίτι;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπερα.
Ειναι στειρωμενες οι γατουλες;Κυνηγα η μια την αλλη επιθετικα ή για να παιξουν;Ξαφνικα αρχισε αυτη η συμπεριφορα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ναι στειρωμενες και οι 2 με χωριστη τουαλεττα η αγριογατα ηταν για 2 μηνες αστειρευτη.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μηπως εγινε κατι που την ενοχλησε;Μπορει και να νιωθει ακομα κυριαρχικα απεναντι στα αλλα θηλυκα του σπιτιου...

δοκιμασα αρκετες φορες να πλησιασουν αλλα απετυχα.... Η πρωτη μου εχει ενοχλη8ει αφανταστα με την παρουσια της αλλης ...αλλα δεν ειναι επι8ετικη απλα την φοβαται την αλλην....

τι να κανω...δεν τα βρισκουν τα γατια μου και ολο τσακωνονται...εχω απελπιστει πια:(
ο σανταμ(9 μηνων) δαγκωνει την ηρα (2 μηνων).πολλες φορες παιζουν αλλα μετα γινεται πιο σοβαρο...δεν μπορω να τα αφησω μονα τους,φοβαμαι....
απο την αλλη φοβαμαι οτι ο σανταμ τσαντιζεται μαζι μου που προστετευω τη μικρη...θα τα βρουν?ποτε?τι να κανω?

Εγω θα ελεγα να μην επεμβαινεις για να τα βρουν μονα τους...δεν βλεπω να βοηθα το οτι επεμβαινεις.

και τι να κανω ρε δωρα,να αφησω να τη δαγκωνει και να σκουζει?φοβαμαι μην παθει και τιποτα γιατι (εμενα τουλαχιστον) δαγκωνει δυνατα....
στεναχωριεμαι πολυ....

Τους εκανες περιοδο προσαρμογης;Εγω θα ελεγα να τους βαζεις μαζι οταν εισαι κι εσυ μαζι κι αν βλεπεις και ξεφευγουν τα πραγματα να παιζεις μαζι τους για να ασχολουνται με το παιχνιδι κι οχι με δαγκωνιες.

για 3-4 μερες ειχα τη μικρη στο μπαλκονι και ο σανταμ μεσα και βλεποντουσαν απο το τζαμι,τους εφενα και σε επαφη...μετα η μικρη γκρινιαζε να μπει μεσα και την εδραιωσα...
δεν καταλαβαινω τι κανουν...τωρα η μικρη κοιμαται διλπα μου στον καναπε,ανεβηκε και ο σανταμτην εγλειψε λιγο και μετα αρχισε να την δαγκωνει και αντε παλι να φωναζει το μικρουλι....
τωρα κοιμουνταο διπλα διπλα....

Μηπως ακομα δεν του εχουν φυγει οι ορμες;Εγω οπως σου ειπα πιστευω οτι κανεις χειροτερα τα πραγματα με το να επεμβαινεις,στη θεση σου θα εμπαινα στη μεση μονο αν κινδυνευε η σωματικη ακεραιοτητα καποιου.

ειναι 5 μηνες που στειρωθηκε,λες να εχει ακομα ορμες?γιατι μυριζει τον ποπο της...
προσπαθω να μην επεμβαινω δραστηκα,οταν τα ακουω να μαλωνουν κανω εναν εντονο θορυβο,παλαμακι,κερματα κλπ....
να δω τι θα κανω το σ/κ που θα λειπω....:(

Μπορει,ποτε δεν ξερεις...Μην επεμβαινεις καθολου,ουτε με θορυβο,θα βρουν τις ισορροπιες τους.

μακαρι δωρακι.......:( :( :(

Στανταρ θα τα βρουν!!!!!Εδω τα βρηκε η Leia η στριμμενη με τον Αχιλλεα....Βεβαια δεν τον αγαπαει και τρελα,αλλα αυτος επεσε θυμα της ομοφριας της και ο,τι και να του κανει το δεχεται!!!
Η Σημελα της αδερφης μου οταν ηταν μικρη,φιλοξενηθηκε ενα διαστημα απο την Αφροδιτη με το Μικοτο(αλλος μπλε αυτος).Ενω τσιριζε και εσκουζε καθε φορα που την ακουμπουσε,εντουτοις ολο τον τσιγκλαγε να παιξουν!!!!
Νομιζω οτι η Ηρα απλως προσπαθει να εδραιωσει τη θεση της στο σπιτι και,σαν θυληκο που ειναι,ειναι πιο διεκδικιτικη απο τον Σανταμ...
Υπομονη θελει και οχι πολλες επεμβασεις.Και παρε και ενα λειζερακι..και καθε φορα που θα ακους τσιριγματα χρησιμοποιησε το για να τους αποσπασεις την προσοχη..

Η Σημελα της αδερφης μου οταν ηταν μικρη,φιλοξενηθηκε ενα διαστημα απο την Αφροδιτη με το Μικοτο(αλλος μπλε αυτος).Ενω τσιριζε και εσκουζε καθε φορα που την ακουμπουσε,εντουτοις ολο τον τσιγκλαγε να παιξουν!!!!

ακριβως ετσι γινεται και με την ηρα!!!!

ελπιζω να τα βρουν τελικα γιατι στεναχωριεμαι....εφερα τη μικρη για να τουκανει παρεα,κι οχι για να νοιωθουν και τα δυο αβολα!!!

Να δεις που σε καμια βδομαδα ηδη θα ειναι ολα πολυ καλυτερα!!!Αφου κοιμουνται διπλα διπλα και ο Σανταμ την πλενει,θα τον συνηθισει η μικρη.Ειναι και τα δυο μικρα σε ηλικια και αυτο ειναι νεγαλο πλεονεκτημα...

ναι την πλενει την ωρα που κοιμαται...και μετα της παταει και μια δαγκωνια και ξεκιναει η μαχη!!!
τεσπα,ευχαριστω για τις συμβουλες και πιστευω οτι εχεις πεσει μεσα:)
κι εγω που νομιζα οτι ο βλακας θα κανε κρα για παρεα...

Μωρε κρα κανει αλλα η αλλη το παιζει δυσκολη κι αυτος δεν ξερει πως να της φερθει...Ετσι δοκιμαζει τα ορια της για να δει μεχρι που και τι τον παιρνει να κανει.Για να τη γλειφει τοσο νωρις,την εχει ηδη αγαπησει!!!!Εγω ζω ακομα για τη στιγμη που θα δω τη Leia να πλενει τον Αχιλλεα και ειναι μαζι 4μιση μηνες....

4,5 μηνες ε?ο Αχιλλεας την πλενει?εκεινη το παιζει δυσκολη?
τελικα ειναι σαν κι εμας...αλλους συμπαθουν κι αλλους αντιπαθουν:)
μακαρι να τα βρουν γιατι φοβαμαι οτι θα της κανει καμια ζημια ετσι οπως τη δαγκωνει...

4μιση μηνες!!!!!!Ο Αχιλλεας την πλενει καθε μερα απο 5-10 λεπτα,μεχρι να της τη βιδωσει αυτηνης και να του πατησει μια δαγκωνια,να φυγει,ή να του κανει χου και να φυγει...Αυτη δεν το παιζει απλως δυσκολη,ΕΙΝΑΙ δυσκολη!!!Και τοσο που τον εχει δεχτει εμενα μου φτανει και μου περισσευει!!Δεν το περιμενα ποτε οτι η Leia θα αφησει αλλο γατι να την πλυνει εστω και τοσο!!!!Τωρα απλως ζω για τη στιγμη που γινει και το αντιστροφο(αν και δε νομιζω να γινει αυτο ποτε αλλα λεμε τωρα)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back