RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Παιδιά, το γατάκι είναι ένα τιγρέ, πολύ φουντωτό, περίπου 4 μηνών. Από ό,τι πρόλαβα να δω (γιατί δυστυχώς είναι πολύ άγριο και εξαφανίστηκε) από τον πωπό του κρέμεται ένα μεγάλο κόκκινο πράγμα, πολύ φοβάμαι ότι είναι το έντερό του

Είναι αδύνατο να πιαστεί και να μεταφερθεί χωρίς γατοφόρο, γιατί είναι πολύ αγριεμένο ή/και φοβισμένο. Είμαι στη δουλειά τώρα (θα 'μαι μέχρι τις 3 εδώ), αλλά αν υπάρχει εδώ κοντά κάποιος με γατοφόρο και καταφέρουμε να το πιάσουμε, μπορώ να το κρατήσω κάπου μέχρι να σχολάσω και μετά θα το πάω σε κτηνίατρο.
Σας βάζω και χάρτη με το σημείο όπου είδα το γατάκι (έχει περάσει ένα μισάωρο περίπου).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
zanin
Διάσημο μέλος
στείλτε στην κικα και στην felice που μένουν κοντά μήπως μπορούν
RedCat
Διάσημο μέλος

Ελπιζω να εχουμε καλά νέα.
elvenstar
Επιφανές μέλος
τι εγινε παιδια εχουμε κανενα νεο;
ruko
Διάσημο μέλος
Καλή επιτυχία, εύχομαι να βρεθεί το γατάκι.
Desdemona
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν, μετά από την καθοριστική Πράσινη παρέμβαση
βρέθηκε μια κοπέλα που μένει πολύ κοντά στη δουλειά μου, η οποία ήρθε με τη γατοφόρο της. Το έσκασα κι εγώ απ'το γραφείο και αρχίσαμε τη γνωστή φαρσοκωμωδία "πιάσιμο άγριου γατιού". Με τα όλα της: πέσιμο στα τέσσερα για να ψάχνουμε κάτω απ'τα αυτοκίνητα, κονσέρβες τόνου και σαρδέλας με τα λάδια να σκορπίζουν παντού, κ.λπ. Βρήκαμε δυό παιδάκια στη γειτονιά, και τα ρώτησα μήπως υπάρχει κάποιος που ταΐζει γατάκια, μου υπέδειξαν μια μονοκατοικία με κάτι παρτέρια μπροστά, ψάξαμε εκεί και βρήκαμε όντως το εν λόγω γατάκι, μαζί με δύο αδερφάκια και τη μαμά τους. Η μαμά κι εκείνη σε άθλια κατάσταση και δυστυχώς όλα τους εξίσου άγρια.
Μετά από λίγο εμφανίστηκε και η κυρία που τα ταΐζει, η οποία μας είπε ότι λίγες μέρες πριν τους είχαν επιτεθεί αδέσποτα σκυλιά. Το μικρό στάθηκε δυστυχώς αδύνατο να το πιάσουμε, καταφέραμε όμως τουλάχιστον να πιάσουμε τη μαμά. Την έφερα σπίτι μου με ταξί και περιμένω να πάει 5 για να ανοίξει ο κτηνίατρος. Θα δούμε τι μπορεί να κάνει για τα τραύματά της (δεν μπορώ να καλοκαταλάβω τι έχει, φαίνεται να 'ναι χτυπημένη μάλλον στην κοιλιά χαμηλά ή στα πίσω πόδια). Και βέβαια θα του πω να τη στειρώσει οπωσδήποτε (τα μωρά είναι πολύ μεγάλα, οπότε δεν υπάρχει θέμα θηλασμού).
Μόλις την επιστρέψω, θα κάνουμε άλλη μια απόπειρα μπας και καταφέρουμε κάτι με το μικρό...
Το κακό είναι ότι κανένα μέλος της γατοοικογένειας δεν φαίνεται κατάλληλο για υιοθεσία, είναι όλα τους πάρα πολύ φοβισμένα. Και η γειτονιά δεν είναι και η καλύτερη, εκτός από τα άγρια σκυλιά, μας είπαν ότι πέφτουν και φόλες

elvenstar
Επιφανές μέλος
ας ελπισουμε ότι όλα θα πάνε καλα κατ αρχην με την ανάρρωση της κ επειτα βλεπουμε με την υιοθεσία. Ομως πρεπει να γινει άμεσα κάτι για το γατακι που έμεινε πισω. Αλικη μήπως να επαιρνες την Αντωνια να παει μια βολτα από εκει η Ηλιαννα εχει κ αυτη μια φιλη που προσφέρθηκε να βοηθήσει
ruko
Διάσημο μέλος
Και που πιάσατε τη μαμά πάλι είναι μεγάλη επιτυχία.
Τώρα που το ξαναείδες το μικρό, είναι όντως τόσο άσχημα;
aretha
Περιβόητο μέλος
Παιδιά, αν θέλει κάποιος να πάει από εκεί για να προσπαθήσει για το μικρό (ξαναλέω, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δύσκολο να πιαστεί), έχω βάλει χάρτη με το ακριβές σημείο λίγα ποστ πιο πάνω.Ομως πρεπει να γινει άμεσα κάτι για το γατακι που έμεινε πισω. Αλικη μήπως να επαιρνες την Αντωνια να παει μια βολτα από εκει η Ηλιαννα εχει κ αυτη μια φιλη που προσφέρθηκε να βοηθήσει
Θα ξαναδοκιμάσω πάντως κι εγώ σίγουρα μόλις πάω πίσω τη μαμά (μες στο σ/κ ή τη Δευτέρα, ανάλογα με το τι θα πει κι ο κτηνίατρος).
Η κυρία που τα ταΐζει μας είπε ότι χτες ήταν λέει πολύ χειρότερα, δεν μπορούσε να περπατήσει και δεν έτρωγε (δεν μπορούσε τότε η χριστιανή να το πάει σ' ένα γιατρό, τη φιλοζωΐα μου μέσα;Και που πιάσατε τη μαμά πάλι είναι μεγάλη επιτυχία.
Τώρα που το ξαναείδες το μικρό, είναι όντως τόσο άσχημα;

). Σήμερα, λέει, το κατάβρεξε με μπεταντίν το πρωί που τα τάισε και το βλέπει πολύ καλύτερα. Ίσως τελικά αυτό το κόκκινο κάτω απ'την ουρά του (που νόμιζα στην αρχή πως είναι το έντερό του) να είναι ανοιχτή πληγή από δάγκωμα, τι να πω...
Είναι πάντως κατακόκκινο, ό,τι κι αν είναι έχει μεγάλο κίνδυνο να μολυνθεί 
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Υποθέτω τον είδες το χάρτη, ε; Είναι στο δεύτερο ποστ σ' αυτό το τόπικ.Εγώ είμαι η φίλη της Ηλιάννας που λένε. Θα παω σπίτι να πάρω την γατοφόρο και θα κάνω μια βόλτα στην περιοχή. Ομως έχουν περάσει πολλές ώρες.. Εγώ πάντως θα προσπαθήσω έχω και καλό γιατρό.
Αν πας όντως, πάρε με στο κινητό να σου πω πού ακριβώς να το ψάξεις.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το μικρό πιάστηκε τελικά;
aretha
Περιβόητο μέλος
Αν δεν βρει κάτι πολύ σοβαρό (που δεν το νομίζει, εφόσον η γάτα τρώει, πίνει και περπατάει -έστω και κάπως περίεργα), θα τη στειρώσει κιόλας. Θα της κάνει ενέσιμη αντιβίωση και απορροφήσιμα ράμματα, θα την κρατήσει και την Κυριακή στο ιατρείο για να συνέλθει εντελώς και από Δευτέρα μάλλον θα την ξαναπάω στη γειτονιά της.
Στο μεταξύ, πριν την πάω στο γιατρό, έκανα τη χαζομάρα
να ανοίξω την πόρτα της γατοφόρου για να βγάλω από μέσα το νεράκι που της είχα βάλει νωρίτερα, επειδή φοβήθηκα μήπως χυθεί κατά τη μεταφορά. Ε, παιδιά, η γάτα με έκανε κομμάτια , σε σημείο που γέμισε το μπαλκόνι με αίματα (δικά μου, όχι δικά της) 
Ο κτηνίατρος που είδε τα χέρια μου, μου είπε να πάρω οπωσδήποτε αντιβίωση.
Κάνα-δυό δαγκωματιές πιο βαθιές έχουν πρηστεί κιόλας και πονάνεεεεε 
Απ' ό,τι έμαθα, η Λέττα και η Ρούλα πηγαίνουν στο σημείο, μήπως και καταφέρουν τίποτα με το μικρό. Αν και μου φαίνεται πολύ δύσκολο να το πιάσουν τώρα με το σκοτάδι, εύχομαι ολόψυχα να με διαψεύσουν!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πριν λίγο γυρίσαμε απ'τον κτηνίατρο. Θα κρατήσει τη γατούλα στο ιατρείο του το βράδυ και θα την εξετάσει αύριο το πρωί. Απ' ό,τι μου είπε, είναι πιθανό να χρειαστεί να της κάνει και ακτινογραφία, μήπως έχει κατάγματα από την επίθεση των σκυλιών και γι' αυτό καθόταν έτσι περίεργα.
Αν δεν βρει κάτι πολύ σοβαρό (που δεν το νομίζει, εφόσον η γάτα τρώει, πίνει και περπατάει -έστω και κάπως περίεργα), θα τη στειρώσει κιόλας. Θα της κάνει ενέσιμη αντιβίωση και απορροφήσιμα ράμματα, θα την κρατήσει και την Κυριακή στο ιατρείο για να συνέλθει εντελώς και από Δευτέρα μάλλον θα την ξαναπάω στη γειτονιά της.
Στο μεταξύ, πριν την πάω στο γιατρό, έκανα τη χαζομάρανα ανοίξω την πόρτα της γατοφόρου για να βγάλω από μέσα το νεράκι που της είχα βάλει νωρίτερα, επειδή φοβήθηκα μήπως χυθεί κατά τη μεταφορά. Ε, παιδιά, η γάτα με έκανε κομμάτια , σε σημείο που γέμισε το μπαλκόνι με αίματα (δικά μου, όχι δικά της)
Ο κτηνίατρος που είδε τα χέρια μου, μου είπε να πάρω οπωσδήποτε αντιβίωση.Κάνα-δυό δαγκωματιές πιο βαθιές έχουν πρηστεί κιόλας και πονάνεεεεε
Απ' ό,τι έμαθα, η Λέττα και η Ρούλα πηγαίνουν στο σημείο, μήπως και καταφέρουν τίποτα με το μικρό. Αν και μου φαίνεται πολύ δύσκολο να το πιάσουν τώρα με το σκοτάδι, εύχομαι ολόψυχα να με διαψεύσουν!
ωχ....μηπως πρεπει να κανεις και αντιτετανικο;

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μωρέ Αλίκη μου γάντια έπρεπε να φορέσεις και μάλιστα δερμάτινα. Όταν είναι φοβισμένα τα γατιά έτσι αντιδράνε τα άτιμα. Εγώ έτσι έπιανα άγρια γατάκια με γάντια. Πρόσεχε γιατί αφήνουν ουλές. Εγώ έχω 2 μόνιμες στο χέρι μου από γατοκαυγά.

Hlianna
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
εγω μολις εμαθα για το μικρο γατακι..δεν ειναι απο δαγκωμα..ειναι προπτωση εντερου..απο τα σκουληκια...ειναι τωρα στον κτηνιατρο..ελπιζω να τα καταφερει..![]()
'Ελα ρε το πιάσανε τα θηρία>?? Μπράβο τουλάχιστον έχει ελπίδες. Θα μπω το βράδυ μόλις γυρίσω να δω τι έγινε. Καλή επιτυχία στην μαμά και το μικρούλι

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Να κάνω μια ερώτηση ποιος αναλαμβάνει τα έξοδα αυτά;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool