evgeniatitika
Νεοφερμένο μέλος
Ο evgeniatitika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
06-05-09
10:43
θα ηθελα αν ξερει καποιος να με ενημερωσει για τα συμπτωματα της διασεισης στις γατες!
ευχαριστω πολυ!!

ευχαριστω πολυ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
06-05-09
12:00
Τα πιο συχνα συμπτωματα ειναι η καταπτωση και ο ληθαργος, μετα μπορει να εμφανιστουν διαφορα αλλα οπως απωλεια του αντανακλαστικου της κορης,μυση, επιληπτικες κρισεις, ακανονιστο βαδισμα και αλλα αναλογα με το ποιο κομματι του εγκεφαλου εχει επηρεαστει απο το χτυπημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evgeniatitika
Νεοφερμένο μέλος
Ο evgeniatitika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
06-05-09
12:31
υπάρχουν επιπτωσεις και στην διατροφή???
για παραδειγμα η δικια μου ενω δείχνει να μην έχει χάσει την όρεξη της αποφευγει το φαγητο!πηγαινει απο πανω το μυριζει αρχιζει να γλυφεται σαν τρελη και μετα απομακρυνεται!!!!η θα φαει πολυ λιγο και θα σταματησει!
ειχε μια πτωση γι αυτο ρωταω για διασειση!!
για παραδειγμα η δικια μου ενω δείχνει να μην έχει χάσει την όρεξη της αποφευγει το φαγητο!πηγαινει απο πανω το μυριζει αρχιζει να γλυφεται σαν τρελη και μετα απομακρυνεται!!!!η θα φαει πολυ λιγο και θα σταματησει!
ειχε μια πτωση γι αυτο ρωταω για διασειση!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
06-05-09
12:33
Την πήγες στον γιατρό να δεις καταρχήν αν είναι καλά μετά την πτώση;
Τώρα για την τροφή μου φαίνεται από τις αντιδράσης ότι υπάρχει κάτι που δεν της αρέσει στην συγκεκριμένη τροφή. Κονσέρβα είναι;
Τώρα για την τροφή μου φαίνεται από τις αντιδράσης ότι υπάρχει κάτι που δεν της αρέσει στην συγκεκριμένη τροφή. Κονσέρβα είναι;
evgeniatitika
Νεοφερμένο μέλος
06-05-09
12:40
την πηγα στον κτηνιατρο!!!
εχει μερες που επεσε!συνηλθαν τα ποδαρακια της..και τωρα την καταλαβαινω καποιες φάσεις οτι ζαλιζεται!και κολλαει!
ετρωγε κανονικα οσο ηταν στην ξαπλα και τωρα που σηκωθηκε εχασε λιγο την ορεξη της
εχει τρεισ επιλογες τρωει γουισκας πατε ξερα στεριλκατ και κονσερβα αναρρωσης πουρινα!
χθεσ για παραδειγμα πηρα γυρο για να δω την αντιδραση της συνηθως μου καθοταν στο σβερκο αυτη τη φορα εκανε επισης σαν τρελη αλλα οταν της εβαλα λιγο δεν το εφαγε!!μονο το μυριζε και γλυφοταν!
εχει μερες που επεσε!συνηλθαν τα ποδαρακια της..και τωρα την καταλαβαινω καποιες φάσεις οτι ζαλιζεται!και κολλαει!
ετρωγε κανονικα οσο ηταν στην ξαπλα και τωρα που σηκωθηκε εχασε λιγο την ορεξη της
εχει τρεισ επιλογες τρωει γουισκας πατε ξερα στεριλκατ και κονσερβα αναρρωσης πουρινα!
χθεσ για παραδειγμα πηρα γυρο για να δω την αντιδραση της συνηθως μου καθοταν στο σβερκο αυτη τη φορα εκανε επισης σαν τρελη αλλα οταν της εβαλα λιγο δεν το εφαγε!!μονο το μυριζε και γλυφοταν!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
06-05-09
12:42
Αυτό το κάνουν όταν τους φοβίζει κάτι, μήπως μετά την πτώση δεν βλέπει καλά; Ίσως θα έπρεπε να επικοινωνήσεις κ πάλι με τον γιατρό γιατί πραγματικά ειναι κάπως περίεργη η συμπεριφορά τηςτην πηγα στον κτηνιατρο!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
06-05-09
12:46
Αν έχει έναν απλό πυρετό, δεν έχει και όρεξη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum