ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FURBALL
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
φαινετε λιγο καλυτερα,αλλα ακομα δν μπορουν να μας πουν κατι σιγουρο..

FURBALL
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Πείτε μας νέα με το ψιψινάκι σας.
Εύχομαι όλα να πήγαν καλά!!!
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
.Εχτές το βράδυ αφού δε βρίσκαμε φαρμακείο και εμένα μ είχε πιάσει υστερία, το βουτήξαμε και το πήγαμε στο κέντρο υγείας. Παρακάλεσα, φώναξα λίγο, και τελικά μου δώσανε δυο ενέσεις ατροπίνης τις οποίες και του έκανα αμέσως. Αλλά το γατί δε φαινόταν να συνέρχεται, είχε πολύ έντονους σπασμούς και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Πήρα τις πληροφορίες καταλόγου, και βρήκα μια κτηνιατρική κλινική που εφημέρευε στο Πικέρμι, ας είναι καλά ο πατέρας μου που με πήγε. Να μην τα πολυλογώ, το γατί ήταν στα τελευταία του, κι η γιατρός μου είπε πως είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Του έβαλε ορό, του έκανε και ηρεμιστικές ενέσεις για τους σπασμούς και ο Κυριάκος -Κυριάκο λένε το γάτο μου- φάνηκε να ηρεμεί. Παρόλα αυτά η επαφή του με το περιβάλλον δεν έχει αποκατασταθεί. Δεν αντιδρά καθόλου στο φως και στα οπτικά ερεθίσματα, ενώ αντιθέτως φαίνεται να καταλαβαίνει τους ήχους και τα αγγίγματα. Οπότε το πρόβλημα τώρα είναι μάλλον στο νευρικό σύστημα. Τα τεινά είναι τρία. Ή πρόκειται για δηλητηρίαση από πολύ ισχυρό δηλητήριο που επέδρασε στο νευρικό σύστημα, ή πρόκειται για επιληπτική κρίση που οφείλεται σε κάποιο λοιμώδες νόσημα, ή για καθαρό επιληπτικό επεισόδιο. Πάντως το βράδυ ήταν πολύ ήσυχος, χωρίς σπασμούς ή δύσπνοια. Τώρα το πρωί του κάνανε γενικές εξετάσεις αίματος και ήταν καλές. Και γενικά πέρα απ' το θέμα της όρασης, μάλλον πάει καλά
. Σε κάθε περίπτωση, είπε η γιατρός, θέλει χρόνο για να επανέλθει πλήρως. Οπότε τον αφήσαμε στην κλινική για παρακολούθηση, εγώ ήρθα να κοιμηθώ λίγο και το απόγευμα θα ξαναπάω... Αυτά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπράβο όμως τα κατάφερες κι αντέδρασες πολύ καλά!!!
Εύχομαι πολλά περαστικά στον Κυριάκο, και πλήρη ανάρρωση...

Havana
Διάσημο μέλος
παντος ευχομαι περαστικα...... και πληρη αναρωση

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα γύρισα απ' την κλινική... Μάλλον το γατόνι ξέφυγε τον κίνδυνο.
Εχτές το βράδυ αφού δε βρίσκαμε φαρμακείο και εμένα μ είχε πιάσει υστερία, το βουτήξαμε και το πήγαμε στο κέντρο υγείας. Παρακάλεσα, φώναξα λίγο, και τελικά μου δώσανε δυο ενέσεις ατροπίνης τις οποίες και του έκανα αμέσως. Αλλά το γατί δε φαινόταν να συνέρχεται, είχε πολύ έντονους σπασμούς και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Πήρα τις πληροφορίες καταλόγου, και βρήκα μια κτηνιατρική κλινική που εφημέρευε στο Πικέρμι, ας είναι καλά ο πατέρας μου που με πήγε. Να μην τα πολυλογώ, το γατί ήταν στα τελευταία του, κι η γιατρός μου είπε πως είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Του έβαλε ορό, του έκανε και ηρεμιστικές ενέσεις για τους σπασμούς και ο Κυριάκος -Κυριάκο λένε το γάτο μου- φάνηκε να ηρεμεί. Παρόλα αυτά η επαφή του με το περιβάλλον δεν έχει αποκατασταθεί. Δεν αντιδρά καθόλου στο φως και στα οπτικά ερεθίσματα, ενώ αντιθέτως φαίνεται να καταλαβαίνει τους ήχους και τα αγγίγματα. Οπότε το πρόβλημα τώρα είναι μάλλον στο νευρικό σύστημα. Τα τεινά είναι τρία. Ή πρόκειται για δηλητηρίαση από πολύ ισχυρό δηλητήριο που επέδρασε στο νευρικό σύστημα, ή πρόκειται για επιληπτική κρίση που οφείλεται σε κάποιο λοιμώδες νόσημα, ή για καθαρό επιληπτικό επεισόδιο. Πάντως το βράδυ ήταν πολύ ήσυχος, χωρίς σπασμούς ή δύσπνοια. Τώρα το πρωί του κάνανε γενικές εξετάσεις αίματος και ήταν καλές. Και γενικά πέρα απ' το θέμα της όρασης, μάλλον πάει καλά. Σε κάθε περίπτωση, είπε η γιατρός, θέλει χρόνο για να επανέλθει πλήρως. Οπότε τον αφήσαμε στην κλινική για παρακολούθηση, εγώ ήρθα να κοιμηθώ λίγο και το απόγευμα θα ξαναπάω... Αυτά!
Αν εννοείς το Νοσοκομείο Ζώων στο Πικέρμι, τότε το γατούνι σου είναι σε καλά χέρια! Ζήτα να το δει και ο κτηνίατρος Χριστόπουλος, ο οποίος και το διευθύνει. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ και έχει σώσει πολλά ζώα... (και μια συλίτσα που του είχα πάει ανήμερα Χριστούγεννα!)
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος

BerZerK
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζω να αναρλωσει πλήρως 
RedCat
Διάσημο μέλος

ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος

!!! Ανέλπιστο τόσο γρήγορα! Χτες το βράδυ που πήγα να τον δω τα ματάκια του είχαν επανέλθει, με γνώρισε, λύσαξε να τον πάρω αγκαλιά (κι εγω βέβαια άλλο που δεν ήθελα) μέχρι που ήθελε να περπατήσει προς το τέλος, και τον αφήσαμε να ανεβοκατεβαίνει το διάδρομο! Ναι chouzouri το νοσοκομείο ζώων αθηνών, εκεί τον έχουμε! Πολύ καλοί γιατροί, πολύ θετικοί άνθρωποι. Ενδεχομένως να βγει και σήμερα, αν τα αποτελέσματα για τα λοιμώδη νοσήματα δεν είναι θετικά. Μόλις τον πάρω σπίτι θα ανεβάσω φωτογραφίες να τον δείτε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Καλά αποτελέσματα σας εύχομαι, και γρήγορα στο σπίτι για εντατικό χαϊδολόγημα

kyka
Δραστήριο μέλος
Μπράβο Ελένη!
Μπορεί να δώσει κάποιος περισσότερες πληροφορίες για την ατροπίνη?
Πότε τη δίνουμε, γιατί, κλπ?
aretha
Περιβόητο μέλος
Δες εδώ.Μπορεί να δώσει κάποιος περισσότερες πληροφορίες για την ατροπίνη?
Πότε τη δίνουμε, γιατί, κλπ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool