Δηλητηρίαση

cat_erina

Νεοφερμένο μέλος

Η cat_erina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλημερα σε όλους...
χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Δεν ειχα ποτε στη ζωη μου γατα και δεν ξερω πολλα. Αλλα τον τελευταιο χρονο φροντιζω μια γλυκια γατουλα της γειτονιας.εχει γινει πια σπιτογατα.ειναι ολη την ημερα στην αυλη μου, οταν πειναει μου νιαουριζει να την ταισω και γενικα ειναι μια πολυ καλη γατουλα.σημερα το πρωι ομως δεν ειναι καλα.κανει εμετους και δεν σηκωνεται.μαλλον καποιος την δηλητηριασε.μπορω να κανω κατι να την βοηθησω μεχρι αυριο που θα την παω σε καποιον κτηνιατρο? σας ειπα οτι δεν γνωριζω τιποτα.να βρω σημερα κτηνιατρο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: δηλητηριαση

Ούτε εγώ ξέρω πολλά ακόμη, αλλά αν μπορείς να βρεις άμεσα γιατρό, σίγουρα θα ήταν το καλύτερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχουν καποια πραγματα που μπορουμε να κανουμε για να βοηθησουμε ενα ζωακι που εχει δηλητηριαστει αλλα πρεπει να παει και στο κτηνιατρειο για να μπει και ορος, με τοσους εμμετους συν το δηλητηριο που μπηκε στον οργανισμο της κινδυνευει να παθει ζημια στα νεφρα εκτος απο αφυδατωση.
Υπαρχουν πολλες 24ωρες κλινικες, οπως και κτηνιατρεια που ειναι ανοιχτα και τις Κυριακες.
Για κτηνιατρεια στην περιοχη σου δες εδω: https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/

Τελικά, τι έγινε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back