Δεύτερο γατάκι;

vi2ka

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί.Θέλω να πάρω δεύτερο γατάκι αλλά δεν έχω κάποιον να τα προσέχει σε περίπτωση που χρειαστεί να λείψω για μεγάλο χρονικό διάστημα ούτε την οικονομική άνεση για να πληρώνω κάθε φορά cat-sitter.Συνήθως χριστούγεννα,πάσχα κ καλοκαίρι που είναι δύσκολη περίοδος λείπω.Είναι αυτό ισχυρό κίνητρο να με αποτρέψει?:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να σε αποτρέψει αυτό..Άν και δεν έχω δεύτερο γατάκι,όταν χρειαστεί να λέιψω και αν οι γονείς μου λείπουν διακοπές όλο και κάποια φίλη μου θα μ'εξυπηρετήσει:)Δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να κάνει το ίδιο και για σένα όταν χρειαστεί να φύγεις?:hmm:Άσε που θα είναι παρέα τα γατάκια και δεν θα αισθάνονται μοναξιά..;)Δεν έχει χρειαστεί να πληρώσω μέχρι τώρα για cat siting:hmm:Όταν με το καλό μπορέσω να πάρω παρέα στην Κίκα θα είμαι και πιο ήρεμη οτι δεν θα πλήττει η καημενούλα όταν θα λείπω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σου φίλη....
εγώ σκεφτόμουν πολύ παράξενα πράγματα πριν πάρω 2ο γατάκι, αλλά τελικά ευτυχώς που δεν κυριάρχησαν μέσα μου γιατί να ξέρεις είτε έχεις 1 είτε 2 γατάκια είναι το ίδιο...άσε που θα έχουν παρέα και καμιά φορά θα βλέπεις μια ανάμικτη προσωπικότητα και από τα δύο, ένα mashup συμπεριφορών που θα σε τρελαίνει... η κάθε μία, θα αγαπήσει και θα προσέχει την άλλη [αν τα πράγματα τα διευκολύνεις κι εσύ με διάφορα κολπάκια συμφιλίωσης]

δεν ξέρω τί κάνεις με το ένα γατουλάκι στις διακοπές, αλλά τα δύο θα είναι πιο καλυμμένα και εσύ πιο ήσυχη και ευτυχισμένη όταν λείπεις πολλές ώρες την ημέρα....έτσι έγινε σε εμένα
και για να παραθέσω ενα φωτο-ντοκουμέντο, έχουμε το εξής:

Συνημμένα

• Image0152.jpg
    Image0152.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 39
εγώ αγαπούλα,τα αφήνω και τα δύο μονα τους,καθότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας να μου τα κρατήσει....με μπόλικο φαγητό,με μπόλικο νερό και σε ποτήστρα μεγάλη,και με κρυμμένα όλα τα πράγματα που θα μπορούσαν να πέσουν επάνω τους και να τα πληγώσουν.....ίσα-ίσα που όταν είναι δύο τα γατάκια,έχουν και παρέα το ένα το άλλο,και δεν παθαίνουν ψυχοπλάκωμα...απο τότε που έβαλα την πούπου μέσα,ο μπουκάκος όταν γυρνάω απο διακοπές...με γράφει κανονικότατα....ενω πριν έκανε σαν μουρλό...:):):)

..σ'αυτο που λέει η πουπουλίνα, γνωριζω και μια άλλη κοπέλα που δεν έχει τους δικούς της κοντά και έχει 2 γάτες και τις αφήνει παρεούλα, ενώ τους παρέχει τα απαραίτητα.... και είναι όλα μια χαρά!!
κάνουν την παρεούλα τους, και τα πάνε μια καλά
μπορείς να πάρεις αυτόματη ποτίστρα και ταϊστρα... κρατάει για πολύ καιρό!

πάντως εγώ δε μετάνιωσα ούτε στιγμή που πήρα παρεούλα και για τις δύο γιατί μπορώ χωρίς τύψεις και δυσταγμό να πηγαίνω στις καθημερινές μου υποχρεώσεις και αυτά περνάνε μια χαρά παρεούλα!!:up::happy:

..σ'αυτο που λέει η πουπουλίνα, γνωριζω και μια άλλη κοπέλα που δεν έχει τους δικούς της κοντά και έχει 2 γάτες και τις αφήνει παρεούλα, ενώ τους παρέχει τα απαραίτητα.... και είναι όλα μια χαρά!!
κάνουν την παρεούλα τους, και τα πάνε μια καλά
μπορείς να πάρεις αυτόματη ποτίστρα και ταϊστρα... κρατάει για πολύ καιρό!

πάντως εγώ δε μετάνιωσα ούτε στιγμή που πήρα παρεούλα και για τις δύο γιατί μπορώ χωρίς τύψεις και δυσταγμό να πηγαίνω στις καθημερινές μου υποχρεώσεις και αυτά περνάνε μια χαρά παρεούλα!!:up::happy:

και εγώ μουσταρδούλα μου...:lol::lol::lol:..όχι μόνο δεν μετάνιωσα ούτε λεπτό....αλλά νιώθω και τύψεις που είχα 6...ναι 6 ολόκληρα χρόνια τυον μπουκάκο μου μοναχούλη του.....:(:(.....η διαφορά είναι τεράστια....πριν κοιμόταν όλη την ωρα........τώρα...πάλι κοιμάται όλη την ώρα..:lol::lol::lol:.αλλά όταν ξυπνάει,το τι παιχνίδια κάνει με τηνπούπου...δεν λέγεται....τον βλέπω ότι είναι ευτυχισμένος..:D:D:D και σαφέστατα κοιμάται λιγότερες ωρες...πλάκα έκανα πριν..:P

Τέτοια ν'ακούω κι'εγώ να παίρνω θάρρος:PΘέλω πολύ να έχει παρεάκι το μωρό μου..φεύγω καμιά φορά και όταν γυρίζω κάνει σαν τρελή που ήταν μόνη της:(

φαντάζομαι πουπουλίνα μου τί τέλεια που περνάτε όλοι μαζί!!!!
να τα χαίρεσε τα ζουζούνια σου!!!
εγώ είμαι ξετρελαμένη σε βαθμό να σκέφτομαι μια ακόμα παρουσία στην όλη παρέα μας, αλλά όχι άκόμα...[τί μυστικά αποκαλύπτω τώρα :P;)]

Εγώ θεωρώ ότι αν είναι να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα πού θα αφήσεις τη γατούλα σου αυτό θα συμβεί είτε έχεις 1 είτε 2.;);) Δεν έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή που πήρα 2ο και 3ο γατόνι.:):)Τώρα μένουν όλα μαζί και κάνουν παρέα το ένα στο άλλο και εγώ φεύγω πιο ήρεμη, ξέρωντας ότι δεν θα νιώσουν μοναξιά.:P:P

εγώ απλά ακολούθησα τη συμβουλή της φίλης natalouko και χωρίς να το υπερβολικοσκεφτώ απάντησα στην πρώτη πρώτη αγγελία γατίτσας στο φόρουμ που ήταν η ασπρούλα μου ή αλλιώς το χαϊδευτικό της μαγιονεζούλα....και τώρα είμαι πιο ήρεμη χωρίς να δεσμεύομαι στο σπίτι όπως έκανα παλιότερα για να μη μένει μόνη η γάτα [και είχα τσατίσει τους φιλους μου] και έχω τα δυο καλούλια μου να κοιμούνται πάλι αγκαλιά...από φωτογραφίες όσες θέλετε... έχω και τώρα μια καλή ζεστή ζεστή αυτής της στιγμής..αν θέλετε την ανεβάζω!:lol:

εγώ απλά ακολούθησα τη συμβουλή της φίλης natalouko και χωρίς να το υπερβολικοσκεφτώ απάντησα στην πρώτη πρώτη αγγελία γατίτσας στο φόρουμ που ήταν η ασπρούλα μου ή αλλιώς το χαϊδευτικό της μαγιονεζούλα....και τώρα είμαι πιο ήρεμη χωρίς να δεσμεύομαι στο σπίτι όπως έκανα παλιότερα για να μη μένει μόνη η γάτα [και είχα τσατίσει τους φιλους μου] και έχω τα δυο καλούλια μου να κοιμούνται πάλι αγκαλιά...από φωτογραφίες όσες θέλετε... έχω και τώρα μια καλή ζεστή ζεστή αυτής της στιγμής..αν θέλετε την ανεβάζω!:lol:
Αυτή την ευχαρίστηση που ένοιωσα παίρνοντας την Ηλέκτρα για παρέα στην Ραϊσούλα μου, ήθελα να την ζήσει και άλλος άνθρωπος!!!:):)Είναι τόσο ωραίο να της βλέπεις να παίζουν μαζί και να κοιμούνται αγκαλίτσα.:):) Και εγώ να μην στεναχωριέμαι που πρέπει να φύγω και να την αφήσω μόνη της..:/::/:

άιντε λοιπόν και με μια....κετσαπούλα!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χεχεχε πουπουλίνα μου...το προγραμματίζουμε για την κετσαπούλα!!! απλά σε λίγο καιρό, όχι ακόμα

πραγματικά natalouko, ήταν από τα πιο αυθόρμητα βήματα η mayonaise αλλά δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμούλα!!!! και έχεις το βραδυ δύο αντί για μία γάτα στο κρεβάτι, διπλό χουρχουρίνι να σε νανουρίζει!!!:up::up::lol:

και εγώ μουσταρδούλα μου...:lol::lol::lol:..όχι μόνο δεν μετάνιωσα ούτε λεπτό....αλλά νιώθω και τύψεις που είχα 6...ναι 6 ολόκληρα χρόνια τυον μπουκάκο μου μοναχούλη του.....:(:(.....η διαφορά είναι τεράστια....πριν κοιμόταν όλη την ωρα........τώρα...πάλι κοιμάται όλη την ώρα..:lol::lol::lol:.αλλά όταν ξυπνάει,το τι παιχνίδια κάνει με τηνπούπου...δεν λέγεται....τον βλέπω ότι είναι ευτυχισμένος..:D:D:D και σαφέστατα κοιμάται λιγότερες ωρες...πλάκα έκανα πριν..:P
ζηλεψα! γιατι κ γω εχω τυψεις για το μωρο μου που μενει μοναχουλη του:( κ πραγματικα θελω να του φερω παρεουλα, κ θα του φερω καποια στιγμη, δν μπορει για να το λετε ολοι, κατι θα ξερετε.. μονο να σταθεροποιηθει η δουλεια μου, κ τα ωραρια της, κ που θα μου παει..

χεχεχε πουπουλίνα μου...το προγραμματίζουμε για την κετσαπούλα!!! απλά σε λίγο καιρό, όχι ακόμα

πραγματικά natalouko, ήταν από τα πιο αυθόρμητα βήματα η mayonaise αλλά δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμούλα!!!! και έχεις το βραδυ δύο αντί για μία γάτα στο κρεβάτι, διπλό χουρχουρίνι να σε νανουρίζει!!!:up::up::lol:
Ακριβώς!!!!:P:P:PΚαλά εγώ 3 τώρα!!!:lol::lol::lol::up::up::up:

βρήκα και το μηνυματάκι της natalouko που μου έλεγε μια πρόταση για δεύτερη γατίνα..είναι στην πρώτη σελίδα από το θέμα της mustard+mayonaise!
αν θελετε να το διαβάσετε σας παραθετω τη σελίδα....
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37010

η τρίτη ή η τέταρτη απαντηση....:up:

..όποτε είναι εύκολο στον καθένα τακις..μη στεναχωριέσαι...... απλά όποτε μπορέσεις, θα προχωρήσεις κι εσύ.....:up::)

Συμφωνώ και εγώ ότι 2 καλύτερα από ένα. Από τότε που ήρθε η μικρή μας ο κούκλος μου έχει γίνει πιο ευτυχισμένος. Δεν θέλουν να είναι ξεχωριστά ο ένας από τον άλλο. Πολύ σπάνια μόνο και μου κάνει και κόλπα (ο μεγάλος) για να μου μπλοκάρει τις πόρτες για να βγαίνει και η άλλη η τσούρδω. Αισθητή διαφορά και είναι πιο χαρούμενος.

Ολα όσα αναφέρατε τα ξέρω κ πιστεύω ότι το δεύτερο γατί στο σπίτι(γιατί έξω έχω αρκετά)είναι σωστή επιλογή.Το πρόβλημα της φιλοξενείας το έχω από την αρχή μιας κ η μητέρα μου είναι αλλεργική κ η πεθερά μου εχει ένα θέμα με τα ζώα.Μέχρι στιγμής όποτε χρειάστηκε να μείνει η Μάιζελ για 1-2 βδομάδες έστω κ εκβιαστικά μου την κρατήσανε.Είμαι σίγουρη όμως ότι δε θα μπορώ να βασίζομαι πάνω τους με 2 γάτες.Από τη μία είναι θέμα υγείας κ δε μπορώ να επιμείνω,από την άλλη είναι θέμα νοοτροπίας που επίσης με δυσκολεύει.Οσο για τις ποτίστρες κ τα σχετικά οκ,με την άμμο τι γίνεται?Μιλάω πάντα για τα στάνταρ μεγάλα χρονικά διαστήματα που λείπουμε ανά το χρόνο.Το θέμα είναι οι επιλογές μας να μην επιβαρύνουν κ τη δική μας ζωή.Δύσκολη απόφαση:hmm:

εγω τα εχω αφησει το περισσοτερο 8 μερες...δηλαδη την 8η γυρισα...οπως σου ειπα,τροφη( ξηρη εννοειται,) τους αφηνω μια τεραστια σακουλα,νερο βαζω σε πολλα μπολακια(4) σε διαφορετικα σημεια,και οχι ακριβως διπλα απο τα μπωλ με το φαγητο,μιας και εχουν την ταση να τα σπρωχνουν,οποτε αν ειναι κοντα θα γεμισουν με τροφη και αχρηστευεται το νερο...αλλα εκτος και απο τα μπωλ τους γεμιζω νερο και μια μεγαλη ποτιστρα( φαντασου οτι ειναι για σκυλους)...με την αμμο,κανενα προβλημα δεν υπαρχει...πριν φυγω την αλλαζω( εχω μεγαλη και κλειστη τουαλετα) αλλα βγαζω την πορτα,γιατι ειναι ψιλιχαλασμενη και φοβαμαι μην κλειστει κανενα μεσα....αυτα....αν απομακρυνεις και "υποπτα" αντικειμενα που πχ κινδυνευουν να πεσουν πανω τους και να τα χτυπησουν...δεν εχεις να φοβηθεις κατι...εννοειται οτι ποτε δεν εχω φυγει,εαν δω οτι καποιο απο τα δυο δεν μου φαινεται καλα....και εγω,κλεινω και τον γενικο τον ηλεκ. εκτος απο το ψυγειο...αν ειναι καλοκαιρι κλεινω μεν,παντζουρια αλλα αφηνω ανοιχτο το παραθυρο απο μεσα και τους βαζω και μια λεκανι μεγαλη γεματη νερο( οχι τοσο οσο να μπορουν να πνιγουν) σε περιπτωση που σκασουν απο τη ζεστη να μπουν να βραχουν( εντελως θεωρητικο αυτο...) το χειμωνα τους κανω φωλιτσες με ζεστα ρουχα για να ζεσταινονται...
Εγω,πανω απο 8 ημερες οπως σου ειπα δεν τα εχω αφησει.....αν χρειαστει να λειψεις παραπανω,δεν μπορει να πηγαινει καποιος,απλα να τα βλεπει και να τους αλλαζει το νερο??? γιατι η αληθεια ειναι οτι οριακα μενει το νερο καθαρο....δεν σωνεται,αλλα βρωμιζει...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back