Διάσωση γατιού τραυματισμένου-Ν.Ιωνία

Ξεθαρρεψε καθολου;
Όχι μωρέ, δυστυχώς φοβάται πάρα πολύ :(
Τουλάχιστον όμως δεν επιτίθεται πια. Όταν του πρωτοάνοιξα την πόρτα απ'το κλουβάκι (έχοντας ακριβώς απέναντι ανοιχτό το πορτάκι της γατοφόρου) μαζεύτηκε πάλι πίσω-πίσω και δεν έβγαινε με τίποτα. Αναγκάστηκα ν' ανοίξω το κλουβάκι από πάνω και να τον σβερκώσω για να τον βάλω στη γατοφόρο. :/: Και είχε πάλι εκείνο το τρομοκρατημένο βλέμμα "τι θα μου κάνετε πάλι τώρα":(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΝ για διάσωση γατιού τραυματισμένου-Ν.Ιωνία

Αγαπητέ κακομοίρογλου, εγώ θα έλεγα ότι είσαι ένας καλομοίρογλου που έπεσες στα χέρια της πρώην μπλε, νυν πορτοκαλί:P.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Mε το μικρούλι παιδιά τι γίνεται κανένα νέο???

Καλημέρα κύριε Κακομοίρογλου:)!Απ'ότι βλέπω σε λίγο καιρό δε θα είσαι καθόλου κακομοίρογλου αλλά ένας πανέμορφος και ζωηρός γάταρος:D!Αν βέβαια αρχίσεις να συνεργάζεσαι κι'όλας και να δέχεσαι και κανένα χαδάκι ακόμα καλύτερα γιατί τότε θα βρείς και ένα σπιτάκι που θα σ'έχουν σαν θεό και θα έχεις καθημερινή φροντίδα και περιποίηση!Χάρη στην Αλίκη έχεις πάρει πολύ τα πάνω σου γι'αυτό μη τη στεναχωρείς,κάνε ακόμα λίγο υπομονή και βγάλτη ασπροπρόσωπη:clapup:!!Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις και στο τέλος θα βρείς και γατομαμά απλά θέλεις λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να εμπιστευτείς και να χαλαρώσεις:worry:!!

Αν ψαχνετε καποιο ασφαλες μερος στο μπαλκονι μπορω να τον φιλοξενησω αρκει να τα πηγαινει καλα με αλλα γατακια..:/:

Με την άμμο τι γίνεται; Εγώ πιστεύω ότι σιγά σιγά θα ηρεμήσει, θέλει απλώς λίγο χρόνο ο καημενούλης.

απλά θέλεις λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να εμπιστευτείς και να χαλαρώσεις:worry:!!
Μακάρι βρε Σοφία μου, απ'το στόμα σου και στου γατοθεού τ' αυτί...
Αν ψαχνετε καποιο ασφαλες μερος στο μπαλκονι μπορω να τον φιλοξενησω αρκει να τα πηγαινει καλα με αλλα γατακια..:/:
Ευχαριστώ για την προσφορά! Δεν νομίζω να τα πάει και πολύ καλά αν βρεθεί με άλλα γατιά σ' ένα χώρο περιορισμένο όπως είναι το μπαλκόνι (άσε που δεν έχει ιδέα από μπαλκόνια και το πιθανότερο είναι να βρεθεί αμέσως από κάτω).:/: Νομίζω ότι το ιδανικό γι' αυτόν θα ήταν κάποιος ανοιχτός χώρος, όπως ήταν εκεί που τον βρήκα, που να μην πέφτουν όμως φόλες...
Με την άμμο τι γίνεται;
Τίποτα, Νεκταρία, τζίφος. Χτες τη βρήκα και μέσα στο φαΐ του και αποφάσισα να του τη βγάλω τελείως, μην πάθει και κανένα κακό τρώγοντάς την, ο βλάκας.

Oμολογώ πως σήμερα διάβασα όλο το θέμα της διάσωσης:/: Το μικρό τουλάχιστον θα μπορέσει να δοθεί για υιοθεσία? Επίσης πιστεύεις ότι με λίγη παραπάνω φιλοξενία σε κλειστό χώρο μπορεί να "στρώσει" ο γάτος για να δοθεί και αυτός σε μία οικογένεια:worry: Ίσως είναι λίγο νωρίς βέβαια καθώς η υγεία τους δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί πλήρως αλλά λέω μήπως και γλιτώσουν από αυτήν τη γειτονιά:(

Το μικρό δεν ξέρω πώς συμπεριφέρεται αυτές τις μέρες, δεν μαθαίνουμε και πολλά γι' αυτό.:/: Πάντως, είναι πάρα πολύ όμορφο και, αν η συμπεριφορά του το επιτρέπει, πιστεύω πως θα βρει σπίτι πολύ εύκολα, λόγω μικρής ηλικίας και εμφάνισης.

Ο μεγάλος, είναι δυστυχώς ακόμα εξαιρετικά φοβισμένος.:( Δεν έχει ξαναδείξει σημάδια επιθετικότητας από την πρώτη μέρα και μετά, αλλά ακόμα κι όταν πλησιάζω το χέρι μου κρατώντας κοτόπουλο, φοβάται τόσο που όχι μόνο δεν πλησιάζει, αλλά ζαρώνει στο βάθος του κλουβιού του. Δεν ξέρω, νομίζω ότι για να εξοικειωθεί αυτός ο γάτος με τους ανθρώπους χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος και κάποιος που θα έχει την εμπειρία και το χρόνο να ασχοληθεί πολύ μαζί του...

Το μικρό πρέπει να μείνει άλλη μια εβδομάδα υπό παρακολούθηση, γιατί το έντερο δείχνει τάση να ξαναβγεί. :/: Δυστυχώς, αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο σ' αυτές τις περιπτώσεις.
Τα καλά νέα είναι ότι έχει ημερέψει πολύ και ότι, μόλις βγει, θα είναι έτοιμο για υιοθεσία.

Το καημενούλη για ποιό λόγο μπορεί να ξαναβγεί το εντεράκι του έχει ακόμα διάρροιες:hmm:?Η ιατρός δεν είναι αισιόδοξη:(?Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βρεί κι'αυτό ένα σπιτάκι αργότερα!

Τουλαχιστον ο γατουλης καθεται και τον σβερκωνεις...Σε αντιθετη περιπτωση θα σε ειχε ξεσκισει σε ολο το κορμι!
Κλαιει στο κλουβακι τοσες μερες?Δειχνει οτι θελει να βγει?

το έντερο δείχνει τάση να ξαναβγεί.
Έχω την εντύπωση ότι, όταν μεγαλώσουν κάπως, ο κίνδυνος αυτός εξαλείφεται. :hmm: Ρωτήστε τον/την κτηνίατρο που το παρακολουθεί το ψιψίνι.

Κλαιει στο κλουβακι τοσες μερες?Δειχνει οτι θελει να βγει?
Τη φωνή του δεν την έχω ακούσει καθόλου, ποτέ. Ούτε καν την πρώτη μέρα. Δεν φαίνεται να 'ναι και πολύ ομιλητικός :hmm:
Τώρα, που παίρνει τα πάνω του σιγά σιγά, έχει αρχίσει να δείχνει κάποια δείγματα ότι βαριέται μέσα στο κλουβάκι (και λογικό είναι, ο καημένος :/:). Σήμερα το πρωί, έβγαζε και τα χεράκια του απ' έξω, όχι επιθετικά όμως, πιο πολύ σαν να 'θελε να παίξει, και χάζευε και τα περαστικά πουλάκια. Τον λυπάμαι πολύ που είναι κλεισμένος εκεί μέσα, αλλά έτσι και βγει έξω νομίζω ότι θα εξαφανιστεί... Άλλες 9 μέρες μένουν για να ολοκληρώσει την αντιβίωσή του, ελπίζω μέχρι τότε να 'χει βρεθεί και κάτι καλύτερο γι' αυτόν.

Να 'τος, σε σημερινές πρωινές πόζες:

Πίνουμε νεράκι:
DSCN4992.JPG

Σλουρπ! Ωραίο ήταν, δροσίστηκα!
DSCN4993.JPG

Και χαζεύουμε απ' έξω... Ουφ, βαρετά είναι εδώ μέσα, καλή η περίθαλψη, αλλά να κυνηγούσα και κάνα πουλάκι...:whistle:
DSCN4995.jpg

Συνημμένα

• DSCN4992.JPG
    DSCN4992.JPG
    171,4 KB · Εμφανίσεις: 90
  • DSCN4993.JPG
    DSCN4993.JPG
    180,1 KB · Εμφανίσεις: 92
  • DSCN4995.jpg
    DSCN4995.jpg
    123,7 KB · Εμφανίσεις: 98
  • DSCN4992.JPG
    DSCN4992.JPG
    171,4 KB · Εμφανίσεις: 90
  • DSCN4993.JPG
    DSCN4993.JPG
    180,1 KB · Εμφανίσεις: 92
  • DSCN4995.jpg
    DSCN4995.jpg
    123,7 KB · Εμφανίσεις: 98
Τη φωνή του δεν την έχω ακούσει καθόλου, ποτέ. Ούτε καν την πρώτη μέρα. Δεν φαίνεται να 'ναι και πολύ ομιλητικός :hmm:
Τώρα, που παίρνει τα πάνω του σιγά σιγά, έχει αρχίσει να δείχνει κάποια δείγματα ότι βαριέται μέσα στο κλουβάκι (και λογικό είναι, ο καημένος :/:). Σήμερα το πρωί, έβγαζε και τα χεράκια του απ' έξω, όχι επιθετικά όμως, πιο πολύ σαν να 'θελε να παίξει, και χάζευε και τα περαστικά πουλάκια. Τον λυπάμαι πολύ που είναι κλεισμένος εκεί μέσα, αλλά έτσι και βγει έξω νομίζω ότι θα εξαφανιστεί... Άλλες 9 μέρες μένουν για να ολοκληρώσει την αντιβίωσή του, ελπίζω μέχρι τότε να 'χει βρεθεί και κάτι καλύτερο γι' αυτόν.

Να 'τος, σε σημερινές πρωινές πόζες:

Πίνουμε νεράκι:
DSCN4992.JPG

Σλουρπ! Ωραίο ήταν, δροσίστηκα!
DSCN4993.JPG

Και χαζεύουμε απ' έξω... Ουφ, βαρετά είναι εδώ μέσα, καλή η περίθαλψη, αλλά να κυνηγούσα και κάνα πουλάκι...:whistle:
DSCN4995.jpg

Ματάκια μου. Μήπως να τον βάζαμε στο πάνινο που είναι πιο μεγάλο βρε Αλίκη?:hmm:

Ράνια, το πάνινο δεν νομίζω πως είναι αρκετά ασφαλές. Αυτός όσο δυναμώνει και συνέρχεται, θέλει να φύγει (και λογικό είναι). Λες να τον συγκρατήσει το πάνινο; Δύσκολο μου φαίνεται...:hmm:
Επίσης, μια που με το θέμα της άμμου δεν καταφέραμε τίποτα (ανεπίδεκτος μαθήσεως ο νεανίας), του στρώνω πάνες και του τις αλλάζω 2-3 φορές την ημέρα. Το πάνινο φαντάζεσαι πώς θα καταντήσει...:sick:

Είμαι να σκάσω :(
Μου την έκανε ο μπαγάσας, σήμερα το πρωί που άνοιξα το πορτάκι για να του βάλω νερό και την αντιβίωσή του. Πετάχτηκε έξω, περνώντας πάνω από το χέρι και τον ώμο μου και πήγε και χώθηκε πίσω απ'τις γλάστρες. Όσο κι αν προσπάθησα, δεν κατάφερα με τίποτα να τον κουνήσω από κει. Έπρεπε να έρθω και στη δουλειά, οπότε αναγκαστικά μετά από λίγο παράτησα τις προσπάθειες.:/: Του έχω αφήσει φαγητό και νερό και την πόρτα του κλουβιού ανοιχτή (που σιγά μην πάει να μπει από μόνος του εκεί μέσα). Ελπίζω μόνο να μείνει χωμένος εκεί πίσω μέχρι το απόγευμα που θα γυρίσω και να μην επιχειρήσει κανένα σάλτο μορτάλε :/: Πραγματικά έχω σκάσει απ'τη στενοχώρια και την αγωνία, έτσι και την κάνει τη βλακεία πάνε τόσοι κόποι και τόση ταλαιπωρία χαμένα :( :cry_x:

Ρε τον τρελαρα...Ελπιζω να ειναι ακομα εκει οταν γυρισεις Αλικη.

Ω ρε γαμώτο, σου την φύλαγε ο άτιμος:/:

Ας φύγει, αλλά τουλάχιστον να είναι καλά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back