evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Εμένα η πρώτη μου γάτα δεν έχει κάνει ακόμη στείρωση,αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να πάρω το δεύτερο, και οκ, μια χαρά συνυπάρχουν.Πιο σημαντικό από το ζήτημα των 45 τετραγωνικών,θεωρώ ότι είναι ότι η πρώτη σου γάτα θα έχει συντροφιά,δεν θα μιζεριάζει τις ώρες που λείπεις, θα έχει κάποιον να μιλάει ¨στη γλώσσα της¨,κτλ,κτλ.Δεν θα ρουχλιάζει ώρες ατέλειωτες στον ύπνο,θα ρίχνει και τα κυνηγητά της,θα κινείται παραπάνω,θα παιζει... Από την άλλη,θα προσφέρεις μια όμορφη ζωή σε ένα ήδη ταλαιπωρημένο γατουλάκι...Δεν ξέρω..εγώ δεν θα εστίαζα τόσο στα 45 τετραγωνικά,θεωρώ πιο σημαντικά τα άλλα δύο. Απ'την άλλη, και στα 45 τμ, θα βρουν γωνιές ανεξαρτησίας και τρόπους απομόνωσης.Πάρτο βρε το γατουλάκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
τα μειονεκτήματα που μπορεί να σκεφτόμουν, τα προσπερνούσα... πχ σκεφτόμουν ¨τρίχες επί 2¨,,, αλλά έλεγα ¨τί ένα ,τί δύο¨...Τα έξοδα πάλι δεν είναι τρελλά, πάλι έλεγα ¨τί για ένα ,τί για δύο¨! Ήταν θέμα χρόνου...αφού μου είχε μπεί στο κεφάλι... όλο με τσάκωνα να ψάχνω για δεύτερο...

marina289
Περιβόητο μέλος

Καλά τραγούδα,σκέφτομαι, θα το πάρω κρυφά,θα στο φέρω,θα στο κοτσάρω,ε τί θα κάνεις;;...δεν θα το δεχτείς;;; ...σιγά μην δεν έλιωνε με τέτοιο πλάσμα....

To γέλιο είναι ότι είχα αρχίσει στο πουστ.... τις διαδικασίες υποβολής!
Είχα κοτσάρει στο ψυγείο φωτο του μικρού,κάτω από τις φωτο της μελί, πρίν τον πάρω!! ...Μου κάνει ο άντρας μου ¨τί γατί είναι αυτό πάλι;;;¨

-¨αχιλλέα τον λένε!¨ του κάνω
-¨και ποιανού είναι;;;¨μου λέει...
-¨εεε,κανενός¨,του λέω,¨απλά το είδα στο internet και μου άρεσε πολύ και το έβαλα...¨
...στο μεταξύ εγώ να έχω πληρώσει κανονικά για τον αχιιλλέα,να τα έχω κανονίσει όλα...-¨μην το διανοηθείς!¨μου κάνει¨...μην κάνεις καμιά μαλ@@@!!δεν μας φτάνει η τρίχα της μελίνας;;θα έχουμε κ'άλλη τρίχα;και την μελίνα δεν την σκέφτεσαι που θα ζηλεύει;;¨
-¨η μελίνα θα με ευγνωμονεί¨του κάνω
γυρνάει και κάνει στη μελίνα¨όχι κορίτσι μου!εγώ δεν θα δεχτώ άλλο γατάκι εδω μέσα!!εγώ εσένα αγαπάω!ΕΣΥ είσαι η πριγκίπισσα αυτού του σπιτιού...¨ εγω...

μην στα πολυγράφω, με το που έσκασε μύτη ο αχιλλέας σπίτι, η μελίνα να κάνει τα γνωστά μανουριάσματα,χχχχχχχ κτλ, και ν'ακούς τον άντρα μου να λέει στη μελίνα; ¨όχι μελίνα μου,,, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις...ο αχιλλέας μας είναι μικρούλης...πρέπει να τον προσέχεις εσύ σαν μεγαλύτερη¨ χα χα χα χα χα χα χα χα!!!

σε χρόνο d/t,είχε γίνει αλοιφή για κάλους ο καλός μου με τον αχιλλέα!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος

evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλα ντε... Είμαι κ ηλίθια... Τι να κάνω να το πάρω λες ε? Περιμένω νέα απ' τη φίλη μου και θα ενημερώσωΠώς βρε να σου κάνουν γατάκια;Ωσπου να ξεπεταχτεί το νινί που τώρα είναι 1,5 μηνών, θα έχεις στειρώσει τη μεγάλη... Άλλωστε ,απο δώ και πέρα που χειμωνιάζει, οι οίστροι μπαίνουν στην άκρη αν δεν κάνω λάθος...![]()

marina289
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool