Δηλητηρίασαν γατάκι πριν προλάβω να το δώσω για υιοθεσία...

Μόνο μια αφελή ερώτηση να κάνω... Η φόλα με γυαλιά που λένε, έχει στ' αλήθεια σπασμένα γυαλιά μέσα, απ' τη συσκευασία; Και αν ναι, δεν το καταλαβαίνει το ζωάκι κατά την μάσηση;; Δεν έχω καταλάβει απόλυτα...:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, ναι!!:up:
Μην αγοράζετε ζωάκια, τα ημίαιμα αδέσποτα ή κάποια που θα θανατώνονταν αν δε δοθούν γίνονται αληθινοί φίλοι. Και τον εννιάχρονο σκυλάκο μου δεν τον αγοράσαμε, μας τον χάρισαν, και είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχει στη ζωή μου!

και πολυ καλα κανατε!!!
σκεψου περα απο τα puppy mills ποσα ζωακια ερχονται στα πετ σοπ, μενουν απουλητα και καταλυγουν στον δρομο! φετος χαρισα 2 μποξερ γερμανικα, 1 πιτ μπουλ, 2 κοκερακια και εναν ποιημενικο. όλα τους ασεσποτα, αλλα δεν μπορουσα να τα κρατησω γιατι εχω τα δικα μου! τα 2 απο αυτα ηταν σχεδον κουταβια. βεβαια δεν ευθυνεται στην προκειμενη περιπτωση μονο το πετ σοπ, αλλα παιζει ρολο γιατι αυτοι που βρισκουν τα καθαροαιμα κατα κυριο λογο τα αγοραουν απο καπου! - παντωσ βγαλαμε τηλεοραση πετ σοπ που πεταξε σξκυλο στον δρομο, και μαλιστα μεγαλη αλησυδα, δεν αναφερω ονομα γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόνο μια αφελή ερώτηση να κάνω... Η φόλα με γυαλιά που λένε, έχει στ' αλήθεια σπασμένα γυαλιά μέσα, απ' τη συσκευασία; Και αν ναι, δεν το καταλαβαίνει το ζωάκι κατά την μάσηση;; Δεν έχω καταλάβει απόλυτα...:blink:

δεν ξερω ακριβωσ αν ειναι μεσα στην συσκευασια, η αν τα βαζουν μετα... αλλα το ζωο παρασυρωμενο απο την οσμη κλπ και την λιγουρα εκεινη την ωρα δεν καταλαβαινει...

Ανάλογα...
Μπορεί να μην γίνει μεγάλη αιμορραγία με την κατάποση, και με τον εμετό, και τις συσπάσεις, να τον σκίσει τον οισοφάγο...

Γάτα που έφαγε γυαλιά 99% δεν σώνετε... Σκύλος, έχω βοηθήσει σε Κτηνιατρείο, ανοίχτηκε, και βγάλαμε τα γυαλιά απο το στομάχι. Όλα πήγαν καλά.

Αλλά όλα εξαρτώνται απο πολλούς παράγοντες, την ώρα, την ποσότητα, το μέγεθος του ζώου, την κατάστασή του, αν έχει και άλλο δηλητήριο ... είναι πολλά.

Αν δεν δείς γυαλιά κοντά στο σημείο, το διακινδυνεύεις, και κάνεις εμετό...και ελπίζεις.:(

Η φόλα δεν είναι κάτι... είναι απλά φαγητό, κρέας, κιμάς, εντόσθια, ψάρια, οτιδήποτε λαχταριστό, που το ζωάκι θα πέσει με τα μούτρα.

Η φόλα με γυαλιά είναι πχ μπιφτεκάκια κιμά, με σπασμένα/θρυμματισμένα γυαλιά.

Το ζώο πεινάει τόσο που δεν θα το καταλάβει, θα καταπιεί σχεδόν μονοκοπανιά το κομμάτι κρέας.

Επίσης τα ποντικοφάρμακα και τα εντομοκτόνα ή φυτοφάρμακα που βάζουν είναι άοσμα μάλλον...

αυτή ειναι η αφισούλα... καλό θα ήταν να την κόλαγαν όλοι έξω από κάθε πετ σοπ που πουλέει ζω΄'ακια,ητε πρόκειτε για σκύλο και γ΄΄ατα, είτε για κουνελια, χαμστερ, σκιουράκια κλπ!

Συνημμένα

• PETSOP.jpg
    PETSOP.jpg
    124,2 KB · Εμφανίσεις: 52
Ωραία αφισούλα!! Ευχαριστούμε πολύ!!! Skai-animals, είμαι καινούρια ακόμη και μπερδεύομαι, πες μου αν αποδέχτηκα σωστά το request σου!

παιδια εμενα ευτυχως δεν μου εχει τυχει (ακομα) κατι τετοιο ομως πραγματικα αντραχιαζω και μονο που τα γραφεται..δεν ξερω γιατι υπαρχουν τοσο απαισιοι ανθρωποι..υπαρχει αγαπη σαν αυτη που σου προσφερει ενα ζωο?εγω πραγματικα πιστευω πως οχι..και μονο αυτα τα τεραστια ματια που σε κοιτουν με τοσο σεβασμο τοση αγαπη αξιζουν τα παντα..στον ανθρωπο κανεις ενα καλο και στο ανταποδιδει με κακο..αυτα τα καημενα μεχρι και το τελευταιο λεπτο της ζωης τους σε ευγνομωνουν που τα εσωσες..εχω βριστει απιστευτες φορες με γονεις που τα παιδια τους ''παιζουν'' με καποιο αδεσποτο στο παρκο εχω ριξει και χαστουκι σε 2-3 παιδια επειδη ηθελαν απλα να παιξουν..γινομαι τουρκος οταν οχι απλα ενοχλουν αλλα πανε να αγγιξουν ενα αδεσποτο για κακο..εχουν ολες τις ταλαιπωριες του δρομου εχουν και εμας..σε μερικους φαινομαι υπερβολικη οταν λεω οτι αγαπαω πιο πολυ τα ζωα απο τους ανθρωπους..οταν εχει τυχει να μην εχω λεφτα να παω για καφε παρολ' αυτα αγορασα εκεινη την μερα ολα μου τα λεφτα σε τροφες για αδεσποτα..δεν ξερω αν ξερετε το ΚΑΖ..(www.kazshelter.org).. οκ δεν κανω διαφημηση:P και αφορα κυριως σκυλακια ομως το ανακαλυψα προσφατα και εδωσα μερικα χρηματα..οταν το ειπα σε μια φιλη μου γυρισε και μου ειπε γιατι δεν γραφεσε στιν action aid να τα δινεις εκει που τα εχουν πιο πολυ αναγκη?ισως ηταν σκληρο αυτο που απαντησα ομως ολοι οι επιφανεις και οι πλουσιοι για να δειχτουν ή το οτιδηποτε κανουν μονο δωρεες σε ιδρυματα στα παντα..για αυτα τα ζωα κανεις δεν εκανε καμια κινηση..οποτε ναι..δεν προκειται να τα δωσω εκει..απλα λειπει η παιδεια..και δυστυχως και απο τους περισσοτερους νεους..απλα κριμα..

Ωραία αφισούλα!! Ευχαριστούμε πολύ!!! Skai-animals, είμαι καινούρια ακόμη και μπερδεύομαι, πες μου αν αποδέχτηκα σωστά το request σου!
σε μερικους φαινομαι υπερβολικη οταν λεω οτι αγαπαω πιο πολυ τα ζωα απο τους ανθρωπους..οταν εχει τυχει να μην εχω λεφτα να παω για καφε παρολ' αυτα αγορασα εκεινη την μερα ολα μου τα λεφτα σε τροφες για αδεσποτα..δεν ξερω αν ξερετε το ΚΑΖ..(www.kazshelter.org).. οκ δεν κανω διαφημηση:P και αφορα κυριως σκυλακια ομως το ανακαλυψα προσφατα και εδωσα μερικα χρηματα..οταν το ειπα σε μια φιλη μου γυρισε και μου ειπε γιατι δεν γραφεσε στιν action aid να τα δινεις εκει που τα εχουν πιο πολυ αναγκη?ισως ηταν σκληρο αυτο που απαντησα ομως ολοι οι επιφανεις και οι πλουσιοι για να δειχτουν ή το οτιδηποτε κανουν μονο δωρεες σε ιδρυματα στα παντα..για αυτα τα ζωα κανεις δεν εκανε καμια κινηση..οποτε ναι..δεν προκειται να τα δωσω εκει..απλα λειπει η παιδεια..και δυστυχως και απο τους περισσοτερους νεους..απλα κριμα..

συμφωνω μαζι σου, και μπραβο για την ευαισθησια σου. Το ξερω το καζ κι εχω ακουσει πως κανει καλη δουλεια…

Ωραία αφισούλα!! Ευχαριστούμε πολύ!!! Skai-animals, είμαι καινούρια ακόμη και μπερδεύομαι, πες μου αν αποδέχτηκα σωστά το request σου![/quot

[FONT=&quot]ναι, μια χαρα. Καλως μας ηρθες λοιπον!!![/FONT]

κανει απιστευτη δουλεια..τα ζωακια πεντακαθαρα και τους φερονται σαν παιδια τους..αν και αυτο το φορουμ δεν ειναι για σκυλακια..αχ0α0χ0α

Δυστυχώς, δεν υάρχει όριο...Εχτές το πρωί, κατεβαίνοντας από την πολυκατοικία είδα μια γατούλα στον κήπο να αφρίζει από το στόμα:(... Τα ματάκια της ήταν θολά και βαριανάσαινε, δε μπόρεσα να καταλάβω σε τι στάδιο της δηλητηρίασης βρισκόταν. Την πλησίασα προσεκτικά για να την πάω αμέσως στον κτηνίατρο, που είναι πολύ κοντά στο σπίτι, αλλά όταν απέιχα μόνο 3 βήματα αγρίεψε πάρα πολύ και από εκεί που ήταν κατατονική πετάχτηκε κι εξαφανίστηκε... Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Την έψαχνα πολλή ώρα παντού τριγύρω αλλά δυστυχώς δεν την βρήκα πουθενά... Πετάχτηκε τόσο απότομα και χάθηκε τόσο γρήγορα, που απόρησα πού βρήκε τ δύναμη η καημενούλα... Προφανώς ήταν τόσο φοβισμένη κι ένιωθε τόσο πόνο, που δεν μπορούσε να εμπιστευτεί κανέναν. Δυστυχώς... Ελπίζω να μην κράτησε πολλή ώρα το μαρτύριό της.:cry:
Εννοείται πήγα στον διαχειριστή να ρωτήσω τι συμβαίνει. Είπε ότι στην πολυκατοικία μας δεν έχουν τέτοια κόμπλεξ με τα γατάκια, αλλά μια τρελή από παραδιπλανή πολυκατοικία το έχει συνήθειο εδώ και πολλά χρόνια να ρίχνει φόλες σε κήπους... Είχε σταματήσει ένα διάστημα, αλλά λέει προφανώς ξανάρχισε... Μάλιστα το μωρό γατάκι που βρήκα τις προάλλες δεν ήταν αδέσποτο, ανήκε σε μια κυρία που αγαπάει τα γατάκια και η άλλη έχει βαλθεί να τα εξοντώσει:mad:.
Ο διαχειριστής φάνηκε να λέει αλήθεια, γι' αυτό και δεν είχε ενοχληθεί που τάιζα τα γατιά απο κάτω, αλλά δεν ξέρει ποια είναι η κυρία για να κινηθώ εναντίον της νομικά. Απλώς ξέρουν ότι υπάρχει και δρα έτσι. Τώρα που γνωρίζω ότι κάποιος το κάνει αυτό αλλά δεν ξέρω ποιος, τι μπορώ να κάνω; Μακάρι να μπορούσα να παρακολουθήσω και να την πιάσω στα πράσα, αλλά δεν είναι εύκολο... Σας παρακαλώ πείτε τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση (πέρα από τις αφίσες που θα κολλήσω τη Δευτέρα κιόλας). Δε θα αντέξω να βρω κι άλλα ζωάκια να αργοπεθαίνουν κάτω από το σπίτι μου και να μη μπορώ να κάνω τίποτα.

:mad::mad: τι σκατανθρωποι υπαρχουν!!! δεν μπορω δυστυχως να σκεφτω κατι αλλο εκτος απο το να παρακολουθησεις με καποιο τροπο ποιος ειναι αυτος που ριχνει τις φολες...:(

:mad::mad: τι σκατανθρωποι υπαρχουν!!! δεν μπορω δυστυχως να σκεφτω κατι αλλο εκτος απο το να παρακολουθησεις με καποιο τροπο ποιος ειναι αυτος που ριχνει τις φολες...:(

μια καμερα εξω απο την πολιατοικια. δεν ειναι δα και κοστος να την βαλει ο διαχειριστης!!!!!!!!!!!

Είναι λίγο εξτρίμ... αλλά παραμονεύεις, την πιάνεις, και την βάζεις να το φάει η ίδια αυτό που πάει να πετάξει!:mad:

Αφίσες, που να λένε ότι κινδυνεύουν και μωρά παιδιά, και μικρά παιδιά απο ότι φαγητό με δηλητήριο είναι σπαρμένο....

Και φυσικά, να γίνει βούκινο, ώστε όποιος δεί κάτι, να την σαπίσει επιτόπου....

Πέρα απο την πλάκα, με δύο μάρτυρες, ότι είναι αυτή, στοιχειοθετείτε, καταγγελία, πάτε στην αστυνομία και της γίνετε σύσταση....

Βγάλτε την φήμη, ότι ξέρετε ποιά είναι... και ότι γνωρίζει και η αστυνομία...

Είναι λίγο εξτρίμ... αλλά παραμονεύεις, την πιάνεις, και την βάζεις να το φάει η ίδια αυτό που πάει να πετάξει!:mad:

Αφίσες, που να λένε ότι κινδυνεύουν και μωρά παιδιά, και μικρά παιδιά απο ότι φαγητό με δηλητήριο είναι σπαρμένο....

Και φυσικά, να γίνει βούκινο, ώστε όποιος δεί κάτι, να την σαπίσει επιτόπου....

Πέρα απο την πλάκα, με δύο μάρτυρες, ότι είναι αυτή, στοιχειοθετείτε, καταγγελία, πάτε στην αστυνομία και της γίνετε σύσταση....

Βγάλτε την φήμη, ότι ξέρετε ποιά είναι... και ότι γνωρίζει και η αστυνομία...

αυτο που λες οντως ειναι παρα πολυ καλο..βγαλε αυτη την φημη στις αφισες μπας και φοβηθει και σταματησει..και παραλληλα παρακολουθησε την

αυτο που λες οντως ειναι παρα πολυ καλο..βγαλε αυτη την φημη στις αφισες μπας και φοβηθει και σταματησει..και παραλληλα παρακολουθησε την

μια αλλη δοκιμασμενη μεθοδος. ειχαμε παλια στην γειτονια μια που φολιαζε τα γατια, αλλα δεν ηξερε κανεις πια ειναι. μαζευτικαμε 3 ζωοφιλοι της γειτονιας και συνταξαμε ενα μυνημα το οποιο ριξαμε κρυφα κατω απο τις πορτες των σπιτιων ολου του τετραγονου.

"ξερω οτι εσυ ριχνεις την φολα, την επομενη φορα που θα κανεις κατι αναλογο η καμερα εξω απο το σπιτι μου θα σε τραβηξει και θα σε καταγγειλω αμεσως στην αστυνομια, μαζι με μαρτυρες που εχω."

κατι τετοιο ελεγε το μυνημα. οσοι ηταν αθοοι δεν νοιαστηκαν καν, το περασαν για πλακα, ενω η/ο υποπτος δεν ξανακανε τιποτα...

ακρεο λιγο?

μια αλλη δοκιμασμενη μεθοδος. ειχαμε παλια στην γειτονια μια που φολιαζε τα γατια, αλλα δεν ηξερε κανεις πια ειναι. μαζευτικαμε 3 ζωοφιλοι της γειτονιας και συνταξαμε ενα μυνημα το οποιο ριξαμε κρυφα κατω απο τις πορτες των σπιτιων ολου του τετραγονου.

"ξερω οτι εσυ ριχνεις την φολα, την επομενη φορα που θα κανεις κατι αναλογο η καμερα εξω απο το σπιτι μου θα σε τραβηξει και θα σε καταγγειλω αμεσως στην αστυνομια, μαζι με μαρτυρες που εχω."

κατι τετοιο ελεγε το μυνημα. οσοι ηταν αθοοι δεν νοιαστηκαν καν, το περασαν για πλακα, ενω η/ο υποπτος δεν ξανακανε τιποτα...

ακρεο λιγο?

οχι καθολου ακραιο...αχαχαχαχ..μεγαλη πατεντα..μα μερικοι χρειαζονται ενα γερο μαθημα και οχι μονο..

οχι καθολου ακραιο...αχαχαχαχ..μεγαλη πατεντα..μα μερικοι χρειαζονται ενα γερο μαθημα και οχι μονο..

ακριβως!!!και πολυ αποτελεσματικο!!! με τον τροπο αυτο οσοι δε εριξαν την φολα φοβουνται πως θα κατηγοριθουν για κατι που δεν εκαναν, οποτε παραφυλαν μην δουν κατι, ενω ο ενοχος κρυβεται!!!!:up::up::up:

Αντιγονι κριμα για το γατακι. Και εγω αγαπω τα χαμστερ και εχω 6 προσφατα εχασα 3 χαμστερ απο γερατια και μου μηναν 6 απο τα 9 τα
αγαπω πολυ εσυ θα παρεις αλλο?παρε γιατι ειναι αξιαγαπητες αυτες
οι μικρες γλυκες φατσουλες ασε που μεταφερεται ευκολα παντου.
Υπαρχει και site για χαμστερ για πληροφοριες και για να συζητας με
αλλους χαμστεροφιλους ειναι το εξεις www.hamster_greek.webs.com

Αντιγονι εγραψα λαθος το site το σωστο ειναι www.hamster-greek.webs.com
δηλαδη με την παυλα πανω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back