Δεύτερο γατάκι...

evi27

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
Παιδιά θέλω τη συμβουλή σας... Μου είπε σήμερα μια φίλη μου για κάτι γατάκια που έχει αναλάβει να φροντίζει 1.5 μηνών περίπου μαζί με την μαμά τους. Τα γατάκια είναι 2 και το ένα είχε εξαφανιστεί για ένα διάστημα και γύρισε με ξεσκισμένο σαγόνι... Έκανα μια σκέψη να πάρω αργότερα ένα δεύτερο γατάκι για παρέα για τον Λεόν αλλά όχι άμεσα (μένω σε γκαρσονιέρα 45 τετραγωνικών και ο Λεόν δεν έχει στειρωθεί ακόμη). Έχει πονέσει η ψυχή μου με το γατάκι να το πάρω? Θα μπορέσω να ανταπεξέλθω σε τόσο μικρό σπίτι? Να περιμένω να στειρωθεί πρώτα ο γάτος μου? Είναι 4 μηνών...Πείτε μου καμμιά γνώμη....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάρτο!!!!:) Εμένα η πρώτη μου γάτα δεν έχει κάνει ακόμη στείρωση,αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να πάρω το δεύτερο, και οκ, μια χαρά συνυπάρχουν.Πιο σημαντικό από το ζήτημα των 45 τετραγωνικών,θεωρώ ότι είναι ότι η πρώτη σου γάτα θα έχει συντροφιά,δεν θα μιζεριάζει τις ώρες που λείπεις, θα έχει κάποιον να μιλάει ¨στη γλώσσα της¨,κτλ,κτλ.Δεν θα ρουχλιάζει ώρες ατέλειωτες στον ύπνο,θα ρίχνει και τα κυνηγητά της,θα κινείται παραπάνω,θα παιζει... Από την άλλη,θα προσφέρεις μια όμορφη ζωή σε ένα ήδη ταλαιπωρημένο γατουλάκι...Δεν ξέρω..εγώ δεν θα εστίαζα τόσο στα 45 τετραγωνικά,θεωρώ πιο σημαντικά τα άλλα δύο. Απ'την άλλη, και στα 45 τμ, θα βρουν γωνιές ανεξαρτησίας και τρόπους απομόνωσης.
Πάρτο βρε το γατουλάκι!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρίνα έχεις αρσενικό και θηλυκό ή ίδιου φύλου?

Η μεγάλη μου είναι η μελίνα-όχι και πολύ μεγάλη, 1 χρ και 1 μήνα-. Επέλεξα το δεύτερο να είναι αρσενικό, και καλά για καλύτερη μεταξύ τους χημεία...Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, πάντως καλά μου βγήκε ο συνδυασμός! Τόλμησέ το! Θα τα χαζεύεις σαν μαλ@@@ που θα κάνουν βλακειούλες ,που θ'αναζητάει και θα φωνάζει το ένα το άλλο, κτλ.... Εγώ είχα αρχίσει να νιώθω ενοχές και εγωίστρια,στη σκέψη ότι είχα καταδικάσει τη μελίνα στη μοναξιά, με την έννοια ότι καλή και η συντροφιά μου και τα χάδια μου, αλλά πόσο μπορεί ν'αναπληρώσει κ να αντικαταστήσει ένα σύντροφο ¨του είδους της¨;
τα μειονεκτήματα που μπορεί να σκεφτόμουν, τα προσπερνούσα... πχ σκεφτόμουν ¨τρίχες επί 2¨,,, αλλά έλεγα ¨τί ένα ,τί δύο¨...Τα έξοδα πάλι δεν είναι τρελλά, πάλι έλεγα ¨τί για ένα ,τί για δύο¨! Ήταν θέμα χρόνου...αφού μου είχε μπεί στο κεφάλι... όλο με τσάκωνα να ψάχνω για δεύτερο...:)

αααα!!!! Στο μεταξύ ο άντρας μου το είχε ψυχανεμιστεί οτι ψαχνόμουν για δεύτερο, όλο και μ'έβλεπε να κοιτάω στη λούφα νεογέννητα...μονο που του έλεγα ¨αχ δεν είναι πολύ όμορφο αυτό;¨η απάντησή του ¨ξέχνα το¨!:(:( Καλά τραγούδα,σκέφτομαι, θα το πάρω κρυφά,θα στο φέρω,θα στο κοτσάρω,ε τί θα κάνεις;;...δεν θα το δεχτείς;;; ...σιγά μην δεν έλιωνε με τέτοιο πλάσμα....:inlove::inlove:
To γέλιο είναι ότι είχα αρχίσει στο πουστ.... τις διαδικασίες υποβολής!:P Είχα κοτσάρει στο ψυγείο φωτο του μικρού,κάτω από τις φωτο της μελί, πρίν τον πάρω!! ...Μου κάνει ο άντρας μου ¨τί γατί είναι αυτό πάλι;;;¨:D:D:D
-¨αχιλλέα τον λένε!¨ του κάνω:whistle:
-¨και ποιανού είναι;;;¨μου λέει...
-¨εεε,κανενός¨,του λέω,¨απλά το είδα στο internet και μου άρεσε πολύ και το έβαλα...¨:whistle: ...στο μεταξύ εγώ να έχω πληρώσει κανονικά για τον αχιιλλέα,να τα έχω κανονίσει όλα...
-¨μην το διανοηθείς!¨μου κάνει¨...μην κάνεις καμιά μαλ@@@!!δεν μας φτάνει η τρίχα της μελίνας;;θα έχουμε κ'άλλη τρίχα;και την μελίνα δεν την σκέφτεσαι που θα ζηλεύει;;¨
-¨η μελίνα θα με ευγνωμονεί¨του κάνω:lol:
γυρνάει και κάνει στη μελίνα¨όχι κορίτσι μου!εγώ δεν θα δεχτώ άλλο γατάκι εδω μέσα!!εγώ εσένα αγαπάω!ΕΣΥ είσαι η πριγκίπισσα αυτού του σπιτιού...¨ εγω...:whistle::whistle:
μην στα πολυγράφω, με το που έσκασε μύτη ο αχιλλέας σπίτι, η μελίνα να κάνει τα γνωστά μανουριάσματα,χχχχχχχ κτλ, και ν'ακούς τον άντρα μου να λέει στη μελίνα; ¨όχι μελίνα μου,,, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις...ο αχιλλέας μας είναι μικρούλης...πρέπει να τον προσέχεις εσύ σαν μεγαλύτερη¨ χα χα χα χα χα χα χα χα!!!:teasing::teasing::crazy::crazy: σε χρόνο d/t,είχε γίνει αλοιφή για κάλους ο καλός μου με τον αχιλλέα!!!!

χαχαχαχα.. δεν ειναι αυτο φοβαμαι μην μου κάνουν γατάκια και δεν έχω που να τα δώσω!! πολύ γέλασα με το ποστ να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου :)

Πώς βρε να σου κάνουν γατάκια;Ωσπου να ξεπεταχτεί το νινί που τώρα είναι 1,5 μηνών, θα έχεις στειρώσει τη μεγάλη... Άλλωστε ,απο δώ και πέρα που χειμωνιάζει, οι οίστροι μπαίνουν στην άκρη αν δεν κάνω λάθος...:hmm:

Πώς βρε να σου κάνουν γατάκια;Ωσπου να ξεπεταχτεί το νινί που τώρα είναι 1,5 μηνών, θα έχεις στειρώσει τη μεγάλη... Άλλωστε ,απο δώ και πέρα που χειμωνιάζει, οι οίστροι μπαίνουν στην άκρη αν δεν κάνω λάθος...:hmm:
Έλα ντε... Είμαι κ ηλίθια... Τι να κάνω να το πάρω λες ε? Περιμένω νέα απ' τη φίλη μου και θα ενημερώσω ;)

αν η σκέψη των δύο γατιών ,και μόνο σαν σκέψη σου προκαλεί πίεση, άστο... ντάξει,οι αναστολές μας πιάνουν ωσπου να έρθει το δεύτερο, ή μάλλον, ώσπου να τα βρούν τα δυό τους και να επέλθει ηρεμία... Ενημέρωσε!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back