Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μα και σε μας δεν υπήρχε τίποτα να πάρουν. Ισα η αναστάτωση. Δυστυχως τα δικά μου τα γατιά δεν κρύβονται ουτε τρομάζουν απο αγνώστους. Ειμαι δε σίγουρη οτι ζητιανευαν για να τους βαλουν φαγητο. Αφου και την ώρα που ήρθε η Νεκταρία πίσω από την πόρτα περίμεναν....

......εμενα...τουλαχιστον ο μπουκακος...τρεχει πανικοβλητος κατευθειαν στην κρυψωνα του....κατω απο το κρεββατι κλασσικα...η πουπυ δεν κρυβεται....αλλα δεν πλησιαζει κιολας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
......εμενα...τουλαχιστον ο μπουκακος...τρεχει πανικοβλητος κατευθειαν στην κρυψωνα του....κατω απο το κρεββατι κλασσικα...η πουπυ δεν κρυβεται....αλλα δεν πλησιαζει κιολας...
Και εγώ όσες φορές σκέφτομαι αυτό το σκηνικό φαντάζομαι την Μυρτούλα να τρέχει να κρυφτεί κάτω από την πολυθρόνα ή στην ντουλάπα και τον Άρη πίσω από τον καναπέ.Έτσι κάνουν πάντα όταν έρχεται κάποιος άγνωστός στο σπίτι.
Ο Άρης βέβαια όταν δεί ότι δεν κινδυνεύει μετά από λίγο δειλά-δειλά πλησιάζει να δεί ποιός είναι.Τώρα τι θα κάνει με τον κλέφτη στο σπίτι...
Η Μυρτώ δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί από την κρυψώνα της ,μόνο αν την βρούνε...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη για να σε βοηθήσω...https://www.lesvoskey.gr/locks/
https://www.esety.com/eng/visua_serrblind_prod1518.html?idd=63&t=9
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω πάντως σκέφτομαι σοβαρά πια την λύση στις διακοπες ή να τα παίρνω μαζί ή να τα αφήνω σε χώρο για γατούλες. βεβαια εκεί υπαρχουν αλλα θεματα αλλα...
εμενα δυστυχως...ειναι αδυνατον και το ενα...και το αλλο....ειτε θα παω στην αδελφη μου στην Παρο...που ειναι αδυνατον να κανω τετοιο ταξιδι ( κτελ και 2 καραβια...) με 2 κλουβια στα χερια...ή σε φιλικο σπιτι...που παλι αδυνατον ειναι...εκτος του οτι ο μπουκακος ειναι ο τελεια φοβιτσιαρης και απροσαρμοστος γατος....βλεπε...Μυρτω...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
εγω πάντως σκέφτομαι σοβαρά πια την λύση στις διακοπες ή να τα παίρνω μαζί ή να τα αφήνω σε χώρο για γατούλες. βεβαια εκεί υπαρχουν αλλα θεματα αλλα...
Νότα για τις διακοπές το σκέφτομαι και εγώ πολλές φορές τι εναλλακτικές λύσεις έχω...

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...
Και να τα αφήσω μόνα τους φοβάμαι και τα ξενοδοχεία ζώων με προβληματίζουν....

Πέρισυ δοκίμασα να τα πάρω μαζί μου στο ξενοδοχείο(που δεχόταν ζώα) αλλά αντέδρασαν πολύ άσχημα.
Ειδικά ο Άρης ήθελε συνέχεια να πηδείξει από τα κάγκελα στο μπαλκόνι...
Ευτυχώς που δεν ήμουν μακριά από το σπίτι(80χιλ) τα γύρισα πίσω και πηγαινοερχόμουν.

RedCat
Διάσημο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εντωμεταξύ φοβάμαι οτι αν ήρθαν μια φορά, θα ξαναρθουν ή τουλαχιστον θα ξαναεπιχειρησουν να ερθουν...![]()
αυτο δυστυχως συμβαινει συχνα....αλλα οχι παντα....δεν σημαινει δηλαδη οτι θα ξαναρθουν....αν δεν βρηκαν και κατι ενδιαφερον κιολας...γιατι να ερθουν??? αν εχουν λιγη λογικη...δεν θα το κανουν...

julia
Διακεκριμένο μέλος

Χάνουν πολύτιμο χρόνο, και κινδυνεύουν κιόλας πλέον.. γιατί να το διακινδυνέψουν....έχουν και άλλα σπίτια...
Τώρα αν χτυπήσει άλλο "συνεργείο"..... είναι άλλο θέμα...

RedCat
Διάσημο μέλος

ωστοσο θα κανω οτι θεωρω απαραιτητο για να ειμαστε πιο ασφαλης και να τους δυσκολεψω οσο μπορω την επομενη φορά..
aretha
Περιβόητο μέλος
Αλλά όπως είπε σωστά κι η Τζούλια, ό,τι κι αν κάνουμε, αν θέλει κάποιος να μπει, θα μπει, αυτόν τον κίνδυνο δεν μπορείς να τον εξαλείψεις ακόμα και κάστρο να χτίσεις. Το θέμα είναι να μην αφήσουμε αυτό το φόβο να καταδυναστεύει τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας και να μην καταντήσουμε οι ίδιοι φυλακισμένοι των οχυρώσεών μας...

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω αρχίσει να το ψάχνω και γω. Μετά αυτό που μου έτυχε στο σπίτι της Νότας, αλλά και ένα άσχημο περιστατικό προχθές στην πολυκατοικία μας. Ακριβώς έξω από την πόρτα μου κάποιος έκανε χρήση ναρκωτικών και όταν γύρισα σπίτι βρήκα τα «σύνεργα» παρατημένα στο κατώφλι μου.

julia
Διακεκριμένο μέλος

Το να χτυπάει μόνο, δεν κάνει κάτι. Αφήστε που και αυτούς τους εξουδετερώνουν πανεύκολα...

Εκεί λοιπόν αν έχουμε την δυνατότητα, και έχει χτυπήσει και στην αστυνομία, ίσως να γίνει κάτι...
Με ένα σπρέυ, ακυρώνουν την έξω σειρήνα, και με ένα άλλο τυφλώνουν τα μάτια μέσα (που όσοι έχουμε ζώα, είναι έτσι και αλλιώς κλειστά), και με ένα άλλο κόλπο ακυρώνουν και την μέσα σειρήνα. Έτσι δεν ακούμε τίποτα... το σήμα μόνο αν φύγει, και προλάβει να πάει στην αστυνομία ή στην εταιρεία φύλαξης ....
(που και αυτό το κανονίζουν, κόβοντας το τηλέφωνο...)
Το ξέρω ότι κάπως πρέπει να προφυλαχτούμε... απλά επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πράγματα, σας λέω και την άλλη πλευρά. Γιατί όσοι θα βάλουν θα δώσουν χρήματα, και αρκετά....
Γενικά αφήστε να πάνε....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool