Δηλητηρίαση!!!!!!

ελένη 2

Νεοφερμένο μέλος

Ο ελένη 2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
Γύρισε σπίτι, του τρέχουν σάλια, κάνει εμετό, ενεργείται, δε βρίσκω φαρμακείο για ατροπίνη!!!!!!! Τι να κάνω;;;;; Πως να το βοηθήσω; έχει μισή ώρα τώρα;;;;;; Έχω στείλει το μπαμπά μου και γυρνάει τα φαρμακεία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι έγινε τελικά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είμαι ο αδερφός της κοπέλας,εχούν παει με τον πατερα μου σε μια κτηνιατρικη κλινικη στο γερακα,και του εχουν βαλει ορους και λοιπα...
φαινετε λιγο καλυτερα,αλλα ακομα δν μπορουν να μας πουν κατι σιγουρο..:(

Μακάρι να το ξεπεράσει.

Τι έγινε με το γατάκι τελικά; Είναι καλύτερα;

Μάθαμε κάτι από το γατάκι;

Ελπίζω να είναι καλύτερα το γατουλάκι και να τα καταφέρει...

Ωχ τώρα διάβασα τι συνέβη!
Πείτε μας νέα με το ψιψινάκι σας.
Εύχομαι όλα να πήγαν καλά!!!

Τώρα γύρισα απ' την κλινική... Μάλλον το γατόνι ξέφυγε τον κίνδυνο:/:.
Εχτές το βράδυ αφού δε βρίσκαμε φαρμακείο και εμένα μ είχε πιάσει υστερία, το βουτήξαμε και το πήγαμε στο κέντρο υγείας. Παρακάλεσα, φώναξα λίγο, και τελικά μου δώσανε δυο ενέσεις ατροπίνης τις οποίες και του έκανα αμέσως. Αλλά το γατί δε φαινόταν να συνέρχεται, είχε πολύ έντονους σπασμούς και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Πήρα τις πληροφορίες καταλόγου, και βρήκα μια κτηνιατρική κλινική που εφημέρευε στο Πικέρμι, ας είναι καλά ο πατέρας μου που με πήγε. Να μην τα πολυλογώ, το γατί ήταν στα τελευταία του, κι η γιατρός μου είπε πως είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Του έβαλε ορό, του έκανε και ηρεμιστικές ενέσεις για τους σπασμούς και ο Κυριάκος -Κυριάκο λένε το γάτο μου- φάνηκε να ηρεμεί. Παρόλα αυτά η επαφή του με το περιβάλλον δεν έχει αποκατασταθεί. Δεν αντιδρά καθόλου στο φως και στα οπτικά ερεθίσματα, ενώ αντιθέτως φαίνεται να καταλαβαίνει τους ήχους και τα αγγίγματα. Οπότε το πρόβλημα τώρα είναι μάλλον στο νευρικό σύστημα. Τα τεινά είναι τρία. Ή πρόκειται για δηλητηρίαση από πολύ ισχυρό δηλητήριο που επέδρασε στο νευρικό σύστημα, ή πρόκειται για επιληπτική κρίση που οφείλεται σε κάποιο λοιμώδες νόσημα, ή για καθαρό επιληπτικό επεισόδιο. Πάντως το βράδυ ήταν πολύ ήσυχος, χωρίς σπασμούς ή δύσπνοια. Τώρα το πρωί του κάνανε γενικές εξετάσεις αίματος και ήταν καλές. Και γενικά πέρα απ' το θέμα της όρασης, μάλλον πάει καλά :). Σε κάθε περίπτωση, είπε η γιατρός, θέλει χρόνο για να επανέλθει πλήρως. Οπότε τον αφήσαμε στην κλινική για παρακολούθηση, εγώ ήρθα να κοιμηθώ λίγο και το απόγευμα θα ξαναπάω... Αυτά!

Περαστικά σας, εύχομαι το καλύτερο και καλή ανάρρωση! :)

Πώ, πώ, τρομερό σοκ...:(
Μπράβο όμως τα κατάφερες κι αντέδρασες πολύ καλά!!!
Εύχομαι πολλά περαστικά στον Κυριάκο, και πλήρη ανάρρωση...:)

ωχ τι σκηνικο και αυτο..παλι καλα που τους επεισες στο φαρμακειο για ατροπινη ...καποτε οταν δεν ηξερα να σουταρω ενεσεις στα ζωα ημουν με ενα σκλακο αδεσποτοπου αβγαζε αφρους εξω απο ενα διανυκετρευον φαρμακειο αρνιοταν να μου πουλησει ατροπινη και αρνιοιταν να κανει η ιδια την ενση εμ αποτελεσμα το σκυλακι να πεθανει εκει μπροστα της...

παντος ευχομαι περαστικα...... και πληρη αναρωση:)

Τώρα γύρισα απ' την κλινική... Μάλλον το γατόνι ξέφυγε τον κίνδυνο:/:.
Εχτές το βράδυ αφού δε βρίσκαμε φαρμακείο και εμένα μ είχε πιάσει υστερία, το βουτήξαμε και το πήγαμε στο κέντρο υγείας. Παρακάλεσα, φώναξα λίγο, και τελικά μου δώσανε δυο ενέσεις ατροπίνης τις οποίες και του έκανα αμέσως. Αλλά το γατί δε φαινόταν να συνέρχεται, είχε πολύ έντονους σπασμούς και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Πήρα τις πληροφορίες καταλόγου, και βρήκα μια κτηνιατρική κλινική που εφημέρευε στο Πικέρμι, ας είναι καλά ο πατέρας μου που με πήγε. Να μην τα πολυλογώ, το γατί ήταν στα τελευταία του, κι η γιατρός μου είπε πως είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Του έβαλε ορό, του έκανε και ηρεμιστικές ενέσεις για τους σπασμούς και ο Κυριάκος -Κυριάκο λένε το γάτο μου- φάνηκε να ηρεμεί. Παρόλα αυτά η επαφή του με το περιβάλλον δεν έχει αποκατασταθεί. Δεν αντιδρά καθόλου στο φως και στα οπτικά ερεθίσματα, ενώ αντιθέτως φαίνεται να καταλαβαίνει τους ήχους και τα αγγίγματα. Οπότε το πρόβλημα τώρα είναι μάλλον στο νευρικό σύστημα. Τα τεινά είναι τρία. Ή πρόκειται για δηλητηρίαση από πολύ ισχυρό δηλητήριο που επέδρασε στο νευρικό σύστημα, ή πρόκειται για επιληπτική κρίση που οφείλεται σε κάποιο λοιμώδες νόσημα, ή για καθαρό επιληπτικό επεισόδιο. Πάντως το βράδυ ήταν πολύ ήσυχος, χωρίς σπασμούς ή δύσπνοια. Τώρα το πρωί του κάνανε γενικές εξετάσεις αίματος και ήταν καλές. Και γενικά πέρα απ' το θέμα της όρασης, μάλλον πάει καλά :). Σε κάθε περίπτωση, είπε η γιατρός, θέλει χρόνο για να επανέλθει πλήρως. Οπότε τον αφήσαμε στην κλινική για παρακολούθηση, εγώ ήρθα να κοιμηθώ λίγο και το απόγευμα θα ξαναπάω... Αυτά!

Αν εννοείς το Νοσοκομείο Ζώων στο Πικέρμι, τότε το γατούνι σου είναι σε καλά χέρια! Ζήτα να το δει και ο κτηνίατρος Χριστόπουλος, ο οποίος και το διευθύνει. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ και έχει σώσει πολλά ζώα... (και μια συλίτσα που του είχα πάει ανήμερα Χριστούγεννα!)

Έχουμε κανένα νέο του Κυριάκου;:)

Περαστικά στον γατούλη ;) Ελπίζω να αναρλωσει πλήρως :)

Περαστικά και περιμένουμε νεότερα...παλι καλά που το προλάβατε..:)

Ο Κυριάκος συνήλθε πλήρως:D:D:D!!! Ανέλπιστο τόσο γρήγορα! Χτες το βράδυ που πήγα να τον δω τα ματάκια του είχαν επανέλθει, με γνώρισε, λύσαξε να τον πάρω αγκαλιά (κι εγω βέβαια άλλο που δεν ήθελα) μέχρι που ήθελε να περπατήσει προς το τέλος, και τον αφήσαμε να ανεβοκατεβαίνει το διάδρομο! Ναι chouzouri το νοσοκομείο ζώων αθηνών, εκεί τον έχουμε! Πολύ καλοί γιατροί, πολύ θετικοί άνθρωποι. Ενδεχομένως να βγει και σήμερα, αν τα αποτελέσματα για τα λοιμώδη νοσήματα δεν είναι θετικά. Μόλις τον πάρω σπίτι θα ανεβάσω φωτογραφίες να τον δείτε!!!

Μπράβο στον Κυριάκο!!:up:
Καλά αποτελέσματα σας εύχομαι, και γρήγορα στο σπίτι για εντατικό χαϊδολόγημα :happy:

Μπράβο Κυριάκο!
Μπράβο Ελένη!

Μπορεί να δώσει κάποιος περισσότερες πληροφορίες για την ατροπίνη?
Πότε τη δίνουμε, γιατί, κλπ?

Μπορεί να δώσει κάποιος περισσότερες πληροφορίες για την ατροπίνη?
Πότε τη δίνουμε, γιατί, κλπ?
Δες εδώ. ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back