Διάσωση γατιού τραυματισμένου-Ν.Ιωνία

Πολύ κρίμα ρε γαμώτο...:(
Την ίδια συμπεριφορά είχε κι ο άλλος γατούλης που είχαμε μαζέψει από εκείνο το σημείο, ποιος ξέρει τι τους έχουνε κάνει :/: Είχα μια ελπίδα παραπάνω για το μικρό, λόγω ηλικίας, αλλά έτσι όπως τα περιγράφεις δεν το βλέπω να ξεθαρρεύει... Μήπως δεν θα 'πρεπε να το πιέσετε άλλο; Ίσως ένας σχετικά προφυλαγμένος κήπος να ήταν καλύτερη λύση γι' αυτό...:hmm:
Κοίτα δεν σκοπευω να εγκαταλείψω .Θα δοκιμάσω ότι μπορώ. Ακομα για εμενα είναι νωρίς. Θα αφήσω ακόμα 1μιση μήνα . Εάν δεν αλλαξει στο ελάχιστο η συμπεριφορά του θα το στειρώσουμε και εάν δεν βρει η Ρούλα κανέναν κλειστό κηπο τότε θα το αφήσω στον δικό μου. ΕΕΕ! άμα ειναι χαζό και δεν έρχεται να το ταίζω αυτό θα φταίει.
Κρίμα όμως γιατι είναι πολυ όμορφο και ήθελε ο αδερφός μου να το υιοθετήσει και μετα απο τις γρατζουνιες των δύο επιθέσεων φυσικά άλλαξε γνώμη.
Το γατάκι δείχνει σαν γάτα αιγαίου και απο την πείρα μου επειδη έχω άλλη μία ξέρω ότι ειναι δύσκολα ζώα και λίγο στριμένα. Πάντως που θα μου πάει θα το χαιδέψω κάποια στιγμή (θα'θελα να ελπίζω χωρίς πανοπλία:P:P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα δεν σκοπευω να εγκαταλείψω .Θα δοκιμάσω ότι μπορώ. Ακομα για εμενα είναι νωρίς. Θα αφήσω ακόμα 1μιση μήνα . Εάν δεν αλλαξει στο ελάχιστο η συμπεριφορά του θα το στειρώσουμε και εάν δεν βρει η Ρούλα κανέναν κλειστό κηπο τότε θα το αφήσω στον δικό μου. ΕΕΕ! άμα ειναι χαζό και δεν έρχεται να το ταίζω αυτό θα φταίει.
Κρίμα όμως γιατι είναι πολυ όμορφο και ήθελε ο αδερφός μου να το υιοθετήσει και μετα απο τις γρατζουνιες των δύο επιθέσεων φυσικά άλλαξε γνώμη.
Το γατάκι δείχνει σαν γάτα αιγαίου και απο την πείρα μου επειδη έχω άλλη μία ξέρω ότι ειναι δύσκολα ζώα και λίγο στριμένα. Πάντως που θα μου πάει θα το χαιδέψω κάποια στιγμή (θα'θελα να ελπίζω χωρίς πανοπλία:P:P)
Εγώ πάντως θα σου λεγα αν μπορείς να το παλέψεις λίγο ακόμη.Του έχουνε πέσει πολλά κ το γεγονός ότι είναι περιορισμένο συνέχεια κ εκτεθιμένο σε θορυβούς κ άλλες γάτες χωρίς να μπορεί να κρυφτεί κάπου,πιστευω επιβραδύνει την προσαρμογή του.Θα μου πεις κ τι να κανεις:hmm:Μήπως να το απομόνωνες σε ένα δωμάτιο με το κλουβάκι του όπου θα έχεις μόνο εσύ επαφή μαζί του ώστε να σε εμπιστευτεί,να νιώσει άνετα και μετά να το φέρεις σε επαφή με τα υπόλοιπα γατιά κ θορύβους?Το κλουβί το έχεις σκεπασμένο με κάτι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως θα σου λεγα αν μπορείς να το παλέψεις λίγο ακόμη.Του έχουνε πέσει πολλά κ το γεγονός ότι είναι περιορισμένο συνέχεια κ εκτεθιμένο σε θορυβούς κ άλλες γάτες χωρίς να μπορεί να κρυφτεί κάπου,πιστευω επιβραδύνει την προσαρμογή του.Θα μου πεις κ τι να κανεις:hmm:Μήπως να το απομόνωνες σε ένα δωμάτιο με το κλουβάκι του όπου θα έχεις μόνο εσύ επαφή μαζί του ώστε να σε εμπιστευτεί,να νιώσει άνετα και μετά να το φέρεις σε επαφή με τα υπόλοιπα γατιά κ θορύβους?Το κλουβί το έχεις σκεπασμένο με κάτι?
Βίκη μου,
εχω πολυ μικρό σπίτι δυστηχώς δεν εχω δωματιο να το βάλω. Αυτην την στιγμή το εχω εξω στον κήπο ψηλα επάνω σε ένα τραπέζι (δεν το ακούμπησα κατω γιατι ξέρω ότι θα φοβόταν) στο κλουβί εχω ντύσει τις 3 πλευρές του και τώρα πια φροντίζω μόνο εγω την διατροφή του. Πιστεύεις οτι φοβάται εις διπλουν έτσι? Μα εξω στον δρόμο μεγάλωσε και το έχω και από ψηλά να κοιτάει.Εμένα μου φάνηκε καλή ιδέα γιατι παιρνει τον αέρα του λιάζεται και κοιτάει και τα πουλάκια.Με τα δικά μου τα γατάκια δεν έρχεται πολυ σε επαφή γιατι πολυ απλα τα δικά μου δεν του δείχνουν καθόλου ενδιαφέρον. Ασε που να το δούνε έτσι που ειναι χωμένο μονίμος μεσα στο κουτί.
Μήπως να του βάλω ενα κουτί τελειως κλειστό ? ή μηπως θα χαθει εκει μεσα και δεν θα ξαναβγει ποτε εξω?

Βίκη μου,
εχω πολυ μικρό σπίτι δυστηχώς δεν εχω δωματιο να το βάλω. Αυτην την στιγμή το εχω εξω στον κήπο ψηλα επάνω σε ένα τραπέζι (δεν το ακούμπησα κατω γιατι ξέρω ότι θα φοβόταν) στο κλουβί εχω ντύσει τις 3 πλευρές του και τώρα πια φροντίζω μόνο εγω την διατροφή του. Πιστεύεις οτι φοβάται εις διπλουν έτσι? Μα εξω στον δρόμο μεγάλωσε και το έχω και από ψηλά να κοιτάει.Εμένα μου φάνηκε καλή ιδέα γιατι παιρνει τον αέρα του λιάζεται και κοιτάει και τα πουλάκια.Με τα δικά μου τα γατάκια δεν έρχεται πολυ σε επαφή γιατι πολυ απλα τα δικά μου δεν του δείχνουν καθόλου ενδιαφέρον. Ασε που να το δούνε έτσι που ειναι χωμένο μονίμος μεσα στο κουτί.
Μήπως να του βάλω ενα κουτί τελειως κλειστό ? ή μηπως θα χαθει εκει μεσα και δεν θα ξαναβγει ποτε εξω?
Λέττα ο γατούλης κρατείται περιορισμένος γιατί δεν έχει αναρρώσει ακόμη?:hmm:Ισως κ να πω βλακεία αλλά αν το πάρεις με τη λογική δεν είναι φυσικό από τη στιγμή που είναι εξω κ έχει όλα τα ερεθίσματα, να αγριεύει γιατί νιώθει εγκλωβισμένος στο κλουβί μιας κ στερείται την ανεξαρτησία του ή τη δυνατότητα να κρυφτεί κάπου?Εδώ τα δικά μας κ δεν αντέχουν πάνω από 3 ώρες στη γατοφόρο,καταλαβαίνεις πως το λέω.πιστευω ότι αν τον κλείσεις με κούτα θα είναι χειρότερα:hmm:Μήπως αν βρισκόταν ένα σπίτι ή εστω ένα δωμάτιο να μην είναι τόσο περιορισμένος ωσπου να κοινωνικοποιηθει?

Όταν τον είχα εγώ, δοκίμασα να τον αφήσω ελεύθερο (περιορισμένο σ' ένα δωμάτιο εννοείται), γιατί κι εγώ σκέφτηκα πως θα ήθελε να ξεσκάσει ύστερα από τόσο καιρό στο κλουβί του ιατρείου. Το όλο εγχείρημα κατέληξε σε φιάσκο.:/: Ήταν μονίμως κρυμμένος και δεν πλησίαζε καθόλου. Δοκίμασα να τον δελεάσω με τροφή για να τον κάνω να πλησιάσει και σε πληροφορώ ότι σε μια φάση περίμενα πέντε ώρες (ΔΕΝ υπερβάλλω), αλλά αυτός παρέμενε κολλημένος στη γωνία του. Βέβαια, κατάφερα και να τον χαϊδέψω, αφού τον στρίμωξα κάπου και δέχτηκα και μερικά δαγκωματάκια.:P Μετά απ' αυτή την τραυματική εμπειρία, βρήκε μια καινούργια απίθανη κρυψώνα και τον έψαχνα για μέρες χωρίς να μπορώ να τον βρω.:blink:

Γι' αυτό είπαμε να δοκιμάσουμε την τεχνική με το κλουβάκι, μιας και μερικά γατιά πρέπει να "πιέζονται" λίγο προκειμένου να ημερέψουν. Στο προηγούμενο μήνυμα ήμουν πιο αισιόδοξη, αλλά τώρα που βλέπω πως δεν έγινε τίποτα, δεν ξέρω πια... Προφανώς, αν δεν υπάρξει βελτίωση, θα πρέπει να αφεθεί σε προστατευμένο χώρο, απλώς πρέπει να στειρωθεί πρώτα.

Το λυπάμαι πολύ το καημένο με όσα πέρασε και περνάει και σ' αυτή τη φάση πραγματικά δεν ξέρω τι είναι το καλύτερο.:/:

Να ενας ψυχολογος ζώων μας λείπει απο το σιτε. Τωρα θα μας έλεγε τι να κάνουμε.
Προς το παρόν θα τον αφήσω εκει να δοκιμάσω μήπως και γίνεται τίποτα. Μετά θα τον πάω κάτω απο το υπόστεγο στην κουζίνα μου τώρα που όσο πάει και καλοκαιριάζει εχω μονίμως ανοιχτή την πόρτα και μπαινω βγαίνω. Που θα μου πάει :rolleyes:θα με μάθει (ελπίζω!!):/:

Παιδια, δεν εχω διαβασει προσεκτικα ολο το θεμα, αλλα το ζωάκι το ξέρω πολύ καλά γιατι το παρακολούθησα στο κτηνιατρείο μου.
Ναι ήταν πολύ α΄γριος στην αρχή αλλά απο εκει και πέρα ήταν πολύ συνεργάσιμος. Λίγο στρίγγλος κατά στιγμές, αλλά μπορούσες πολύ εύκολα να τον διαχειριστείς. Εγώ τον χάιδευα κιόλας και ήμουν εκει και όταν εμβολιάστηκε, δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Μου ζήταγε φαί, μου έκανε χαρούλες, έπαιζε, γενικά δεν μπορούσα να τον πω σε καμιά περίπτωση άγριο, ούτε καν φοβισμένο. Μπορεί να χτύπαγε καμιά φορά άμα έκανες κάποια απότομη κίνηση κατά το καθάρισμα του κλουβιου, αλλά και πάλι αυτό μου το ειπαν, εγώ δεν τον ειχα δει ποτε άγριο. Είναι ένα ζώο που δεν προσαρμόζεται προφανώς εύκολα στις αλλαγές, θέλει χρόνο και πολύ δουλειά.

Επειδή έχω μια αντίστοιχη περίπτωση μικρής, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το ζωάκι αυτό χρειάζεται πολύ χρόνο και ανθρώπινη επαφή παρατεταμένη. Εμείς με την δικιά μας γατούλα, αρχικά την κρατήσε μια φίλη σε κλουβί αλλά μέσα στο σπίτι της, περνούσε πολυ χρόνο μαζί της ώστε να εξοικειωθεή η γάτα μαζί της. Και στην συνέχεια άρχισε να την αφήνει έξω απο το κλουβί. Τωρα ειναι στο στάδιο που φοβάται πολύ να την σηκώσεις αγκαλιά, αλλά κατά τα αλλα εχει κανει πολύ πρόοδο απο την αρχη που ηταν συνέχεια κάτω απο εναν καναπε.

μια άλλη περίπτωση επίσης γατούλας που μάζεψα, η οποία είχε σπασμένη λεκάνη και σερνόταν, μου έκανε το χέρι κομάτια και ήταν άγρια για πολλούς μήνες. Τώρα πλέον όχι μόνο έχει ημερέψει, αλλά αποζητά και την ανθρώπινη επαφή και χάδια σε βαθμό βλακείας. Είναι αξαγαπητη, αλλα εγώ έχω ακόμα τα σημάδια στα ΄χερια μου...

Απο την δικιά μου εμπειρία ο μικρός 100% μπορεί να εξημερωθεί.

Κατά την άποψή μου πρέπει να κρατηθεί σε κλουβί, αλλά πρε΄πει να είναι σε χώρο που έρχεται συνέχεια σε επαφή με τον άνθρωπο που το φροντίζει. Αλλιώς δεν θα γίνει εύκολα κάτι. Αλλά με λίγη δουλειά πιστεύω θα πάει πολύ καλα, είναι αξιαγάπητος πραγματικά! :)

Παιδια, δεν εχω διαβασει προσεκτικα ολο το θεμα, αλλα το ζωάκι το ξέρω πολύ καλά γιατι το παρακολούθησα στο κτηνιατρείο μου.
Ναι ήταν πολύ α΄γριος στην αρχή αλλά απο εκει και πέρα ήταν πολύ συνεργάσιμος. Λίγο στρίγγλος κατά στιγμές, αλλά μπορούσες πολύ εύκολα να τον διαχειριστείς. Εγώ τον χάιδευα κιόλας και ήμουν εκει και όταν εμβολιάστηκε, δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Μου ζήταγε φαί, μου έκανε χαρούλες, έπαιζε, γενικά δεν μπορούσα να τον πω σε καμιά περίπτωση άγριο, ούτε καν φοβισμένο. Μπορεί να χτύπαγε καμιά φορά άμα έκανες κάποια απότομη κίνηση κατά το καθάρισμα του κλουβιου, αλλά και πάλι αυτό μου το ειπαν, εγώ δεν τον ειχα δει ποτε άγριο. Είναι ένα ζώο που δεν προσαρμόζεται προφανώς εύκολα στις αλλαγές, θέλει χρόνο και πολύ δουλειά.

Επειδή έχω μια αντίστοιχη περίπτωση μικρής, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το ζωάκι αυτό χρειάζεται πολύ χρόνο και ανθρώπινη επαφή παρατεταμένη. Εμείς με την δικιά μας γατούλα, αρχικά την κρατήσε μια φίλη σε κλουβί αλλά μέσα στο σπίτι της, περνούσε πολυ χρόνο μαζί της ώστε να εξοικειωθεή η γάτα μαζί της. Και στην συνέχεια άρχισε να την αφήνει έξω απο το κλουβί. Τωρα ειναι στο στάδιο που φοβάται πολύ να την σηκώσεις αγκαλιά, αλλά κατά τα αλλα εχει κανει πολύ πρόοδο απο την αρχη που ηταν συνέχεια κάτω απο εναν καναπε.

μια άλλη περίπτωση επίσης γατούλας που μάζεψα, η οποία είχε σπασμένη λεκάνη και σερνόταν, μου έκανε το χέρι κομάτια και ήταν άγρια για πολλούς μήνες. Τώρα πλέον όχι μόνο έχει ημερέψει, αλλά αποζητά και την ανθρώπινη επαφή και χάδια σε βαθμό βλακείας. Είναι αξαγαπητη, αλλα εγώ έχω ακόμα τα σημάδια στα ΄χερια μου...

Απο την δικιά μου εμπειρία ο μικρός 100% μπορεί να εξημερωθεί.

Κατά την άποψή μου πρέπει να κρατηθεί σε κλουβί, αλλά πρε΄πει να είναι σε χώρο που έρχεται συνέχεια σε επαφή με τον άνθρωπο που το φροντίζει. Αλλιώς δεν θα γίνει εύκολα κάτι. Αλλά με λίγη δουλειά πιστεύω θα πάει πολύ καλα, είναι αξιαγάπητος πραγματικά! :)
Κοίτα το εχω ήδη πει οτι δεν θα εγκαταλείψω εύκολα. Όμως τα πράγματα ειναι λίγο δύσκολα γιατι δεν γίνεται να τον βαλω μεσα στο σπίτι επειδή 1. έχω 6 γάτες, πράγμα που νομίζω μονο εκνευρισμό και φόβο θα του φέρει και 2. γυρνάω 5.30 στο σπίτι μου ότι προλαβαίνω κάνω. Πάντα το μεσημερι μετο που γυρίσω πάω και του μιλάω και το φροντίζω.
Το θέμα ειναι ότι εγω δεν μπορώ να τον υιοθετήσω γιατι ήδη έχω πάρα πολλα και να ηρεμήσει με εμένα καποια στιγμή θα πρέπει να πάει σε κάποιο μονιμο σπίτι.Πραγμα που με προβληματίζει στο τι πρέπει να κάνουμε.:(

Το θέμα ειναι ότι εγω δεν μπορώ να τον υιοθετήσω γιατι ήδη έχω πάρα πολλα και να ηρεμήσει με εμένα καποια στιγμή θα πρέπει να πάει σε κάποιο μονιμο σπίτι.

Κι αυτό είναι ένα άλλο θέμα, μιας και ο μικρός πρέπει να εξημερωθεί απ' τον άνθρωπο που θα τον κρατήσει. Αν πάει σε άλλον, θα πρέπει να αρχίσει όλο αυτό το σίριαλ απ' την αρχή (όπως γίνεται τώρα).:/:

Γιατί βρε κορίτσια δεν του βγάζετε φωτογραφίες(να μου πείτε πως θα γίνει αυτό βέβαια:/:) να του ανεβάσετε μια αγγελία αναφέροντας το θέμα του μήπως και κάνει κλικ σε κάποιον έμπειρο γατογονιό;

Γιατί βρε κορίτσια δεν του βγάζετε φωτογραφίες(να μου πείτε πως θα γίνει αυτό βέβαια:/:) να του ανεβάσετε μια αγγελία αναφέροντας το θέμα του μήπως και κάνει κλικ σε κάποιον έμπειρο γατογονιό;
Να το κάνουμε και αυτό δεν είμαστε αρνητικές σε τίποτα.
Αλλα εγω προσωπικά χλωμο το βλέπω να υπάρξει τέτοιο πρόσωπο.
Βασικά αυτό το γατί θέλει σπίτι χωρίς καμία άλλη γάτα που θα το τρομάξει.
Ρούλα θα σε πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή να συννενοηθούμε για την αγγελία και φωτό.

Nαι βρε Λέττα μου αλλά και ο Ραμσής πως βρήκε την Νατάσσα που τον υπεραγαπάει. Τύχη θέλει και όλα γίνονται;).

Nαι βρε Λέττα μου αλλά και ο Ραμσής πως βρήκε την Νατάσσα που τον υπεραγαπάει. Τύχη θέλει και όλα γίνονται;).

Μακάρι ολα να παν καλα το εύχομαι πραγματικά.:rolleyes:
Να δώ πως θα του βγάλουμε φωτογραφία έτσι που παει και κάθεται όλη την ώρα μέσα στην άμμο.
Μονο γκροπλαν θα τον έχουμε στην αγγελία:hehe::hehe::upside::hehe::hehe:

Παιδιά επειδή μου έχει τύχει να δώσω και εγώ για υιοθεσία γατάκια άγρια. Ακούστε να δείτε εγώ πάντα ειδοποιούσα ότι τα γατάκια είναι άγρια. Βρέθηκε μια κοπέλα η οποία υιοθέτησε τα δύο πολύ έμπειρη. Η άλλη δυστυχώς έδειξε αμέλια η δεύτερη και η μικρή τιγρούλα της το έσκασε. Είναι που θα πέσεις. Πάντως εμένα είχε εξέλιξη. Θέλουν τσαμπουκά πολύ αγάπη και χάιδεμα έστω με γάντια. Και φυσικά όχι περιορισμό. Το γατί δεν είναι άρρωστο για να είναι περιορισμένο τόσο καιρό. Ίσως θα έπρεπε να βρεθεί κάποιο άλλο σπίτι να το παλέψει;)

Παιδιά επειδή μου έχει τύχει να δώσω και εγώ για υιοθεσία γατάκια άγρια. Ακούστε να δείτε εγώ πάντα ειδοποιούσα ότι τα γατάκια είναι άγρια. Βρέθηκε μια κοπέλα η οποία υιοθέτησε τα δύο πολύ έμπειρη. Η άλλη δυστυχώς έδειξε αμέλια η δεύτερη και η μικρή τιγρούλα της το έσκασε. Είναι που θα πέσεις. Πάντως εμένα είχε εξέλιξη. Θέλουν τσαμπουκά πολύ αγάπη και χάιδεμα έστω με γάντια. Και φυσικά όχι περιορισμό. Το γατί δεν είναι άρρωστο για να είναι περιορισμένο τόσο καιρό. Ίσως θα έπρεπε να βρεθεί κάποιο άλλο σπίτι να το παλέψει;)
Ράνια μου ,
δεν ειναι και χάλια εγκλεισμένο,το κλουβί δεν ειναι πολύ μικρό ειναι 70χ90 και εχω καταλάβει οτι του αρεσει στον κήπο με τον ήλιο και τα πουλάκια. Βέβαια συμφωνώ μαζί σου οτι καλυτερα θα ήταν να ειναι σε δωμάτιο μονίμως δίπλα σε άνθρωπο αλλα οχι σε μόνο του.Πρέπει να ειναι σε συνεχή επαφή.(στο συγκεκριμένο ζώο ετσι πρέπει)
Βασικά αρχισα σοβαρά να σκέφτομαι αυτό που μου πρότεινες με το calmievet. Βασικά θέλω να του ρίξω και μια μπουγάδα γιατι την χρειάζεται:P:P:D
Να δω αν θα το καταφέρω.

Καλημέρα,
τα τελευταια νέα σχετικα με το άγριο γατάκι.
Αυτες τις ημέρες η μητέρα μου καθεται στον κήπο και φτιαχνει τα λουλούδια.
Επειδή χρειάζεται το τραπέζι επιασε και κατέβασε το κλουβί κάτω στο έδαφος. Από εκεινη την στιγμή το γατάκι παρατήρησα ότι έχει αλλάξει λίγο . Τώρα φταίει το ότι αισθανόταν μοναξία ολο μόνο του? Κάτω στο έδαφος πάνε τα γατάκια μου και του μιλάνε και ενα μικρό μωρό που έχουμε ολη την ώρα τριγυρίζει γύρω του.Μοιάζει σαν να χαρηκε που το κατεβάσαμε κάτω στο έδαφος. Να βράσω τα πτυχία των γατοψυχολόγων . Εγώ σε ντοκυμαντερ ειχα δει οτι δεν πρεπει να το ακουμπας στο έδαφος και κοίτα τώρα τροπή ? Αυτό αισθάνεται καλύτερα κάτω!!! Επισης οπως ειχα γραψει ξανά παρατήρησα οτι του αρέσει περισσότερο έξω από ότι μεσα στο σπίτι.
Χτες δεν ήμουν καλά ολη την ημέρα, γυρνώντας απο την δουλειά με έπιασε υψηλος πυρετος σωριάστηκα στο κρεβάτι και το μόνο που έκανα ολο το βράδυ ήταν να σηκωθω δυο λεπτα στις 21:00 για να βάλω τροφή στα γατιά μου. Ομως δυστυχως ξέχασα το άγριο . Σήμερα το πρωί βγήκα με μια κανάτα γεμάτη τροφή για να πάω να του βάλω να φάει. Μου έκανε φοβερή εντύπωση γιατι έκανε λες και με περίμενε με ανυπομονησία. Αρχισε να μου νιαουρίζει να μου μιλάει και οταν του έβαλα την τροφή επεσε με τα μούτρα και δεν εκατσε μακριά οπως κανει συνηθως.
Επιτέλους άρχισε να τρώει παρολο την παρουσία μου δίπλα του.:clapup:

-Ρούλα χτες ειδα την κλήση σου αλλα οπως εγραψα ήμουν άρρωστη. Την Κυριακή θα περάσεις από το σπίτι για να το βγάλεις και φωτό?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back