Naughty_angel
Νεοφερμένο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
31-05-11
15:39
Καλησπερα κι απο μενα... εδω και 7 μηνες εχουμε στην οικογενεια μας τη ζιζελ!! το μωρο μου, τη ζωουλα μου, το οξυγονο μου!!!!! τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω και δευτερο γατακι το οποιο θα βρισκεται κι αυτο μεσα στο σπιτι... θελω τις γνωμες σας για καποια πραγματα...
1. Οικονομικο... θα πηγαινει αρκετα παραπανω χρηματα για τη συντηρηση και των 2??
2. Αν ειναι 2 θα μπορω να τα αφηνω λιγες παραπανω μερες μονα τους (γιατι τη ζιζελ δε την αφηνω.. στεναχωριεμαι να μην εχει παρεα εστω και 1 μερα) η θα γυρισω και θα τα βρω ξεμαλιασμενα και το σπιτι ανω κατω?? :Ρ
Γενικα θα εχει μεγαλη διαφορα το να ειναι 2 γατια η ουσιαστικα το ιδιο??? ΑΑΑΑ!! και κατι αλλο!! ρε παιδια πως ξεφορτωνεστε τις τριχες απο τα χαλια??? δοκιμασα με αυτο το ρολο που κολανε οι τριχες πανω αλλα θα ξεφραγκιαστω για να σωσω τα χαλια? χαχα!! περιμενω απαντησειιιιιιςςς!!!! ευχαριστω πααρα πολυ!!!
1. Οικονομικο... θα πηγαινει αρκετα παραπανω χρηματα για τη συντηρηση και των 2??
2. Αν ειναι 2 θα μπορω να τα αφηνω λιγες παραπανω μερες μονα τους (γιατι τη ζιζελ δε την αφηνω.. στεναχωριεμαι να μην εχει παρεα εστω και 1 μερα) η θα γυρισω και θα τα βρω ξεμαλιασμενα και το σπιτι ανω κατω?? :Ρ
Γενικα θα εχει μεγαλη διαφορα το να ειναι 2 γατια η ουσιαστικα το ιδιο??? ΑΑΑΑ!! και κατι αλλο!! ρε παιδια πως ξεφορτωνεστε τις τριχες απο τα χαλια??? δοκιμασα με αυτο το ρολο που κολανε οι τριχες πανω αλλα θα ξεφραγκιαστω για να σωσω τα χαλια? χαχα!! περιμενω απαντησειιιιιιςςς!!!! ευχαριστω πααρα πολυ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η mulan1 είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 365 μηνύματα.
31-05-11
17:09
Απάντηση: Δεύτερο γατάκι..????
Και εγώ μια γατούλα έχω αλλά τον τελευταίο καιρό φιλοξενώ προσωρινά και μια δετερη. Το κόστος (τροφές, άμμος ) δεν είναι πολύ περισσότερο. Αυτό που πρέπει να λάβεις υπ' όψιν σου είναι τα έκτακτα γεγονότα τα οποία δεν μπορείς να προβλέψεις (πχ ξαφνική αρρώστια)
Αυτό που έχω παρατηρήσει τώρα που έχω και δεύτερο γάτο είναι ότι η πρώτη δεν κάνει πλεον ζημιές στο σπίτι και δεν μας γρατζουνάει γιατί έχει να ασχολείται με τον άλλον. Επίσης ένα άλλο θετικό είναι το ότι θα έχει παρέα! Δεν θα σου είναι τόσο δύσκολο να την αφήσεις μόνη.
Και εγώ μια γατούλα έχω αλλά τον τελευταίο καιρό φιλοξενώ προσωρινά και μια δετερη. Το κόστος (τροφές, άμμος ) δεν είναι πολύ περισσότερο. Αυτό που πρέπει να λάβεις υπ' όψιν σου είναι τα έκτακτα γεγονότα τα οποία δεν μπορείς να προβλέψεις (πχ ξαφνική αρρώστια)
Αυτό που έχω παρατηρήσει τώρα που έχω και δεύτερο γάτο είναι ότι η πρώτη δεν κάνει πλεον ζημιές στο σπίτι και δεν μας γρατζουνάει γιατί έχει να ασχολείται με τον άλλον. Επίσης ένα άλλο θετικό είναι το ότι θα έχει παρέα! Δεν θα σου είναι τόσο δύσκολο να την αφήσεις μόνη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 173 μηνύματα.
31-05-11
19:44
Καλησπερα κι απο μενα... εδω και 7 μηνες εχουμε στην οικογενεια μας τη ζιζελ!! το μωρο μου, τη ζωουλα μου, το οξυγονο μου!!!!! τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω και δευτερο γατακι το οποιο θα βρισκεται κι αυτο μεσα στο σπιτι... θελω τις γνωμες σας για καποια πραγματα...
Γειά σου και να χαίρεσαι τη Ζιζέλ
.Το να πάρεις δεύτερο γατάκι,θα είναι το καλύτερο δώρο για τη Ζιζέλ σου γιατί θα έχει μία ακόμα γατούλα να παίζει και δε θα στεναχωριέται όταν θα λείπεις,γιατί η απουσία σου δε θα γίνεται αισθητή,αφού την παρέα της θα την έχει
.Για τα έξοδα δε μπορώ να σου πώ,γιατί και εγώ προς το παρόν μία γατούλα έχω,σε λίγο καιρό που θα έχω και δεύτρη θα ξέρω
Αν και δε νομίζω να υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά.Για τα χαλιά υπάρχει λύση,υπάρχει ειδικό εξάρτημα για την ηλεκτρική σκούπα,το οποίο στοιχίζει γύρω στα 8 ευρώ(αν σε ενδιαφέρει πές μου να σου στείλω το λινκ σε πμ
) επίσης υπάρχει και η οικολογική λύση της ειδική σκούπας-σαρώστρας απο σιλικόνη που σκουπίζεις το χαλί,όπως θα σκούπιζες την αυλή ή το μπαλκόνι σου, και μαζεύει όλες τις τρίχες.Και οι δύο πάντως είναι εξίσου αποτελεσματικές
Naughty_angel
Νεοφερμένο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
01-06-11
03:03
Απάντηση: Δεύτερο γατάκι..????
προς το παρον το σκεφτομαι αλλα μου κλεινουν το ματι πολλα γατακιααααα!!! αααα!!!!! για πες μου γι ατα χαλια.. με ενδιαφερει..
προς το παρον το σκεφτομαι αλλα μου κλεινουν το ματι πολλα γατακιααααα!!! αααα!!!!! για πες μου γι ατα χαλια.. με ενδιαφερει..

chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 230 μηνύματα.
01-06-11
04:37
Γειά σου και να χαίρεσαι τη Ζιζέλ.Το να πάρεις δεύτερο γατάκι,θα είναι το καλύτερο δώρο για τη Ζιζέλ σου γιατί θα έχει μία ακόμα γατούλα να παίζει και δε θα στεναχωριέται όταν θα λείπεις,γιατί η απουσία σου δε θα γίνεται αισθητή,αφού την παρέα της θα την έχει
.Για τα έξοδα δε μπορώ να σου πώ,γιατί και εγώ προς το παρόν μία γατούλα έχω,σε λίγο καιρό που θα έχω και δεύτρη θα ξέρω
Αν και δε νομίζω να υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά.
Για τα χαλιά υπάρχει λύση,υπάρχει ειδικό εξάρτημα για την ηλεκτρική σκούπα,το οποίο στοιχίζει γύρω στα 8 ευρώ(αν σε ενδιαφέρει πές μου να σου στείλω το λινκ σε πμ) επίσης υπάρχει και η οικολογική λύση της ειδική σκούπας-σαρώστρας απο σιλικόνη που σκουπίζεις το χαλί,όπως θα σκούπιζες την αυλή ή το μπαλκόνι σου, και μαζεύει όλες τις τρίχες.Και οι δύο πάντως είναι εξίσου αποτελεσματικές
![]()
Καλησπέρα! Μπορείς να μου στείλεις το link??
Αυτή την σκούπα ''σαρώστρα'' είναι εύκολο να τη βρω? Έτσι τη ζητάω?

stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 173 μηνύματα.
01-06-11
19:18
Έστειλα και στις δυό σας πμ 

Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα.
02-06-11
15:53
σταγονιτσα ενα πμ και σε μενα γιαυτην την σκουπα σε παρακαλω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum