rouli726
Δραστήριο μέλος
να είστε καλά, ηρέμησα λιγάκι!
θα την παρακολουθώ βέβαια..!
ποιος να μου το 'λεγε στα γεράματα πώς θα παρακολουθώ την τουαλέτα μιας γάτας!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαχαχαχα, έτσι όπως τα λες είναι και χειρότερα! Γιατί δεν τρώει; Γιατί πίνει πολύ νερό; Γιατί δεν έχ3σε; Γιατί ρεύτηκε; Γιατί κοιμάται; Γιατί, γιατί; Γιατί κλάνει το γατί!ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!
να είστε καλά, ηρέμησα λιγάκι!
θα την παρακολουθώ βέβαια..!
ποιος να μου το 'λεγε στα γεράματα πώς θα παρακολουθώ την τουαλέτα μιας γάτας!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η γατούλα μου τις τελευταίες 2 μέρες κάνει νερουλά κακα τι να κάνω? ;/
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Η γατούλα μου τις τελευταίες 2 μέρες κάνει νερουλά κακα τι να κάνω? ;/
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν μας δίνεις καθόλου στοιχεία για να σου πούμε τι να κάνεις. Τι ηλικία έχει η γατούλα, άλλαξε κάτι στην διατροφή της, της δίνεις γάλα όπως λέει ο φίλος πιο πάνω; Πες μας μερικά πράγματα για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε ή πήγαινέ την στον κτηνίατρο για σίγουρη διάγνωση.
Viktoria.84
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα!
Υιοθέτησα έναν γατούλη,ο οποίος ειναι περίπου 3μηνών, κ τον έχω μόνο μεσα στο σπίτι.
Εμβόλια προγραμμάτιζα για αυτή την εβδομάδα, καθώς κατά τη πρωτη επίσκεψη στον κτηνίατρο μου ειπε να γίνει 3 μηνών κ μετά εμβόλια.
Από χθες το πρωί μου κάνει διάρροιες, δεν εχουν ύποπτο χρώμα, αίμα ή σκουληκάκια, ειναι ευδιάθετος κ παιχνιδιάρης όπως πάντα κ δεν έχει χάσει καν την όρεξη του για φαγητό και νερό.
Ωστόσο, του μείωσα την ποσότητα φαγητού κ όντως μειώθηκε η συχνότητα της διάρροιας.
Έχει πάρει 2 φορές banmith, κ δεν εχει ερθει σε επαφή με εξω περιβάλλον ή αλλα ζωάκια καθόλου.
Το κακό ειναι, οτι ήθελα να αλλάξω κτηνίατρο ειμαι προς αναζήτησή- γιατί ο πρώτος δεν με έπεισε γενικα- οπότε δεν έχω κάποιον να επικοινωνήσω μαζί του, για κάποια συμβουλή.
Μένω Αιγάλεω, έχετε κάποιον άξιο εμπιστοσύνης;;Ανησυχώ για το μικρό μου, παρόλο που παραμένει ζωηρό κ ευδιάθετο!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σαν νέα γατομαμά που πρόσφατα έγινες, να σου ευχηθώ κατ'αρχήν να σου ζήσει ο γατούλης που υιοθέτησες και να σε συντροφεύει για πολλά πολλά χρόνια

Αποπαρασίτωση, όπως λες, έχει γίνει, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν χρειάζεται κάτι παραπάνω ή κάτι διαφορετικό. Γι αυτό μόνο ο ειδικός μπορεί να αποφανθεί, αλλά μέχρι να τον επισκεφτείτε ξανά
και πριν χάσεις την εμπιστοσύνη σου στον τωρινό (εκτός κι αν είναι άλλοι λόγοι της συμπεριφοράς του που σε ωθούν στην αναζήτηση νέου), θα έλεγα να κοιτάξεις το θέμα της διατροφής του. Είπες οτι μειώνοντας την τροφή, μειώθηκε και η διάρροια. Πιθανόν να τον πειράζει η τροφή και να χρειάζεται αλλαγή μάρκας.
Σ'αυτή την τρυφερή ηλικία το γαστρεντερικό τους σύστημα είναι πολύ ευαίσθητο και επιρρεπές σε διάρροιες.

Φαντάζομαι θα του δίνεις ξηρή τροφή και όχι κονσέρβες. Δοκίμασε να αλλάξεις τις κροκετούλες που τρώει να προτιμήσεις μια από αυτές που θεωρούνται καλής ποιότητας και είναι δοκιμασμένες, όπως λ.χ. η σειρά της Royal Cannin που διαθέτει πολλές κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία και τις ιδιαιτερότητες της κάθε γάτας. Διαθέτει και ειδική για γατάκια που βρίσκονται στους πρώτους μήνες της ζωής τους. Βέβαια δεν είναι η μόνη, απλά σου την αναφέρω γιατί τη χρησιμοποιούσα κι εγώ όταν υιοθέτησα τη δική μου μωρούλι που ήταν

Παρολ'αυτά αν επιθυμείς να αναζητήσεις κάποιον άλλον κτηνίατρο στην περιοχή σου, μπορείς να ρίξεις μια ματιά κι εδώ:
Επίσης κι εδώ
Δεν χρειάζεται να πούμε οτι είναι απαραίτητη η υπέθυνη και επιστημονική γνώμη κάποιου γιατρού που ενδεχομένως θα τον επανεξετάσει, γιατί μπορεί τώρα να μην είναι κάτι σοβαρό, αλλά μην το αμελήσεις για να αποφύγεις πιθανή επιδείνωση της διάρροιας.
Εύχομαι περαστικούλια στο ζουζουνάκι σου κι αφού, με το καλό, επανακάμψει πλήρως η κοιλίτσα του, θα χαρούμε πολύ να μας τον συστήσεις, δημιουργώντας ένα θεματάκι δικό του στην ειδική κατηγορία που έχουμε και λέμε για τα μωρά μας

Viktoria.84
Νεοφερμένο μέλος
Σ´ευχαριστώ πάρα πολύ!
Σαν νέα γατομαμά ανησυχώ παρα πολύ για το παραμικρό.
Ο κτηνίατρος που πηγα, δούλευε σε μια τρώγλη, δεν τον εξέτασε καθόλου καλά κ δεν ένιωθε να μου απαντήσει σε πολύ βασικά πράγματα.(κτηνιατρική κλινική 24hrs/24 που την επέλεξα απο το internet για να ειναι πάντα διαθέσιμος ο γιατρος-που να ήξερα η καημένη!!)
Πχ πόσο ξηρά τροφή χρειαζεται/ μπορώ να τον κανω μπανακι-είναι σωστό;/ απλά πράγματα.
Ωστόσο fyi , το μωρού κι μου, έπινε γάλα lactopet κ ξηρά royal canin mother &baby cat.
Επειδή λοιπόν στριμώχτηκα λιγο οικονομικά λόγω μιας ατυχίας- του πηρα ξηρά whiskas, την οποία έτρωγε 10μερες περιπου.
Χθες βραδυ του παρήγγειλα royal canin gastrointestal μήπως τον ηρεμήσει μεχρι να παμε προγραμματισμένα κτηνίατρο.
Σε αντίθετη περίπτωση βουρ για γιατρό!!!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
΄Οσο για τον κτηνίατρο, υπό αυτές τις συνθήκες, κι εγώ στη θέση σου θα έψαχνα για καινούργιο. Δεν νοείται με ελλιπείς συνθήκες υγιεινής στο χώρο του, να δείχνει αδιάφορος και να του βγάζεις τις απαντήσεις με το τσιγγέλι (που λέει ο λόγος), ο άνθρωπος που εμπιστευόμαστε την υγεία των αγαπημένων μας πλασμάτων.
Όμως οι περισσότεροι κτηνίατροι είναι καλοί επιστήμονες και επαγγελματίες και πιστεύω σίγουρα ανάμεσά τους θα βρεις και τον κατάλληλο για το μπεμπάκι σου. Μπορείς προς το παρόν, επίσης να πάρεις μια πρώτη γνώμη από τον κτηνίατρο του φόρμουμ μας, γράφοντάς του το πρόβλημα εδώ
Για την ποσότητα τροφής, συνήθως αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας, ανάλογα το βάρος του γατιού.
Μπάνιο θα έλεγα να μη του κάνεις, είναι και χειμώνας, έχει και ευαίσθητη κοιλίτσα... Καλύτερα να το αποφύγεις, εκτός κι αν έχει λερωθεί σε σημείο που να μη μπορεί να καθαριστεί μόνος του.
Τη δική μου, ουδέποτε την έκανα ολόσωμο μπάνιο. Λίγο τα πατουσάκια της καμιά φορά και όταν ήταν μωράκι το ποπαραρίνι της που ακόμα δεν ήταν μαθημένη να το καθαρίζει καλά

Καλή σου μέρα και καλή συνέχεια

Viktoria.84
Νεοφερμένο μέλος
Θα του δώσω το gastrointestal κ μετά-εφόσον συνέλθει- θα επιστρέψω στο mother & baby cat σιγά σιγά...
Θα τον συμβουλευτώ alcyone μου, να'σαι καλά!
Pepper μου ίσως κ να το έκανα λιγο απότομα όντως!
Διαβάζω κ τόσα πράγματα στο διαδίκτυο κ ανησυχώ πολύ!
Επισης βρε κορίτσια, μη γελάσετε αλλά έχω απορία-οταν τα αυτάκια του ειναι κρύα, παει να πει οτι κρυώνει;;
kat-cats
Διάσημο μέλος
Καλημέρα! ελπίζω να πηγαίνει καλύτερα ο γατούλης ήδη...αν χρειαστείς πάντως κτηνίατρο μπορώ να σου προτείνω τον[.. .] Οταν έμενα Αιγάλεω ήταν ο κτηνίατρός μας και δεν θα μπορούσα να είχα βρει καλύτερον!
[...........]
Viktoria.84
Νεοφερμένο μέλος
Κατερίνα μου, τον ξέρω τον κτηνίατρο αυτόν,-είμαι γέννημα/θρέμμα αιγαλιωτάκι-είναι κ κοντα στο σπιτι μου,κ οι απόψεις γειτόνων κ γνωστών
είναι πολύ διφορούμενες.
Σιγουρα ειναι πολλά χρόνια κτηνίατρος, αλλα διστάζω λιγο!
kat-cats
Διάσημο μέλος
Κατερίνα μου, τον ξέρω τον κτηνίατρο αυτόν,-είμαι γέννημα/θρέμμα αιγαλιωτάκι-είναι κ κοντα στο σπιτι μου,κ οι απόψεις γειτόνων κ γνωστών
είναι πολύ διφορούμενες.
Σιγουρα ειναι πολλά χρόνια κτηνίατρος, αλλα διστάζω λιγο!
Αλήθεια;;; και εγώ γέννημα θρέμα είμαι και πήγαινα πολλά πολλά χρόνια πριν.....και μόνο καλά μπορώ να θυμάμαι! πολύ καταρτισμένος και ακριβής στις διαγνώσεις τους. Είναι λίγο βαρύς σαν χαρακτήρας αλλά είναι πολύ καλός! Εγώ πάντως που τον χρειάστηκα σε σοβαρά περιστατικά και εποχές δύσκολες και περίεργες, μιλάμε πριν 30 σχεδόν χρόνια....και για αρκετά ζώα με στήριξε πολύ σωστά.
Και τώρα που τον χρειάστηκα πριν μερικά χρόνια (τώρα μένω Αγ. Παρασκευή) η πρώτη κτηνίατρος που πήγαινα τον Ιντεφίξ με ταλαιπωρούσε πάρα πολύ.....με ένα τηλέφωνο στον Βαγγέλη, θυμίζοντάς του ποια είμαι, είχα τη λύση σε 10 λεπτά....και έγινε καλά έτσι απλά.... δεν ξέρω αλλά εάν έμενα κοντά πάλι σε αυτόν θα πήγαινα! τώρα τι να σου πω ίσως έχει αλλάξει κάτι εδώ και 15 χρόνια που δεν γνωρίζω.

Viktoria.84
Νεοφερμένο μέλος
Τι να πώ;!είσαι τόσο ευχαριστημένη ε;;
Κοίτα να δεις που ή πολύ καλά πράγματα θα ακούω ή πολύ άσχημα!
Αν δε μου προτείνουν κάποιον άλλο, το πιθανότερο να τον επισκεφθώ!

kat-cats
Διάσημο μέλος
Τι να πώ;!είσαι τόσο ευχαριστημένη ε;;
Κοίτα να δεις που ή πολύ καλά πράγματα θα ακούω ή πολύ άσχημα!
Αν δε μου προτείνουν κάποιον άλλο, το πιθανότερο να τον επισκεφθώ!
![]()
Τόση διαφορετικότητα έτσι;;; τι να πω βρε παιδί μου ειλικρινά δεν το περίμενα.... Πάντως αυτό ισχύει για τα πάντα. Οπως σου είπα η πρώτη κτηνίατρος του Ιντεφίξ μας ταλαιπώρησε πολύ με τη θεραπεία του τότε και μας έκανε και πρόβλημα γιατί δεν το αντιμετώπισε άμεσα....άλλοι όμως πίνουν νερό στο όνομά της!
Προφανώς έτσι συμβαίνει με τα πάντα....και με τους γιατρούς που συστήνουμε εμείς οι άνθρωποι αυτό δεν συμβαίνει; θα σου πρότεινα αφού δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό του μικρού να πας, να δεις από μόνη σου τι τρέχει....μπορεί τελικά να αποκτήσεις καλή άποψη!
Viktoria.84
Νεοφερμένο μέλος
αχ για να δούμε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viktoria.84
Νεοφερμένο μέλος
Eυχαριστα νέα!τα κακακια μας σφίγγουν!!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μπράβοοοοοο!!!
Από δω και πέρα..πάντα σφιχτά και... όλα νορμάλ!

AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool