gatoulinaki
Νεοφερμένο μέλος
Η gatoulinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
27-07-10
04:51
Γεια σας!
σημερα το βραδυ καθαρισα το δωματιο μου με απορρυπαντικο..κ αφου στεγνωσε αφησα την γατα να μπει μεσα!
μετα ομως απο λιγη ωρα η γατα μου αρχισε να κανει εμμετο..εκανε συνολικα 6 εμμετους..τους οποιους προκαλουσε μονη της χτυπωντας την κοιλια της!
πηρα αμεσως τον κτηνιατρο και του το ειπα και μου ειπε οτι μαλλον την πειραξε το απορρυπαντικο και να της δωσω μονο νερο και να την παω αυριο!
μετα απο λιγο η γατα ηρεμησε...και επαιζε κανονικα..γουργουριζε και εδειχνε καλα!
και μετα ειδα οτι ηταν βρεγμενο το ποδαρακι της με απορρυπαντικο κ πηγα και την επλυνα!
εχουν περασει 5μιση ωρες και δεν εχει ξανακανει εμμετο και ουτε δειχνει αρρωστη!
δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα πριν λιγο της εβαλα και ελαχιστο φαγητο και το εφαγε με ορεξη!
αν και μεχρι το πρωι δεν εχει ξανακανει εμμετο και ειναι ενταξει να την παω στο γιατρο η δεν χρειαζεται??
σημερα το βραδυ καθαρισα το δωματιο μου με απορρυπαντικο..κ αφου στεγνωσε αφησα την γατα να μπει μεσα!
μετα ομως απο λιγη ωρα η γατα μου αρχισε να κανει εμμετο..εκανε συνολικα 6 εμμετους..τους οποιους προκαλουσε μονη της χτυπωντας την κοιλια της!
πηρα αμεσως τον κτηνιατρο και του το ειπα και μου ειπε οτι μαλλον την πειραξε το απορρυπαντικο και να της δωσω μονο νερο και να την παω αυριο!
μετα απο λιγο η γατα ηρεμησε...και επαιζε κανονικα..γουργουριζε και εδειχνε καλα!
και μετα ειδα οτι ηταν βρεγμενο το ποδαρακι της με απορρυπαντικο κ πηγα και την επλυνα!
εχουν περασει 5μιση ωρες και δεν εχει ξανακανει εμμετο και ουτε δειχνει αρρωστη!
δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα πριν λιγο της εβαλα και ελαχιστο φαγητο και το εφαγε με ορεξη!
αν και μεχρι το πρωι δεν εχει ξανακανει εμμετο και ειναι ενταξει να την παω στο γιατρο η δεν χρειαζεται??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
27-07-10
06:28
καλο ειναι να μη καθαριζεις με δυνατα απορρυπαντικα το σπιτι σου. Δεν ειναι επικινδυνα μονο για την γατουλα σου αλλα και για την δικη σου υγεια. Νερο με υγρο σαπουνι για τα πιατα ή τα χερια ή νερο με ξυδι ειναι αρκετο για να καθαρισεις το πατωμα. Εγω θα την πηγαινα στον κτηνιατρο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο αν και απο οτι φαινεται μαλλον δεν χρειαζεται να την πας.
Δες επισης αυτη την ειδηση για τα καθαριστικα και δες και πως μπορεις να φτιαξεις το δικο σου ακινδυνο καθαριστικο εδω.
Δες επισης αυτη την ειδηση για τα καθαριστικα και δες και πως μπορεις να φτιαξεις το δικο σου ακινδυνο καθαριστικο εδω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
10-09-10
15:55
Βοήθεια είμαι άσχετη!
Ο γάτος μου έφαγε αφρό omino bianco για τα χαλιά! 2 λεπτά δεν τον πρόσεχα και έφαγε μια μπουκιά και μετά έγλυφε και τα πόδια του! Είναι μόλις 3 μηνών. Θα πάθει κάτι? Τι να κάνω?
Ο γάτος μου έφαγε αφρό omino bianco για τα χαλιά! 2 λεπτά δεν τον πρόσεχα και έφαγε μια μπουκιά και μετά έγλυφε και τα πόδια του! Είναι μόλις 3 μηνών. Θα πάθει κάτι? Τι να κάνω?

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα.
10-09-10
15:58
Απάντηση: Βοήθεια είμαι άσχετη!
λογικα ναι θα παθει
παρε αμεσα τηλ κτηνιατρο και ρωτα τον τι να κανεις μεχρι να τον πας απο εκει.
Αυτα τα πραγματα ειναι τοξικα για εμας ποσο μαλλον για τις γατες μας και ειδικα για ενα τοσο δα γατακι 3 μηνων
λογικα ναι θα παθει
παρε αμεσα τηλ κτηνιατρο και ρωτα τον τι να κανεις μεχρι να τον πας απο εκει.
Αυτα τα πραγματα ειναι τοξικα για εμας ποσο μαλλον για τις γατες μας και ειδικα για ενα τοσο δα γατακι 3 μηνων
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
10-09-10
16:53
Απάντηση: Βοήθεια είμαι άσχετη!
Πήρα την κτηνίατρο και μου είπε να ανησυχήσω και να τον πάω μόνο αν κάνει εμετό
πριν μιαμιση ώρα περίπου το έφαγε φαντάζομαι θα είχε κάνει αμέσως ε? τον παρακολουθώ 
Πήρα την κτηνίατρο και μου είπε να ανησυχήσω και να τον πάω μόνο αν κάνει εμετό
πριν μιαμιση ώρα περίπου το έφαγε φαντάζομαι θα είχε κάνει αμέσως ε? τον παρακολουθώ 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki