Διάρροια εδώ και 2 μήνες

fanis1972

Νεοφερμένο μέλος

Ο fanis1972 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Η γατούλα μου 4 ετών από τον Νοέμβριο άρχισε τις διάρροιες.
Κάθε 10 μέρες έχει διάρροια (πάει καμία 10 φορές την μέρα) μετά για 2 μέρες δεν κάνει τίποτα ,μετά για 10 μέρες τα κακά της είναι μια χαρά ( έχω γίνει ειδικός κοπρολόγος!) και μετά ξαφνικά ξαναρχίζει τα ιδία

Στο διάστημα αυτό της έχουν δώσει οι κτηνίατροι , frazil για τα αναερόβια μικρόβια ( της πέρασε και ξανάρχισε) 5 μέρες ορό με amoxιcilin αντιβίωση (της πέρασε και ξανάρχισε)
Τροφή id thw hills και μετα wd της hills (της πέρασε και ξανάρχισε)
χαπάκι για σκουλήκια οκ

Η γάτα έχει όρεξη , πάει κάνει κακά και αμέσως τρώει και διάρροια και φαί και είναι και μακριτριχη και γίνεται ένα χάλι
Και πάστα για τρίχες δώσαμε

Και εξετάσεις αίματος κάναμε που απλώς είχε κάπως αυξημένα λευκά και για αυτό και το amoxil

Καμία ιδέα?
3 κτηνίατροι σε 2 πόλεις συμφωνουν στο τι της έχω κάνει
Και 2 γιατροί φίλοι μου (παιδίατροι!!!) συμφωνούν
Και λύση δεν βλέπω να έρχεται καμία.
καμια παρομοια εμπειρια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: διαροια εδω και 2 μηνες

Καλησπερα.
Εξετασεις για λευχαιμια και λοιποδη περιτονιτιδα εχουν γινει;Αλλαξε κατι στη διατροφη της;Τι τροφη της δινετε;Επισης γιατι δεν συνδυαζετε αντιβιωση,ειδικη τροφη,καποιο σιροπι οπως το ercefuril και diarsanyl ή enterogelan;Απο μονο του το καθε σκευασμα δυσκολα διορθωνει μια τοσο δυσκολη κατασταση στο εντερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ercefuril εκανε μια απο τα ιδια , της περασε και ξαναρχισε μετα το τελος (8 μερες αργοτερα)
τροφη πια μονο id hills
οι αιματολογικες ηταν καλες λεει ο γιατρος
το συνδιασμο που γραφεις τον εκανα . της περασε και μετα το τελος ξαναρχισε

θα παω να κανω και υπερηχο απο Δευτερα να δω τι θα γινει και εκει
για καρκινο το αποκλειουν λογω εξετασεων που εκανε , ηλικιας αλλα και διαθεσης γατας
ξερω και γω, οτι μου λενε σας γραφω:)

το μονο στο οποιο ελπιζω ειναι οτι μετα την αντιβιωση της ξαναρχισε γιατι εκανα την ΧΟΝΤΡΗ ΜΠΙΠ να της δωσω μια παστα για τριχομπαλες και - λεει ο γιατρος- μηπως αυτο της ξαναδημιουργησε προβλημα.

Βασικα μαλλον εχει αποκτησει πολυ μεγαλη ευαοσθησια στο εντερο...Δοκιμαστε και enterogelan,κι εγω θα σου ελεγα να εξετασετε το ενδεχομενο αλλαγης τροφης σε καποια χωρις δημητριακα,ισως να εχει αλλεργια σε κατι,ή να μην τη βοηθουν τα τοσα σιτηρα που εχουν οι περισστοερες τροφες.

Είναι περσάκι; τα περσάκια έχουν μεγάλη ευαισθησία στο έντερο και θέλουν ειδική τροφή. To amoxil που είδα ότι ανέφερες παραπάνω σαν παρενέργεια, προκαλεί διάρροια ακόμα και σε εμάς. Είναι νομίζω η χειρότερη αντιβίωση. Επηρεάζει και το αίμα.

το ercefuril εκανε μια απο τα ιδια , της περασε και ξαναρχισε μετα το τελος (8 μερες αργοτερα)
τροφη πια μονο id hills
οι αιματολογικες ηταν καλες λεει ο γιατρος
το συνδιασμο που γραφεις τον εκανα . της περασε και μετα το τελος ξαναρχισε

θα παω να κανω και υπερηχο απο Δευτερα να δω τι θα γινει και εκει
για καρκινο το αποκλειουν λογω εξετασεων που εκανε , ηλικιας αλλα και διαθεσης γατας
ξερω και γω, οτι μου λενε σας γραφω:)

το μονο στο οποιο ελπιζω ειναι οτι μετα την αντιβιωση της ξαναρχισε γιατι εκανα την ΧΟΝΤΡΗ ΜΠΙΠ να της δωσω μια παστα για τριχομπαλες και - λεει ο γιατρος- μηπως αυτο της ξαναδημιουργησε προβλημα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις έχω διαβάσει οτι η ομοιοπαθητική κάνει θαύματα. Γιατί δεν την πας σ'έναν καλό ομοιοπαθητικό;;
Έχεις να χάσεις κάτι;

τι τροφη της δινεις; :hmm: Δοκιμασατε probiotics για να επαναφερουν την χλωριδα του εντερου της;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back