vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να κάνει το ίδιο και για σένα όταν χρειαστεί να φύγεις?
Άσε που θα είναι παρέα τα γατάκια και δεν θα αισθάνονται μοναξιά..
Δεν έχει χρειαστεί να πληρώσω μέχρι τώρα για cat siting
Όταν με το καλό μπορέσω να πάρω παρέα στην Κίκα θα είμαι και πιο ήρεμη οτι δεν θα πλήττει η καημενούλα όταν θα λείπω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
εγώ σκεφτόμουν πολύ παράξενα πράγματα πριν πάρω 2ο γατάκι, αλλά τελικά ευτυχώς που δεν κυριάρχησαν μέσα μου γιατί να ξέρεις είτε έχεις 1 είτε 2 γατάκια είναι το ίδιο...άσε που θα έχουν παρέα και καμιά φορά θα βλέπεις μια ανάμικτη προσωπικότητα και από τα δύο, ένα mashup συμπεριφορών που θα σε τρελαίνει... η κάθε μία, θα αγαπήσει και θα προσέχει την άλλη [αν τα πράγματα τα διευκολύνεις κι εσύ με διάφορα κολπάκια συμφιλίωσης]
δεν ξέρω τί κάνεις με το ένα γατουλάκι στις διακοπές, αλλά τα δύο θα είναι πιο καλυμμένα και εσύ πιο ήσυχη και ευτυχισμένη όταν λείπεις πολλές ώρες την ημέρα....έτσι έγινε σε εμένα
και για να παραθέσω ενα φωτο-ντοκουμέντο, έχουμε το εξής:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
κάνουν την παρεούλα τους, και τα πάνε μια καλά
μπορείς να πάρεις αυτόματη ποτίστρα και ταϊστρα... κρατάει για πολύ καιρό!
πάντως εγώ δε μετάνιωσα ούτε στιγμή που πήρα παρεούλα και για τις δύο γιατί μπορώ χωρίς τύψεις και δυσταγμό να πηγαίνω στις καθημερινές μου υποχρεώσεις και αυτά περνάνε μια χαρά παρεούλα!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
..σ'αυτο που λέει η πουπουλίνα, γνωριζω και μια άλλη κοπέλα που δεν έχει τους δικούς της κοντά και έχει 2 γάτες και τις αφήνει παρεούλα, ενώ τους παρέχει τα απαραίτητα.... και είναι όλα μια χαρά!!
κάνουν την παρεούλα τους, και τα πάνε μια καλά
μπορείς να πάρεις αυτόματη ποτίστρα και ταϊστρα... κρατάει για πολύ καιρό!
πάντως εγώ δε μετάνιωσα ούτε στιγμή που πήρα παρεούλα και για τις δύο γιατί μπορώ χωρίς τύψεις και δυσταγμό να πηγαίνω στις καθημερινές μου υποχρεώσεις και αυτά περνάνε μια χαρά παρεούλα!!![]()
και εγώ μουσταρδούλα μου...

..όχι μόνο δεν μετάνιωσα ούτε λεπτό....αλλά νιώθω και τύψεις που είχα 6...ναι 6 ολόκληρα χρόνια τυον μπουκάκο μου μοναχούλη του.....
.....η διαφορά είναι τεράστια....πριν κοιμόταν όλη την ωρα........τώρα...πάλι κοιμάται όλη την ώρα..

.αλλά όταν ξυπνάει,το τι παιχνίδια κάνει με τηνπούπου...δεν λέγεται....τον βλέπω ότι είναι ευτυχισμένος..

και σαφέστατα κοιμάται λιγότερες ωρες...πλάκα έκανα πριν..
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω πολύ να έχει παρεάκι το μωρό μου..φεύγω καμιά φορά και όταν γυρίζω κάνει σαν τρελή που ήταν μόνη της
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
να τα χαίρεσε τα ζουζούνια σου!!!
εγώ είμαι ξετρελαμένη σε βαθμό να σκέφτομαι μια ακόμα παρουσία στην όλη παρέα μας, αλλά όχι άκόμα...[τί μυστικά αποκαλύπτω τώρα

]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Δεν έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή που πήρα 2ο και 3ο γατόνι.
Τώρα μένουν όλα μαζί και κάνουν παρέα το ένα στο άλλο και εγώ φεύγω πιο ήρεμη, ξέρωντας ότι δεν θα νιώσουν μοναξιά.

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Αυτή την ευχαρίστηση που ένοιωσα παίρνοντας την Ηλέκτρα για παρέα στην Ραϊσούλα μου, ήθελα να την ζήσει και άλλος άνθρωπος!!!εγώ απλά ακολούθησα τη συμβουλή της φίλης natalouko και χωρίς να το υπερβολικοσκεφτώ απάντησα στην πρώτη πρώτη αγγελία γατίτσας στο φόρουμ που ήταν η ασπρούλα μου ή αλλιώς το χαϊδευτικό της μαγιονεζούλα....και τώρα είμαι πιο ήρεμη χωρίς να δεσμεύομαι στο σπίτι όπως έκανα παλιότερα για να μη μένει μόνη η γάτα [και είχα τσατίσει τους φιλους μου] και έχω τα δυο καλούλια μου να κοιμούνται πάλι αγκαλιά...από φωτογραφίες όσες θέλετε... έχω και τώρα μια καλή ζεστή ζεστή αυτής της στιγμής..αν θέλετε την ανεβάζω!![]()

Είναι τόσο ωραίο να της βλέπεις να παίζουν μαζί και να κοιμούνται αγκαλίτσα.
Και εγώ να μην στεναχωριέμαι που πρέπει να φύγω και να την αφήσω μόνη της..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγώ απλά ακολούθησα τη συμβουλή της φίλης natalouko και χωρίς να το υπερβολικοσκεφτώ απάντησα στην πρώτη πρώτη αγγελία γατίτσας στο φόρουμ που ήταν η ασπρούλα μου ή αλλιώς το χαϊδευτικό της μαγιονεζούλα....και τώρα είμαι πιο ήρεμη χωρίς να δεσμεύομαι στο σπίτι όπως έκανα παλιότερα για να μη μένει μόνη η γάτα [και είχα τσατίσει τους φιλους μου] και έχω τα δυο καλούλια μου να κοιμούνται πάλι αγκαλιά...από φωτογραφίες όσες θέλετε... έχω και τώρα μια καλή ζεστή ζεστή αυτής της στιγμής..αν θέλετε την ανεβάζω!![]()
άιντε λοιπόν και με μια....κετσαπούλα!!!!!!!

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
πραγματικά natalouko, ήταν από τα πιο αυθόρμητα βήματα η mayonaise αλλά δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμούλα!!!! και έχεις το βραδυ δύο αντί για μία γάτα στο κρεβάτι, διπλό χουρχουρίνι να σε νανουρίζει!!!

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
ζηλεψα! γιατι κ γω εχω τυψεις για το μωρο μου που μενει μοναχουλη τουκαι εγώ μουσταρδούλα μου.....όχι μόνο δεν μετάνιωσα ούτε λεπτό....αλλά νιώθω και τύψεις που είχα 6...ναι 6 ολόκληρα χρόνια τυον μπουκάκο μου μοναχούλη του.....
.....η διαφορά είναι τεράστια....πριν κοιμόταν όλη την ωρα........τώρα...πάλι κοιμάται όλη την ώρα..
.αλλά όταν ξυπνάει,το τι παιχνίδια κάνει με τηνπούπου...δεν λέγεται....τον βλέπω ότι είναι ευτυχισμένος..
και σαφέστατα κοιμάται λιγότερες ωρες...πλάκα έκανα πριν..
![]()
κ πραγματικα θελω να του φερω παρεουλα, κ θα του φερω καποια στιγμη, δν μπορει για να το λετε ολοι, κατι θα ξερετε.. μονο να σταθεροποιηθει η δουλεια μου, κ τα ωραρια της, κ που θα μου παει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Ακριβώς!!!!χεχεχε πουπουλίνα μου...το προγραμματίζουμε για την κετσαπούλα!!! απλά σε λίγο καιρό, όχι ακόμα
πραγματικά natalouko, ήταν από τα πιο αυθόρμητα βήματα η mayonaise αλλά δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμούλα!!!! και έχεις το βραδυ δύο αντί για μία γάτα στο κρεβάτι, διπλό χουρχουρίνι να σε νανουρίζει!!!![]()

Καλά εγώ 3 τώρα!!!

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
αν θελετε να το διαβάσετε σας παραθετω τη σελίδα....
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37010
η τρίτη ή η τέταρτη απαντηση....

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγω,πανω απο 8 ημερες οπως σου ειπα δεν τα εχω αφησει.....αν χρειαστει να λειψεις παραπανω,δεν μπορει να πηγαινει καποιος,απλα να τα βλεπει και να τους αλλαζει το νερο??? γιατι η αληθεια ειναι οτι οριακα μενει το νερο καθαρο....δεν σωνεται,αλλα βρωμιζει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool