kounelaki
Περιβόητο μέλος
Απο το σπιτι τζης θα περνανε!Αλλα οπως και να χει,δεν εχει καμια φιλη,γνωστη κτλ γιατι αν περιμενουμε απο γονεις σωθηκαμε!το προβλημα ελενα ειναι οτι οι γονεις της με το ζορι κρατανε το ενα......για δυο...πολυ δυσκολο....εκει ειναι και το ολο θεμα......![]()
Παντως μεχρι 5 μερες μενουν μια χαρα και χωρις επιβλεψη!Απλα φαγητο και νερο σε πολλες γωνιες του σπιτιου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λες καλέ?Αυτοί περιμένουν το επόμενο που θα μπει στο σπίτι τους να είναι παιδί όχι γατί.Πέρα από την πλάκα όμως ειδικά τους δικούς μου δε μπορώ να τους πιέσω γιατί ξέρω ότι υποφέρει από το άσθμα της με τόση τρίχα.Οι υπόλοιποι δε το συζητάνε καν.Λοιπόν εμένα ούτε ν'ακούσουν για ζώο στο σπίτι,τρίχες αρρώστιες-''εσύ άν μείνεις έγγυος με τόση τρίχα τέρας θα κάνεις όχι παιδί''
-και τα σχετικά!Ε,κι'εγώ τους την πήγα πεσκέσι πέρυσι το καλοκαίρι στο νησί που παραθερίζουμε και όχι απλά την λάτρεψαν,την είχαν καλύτερα κι' από εμένα!!
Αφού έχουν δεχτεί το ένα τι ψυχή έχει ένα ακόμα καλέ???
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Απο το σπιτι τζης θα περνανε!Αλλα οπως και να χει,δεν εχει καμια φιλη,γνωστη κτλ γιατι αν περιμενουμε απο γονεις σωθηκαμε!
Παντως μεχρι 5 μερες μενουν μια χαρα και χωρις επιβλεψη!Απλα φαγητο και νερο σε πολλες γωνιες του σπιτιου.![]()
αυτα της λεω και εγω βρε........στα παραπανω ποστ.......

.....και με λεπτομερειες κιολας...
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
δε μένουν αθήνα οι γονείς Ελενα κ ποιος είναι αύγουστο κ πάσχα Αθήνα για να έρθει.Το πάω μακρυά γιατί θέλω να έχω εναλλακτικές πριν κάνω το βήμαΑπο το σπιτι τζης θα περνανε!Αλλα οπως και να χει,δεν εχει καμια φιλη,γνωστη κτλ γιατι αν περιμενουμε απο γονεις σωθηκαμε!
Παντως μεχρι 5 μερες μενουν μια χαρα και χωρις επιβλεψη!Απλα φαγητο και νερο σε πολλες γωνιες του σπιτιου.![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δε μένουν αθήνα οι γονείς Ελενα κ ποιος είναι αύγουστο κ πάσχα Αθήνα για να έρθει.Το πάω μακρυά γιατί θέλω να έχω εναλλακτικές πριν κάνω το βήμα
τιποτα..........η μονη λυση που μπορω να σκεφτω για τις πολλες μερες...ειναι φιλος ή γατομαμα φιλη......που θα αλλαζει μονο το νερο......

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τι λες καλέ?Αυτοί περιμένουν το επόμενο που θα μπει στο σπίτι τους να είναι παιδί όχι γατί.Πέρα από την πλάκα όμως ειδικά τους δικούς μου δε μπορώ να τους πιέσω γιατί ξέρω ότι υποφέρει από το άσθμα της με τόση τρίχα.Οι υπόλοιποι δε το συζητάνε καν.

Πολυ βιαζονται!Οταν θες εσυ θα κανεις παιδι εκτος κι αν θελουν να στο κρατανε και να το ξεσκατιζουν αυτοι και να τους ξυπναει καθε βραδυ!
Εγω ελεγα παντα θα κανω παιδι νωρις αλλα απο τοτε που αρχισαμε να πηγαινουμε στα νηπιαγωγεια(νηπιαγωγος σπουδαζω) αλλαξα εντελως γνωμη!
Να μην μπορω να κανω σεξ με τον αντρα μου οπως και οποτε θελω?Να ειναι και κανενα ζωηρο να μου βγαζει το λαδι?Να δυσκολευομαστε να παμε διακοπες?Απαπαπα πρωτα θα γλεντησω τη ζωη μου και μετα παιδι!
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
μαρή θα με τρελάνεις και θα φάω καμιά μπουγάτσα..αν είχα θα το συζητούσα?τιποτα..........η μονη λυση που μπορω να σκεφτω για τις πολλες μερες...ειναι φιλος ή γατομαμα φιλη......που θα αλλαζει μονο το νερο......![]()
έχεις λυσσάξει πια μόνο με το νερό κ το φαγητό.και την άμμο λέμε

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε μα γιατί παντρεύτηκα?Για να κάνω παιδιά..όχι γατιάΠολυ βιαζονται!Οταν θες εσυ θα κανεις παιδι εκτος κι αν θελουν να στο κρατανε και να το ξεσκατιζουν αυτοι και να τους ξυπναει καθε βραδυ!
Εγω ελεγα παντα θα κανω παιδι νωρις αλλα απο τοτε που αρχισαμε να πηγαινουμε στα νηπιαγωγεια(νηπιαγωγος σπουδαζω) αλλαξα εντελως γνωμη!
Να μην μπορω να κανω σεξ με τον αντρα μου οπως και οποτε θελω?Να ειναι και κανενα ζωηρο να μου βγαζει το λαδι?Να δυσκολευομαστε να παμε διακοπες?Απαπαπα πρωτα θα γλεντησω τη ζωη μου και μετα παιδι!
Τι να πεις..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ε και την αμμο καλε!Αλλα μπορουν και χωρις αυτην...ξερεις....αλλα χωρις νερο δε ζει το ψαρι ουτε ανθος στην αμμουδια!μαρή θα με τρελάνεις και θα φάω καμιά μπουγάτσα..αν είχα θα το συζητούσα?
έχεις λυσσάξει πια μόνο με το νερό κ το φαγητό.και την άμμο λέμε![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Παντρευτηκες για να εχεις εναν ανθρωπο διπλα σο στα κακα και στα καλα,να πηγαινεται holidays,να εχετε κοινο λογαριασμο,να κανετε ατελειωτο σεξ και γενικα να περνατε γαματα!Το παιδι θα τα αλλαξει ολα και αυτο θα ισχυει μεχρι να φυγει απο κοντα σας παλι,που θα ειστε γεροντακια(αρα και παει το σεξ...:cryΕ μα γιατί παντρεύτηκα?Για να κάνω παιδιά..όχι γατιάΤι να πεις..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μαρή θα με τρελάνεις και θα φάω καμιά μπουγάτσα..αν είχα θα το συζητούσα?
έχεις λυσσάξει πια μόνο με το νερό κ το φαγητό.και την άμμο λέμε![]()
το λεω...μπας και θυμηθεις καμμια παλια σου συμμαθητρια....ξαφνικα!!!!!!!

εεεεε.........τοτε κιουρια μου........λυπαμε........αλλα δεν γινεται!!!!!!!!...μα τι αλλο θελεις να σου πω η ερμη???

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Και να τρεχεις απο πισω του με μια κουταλα να φαει το φαγητο και καθε βραδυ να ερχετε να κοιμαται μαζι σας επειδη δεν μπορει να κοιμηθει!
Δε λεω ωραια τα παιδακια,γιαυτο και επελεξα νηπιαγωγος αλλα πρεπει να ερθουν την καταλληλη στιγμη.
Ξερεις ποσες μαμαδες βλεπω που ερχονται και τα παιρνουν και αν εχουν κανενα διαολακι λεω τις κακομοιρες...ασε που η στερηση θα εχει βαρεσει κοκκινο και σκεψου και τους αντρες τους!

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
και γιαυτο καλυτερα 5 γατακια παρα 1 παιδακι....προς το παρον...Ασε τα εξοδα!Μη συζητησω ποσα θελει μια εγκυμοσυνη,ενας τοκετος,οι πανες/τροφες/γιατροι/βαφτιση κτλ και μετα φροντιστηρια,σχολεια,αγγλικα,κολυμβητηριο κτλ
Και να τρεχεις απο πισω του με μια κουταλα να φαει το φαγητο και καθε βραδυ να ερχετε να κοιμαται μαζι σας επειδη δεν μπορει να κοιμηθει!
Δε λεω ωραια τα παιδακια,γιαυτο και επελεξα νηπιαγωγος αλλα πρεπει να ερθουν την καταλληλη στιγμη.
Ξερεις ποσες μαμαδες βλεπω που ερχονται και τα παιρνουν και αν εχουν κανενα διαολακι λεω τις κακομοιρες...ασε που η στερηση θα εχει βαρεσει κοκκινο και σκεψου και τους αντρες τους!![]()

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άν θα' χεις τα κουράγια να ξεσκατίζεις, να ξενυχτάς κτλ...

Elsa1
Νεοφερμένο μέλος
i dont speak very well Greek but I would like to know if you could help me. I have 2 cats in my appartement and sometimes I have to leave for 1 week. Do you know if there are people who feed cat at home ?
Thank you,
Elsa
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω αυτο το προβλημα ειχα...η γιασμινη μου τρωει kitten και τα μεγαλα τρωνε για στειρωμενα....θελει πολλη υπομονη και προσπαθεια για να μαθουν ποια ειναι η τροφη τους. Εμενα μαθανε επιτελους την τροφη τους, μονο η γιασμινη που και που πηγαινει και τρωει και λιγο απο την τροφη των αλλωννα ρωτησω τις πολυτεκνες: αμμο ειπαμε θα εχουν την ιδια, με το φαι ομως τι γινεται? αν το ενα ειναι μωρο, θα εχει αλλη τροφη απτον τακη. πως θα γινει να μην τρωει ο πειναλας μου την τροφη του μωρου?

moukelis
Επιφανές μέλος
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
οπως? γιατι διαφορετικο δωματιο δν παιζει, ειναι μικρο το σπιτι, κ δν θελω να ταιζω στο υπνοδωματιο μου. δν με ενδιαφερει αν τρωει το μικρο την τροφη του τακη, ο τακις τι θα αφηνει στο μπεμπε απτα kittenΜπορεις επισης να τα ταϊζεις σε αλλο δωματιο το καθε ενα,ή να δοκιμασεις μια τροφη με hollistic φιλοσοφια,που δεν εχει διαφορετικες σειρες για τα γατακια και τα στειρωμενα.
γιατι θα ηθελα να του αφηνω κ του μωρου εξω την τροφη, προσβασιμη ολη μερα, κ οχι να μπω σε διαδικασια ωρων ταισματος. αλλα πολλα ψαχνω μου φαινεται..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Αφού έχουν δεχτεί το ένα τι ψυχή έχει ένα ακόμα καλέ???